Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: dea_odeen, la data 2010-11-24 01:46:52In Romania, se poate sa nu mai existe, sau sa fie unul la un milion...deci vreo...20??

www.missjulietta.com

Te-ai uitat prea mult la filme cu Brad Pitt si Alain Delon sau ai locuit pe alte meleaguri? De unde-ti vin ideile astea?! Nu cred ca barbatii din alte tari sunt poleiti cu aur si au inima din platina! Cred ca suntem fiecare diferiti ca individ in functie de educatie & studii, experienta de viata sau statut social! Stim ca in lume exista mult mai multe femei decat barbati si nu cred ca e cazul sa te raportezi la tara noastra in felul acesta, apropo! intre cele 22 de milioane de locuitori 55% sunt de sex feminin deci mai raman aproximativ 45 % barbati din care cateva procente n-au trecut de pubertate sau se lupta cu probleme existentiale adolescentine! Deci estimarile tale sunt relevante doar daca esti ruda cu Nostradamus!

Sincer acum, voi v-ati pus de acord in privinta definitiei pentru "barbat adevarat"?

Doi oameni se pot uita la acelasi lucru si vad total diferit! Voi v-ati strans aici o groaza si nu stiti daca discutati de aceeasi chestie! Stiti cum se numeste: "barbat adevarat" dar nu stiti ce inseamna!
InDark
Postat pe 17 Decembrie 2010 19:41
Da, mai exista barbati de genul acesta dar, evident, nu-i gasesti la colt de strada. Ei au alte scopuri in viata, probabil au aspiratii inalte etc...sunt persoane serioase, sincere, au o alta viziune asupra lumii...
Acum depinde si de tine. Ar fi ideal sa socializezi mai mult...sau sa iesi in anumite locuri, ca sa zic asa, sa iesi din rutina ta zilnica.... Pun pariu ca te-ai gandit de multe ori sa iesi intr-un loc/ locuri dar inca n-ai facut acest pas.
Totul e sa ai rabdare, cine stie cand o sa se iveasca o oportunitate sa fii invitata la o cina romantica de o astfel de persoana.

Lynn_Tyler
Postat pe 17 Decembrie 2010 20:29
Poate n-ai cautat unde trebuie!
P.S: Nu-i cauta la Antipa printre exponate!
InDark
Postat pe 18 Decembrie 2010 20:14
De la: dea_odeen, la data 2010-11-24 01:46:52In Romania, se poate sa nu mai existe, sau sa fie unul la un milion...deci vreo...20??

www.missjulietta.com

...da unde poti sa-i gasesti draguto?(nu de alta. da' s' curios)
kudika195501
Postat pe 18 Decembrie 2010 20:20
De la: Lynn_Tyler, la data 2010-12-17 20:29:24 Da, mai exista barbati de genul acesta dar, evident, nu-i gasesti la colt de strada. Ei au alte scopuri in viata, probabil au aspiratii inalte etc...sunt persoane serioase, sincere, au o alta viziune asupra lumii...
Acum depinde si de tine. Ar fi ideal sa socializezi mai mult...sau sa iesi in anumite locuri, ca sa zic asa, sa iesi din rutina ta zilnica.... Pun pariu ca te-ai gandit de multe ori sa iesi intr-un loc/ locuri dar inca n-ai facut acest pas.
Totul e sa ai rabdare, cine stie cand o sa se iveasca o oportunitate sa fii invitata la o cina romantica de o astfel de persoana.

...mi se facu foame, care vine la o cina?
kudika195501
Postat pe 18 Decembrie 2010 20:21
De la: kudika195501, la data 2010-12-18 20:21:40
De la: Lynn_Tyler, la data 2010-12-17 20:29:24 Da, mai exista barbati de genul acesta dar, evident, nu-i gasesti la colt de strada. Ei au alte scopuri in viata, probabil au aspiratii inalte etc...sunt persoane serioase, sincere, au o alta viziune asupra lumii...

...mi se facu foame, care vine la o cina?

Dragostea adevarata trece prin stomac?
InDark
Postat pe 18 Decembrie 2010 23:12
De la: x_diana, la data 2010-08-17 15:56:43Barbatii buni sunt luati. De scorpii..lol.

rockk
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:15
De la: LadyManu, la data 2010-08-17 19:54:23Nu, Barbie, nu m-a suparat iubitul, doar ca ma uit in jur si ma ingrozesc... Au disparut barbatii, au ramas doar papagalii. Cine ma poate contrazice, il rog frumos sa o faca

Cea mai buna asta bravo :))
alexo88
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:30
De la: x_diana, la data 2010-08-17 15:56:43Barbatii buni sunt luati. De scorpii..lol.

Si asta e buna :))
alexo88
Postat pe 17 Ianuarie 2011 08:31
De la: alexo88, la data 2011-01-17 08:30:45
De la: LadyManu, la data 2010-08-17 19:54:23Nu, Barbie, nu m-a suparat iubitul, doar ca ma uit in jur si ma ingrozesc... Au disparut barbatii, au ramas doar papagalii. Cine ma poate contrazice, il rog frumos sa o faca

Tu esti barbat?
Barbie30_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 09:12
De la: Barbie30_, la data 2011-01-17 09:12:46
De la: alexo88, la data 2011-01-17 08:30:45

Tu esti barbat?

Presupun ca pe mine mai intrebat :))) ?
alexo88
Postat pe 17 Ianuarie 2011 13:43
Nu te contrazicem.Acu depinde cine raspunde.
kudika023770
Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:13
De la: kudika023770, la data 2011-01-17 23:13:59Nu te contrazicem.Acu depinde cine raspunde.

