Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: miss_darine, la data 2010-11-16 09:58:34
De la: alegro6543, la data 2010-11-16 09:39:19Sa sparg lemne cu toporu' ? Sa fac muschi, sa trag de fiare ??? Eu ???
A fost o vreme, ce-i drept, cand ma apucasem si de lucruri de-astea (sfatuit tot de o .... dama ), da' apoi a venit unu' (tot... neadevara , bag' sama) care mi-a zis : "auzi baietica, puterea unui om sta in cap nu in muschi" si... de-atunci am inceput sa ma ingras.

ma faci sa ma gandesc la fi-miu cand avea vreo 7 anisori...este mami ca daca ma fac fotbalist, toate fetele or sa fie indragostite de mine?...mami, ar trebui mai bine sa inveti, sa termini scoala, liceul si o facultate...ok mami...atunci cred ca ma fac portar

destept de mic!
vitamina_c
Postat pe 16 Noiembrie 2010 10:00
De la: vitamina_c, la data 2010-11-16 10:00:18
De la: miss_darine, la data 2010-11-16 09:58:34
De la: alegro6543, la data 2010-11-16 09:39:19Sa sparg lemne cu toporu' ? Sa fac muschi, sa trag de fiare ??? Eu ???
A fost o vreme, ce-i drept, cand ma apucasem si de lucruri de-astea (sfatuit tot de o .... dama ), da' apoi a venit unu' (tot... neadevara , bag' sama) care mi-a zis : "auzi baietica, puterea unui om sta in cap nu in muschi" si... de-atunci am inceput sa ma ingras.

ma faci sa ma gandesc la fi-miu cand avea vreo 7 anisori...este mami ca daca ma fac fotbalist, toate fetele or sa fie indragostite de mine?...mami, ar trebui mai bine sa inveti, sa termini scoala, liceul si o facultate...ok mami...atunci cred ca ma fac portar

destept de mic!

siza mea aici te ascunzi de mine hai fata accepta odata cererea mea in casatorie si nu te mai ascunde tu dupa alte de alea. nu-mi rupe inima, doar stii ca prima mea iubire de la coada vacii dupa 282
mihai_frv_1986
Postat pe 16 Noiembrie 2010 10:27
Asa-i, destept de mic. Dar isi revine el... cand se face mare. Toti am patit la fel.
Da' poate-i mai norocos si nu se face "barbat adevarat", ci se maturizeaza la timp.
Pana una-alta eu am sa caut sa aflu daca mai exista, cum arata, cum se-'mbraca, ce mananca... un barbat din-trasta adevarat, iar cand aflu... am sa va spui si voua. Nu de alta, da' am o vaga banuiala ca... dupa atatea dezbateri tot n-aveti idee ce reprezinta
alegro6543
Postat pe 16 Noiembrie 2010 10:38
De la: alegro6543, la data 2010-11-16 10:38:53Asa-i, destept de mic. Dar isi revine el... cand se face mare. Toti am patit la fel.
Da' poate-i mai norocos si nu se face "barbat adevarat", ci se maturizeaza la timp.
Pana una-alta eu am sa caut sa aflu daca mai exista, cum arata, cum se-'mbraca, ce mananca... un barbat din-trasta adevarat, iar cand aflu... am sa va spui si voua. Nu de alta, da' am o vaga banuiala ca... dupa atatea dezbateri tot n-aveti idee ce reprezinta

asculta-ma pe mine nu mai cauta! sau eventual poti sa cauti o femeie adevarata care sa te faca sa te simti ca un barbat adevarat! dar nu stiu de ce am o vaga impresie ca si aia este tot o himera! oricum eu iti urez succesuri!
vitamina_c
Postat pe 16 Noiembrie 2010 10:45
hey...sintagma asta de "barbat adevarat", este un nonsens ca si cea de 'femeie adevarata"fiecare avem peticul nostru, adevarat sau nu
miss_darine
Postat pe 16 Noiembrie 2010 10:51
De la: miss_darine, la data 2010-11-16 10:51:21hey...sintagma asta de "barbat adevarat", este un nonsens ca si cea de 'femeie adevarata"fiecare avem peticul nostru, adevarat sau nu

doamne da rele mai suntem! am ucis orice urma de speranta a bietului barbat!
vitamina_c
Postat pe 16 Noiembrie 2010 10:57
De la: miss_darine, la data 2010-11-16 10:51:21hey...sintagma asta de "barbat adevarat", este un nonsens ca si cea de 'femeie adevarata"fiecare avem peticul nostru, adevarat sau nu

