Mai multe
|
1.Gel intim cu aloe si coada soricelului- pentru ca ingrijirea intima e esentiala sie greu sa gasesti o formula cu adevarateficienta 2.Crema contur ochi Bioprotetiva- petru zona din jurul ochilor este necesara o crema speciala...in special pentru a preveni ridurile de expresie care apar destul de devreme |
||
|
real_girl823 Postat pe 25 Septembrie 2010 15:24 |
||
|---|---|---|
|
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit cu produse de lux
|
||
|
sedative Postat pe 25 Septembrie 2010 15:37 |
||
|
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt prevenirea ridurilor Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant o demachiere de calitate si eficienta |
||
|
|
||
|
kimytza Postat pe 25 Septembrie 2010 15:40 |
||
|
1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - pt ca am parul degradat 2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pt puiul meu |
||
|
maryyyana10 Postat pe 25 Septembrie 2010 15:43 |
||
|
1. Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva 2.Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise pentru ca am mare nevoie de ele, varsta |
||
|
nico_nicolici Postat pe 25 Septembrie 2010 15:49 |
||
| MI-AS DORI FOARTE MULT Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva + Crema antirid organica deNOAPTE Bioprotettiva ,AVIND IN VEDERE FAPTUL CA M-AM CAM HODOROGIT,SIMT NEVOIA SA-MI SCHIMB CIT DE CIT FIXONOMIA.AS VREA DE TOT DAR NU MAIPOT ACUM.ESTE CAM TIRZIU. | ||
|
laura_margareta Postat pe 25 Septembrie 2010 17:31 |
||
|
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=283 pt ca am tenul sensibil http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284 pt o hidratare maxima si un ten de invidiat |
||
|
dihorita Postat pe 25 Septembrie 2010 18:13 |
||
|
Scrub corporal cu aloe vera si sare de mare 40gr Lotiune de corp hidratanta cu aloe vera as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina
|
||
|
busu1oc Postat pe 25 Septembrie 2010 21:10 |
||
|
1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - pt ca am parul degradat 2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pt puiul meu |
||
|
xerox22 Postat pe 25 Septembrie 2010 21:44 |
||
|
Cate produse minunate pe site!! Daca, insa, ar fi sa aleg doar doua dintre acestea, as alege - Aloebase Gel - acnee & sebum in exces si - Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel Motivul este tenul meu capricios, dificil de ingrijit, mixt, cu zona T cu exces de sebum si usoare imperfectiuni. Ingredientele de baza din produsele de mai sus - extractul de aloe, respectiv musetelul - sunt recunoscute pentru proprietatile lor hidratante, revigorante si calmante ... exact ce-i este necesar unui ten ca al meu. |
||
|
kudika32 Postat pe 25 Septembrie 2010 22:12 |
||
|
1.Gel intim cu aloe si coada soricelului- pentru ca ingrijirea intima e esentiala 2.Crema contur ochi Bioprotetiva- petru zona din jurul ochilor este necesara o crema speciala...in special pentru a preveni ridurile de expresie care apar destul de devreme |
||
|
mustacioasa Postat pe 26 Septembrie 2010 11:12 |
||
|
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit
|
||
|
deliii Postat pe 26 Septembrie 2010 11:13 |
||
|
Tinand cont de nevoile tenului meu si de ritualul meu de ingrijire, doresc sa am in trusa de cosmetice: gel de curatare si demanchiant cu aloe si musetel; lotiune tonica delicata Aloebase. Multa sanatate tuturor! |
||
|
felicidade Postat pe 26 Septembrie 2010 11:32 |
||
| Tenul meu a suferit nenumarate traumatisme in urma atacurilor acneice si a melasmei, de accea mi s-ar parea foarte simpatic sa lovesc din plin, 2 dintr-o lovitura, problema cu Regenerant celular bio cu aloe vera (96%) si apoi sa aplic hidratare: apa multa si bineinteles Crema hidratanta activa cu aloe vera iar inainte de somnul dulce-al noptii aplic Crema antrid organica de noapte Bioprotettiva | ||
|
irinaciurcanu Postat pe 26 Septembrie 2010 12:31 |
||
|
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=90&products_id=304 http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=35_38&products_id=98 Mi-am ales doua produse de pe site-ul www.orchideablu.ro : primul este un suc de aloe care are protejeaza organismul impotriva virusilor si a bacteriilor. Incerc sa imi protejez intreaga familie (exceptand soacra, care are un sistem imunitar atat de solid, incat orice virus intra in contact cu ea, este distrus instant). Apoi mi-am ales o lotiune hidratanta pentru corp...si as aseza-o in dulapiorul cu "secrete feminine", ca sa nu stie mama soacra de ce fiul ei ignora invitatiile ei la budinca de macaroane in favoarea unei seri romantico-pasionale cu mine. |