Pff deci tare intrebarea asta :))
Definitie BARBAT : persoana de sex masculin ( feroce ) care are o situatie buna financiar,se respecta pe sine ,isi respecta femeia ( nevasta,iubita ) in egala masura ca si pe el,sa stie cum cand sa o " trateze " asa cum trebuie ,persoana care isi poate permite sa tina o casa,o femeie si de ce nu un COPIL si o atentie neconditionata fata de familie si responsablitatile pe care le are fata de ei ca familie,iar apoi sa isi tina munca sa fie serios,om de cuvant ...de mintit nu stiu :) ca daca nu ar mai mintii nimeni chiar nu ar fii bine ,dar tot la femeie sa se intoarca ca o nevasta are No ? Amante nu stiu :D
Asta inteleg eu prin termenu de BARBAT ,acum daca m-as considera eu asa ? Pff pai nam casa proprie pe numele meu inca stau la mama ca sa zic asa( dar in ziua de azi cati isi mai permit sa isi ia o casa in romania ? ) ,momentan servici yoc dar ma intretin din cum stiu si ce stiu ,femeie nam :) ,copil nici atat mi-as dorii dar la ce situatie am acuma IN NICI UN CAZ un copil,de munca imi trebuie un impuls strong gen o femeie mai "pusa" pe mine in viata ca eu sunt in stare de multe dar ....cam lenes pentru ca ma stiu singur si ma doare-n .... :D dar totusi ce responsabilitati am eu ? Mai nici una :) Dar stiu ca o femeie trebuie tratata bine ( in sensul ca trebuie mangaiata,sarutata poftele facute dar si f....a ) dar cel mai mult RESPECTATA , si apoi sa fie aceleasi sentimente si fata de noi BARBATII ( baietii ) ,caci cum ne tratati asa va tratam si noi ( UNII ) . Deci ma consider barbat ? Da pe o parte ca am respectat si inca respect FEMEIA nam dat in viata mea intr-una nici cand A MERITAT nu am putut sa dau intr-una inca nu am ajuns asa,dar la multe alte chestii inca sunt un baiat,si imi place sa fiu si asa dar asta nu inseamna ca nu as fii in stare ca peste un timp sa tin o femeie, sau familie,plus o casa.
Concluzia : Poti fii si baiat si barbat ca sa tii o familie ( nevasta plus copil ) si o casa. Depinde enorm de felul cum femeia isi modeleaza barbatul (baiatul) de langa ea caci asa si-l va avea sau depinde de cum ti-l iei din start ca nu mai poti dintr-un drogat de ani de zile sa ti-l mai aduci la normal.Sa il duca si pe el capul no ? Si nici nu mai zic ca mai ales atunci cand ai un copil si este foarte mic , trebuie sa te pui la mintea lui no ? Deci devii baiat . Iar cand trebuie sa fii serios devii serios . Asta inteleg eu cu barbatul ,iar cine vrea ceva BUN trebuie sa aleaga un barbat care sa fie si baiat si sa stie ce mai este si o gluma si sa o faca pe femeie sa zambeasca cu anumite glume,dar sa se si tina de pozitia de BARBAT pe care o are, si sa dea si dintii jos unora care ii deranjeaza femeia ;) si sa nu o faci sa planga din motive proaste,si in general,doar daca io stiu chiar merita in sensul ca eu stiu te inseala si tu atunci erai cu ea in perioada aia ,si nah de nervi ii dai una :) ca a fost nesimtita.In fine nu stiu nu am patit si nici nu as vrea ca nu stiu daca si ce as putea face.Probabil ca din baiat sau barbat as devenii motor de kawasaki si i-as baga in pumn ( sau palma) in freza :)) ca si femeile mai pot incasa cate un pumn(palma)barbatesc :)) sau in cel mai trist caz o flegma .
Sper ca v-ati dat seama ca am glumit la faza cu pumnul si palma si flegma ,dar asta inteleg eu prin termenul de barbat si ce ar trebui sa faca,deci baietii pot fii si barbati dar acuma depinde de fiecare in parte,iar in legatura cu voi femeile poate nu umblati destul de mult si pe unde trebuie ca sa va gasiti asa ceva. Sunt mai nebun asa de felul meu ,nebun in sensul bun si ca sunt de caterinca,acuma sa nu ma intelegeti gresit in ceva de pe aici io stiu ... mai glumim si noi no ? Eu sunt singur apropo :))
A si apropo ( ca tot e vorba de barbati dar si FEMEI )in viata mea nu am luat flori unei femei,dar si atunci cand mam decis sa ma intalnesc cu o fata,ce ma gandeam sa ii iau si eu flori nah prima intalnire cu ea ca nu o cunoasteam,ca nah poate io place gestul meu , a fost acum ceva timp treaba asta,si iam luat flori 2 crini imperiali si un trandafir :)),nu pot uita denumirea la flori ca a fost singura cui iam luat flori :)) ,si acum nu mai suntem impreuna dar am pastrat legatura ,si dupa cam un an de zile am inteles ca Ei nu ii plac florile ca nu le sufera deloc:)) am dat si 50 ron pe ele :)) sa moara tata
Hai va pup si o zi buna tuturor si cu barbatii astia mai cautati ca sunt cu milioanele.
alexo88
Postat pe 18 Ianuarie 2011 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este doar un copil.. 7 De la: everything_for_you 4 Octombrie 2009 09:32
de 9 De la: kudika_nikole 9 Ianuarie 2012 15:14
ce parere aveti despre un barbat care la despartire iti spune.... 94 De la: giulianna 23 Octombrie 2010 22:19
ce parare aveti despre basescu? 12 De la: SweetHappyButterfly 28 Februarie 2009 17:02
help me,please! 15 De la: kudika_nikole 14 Decembrie 2011 19:55