NU...

conform asertiunii "femeia nu e om",
deducem ca cel putin printre noi barbatii exista totusi posibilitatea ca unii sa ajunga sa fie considerati "barbati adevarati"

din cauza asta exista si topicul asta, iar un topic de genul "Au disparut femeile adevarate??" nu a aparut inca ... insa e posibil ca in viitor sa apara
battleofwits
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:00
De la: vitamina_c, la data 2010-11-16 10:57:32

noi? ...io am o parere f buna la adresa mea ca doar stau si eu la o adresa, nu?
miss_darine
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:01
De la: miss_darine, la data 2010-11-16 11:01:24
De la: vitamina_c, la data 2010-11-16 10:57:32

noi? ...io am o parere f buna la adresa mea ca doar stau si eu la o adresa, nu?

daca este sa punem si trotuarul si parerea mea este la fel de buna!
vitamina_c
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:06
De la: vitamina_c, la data 2010-11-16 10:45:01
De la: alegro6543, la data 2010-11-16 10:38:53Asa-i, destept de mic. Dar isi revine el... cand se face mare. Toti am patit la fel.

asculta-ma pe mine nu mai cauta! sau eventual poti sa cauti o femeie adevarata care sa te faca sa te simti ca un barbat adevarat! dar nu stiu de ce am o vaga impresie ca si aia este tot o himera! oricum eu iti urez succesuri!

Femeie adevarata ??? No', amu' daca-i pe-asa, astept cu mare nerabdare sa aud... cum arata ? (ca daca-i doar o himera... m-am linistit). Multe am mai auzit eu in lumea asta mare, da conceptu' asta... mi-i total necunoscut.
Nu de alta, da' asta micu', care se tot invartea pe-aci' pe langa mine sa-l las si pe 'iel sa joace ceva... canter (sau ceva aidoma ), i-auzi ce ma-'ntreaba : "taicule, ce zici, daca se bate superman cu omu' paianjen - care bate ? " 'Io ce zic ( ce-i drept inspirandu-ma dup-'acilea) : "mah', ar cam fi la egalitate, da' daca intra femeia fantastica intre ei... praf ii face" A plecat saracu', bolborosind ceva... cica sa se joace cu nush'ce roboti mai dezvoltati ca mine .
Succesuri am mai avut 'io, da' ca orice "barbat neadevarat" care se respecta... nu ma pot lauda cu ele.
alegro6543
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:31
De la: alegro6543, la data 2010-11-16 11:31:53

Femeie adevarata ??? No', amu' daca-i pe-asa, astept cu mare nerabdare sa aud... cum arata ? (ca daca-i doar o himera... m-am linistit). Multe am mai auzit eu in lumea asta mare, da conceptu' asta... mi-i total necunoscut.
Nu de alta, da' asta micu', care se tot invartea pe-aci' pe langa mine sa-l las si pe 'iel sa joace ceva... canter (sau ceva aidoma ), i-auzi ce ma-'ntreaba : "taicule, ce zici, daca se bate superman cu omu' paianjen - care bate ? " 'Io ce zic ( ce-i drept inspirandu-ma dup-'acilea) : "mah', ar cam fi la egalitate, da' daca intra femeia fantastica intre ei... praf ii face" A plecat saracu', bolborosind ceva... cica sa se joace cu nush'ce roboti mai dezvoltati ca mine .
Succesuri am mai avut 'io, da' ca orice "barbat neadevarat" care se respecta... nu ma pot lauda cu ele.

cand te nelinisteste ceva, orice...lectureaza dexul...metoda garantata de a adormi si uita de lumea asta rea
ps.canteru' ala e preistoric deja
miss_darine
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:41

sarmanul copil de mic trebuie sa afle ca intotdeauna femeia este mai "puterinca"!
vitamina_c
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:50
De la: vitamina_c, la data 2010-11-15 15:29:28
De la: mitica_1, la data 2010-11-15 15:25:27
De la: Barbie30_, la data 2010-11-15 13:43:38
De la: mitica_1, la data 2010-11-15 12:29:12
De la: Barbie30_, la data 2010-11-15 10:24:22
De la: pickard, la data 2010-11-15 10:19:07Pe unele femei chiar le intereseaza partea asta si daca tipul nu spune nimic incep ele sa-l traga de limba sa vada daca e cazul sa se bage la mai mult.Pe mine chiar ma scarbeste un barbat care imi arunca in fata cu partea materiala.Se duce dreacu tot interesul.....

moartea pasiunii are loc atunci cand scoti malaiu?! bine!

