Setari Cookie-uri

buna

De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:16:28
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:14:40
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:12:43
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:07:47
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:05:35
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:00:49
De la: yumy, la data 2010-09-02 19:05:05 cat ma amuz, draga size eu n-am nevoie sa imi chem ajutoare ca tine mihaitza nu stiu mama de unde ai aparut dar ai fost foarte amuzant cat despre dragon_fly ti zic doar sa iti tii gura nu ti-am jignit "prietenii" asa ca mai bine taci si nu mai vorbi in plus

asa-i ai dreptate tu intri cand de pe un cont cand de pe altul!
ti-am mai zis viata este kudika!
si nu mai fa pe proasta ca s-ar putea sa ramai asa!
plus ca nu ti-a luat ma-ta forum sa ne dai tu voie cand sa postam si cand nu!
esti atat de redusa mintal incat ti-am intins o capcana si ai venit fuguta!

iubita dar la tine toti sunt redusi mintal sau e singura expresie pe care o cunosti tu ?
eu unul privesc din exterior, dar vad ca ai raspuns total pe langa ce ti-a zis yumy nu vad unde ti-a interzis sa nu postezi pe forum
upssssssss si intinzi capcane femeia paiajen aici erai, de aia ma simt eu atras de tine si nu stiam de ce.....

cu parere de rau da doar ea si acum si tu desi nu te-am bagat eu in aceeasi oala cu ea ..ai simtit nevoia sa te bagi tu..si din cate imi amintesc ca dehhh dupa voi 2 nu mai am decat un neuron..ma da ala face cat toti ai vostri(ai tai si ai iumalaicai) nu m-am luat de tine niciodata...dar simti nevoia sa o aperi pe stapana ta ca un catelus bun ce esti!
hai te rog eu da si din coada ..stiu ca poti!

stapana mea...??? esti dusa femeie............ dar tu poti sa jignesti in continuare pe mine unul ma lasi rece

pai daca nu esti ..de ce te simti?..de ce ripostezi?

ma amuz pe seama ta voi aveti un intreg scenariu aici, concluzia e ca trebuie sa ma puneti si pe mine in tema

... meeeeheeehai ... nu e nevoie, tata, de scenariu ... tu esti tot ce trebuie ... esti in ''tema'' continuu !!! ...

marco918
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:21
ba frate voi va puneti la mintea lui mihaita asta si yumi,,astia sunt niste copii smintiti de filme proaste
thadoogback
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:22
De la: marco918, la data 2010-09-02 20:18:40
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:15:18
De la: marco918, la data 2010-09-02 20:13:21
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:10:29
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:03:45
De la: yumy, la data 2010-09-02 19:43:45marco iti amintesti gresit 100%, sunt orice, dar nu-mi place sa imi bat joc de oameni pe care nu ii cunosc si nu ma iau de ei aiurea in tramvai, pe topicul meu nu manipulez pe nimeni, cine vrea crede, cine nu, nu, sunt doar calcule, matematica pura nu are de a face cu zodiile cu care tot insisti, parte care chiar nu ma intereseaza, roata in viata se intoarce, asta stiu foarte bine, mai ai altceva sa imi comunici...eu zic ca tu nu stii ce s-a scris pe aici mai degraba interpretezi cum iti suna tie mai bn, la revedere si sa auzim numai de bine

asa-i iumalaico esti o victima!

eu nu cred ca e o victima, victima esti tu, a propriilor tale cuvinte si idei

... nu erai tu ala, BOULE, care se credea ''gentlemen'' pentru ca nu iai spus nimic jignitor despre ceea ce i s-a intimplat ? ... aia era o dovada de educatie ? ... vai, de curul vostru de mucosi ...

uite iubita ca vorbeai tu de lupul moralist..nu carecumva el este cel despre care pomeneneai?

... citez ..."""in primul rand one size vad ca nu te prea pricepi la jignit, si te-as intreba ceva cand ti-ai pierdut copiull( Dumnezeu sa-l ierte), ti-ai pierdut si neuronul functional??? "" ... iti aduci aminte ? ... asta ti se pare o fraza de om cu bun simt ? ... ... tie ti se parea ca iai facut un bine ca nu ti-ai batut si tu joc de ea ? ... vai de curul tau ... cap de tabla ...

daca ma iei asa, ea de ce isi bate joc de mn facundu-ma caine???
hai sa fim seriosi daca si asta e bataie de joc atunci cand ii da m*ie prietenul ce mai e=))=))))=))
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:22
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-02 20:21:02ete mihaita scenariu.
noi n-avem ce face si mai postam cate un mesaj d-asta, compromitator, atatator. din plictiseala si nevoia de a trece drept oameni inteligenti. nu intodeauna reusim.
problema e ca unele jigniri depasesc o anumita limita, de omenie....sau spune-i cum vrei tu.
si tu ai facut o astfel de gluma. si tu si rozmaricica!