||
|
rodikut Postat pe 26 Septembrie 2010 14:29 |
||
|
1.Sampon delicat cu aloe si jojoba 2.Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea Am nevoie de aceste 2 produse pentru parul meu foarte deteriorat,uscat, lipsit de stralucire |
||
|
ciortan Postat pe 26 Septembrie 2010 14:34 |
||
|
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=283 pt ca am tenul sensibil http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284 pt o hidratare maxima si un ten de invidiat |
||
|
4patratzel Postat pe 26 Septembrie 2010 18:46 |
||
|
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit |
||
|
balacita Postat pe 26 Septembrie 2010 18:47 |
||
|
Scrub corporal cu aloe vera si sare de mare 40gr Lotiune de corp hidratanta cu aloe vera as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina, iar exfolierea si hidratarea fac parte din ritualul meu de frumusete |
||
|
motanel_m Postat pe 26 Septembrie 2010 19:02 |
||
|
||
|
orbit_xx Postat pe 26 Septembrie 2010 19:21 |
||
|
1. Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise 2. Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant am tenul mixt iar aceste produse sunt ideale pt mine
|
||
|
dintishor88 Postat pe 26 Septembrie 2010 21:24 |
||
|
ser facial cu acid hialuronic pur bioprotettiva regenerant celular bio cu aloe vera |
||
|
doidadi Postat pe 27 Septembrie 2010 09:33 |
||
|
[As dori urmatoarele produse: 1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - deoarece ma vopsesc lunar blonda si parul se degradeaza 2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pentru toti membrii familiei formata din eu, sotul meu si un bebelus de 7 luni |
||
|
florin_buo Postat pe 27 Septembrie 2010 11:30 |
||
|
iMI PLACE MULT PRODUSUL Regenerant celular bio cu aloe vera (96%) PENTRU CA ESTE REGENERANT, HIDRATEAZA SI CONFERA STRALUCIRE. E TOT CEEA CE II LIPSESTE TENULUI MEU. IAR AL DOILEA PRODUS ESTE Samponul anti-matreata & par gras cu aloe si brusture
|
||
|
maryoty Postat pe 27 Septembrie 2010 11:35 |
||
|
1.Sampon delicat cu aloe si jojoba 2.Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea Am nevoie de aceste 2 produse pentru parul meu foarte deteriorat |
||
|
zburlyta Postat pe 27 Septembrie 2010 11:44 |
||
|
Scrub corporal cu aloe vera si sare de mare 40gr Lotiune de corp hidratanta cu aloe vera as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina |
||
|
georgia_mony Postat pe 27 Septembrie 2010 11:45 |
||
|
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=283 pt ca am tenul sensibil http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284 pt o hidratare maxima |
||
|
zguduitor Postat pe 27 Septembrie 2010 11:48 |
||
|
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit cu produse de lux |
||
|
gainusa_motata Postat pe 27 Septembrie 2010 11:49 |
||
|
1. SPUMA DEMACHIANTA SI DE CURATARE CU ALOE SI GALBENELE 2. CREMA HIDRATANTA ACTIVA CU ALOE VERA Am optat pentru aceste produse deoarece o rutina zilnica trebuie sa includa spalatul fetei de cel putin 2 ori/zi, dimineata si seara. SPUMA DEMACHIANTA SI DE CURATARE CU ALOE SI GALBENELE este ideala pentru tenul meu, la inceputul zilei pentru ca imi lasa pielea ca noua, fara a fi uleioasa si perfecta pentru aplicarea unei creme hidratante - CREMA HIDRATANTA ACTIVA CU ALOE VERA , - iar la finalul zilei curata murdaria si impuritatile. |
||
|
micuta_aura Postat pe 27 Septembrie 2010 12:10 |
||
|
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit cu produse de lux |
||
|
desucheata Postat pe 27 Septembrie 2010 12:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs 208 Metode Inedite De Seductie | 80 | De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40 |
| Castiga pantofi de 1000 lei! | 1866 | De la: concursKudika 2 August 2010 15:37 |
| Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! | 528 | De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25 |
|
|
||
| Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara | 533 | De la: concursKudika 22 Mai 2009 15:49 |
| Relaxeaza-te la Shakti Spa! | 77 | De la: concursKudika 11 Septembrie 2016 01:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.