La mine da Nu sunt genul de femeie "catel" si urasc ca un barbat sa ma ia cu cati bani sau masini are el Replica de genul "ce bine ti-ar sta in decapotabila mea" ma lasa rece

Domnita , fiecare femeie are in instinctul ei dorinta sa vada si "decapotabila " lui,nu-mi spune mie ca nu te intereseaza ceva ceva si material, ca doar nu esti barbat,!!!

Auzi frate (hai ca m-ai enervat) ce pana mea te tot bati cu pumnii in piept ca barbatii sunt niste sfinti si ne faci pe toate materialiste?Nu ma cunosti asa ca (spre binele matale) eu zic sa nu ma cataloghezi ca .....

Nu n-ai inteles , sa incerc sa explic altfel .Una din multele diferente dintre barbat si femeie este si aceea ca barbatul e mai sufletist fata de femeie, mai sincer in raport cu femeia ,mai devotat sufleteste unei relatii fata de femeie mai putin interesat materialiceste fata de femeie ,infidelitatea e mai mica la barbati fata de femei; asta e adevarul ,toate studile arata asta aici nu poti sa contrazici . Apoi se mai stie ca in fiecare femeie [ vorbind la modul general si se stie din cazuri ] exista putina dorinta materialiceasca chiar daca exista iubire . De exemplu , oricat de frumos , galant si destept e baiatul fata chiar daca se indragosteste de el pune si conditia sa aiba si ceva suport material !- asta e adevarul asa ca ...!!!

desi stiu foarte bine ce-ti poate capul(cel de pe umeri ca de altul nici nu poate fi vorba) de fiecare data raman interzisa ce ineptii poti debita mai mititica!

Nu, nu stii. Daca ai stii ce-mi poate mie capul si " capul " , cu primul tren ai alerga aici !! incepi sa-mi placi, vreau sa te trec prietena in avatar, ..de acord ? !!!
mitica_1
Postat pe 16 Noiembrie 2010 15:33
mai intai impusca-te si dupa aceea poate mai discutam! da sa-ti tragi cate un glont in ambele capete poate asa ti se starpeste specia!
vitamina_c
Postat pe 16 Noiembrie 2010 15:36
De la: size_back, la data 2010-11-15 15:59:05
De la: pickard, la data 2010-11-15 10:19:07Pe unele femei chiar le intereseaza partea asta si daca tipul nu spune nimic incep ele sa-l traga de limba sa vada daca e cazul sa se bage la mai mult.Pe mine chiar ma scarbeste un barbat care imi arunca in fata cu partea materiala.Se duce dreacu tot interesul.....

La mine da Nu sunt genul de femeie "catel" si urasc ca un barbat sa ma ia cu cati bani sau masini are el Replica de genul "ce bine ti-ar sta in decapotabila mea" ma lasa rece

Domnita , fiecare femeie are in instinctul ei dorinta sa vada si "decapotabila " lui,nu-mi spune mie ca nu te intereseaza ceva ceva si material, ca doar nu esti barbat,!!!

Auzi frate (hai ca m-ai enervat) ce pana mea te tot bati cu pumnii in piept ca barbatii sunt niste sfinti si ne faci pe toate materialiste?Nu ma cunosti asa ca (spre binele matale) eu zic sa nu ma cataloghezi ca .....

Nu n-ai inteles , sa incerc sa explic altfel .Una din multele diferente dintre barbat si femeie este si aceea ca barbatul e mai sufletist fata de femeie, mai sincer in raport cu femeia ,mai devotat sufleteste unei relatii fata de femeie mai putin interesat materialiceste fata de femeie ,infidelitatea e mai mica la barbati fata de femei; asta e adevarul ,toate studile arata asta aici nu poti sa contrazici . Apoi se mai stie ca in fiecare femeie [ vorbind la modul general si se stie din cazuri ] exista putina dorinta materialiceasca chiar daca exista iubire . De exemplu , oricat de frumos , galant si destept e baiatul fata chiar daca se indragosteste de el pune si conditia sa aiba si ceva suport material !- asta e adevarul asa ca ...!!!

continui eu..continui eu...asa ca...esti chiar prost!
si promit sa nu te mai retinem din efectuarea lucrului manual sau al oralului pe care ti-l executi atat de bine singur..."succese"

Cred ca ai puteri paranormale bre . De unde stii ca eu fac lucru manual si oral. Se vede din Pitesti ? adica vezi pana la mine in baie ?? Ai flori din partea mea
mitica_1
Postat pe 16 Noiembrie 2010 15:40
De la: vitamina_c, la data 2010-11-16 15:36:05mai intai impusca-te si dupa aceea poate mai discutam! da sa-ti tragi cate un glont in ambele capete poate asa ti se starpeste specia!