eu si cine?
nenea geo eu zic sa ma luminezi si pe mine ca sincer chiar nu stiu despre ce vorbesti..si da aici sunt multe jigniri, insa multe sunt si aruncate aiurea, insa unele sunt si pe bune, de ce sa ne ascundem dupa deget
eu unul nu fac glume ma distrez pe aici, pacat ca nu am mai mult timp, pentru ca unii dintre voi emnati niste idei uneori=))=)) chiar nu stiu de unde le soateti
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:25
mihai, lasa ca nu merita
atata stie din limba romana
sa jigneasca si cam atat
poate avortul spontan tb cu semnatura si la medic si nu mai stiu eu
oricum eu sunt numai o prietena buna si fara falsari ca ea
si nu am jignit-o si nici yumy
oricum tot noi suntem responsabile
asa ca nu are rost sa vb cu un om ca ea stia copilu' ala
nha ca m-a provocat de aseara "dobitoaca" vb
vocabular de om la 35 degeaba ii are
dragon_fly88
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:25
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:22:44
De la: marco918, la data 2010-09-02 20:18:40
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:15:18
De la: marco918, la data 2010-09-02 20:13:21
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:10:29
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:03:45
De la: yumy, la data 2010-09-02 19:43:45marco iti amintesti gresit 100%, sunt orice, dar nu-mi place sa imi bat joc de oameni pe care nu ii cunosc si nu ma iau de ei aiurea in tramvai, pe topicul meu nu manipulez pe nimeni, cine vrea crede, cine nu, nu, sunt doar calcule, matematica pura nu are de a face cu zodiile cu care tot insisti, parte care chiar nu ma intereseaza, roata in viata se intoarce, asta stiu foarte bine, mai ai altceva sa imi comunici...eu zic ca tu nu stii ce s-a scris pe aici mai degraba interpretezi cum iti suna tie mai bn, la revedere si sa auzim numai de bine

asa-i iumalaico esti o victima!

eu nu cred ca e o victima, victima esti tu, a propriilor tale cuvinte si idei

... nu erai tu ala, BOULE, care se credea ''gentlemen'' pentru ca nu iai spus nimic jignitor despre ceea ce i s-a intimplat ? ... aia era o dovada de educatie ? ... vai, de curul vostru de mucosi ...

uite iubita ca vorbeai tu de lupul moralist..nu carecumva el este cel despre care pomeneneai?

... citez ..."""in primul rand one size vad ca nu te prea pricepi la jignit, si te-as intreba ceva cand ti-ai pierdut copiull( Dumnezeu sa-l ierte), ti-ai pierdut si neuronul functional??? "" ... iti aduci aminte ? ... asta ti se pare o fraza de om cu bun simt ? ... ... tie ti se parea ca iai facut un bine ca nu ti-ai batut si tu joc de ea ? ... vai de curul tau ... cap de tabla ...

daca ma iei asa, ea de ce isi bate joc de mn facundu-ma caine???
hai sa fim seriosi daca si asta e bataie de joc atunci cand ii da m*ie prietenul ce mai e=))=))))=))

... BOULE ... una e o jignire la adresa ta (pina la urma fara relevanta in conditiile in care nu va cunoasteti si chiar sa va fi cunoscut) sau a ei si alta e sa iti bati joc de necazurile oamenilor ... cum ai privi un om rizind la o inmormintare ? ...

marco918
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:26
[quote name='marco918' date='2010-09-02 20:21:05'... meeeeheeehai ... nu e nevoie, tata, de scenariu ... tu esti tot ce trebuie ... esti in ''tema'' continuu !!! ...

[/quote]
nu am inteles ce ai vrut grea romanskia asta
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:26
voi chiar sunteti atat de tampiti la cap sa radeti de problema unui om, de situatia lui!!!??
viata privata ramane viata privata. daca vrei sa jignesti, jignesti ceea ce gasesti pe forum.
fuc you!!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:28
De la: dragon_fly88, la data 2010-09-02 20:25:48mihai, lasa ca nu merita
sa jigneasca si cam atat

este ca nu puteai sa nu revii??
si ce ai vrea sa iti postez tie fisa de la spital?
si "dobitoaco" este un cuvant minim pentru tine cand faci afirmatii gratuite...meritai mult mai mult..dar m-am abtinut..acum zburda sau mai emite vreo prostie...
te rog eu nu ma dezamagi!
size_back
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:29
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:26:48[quote name='marco918' date='2010-09-02 20:21:05'... meeeeheeehai ... nu e nevoie, tata, de scenariu ... tu esti tot ce trebuie ... esti in ''tema'' continuu !!! ...

