Mai multe
|
Am un prieten de 3 ani suntem impreuna,niciodata nu mi-a cerut sa facem dragoste dar ma gandesc ca vine si momentul...si port push-up:(a mai pus mana sub sutien si nu stiu daca si-a dat seama... ca esti baiat?incearca cu silicoane sau cu vitamina E...de fapt EE |
||
|
Indiana_Jones Postat pe 19 Septembrie 2011 13:10 |
||
|---|---|---|
De la: kudika316850, la data 2010-08-25 23:10:46Am 17 ani jumate....si am sanii foarte mici:(.Am incercat si cu ulei de masline,masaj iar acum vreau sa ma apuc de gantere pentru a mi se dezvola pectoralii...sunt constienta ca pentru un rezultat vizibil dureaza intre 5 luni si 12 luni.Va rog frumos da-ti-mi un sfat ce as mai putea lua,face daca mama natura nu m-a inzestrat cu sani as vrea sa contribui eu la asta..Am un prieten de 3 ani suntem impreuna,niciodata nu mi-a cerut sa facem dragoste dar ma gandesc ca vine si momentul...si port push-up:(a mai pus mana sub sutien si nu stiu daca si-a dat seama...s-a comportat normal.Va rog frumos un sfat! Multumesc mult de tot:* |
||
|
kudika434584 Postat pe 23 Septembrie 2011 09:49 |
||
|
Bun�! Am v�zut c� �ți dorești s�ni mai mari ,�ncearc� cu tinctur� de m�rar . Cu aceast� tinctur� te masezi de foarte multe ori pe zi. Aceast� tinctur� o g�sești la orce plafar mai als de la firma Hofigal. Crede-m� am �ncercat-o și eu chiar dac� eu nu mai am o v�rst� at�t de mic� ca tine.la tine e perfect ,fiindc� ești �nc� �n perioada pubert�ții. Eu am aflat de la televizor c� Pamela Anderson și-ar fi m�rit s�nii cu aceast� tinctur�.�ncearc� poate un an sau mai puțin o s� dureze tratamentul ,dar merit� ,și eu fac acest tratament și sunt mulțumit� . Te pup1 Succes!http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/43969.html# |
||
|
|
||
|
kudika434584 Postat pe 23 Septembrie 2011 09:57 |
||
De la: kudika434584, la data 2011-09-23 09:57:30Bun�! Am v�zut c� �ți dorești s�ni mai mari ,�ncearc� cu tinctur� de m�rar . Cu aceast� tinctur� te masezi de foarte multe ori pe zi. Aceast� tinctur� o g�sești la orce plafar mai als de la firma Hofigal. Crede-m� am �ncercat-o și eu chiar dac� eu nu mai am o v�rst� at�t de mic� ca tine.la tine e perfect ,fiindc� ești �nc�si-a dat cu tinctura pe sanii siliconati,deci pasii sunt:1)implant de silicoane,2)tincturan de marar sau de usturoi |
||
|
Indiana_Jones Postat pe 23 Septembrie 2011 10:30 |
||
nu cred ca dau rezultate aceste exercitii,doar iti tonifiezi musculatura, atat. anticonceptionale iei?daca nu, poate daca vei lua...iti v or creste.