Am inteles, scuza-mi intrebarea !!!
mitica_1
Postat pe 16 Noiembrie 2010 15:46
De la: vitamina_c, la data 2010-11-16 11:50:11

sarmanul copil de mic trebuie sa afle ca intotdeauna femeia este mai "puterinca"!

Asa-i, ca de mic ii explic cum e cu ... greutatile vietii.
alegro6543
Postat pe 16 Noiembrie 2010 20:24
De la: mitica_1, la data 2010-11-16 15:40:50
De la: size_back, la data 2010-11-15 15:59:05

continui eu..continui eu...asa ca...esti chiar prost!
si promit sa nu te mai retinem din efectuarea lucrului manual sau al oralului pe care ti-l executi atat de bine singur..."succese"

Cred ca ai puteri paranormale bre . De unde stii ca eu fac lucru manual si oral. Se vede din Pitesti ? adica vezi pana la mine in baie ?? Ai flori din partea mea

iar vb cu gura plina,bre?
size_back
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:34
Nea "caisa" asta se crede barbatul fatal Fereasca Dzeu sa aiba vreo femeie prin preajma lui
Barbie30_
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:38
De la: Barbie30_, la data 2010-11-17 09:38:53Nea "caisa" asta se crede barbatul fatal Fereasca Dzeu sa aiba vreo femeie prin preajma lui

nea caisa asta cine mai e ? ca eu sunt in ceata rau de tot
ipahebirowtnod
Postat pe 17 Noiembrie 2010 09:44
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-17 09:44:01
De la: Barbie30_, la data 2010-11-17 09:38:53Nea "caisa" asta se crede barbatul fatal Fereasca Dzeu sa aiba vreo femeie prin preajma lui

Cine sta lipit pe topicul asta ca 282 pe sex oral?Bine ca si pe sex oral sta lipit tipul
nea caisa=nea corcodel=nea mitica
Barbie30_
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:25
De la: Barbie30_, la data 2010-11-17 10:25:48

Cine sta lipit pe topicul asta ca 282 pe sex oral?Bine ca si pe sex oral sta lipit tipul
bre eu am dedus ca nea mitica este vecinul lui 282
bombonik_babardik
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:27

si dindirel si dindiroaia? asta tot de astia oralisti sunt?
ipahebirowtnod
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:27
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-17 10:27:31

si dindirel si dindiroaia? asta tot de astia oralisti sunt?

Stai ca am uitat nea caisa=nea corcodel=nea mitica=nea tycu=nea dindirel si vorba lui boom = vecinul lu`282
Barbie30_
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:30
De la: Barbie30_, la data 2010-11-17 10:30:14

Stai ca am uitat nea caisa=nea corcodel=nea mitica=nea tycu=nea dindirel si vorba lui boom = vecinul lu`282

m-am prins cel cu servetelele
ipahebirowtnod
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:32
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-17 10:32:28

dap,cel care face lucru manual
Barbie30_
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:34
De la: Barbie30_, la data 2010-11-17 10:34:17
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-17 10:32:28

dap,cel care face lucru manual
e pictor
bombonik_babardik
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:35
De la: babyboomboom, la data 2010-11-17 10:35:55e pictor

picasso sau van gongh?
ipahebirowtnod
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:37
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-17 10:37:50

picasso sau van gongh?
e pai cica el picteaza pe pereti, pe servetele, e un pictor mai special
bombonik_babardik
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:40
De la: babyboomboom, la data 2010-11-17 10:40:20
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-17 10:37:50

picasso sau van gongh?
e pai cica el picteaza pe pereti, pe servetele, e un pictor mai special

aaaaaaaaaaaa asta e de ala de trecut in cartea recordurilor
ipahebirowtnod
Postat pe 17 Noiembrie 2010 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce prefera barbatii? 257 De la: battleofwits 29 Noiembrie 2010 13:58
ajutor fetelor! 5 De la: SfDuminica 16 Octombrie 2010 23:32
De ce nu sunt capabili sa recunoasca ca inseala??? 33 De la: gratuit89 9 Noiembrie 2009 00:15
Cuplul intre ideal si realitate! 18 De la: SweetHappyButterfly 27 Februarie 2009 19:55
Varsator + Scorpion.... ce ziceti merge?? astept pareri:D 17 De la: vyoleta28 7 Iulie 2009 09:50