Mai multe
|
buna tuturor! e prima data cand cer un sfat si chiar am nevoie va rog! pe 13 incepe scoala trec clasa a 11 si mam hotarat sa nu ma mai duc la scoala si sa incep niste cursuri pentru bucatari asta vreau sa fac in viitor dar nimeni nu ma sustine in ceea ce vreau sa fac doar prietenul meu. in rest toti imi spun sa termin scoala. cred ca o pot termina si mai tarziu. voi ce sfat ami dati.astept... |
||
|
georgiana021 Postat pe 11 Septembrie 2010 15:23 |
||
|---|---|---|
De la: kudika109299, la data 2010-09-11 15:23:49buna tuturor! e prima data cand cer un sfat si chiar am nevoie va rog! toate au un timp potrivit pe lumea asta...daca incepi cursuri,vei incepe sa si muncesti,daca incepi sa muncesti,nu mai ai cum sa te opresi...pretenul tau....daca apare si un puradel,adios scoala. scoala e un pas ce nu trebuie amanat sau sarit in viata. daca poti face ceva mai tarziu,acel ceva e scoala de bucatari intai scoala,apoi cursuri de ce vrei tu. tine minte,sunt poate primul care raspunde aici,un strain total...nu poti spune ca am eu ceva cu tine sau cine stie ce alte bazaconii i-ti trec prin cap.....termina scoala,sa nu cumva sa ajungi in acea zi in care sa-ti aduci aminte de un nebun de pe kudika,care a avut dreptate. nimeni nu va tine mai mult cu tine si cu binele tau pe lumea asta,decat parintii. buni,rai,orice crezi tu,ei vor fi mereu fanii tai cei mai mari. orice martalog de iubit,orice pusti,orice tuta de prietena,nu-ti vor fi mai aproape ca ei niciodata. trebuie numai sa le permiti. daca nu esti sigura ce sa faci,mergi pe mana lor pe mana parintilor bafta
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 11 Septembrie 2010 15:30 |
||
O sa iti fie mult mai greu sa termin scoala mai tarziu!Crezi ca dupa o zi de lucru iti va mai arde sa treci pe la scoala?
|
||
|
|
||
|
lexu90 Postat pe 11 Septembrie 2010 15:37 |
||
De la: lexu90, la data 2010-09-11 15:37:42O sa iti fie mult mai greu sa termin scoala mai tarziu!Crezi ca dupa o zi de lucru iti va mai arde sa treci pe la scoala? |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 11 Septembrie 2010 15:49 |
||
De la: kudika109299, la data 2010-09-11 15:23:49buna tuturor! e prima data cand cer un sfat si chiar am nevoie va rog! La 16 ani asa gandeam si eu "ce scoala?! mie nu imi trebuie,important este sa te duca capul si sa vrei sa muncesti" ete ca nu e chiar asa,stii cum e sa vrei un post mai bun si sa ti-l fure unu/una care habar nu are cu ce se mananca,dar are masterate?Iti spun eu,te zgarai pe ochi si iti dai doua palme de cat de gasca ai fost ca nu ai terminat scoala.Sfatul meu este sa continui scoala si daca vrei neaparat poti sa faci si cursul de bucatar in paralel,poti sa gasesti unu la care sa mergi in weekend si daca vrei si mai mult de atat poti sa gasesti un job part time in weekend(ca ospatarita de ex).Poti sa faci asta si mergand la scoala.Acum tu alegi ce vrei,dar asculta sfaturile persoanelor care au trecut prin asta!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 11 Septembrie 2010 17:27 |
||
"Dati-mi un sfat " VA ROG FRUMOS. din 2 vorbe ale tale,deduc ca ar fi cazul sa te tii de scoala si sa fi mai atenta la educatia ce ti-o dau parintii
|
||
|
corina981 Postat pe 11 Septembrie 2010 17:44 |
||
| dute fata la scoala...lasa tampenile pentru alta data!!! | ||
|
tavi85 Postat pe 11 Septembrie 2010 17:47 |
||
| Du-te, fetita, la scoala! Cursuri de bucatar mai gasesti, dar liceul nu-l mai reiei tu de unde l-ai lasat. Peste 20 de ani o sa-ti fie dor de perioada asta si o sa te feliciti ca ai ales corect, sau o sa-ti dai cu pumnii-n cap ca ai facut prostia vietii tale. La angajare, prima care conteaza e diploma, degeaba esti tu desteapta daca n-ai niciun act care sa dovedeasca asta. Ai grija! | ||
|
kitty_na Postat pe 11 Septembrie 2010 20:02 |
||
| Scoala! | ||
|
kudika313344 Postat pe 11 Septembrie 2010 20:07 |
||
alta care arunca un topic si nu mai apare sau o fi inteles si ne lasa sa comentam aici aiurea?
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 11 Septembrie 2010 22:19 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-11 22:19:02alta care arunca un topic si nu mai apare Sau nu primeste sfaturile pe care le-a dorit?...
|
||
|
kitty_na Postat pe 11 Septembrie 2010 22:27 |
||
De la: kitty_na, la data 2010-09-11 22:27:17De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-11 22:19:02alta care arunca un topic si nu mai apare si asta e posibil
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 11 Septembrie 2010 22:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| impas moral | 64 | De la: LOPY_71 21 Aprilie 2010 00:50 |
| a insela | 24 | De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 18:58 |
| o sa realizeze? | 63 | De la: Deeliaaaa 10 August 2011 19:51 |
|
|
||
| Iubitul ma minte | 40 | De la: misha79 23 Martie 2015 16:58 |
| nu stiu cum sa procedez.....:( | 50 | De la: mobilemaimai_no1 4 Octombrie 2011 03:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.