nu am inteles ce ai vrut grea romanskia asta [/quote]

... esti un amarit ... meeeeheeeehai ... nu o sa intelegi niciodata ... ramin la vorba lui geo ... fuc iu ... sa nu iti cada ''glumele'' din c_r ...

marco918
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:30
geo, eu am citit odata cum size facea misto de multe care si-au pierdut copii.....si dc sunt tampit pt ca asa vrea capul tau sec????????
mihai_frv_1986
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-02 20:28:30voi chiar sunteti atat de tampiti la cap sa radeti de problema unui om, de situatia lui!!!??
viata privata ramane viata privata. daca vrei sa jignesti, jignesti ceea ce gasesti pe forum.
fuc you!!

geo..calm..asta vor sa obtina sa le raspunzi cu aceeasi metoda..dar nu este cazul...
oamenii ca ei nu fac diferenta dintre un avort..si un avort spontan...
size_back
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:30:58geo, eu am citit odata cum size facea misto de multe care si-au pierdut copii.....si dc sunt tampit pt ca asa vrea capul tau sec????????

eu chiar te rog sa cauti unde am postat eu asa ceva..si apoi acuza-ma!
pana atunci nu mai vb aiurea!
size_back
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:32
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:29:36
De la: dragon_fly88, la data 2010-09-02 20:25:48mihai, lasa ca nu merita
sa jigneasca si cam atat

este ca nu puteai sa nu revii??
si ce ai vrea sa iti postez tie fisa de la spital?
si "dobitoaco" este un cuvant minim pentru tine cand faci afirmatii gratuite...meritai mult mai mult..dar m-am abtinut..acum zburda sau mai emite vreo prostie...
te rog eu nu ma dezamagi!

tu imi ceri mie sa ma abtin, dar tu de ce nu te poti abtine te manaca intre craci rau de tot nu?
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:32
noi n-avem ce face si mai postam cate un mesaj d-asta, compromitator, atatator. din plictiseala si nevoia de a trece drept oameni inteligenti. nu intodeauna reusim.
problema e ca unele jigniri depasesc o anumita limita, de omenie....sau spune-i cum vrei tu.

imi fac mea culpa geo...pt ca mai demult am sarit in apararea lui yumy fara sa merite...un om care rade si ironizeaza nenorocirea altuia, nu merita nicio ceapa degerata!!!
in ceea ce te priveste pe tine mihaita ai scris ca ma credeai o doamna...eu ma simt in continuare tot o doamna...doar ca minciuna, ipocrizia si rautatea gratuita sunt "calitati" pe care le urasc din tot sufletul si n-o sa fiu niciodata de acord cu ele!!!!
miss_darine
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:33
si inca ceva...tu ai contul cam de cand am avut eu contul cu one_size..asta pentru cultura ta generala si cand l-am creat pe ala deja pierdusem sarcina..cum poti sa afirmi ca as fi putut rade de altele cand mie mi s-a rupt sufletul...da ce sa iti cer tie minte?ca nu ai!
size_back
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:34
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:32:00
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:30:58geo, eu am citit odata cum size facea misto de multe care si-au pierdut copii.....si dc sunt tampit pt ca asa vrea capul tau sec????????

draga eu nu prea am timp sa caut, dar o sa iti dau un remember era o tipa care zicea ca si-a pierdut copilul si tu i-ai zis ce mare tragedie...pe topicul ala ti-am zis eu ceva ia vezi iti aduci aminte acum
mihai_frv_1986

... si tu ai fost ''indreptatit'' sa o imiti ? ... asta crezi tu ca te evidentiaza ca OM ... ramii un pusti cordit si un viitor adult idiot ... asta ca o incurajare ... ca ai putea ajunge si mai rau ...

marco918

du-te si cauta topicul pe care size facea un asemena misto, ca-l mananc...are size rautatile ei vis a vis de cei care o calca pe coada...dar in niciun caz nu e marlanca!!!
miss_darine
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:35
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:34:04si inca ceva...tu ai contul cam de cand am avut eu contul cu one_size..asta pentru cultura ta generala si cand l-am creat pe ala deja pierdusem sarcina..cum poti sa afirmi ca as fi putut rade de altele cand mie mi s-a rupt sufletul...da cesa iti cer tie minte?ca nu ai!