|
||
|
Inima_Neimblanzita_1 Postat pe 24 Septembrie 2011 11:09 |
||
| nu prea sunt multe metode iubita de marire a sanilor.daca asa ai corpul asta e.crede-ma k nu e o problema asa majora.cine te iubeste te place asa cum esti.ce m-a facut sa raspund postarii tale au fost de fapt celelalte comentarii care nu au nici o legatura cu problema ta.pur si simplu facute din rautate.sunt mai preocupati sa dea sfaturi despre viata ta sexuala decat despre ce se discuta de fapt. | ||
|
alexia28 Postat pe 26 Septembrie 2011 22:53 |
||
crezi ca fericirea ta si a prietenului tau sta in 'marimea"sanilor?te inseli....cu siguranta ca si-a dat seama ca ai sutien cu push-ap dar el sigur te iubeste pt ce esti tu ca persoana si ca fiinta,.....oricum ar trebui sa te bucuri ca ai sanii mici ..pt ca sani mari sunt o povara,cu timpul se lasa.si se vede ca naibi.Crede-ma ca si eu am tot 17 ani si pana akm ceva vreme gandeam tot ca tine dar am observat toate avantajele cand ai sani mici...simte-te bine in corpul tau
|
||
|
kudika468121 Postat pe 8 Noiembrie 2011 09:37 |
||
|
la 17 ani ,ca sa isi dezv.sinii trebuie sa faca sex ca sa-si dea drumul la crestere |
||
|
kudika454004 Postat pe 29 Noiembrie 2011 09:22 |
||
De la: kudika454004, la data 2011-11-29 09:22:42la 17 ani ,ca sa isi dezv.sinii trebuie sa faca sex ca sa-si dea drumul la crestere iar unii trebuie sa-si dezvolti musculatura mintii, sa mai si gandeasca. |
||
|
guru_ion Postat pe 29 Noiembrie 2011 10:14 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-11-29 10:14:05De la: kudika454004, la data 2011-11-29 09:22:42la 17 ani ,ca sa isi dezv.sinii trebuie sa faca sex ca sa-si dea drumul la crestere |
||
|
guru_ion Postat pe 29 Noiembrie 2011 10:14 |
||
De la: kudika454004, la data 2011-11-29 09:22:42la 17 ani ,ca sa isi dezv.sinii trebuie sa faca sex ca sa-si dea drumul la crestere Categoria: Din putzul gandirii
|
||
|
The_Exile Postat pe 29 Noiembrie 2011 10:33 |
||
|
||
|
kudika414320 Postat pe 30 Noiembrie 2011 00:27 |
||
Draga mea, nu ar mai trebui sa te simti asa de complexata in legatura cu sanii tai,nu esti singura din lume cu sani mici.Asteapta,ai rabdare,da-i voie corpului sa se dezvolte in voie,termin-o cu prostioare si marar si mai stiu eu ce...;) iubitul tau daca intr-adevar te iubeste asa cum spui tu,te va iubi si asa cu sanii mici,asta nu ar trebui sa fie un obstacol!daca tu te simti bine in pielea ta,atunci nici el nu va avea vreo problema... aaa ..si in plus de asta, incearca sa mai pui 2,3 kg,sa mananci sanatos si sa faci sport. si in ceea ce priveste dezvirginarea,eu zic sa te gandesti bine,sa te simti pregatita si sa lasi totul sa decurga de la sine,relaxandu-te...(si protejeaza-te )
|
||
|
miruna_aries Postat pe 3 Decembrie 2011 12:12 |
||
De la: miruna_aries, la data 2011-12-03 12:12:25Draga mea, nu ar mai trebui sa te simti asa de complexata in legatura cu sanii tai,nu esti singura din lume cu sani mici.Asteapta,ai rabdare,da-i voie corpului sa se dezvolte in voie,termin-o cu prostioare si marar si mai stiu eu ce...;) iubitul tau daca intr-adevar te iubeste asa cum spui tu,te va iubi si asa cu sanii mici,asta nu ar trebui sa fie un obstacol!daca tu te simti bine in pielea ta,atunci nici el nu va avea vreo problema... Miruna, si eu sunt virgin, nu ai vrea sa mai vorbim pe mess sa ne cunoastem si evantual sa facem dragoste ?
|
||
|
Baiat_virgin Postat pe 3 Decembrie 2011 12:50 |
||
Mii se pare o prostie sa`ti ``bage`` iubitu mana sub sutien si sa te atinga .. Totul e o limita pt mn ... Acum vad ca pt tn e ... nu zis sa nu lasi dar totusi ..si eu am prieten da asta nu inseamna ka gt ma las atinsa de el ...