inseamna ca suferi de dubla personalitate draga....sincer chiar imi pare rau ca ti-ai pierdut copilul....insa si tu esti foarte......
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:36
De la: miss_darine, la data 2010-09-02 20:33:31

imi fac mea culpa geo...pt ca mai demult am sarit in apararea lui yumy fara sa merite...un om care rade si ironizeaza nenorocirea altuia, nu merita nicio ceapa degerata!!!
in ceea ce te priveste pe tine mihaita ai scris ca ma credeai o doamna...eu ma simt in continuare tot o doamna...doar ca minciuna, ipocrizia si rautatea gratuita sunt "calitati" pe care le urasc din tot sufletul si n-o sa fiu niciodata de acord cu ele!!!!

totusi size ofera rautate gratuita:)) vad ca ii tii isonul, cat despre yumy chiar nu-mi pasa daca merita sau nu, insa size m-a jignit pe mine, facandu-ma cainele ei
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:37
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:34:15
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:32:00

draga eu nu prea am timp sa caut, dar o sa iti dau un remember era o tipa care zicea ca si-a pierdut copilul si tu i-ai zis ce mare tragedie...pe topicul ala ti-am zis eu ceva ia vezi iti aduci aminte acum

esti slab...eu intotdeauna am sustinut femeile care au trecut prin asa ceva!
size_back
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:38
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:37:53

totusi size ofera rautate gratuita:)) vad ca ii tii isonul, cat despre yumy chiar nu-mi pasa daca merita sau nu, insa size m-a jignit pe mine, facandu-ma cainele ei

baiete..da tu ca m-ai complimentat cu "javra" si "proasta" si "neuron teminat" si etc...cum se numesc?
size_back
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:38
De la: miss_darine, la data 2010-09-02 20:35:13

du-te si cauta topicul pe care size facea un asemena misto, ca-l mananc...are size rautatile ei vis a vis de cei care o calca pe coada...dar in niciun caz nu e marlanca!!!

bine cum spuneti dumneavoastra insa va compatimesc ca aveti o asemenea prietena
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:39
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:36:13
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:34:04si inca ceva...tu ai contul cam de cand am avut eu contul cu one_size..asta pentru cultura ta generala si cand l-am creat pe ala deja pierdusem sarcina..cum poti sa afirmi ca as fi putut rade de altele cand mie mi s-a rupt sufletul...da cesa iti cer tie minte?ca nu ai!

inseamna ca suferi de dubla personalitate draga....sincer chiar imi pare rau ca ti-ai pierdut copilul....insa si tu esti foarte......

dupa ce ai aruncat cu diverse cuvinte ..vii si imi spui ca iti pare rau?
ma indoiesc ca aceste cuvinte vin din sufletul tau..asta in cazul in care posezi unul!
size_back
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:38:59

baiete..da tu ca m-ai complimentat cu "javra" si "proasta" si "neuron teminat" si etc...cum se numesc?

cine a inceput primul cu jignirile???
mihai_frv_1986

ai cumva ochelari sau nu stii sa citesti?...tie adevarul pe care l-am spus,ti se pare o jignire...I'm sorry!!!
miss_darine
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:41

... tu aiu lacune mari de educatie ... pustiule ... foarte mari ... nu cred ca le poti recupera ... *** imi pare rau ca ti-ai pierdut copilul ... insa si tu *** ... copilul l-a piedut pentru ca ea e ''foarte'' ? ... si pentru ca era ''foarte'', asa era ''bine'' vrei sa spui ? ...

marco918
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:41
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-09-02 20:39:54
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:38:59

cine a inceput primul cu jignirile???

da cateva pagini mai inapoi si vezi primul post al tau si mai vb!
size_back
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:42
De la: size_back, la data 2010-09-02 20:39:53

dupa ce ai aruncat cu diverse cuvinte ..vii si imi spui ca iti pare rau?
ma indoiesc ca aceste cuvinte vin din sufletul tau..asta in cazul in care posezi unul!

ca tu nu ai aruncat draga incerci cumva aucm sa te dai sfanta??? de unde stii tu ca nu posed suflet...draga sorry dar cred ca iti lipseste ceva de la cap, eu imi cer scz de jigniri, oricum am vrut sa ii amuz pe toti cei de care tu te-ai luat:)) si sunt multe fetite de 16-17 ani care au deschis tot felul de topice de care tu ai ras, cat despre yumy poti sa faci ce vrei cu ea, chiar nu-mi pasa, chiar ma amuza modul in care va atacati
mihai_frv_1986
Postat pe 2 Septembrie 2010 20:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
asimetrie sani 3 De la: healthy006288 4 Noiembrie 2009 14:50
menstruatie 3 De la: deliapetrescu@yahoo.com 22 Noiembrie 2009 12:06
Buna 3 De la: kudika464475 20 Noiembrie 2013 09:49
escapelle si continuarea foliei de COC 1 De la: healthy004061 20 Noiembrie 2009 22:25
anemie 3 De la: camiflorea 27 Martie 2010 22:12