|
||
|
kudika479740 Postat pe 3 Decembrie 2011 12:51 |
||
De la: kudika479740, la data 2011-12-03 12:51:06Mii se pare o prostie sa`ti ``bage`` iubitu mana sub sutien si sa te atinga .. Totul e o limita pt mn ... Acum vad ca pt tn e ... nu zis sa nu lasi dar totusi ..si eu am prieten da asta nu inseamna ka gt ma las atinsa de el ... Nici cand faci dragoste cu el nu il lasi sa te atinga ?
|
||
|
Baiat_virgin Postat pe 3 Decembrie 2011 12:55 |
||
|
nu marar,cat mai multi pufuleti |
||
|
kudika438562 Postat pe 4 Februarie 2012 23:01 |
||
De la: kudika316850, la data 2010-08-25 23:10:46Am 17 ani jumate....si am sanii foarte mici:(.Am incercat si cu ulei de masline,masaj iar acum vreau sa ma apuc de gantere pentru a mi se dezvola pectoralii...sunt constienta ca pentru un rezultat vizibil dureaza intre 5 luni si 12 luni.Va rog frumos da-ti-mi un sfat ce as mai putea lua,face daca mama natura nu m-a inzestrat cu sani as vrea sa contribui eu la asta..Am un prieten de 3 ani suntem impreuna,niciodata nu mi-a cerut sa facem dragoste dar ma gandesc ca vine si momentul...si port push-up:(a mai pus mana sub sutien si nu stiu daca si-a dat seama...s-a comportat normal.Va rog frumos un sfat! Multumesc mult de tot:* Draga mea, Iti voi raspunde si eu...nu suntem prea diferite ca si varsta, eu mai am putin si implinesc 21 de ani. Referitor la intrebarea ta: foarte multe lucruri nu se pot face pt marirea sanilor, este ceva genetic, dar ar fi foarte bine daca ai face exercitii pt piept (sunt bune nu neaparat pt marire, ci mai mult pt tonfiere). Poti incerca cu tinctura de marar (o gasesti la plafar) dar inainte de asta iti recomand sa ceri sfatul unui medic. Nu cred ca vrei sa ai probleme hormonale. Si eu am aceeasi �problema� ca si tine, doar ca nu o consider a fi o problema :) Ma simt bine asa cum sunt. Daca baiatul de care zici te iubeste atat de tare, te va iubi ASA CUM ESTI. Dragostea e mult mai mult decat atractie fizica (desi o include si pe aceasta), lucrul pe care persoanele adulte, care au o casnicie frumoasa si implinita, ti-l pot confirma. Nu te grabi sa faci �marele pas�, mai ales daca respectivul este primul prieten pe care il iubesti. Mai asteapta sa treaca anii, dragostea se probeaza in timp. |
||
|
kudika514200 Postat pe 9 Martie 2012 13:43 |
||
De la: kudika438562, la data 2012-02-04 23:01:06nu marar,cat mai multi pufuleti la cati pufuleti mananc ar trebui sa am..............!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 9 Martie 2012 13:47 |
||
si eu am aceeasi problema si am incercat multe metode nici una nu da rezultate asa ca obisnuiestete cu ideea ca nu ai ce face ...decit implant
|
||
|
kudika320902 Postat pe 30 Martie 2012 00:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| stelute vasculare | 2 | De la: healthy013241 14 Martie 2010 21:53 |
| HEPATITA C | 2 | De la: Tharr 14 Aprilie 2011 09:01 |
| Concursuri faine -Velvet Spa&Wellness | 1 | De la: emilyypop 16 Noiembrie 2011 17:28 |
|
|
||
| ce parere aveti despre toxina botulinica? | 5 | De la: ocaziebuna 5 Mai 2011 17:29 |
| cosmetice de lux | 1 | De la: ocaziebuna 1 Aprilie 2010 09:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.