Setari Cookie-uri

Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu!

1.Gel intim cu aloe si coada soricelului- pentru ca ingrijirea intima e esentiala sie greu sa gasesti o formula cu adevarateficienta
2.Crema contur ochi Bioprotetiva- petru zona din jurul ochilor este necesara o crema speciala...in special pentru a preveni ridurile de expresie care apar destul de devreme
real_girl823
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:24
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit cu produse de lux
sedative
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:37
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt prevenirea ridurilor
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant o demachiere de calitate si eficienta
kimytza
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:40
1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - pt ca am parul degradat
2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pt puiul meu
maryyyana10
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:43
1. Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva
2.Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise
pentru ca am mare nevoie de ele, varsta
nico_nicolici
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:49
MI-AS DORI FOARTE MULT Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva + Crema antirid organica deNOAPTE Bioprotettiva ,AVIND IN VEDERE FAPTUL CA M-AM CAM HODOROGIT,SIMT NEVOIA SA-MI SCHIMB CIT DE CIT FIXONOMIA.AS VREA DE TOT DAR NU MAIPOT ACUM.ESTE CAM TIRZIU.
laura_margareta
Postat pe 25 Septembrie 2010 17:31
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=283 pt ca am tenul sensibil
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284 pt o hidratare maxima si un ten de invidiat
dihorita
Postat pe 25 Septembrie 2010 18:13
Scrub corporal cu aloe vera si sare de mare 40gr
Lotiune de corp hidratanta cu aloe vera

as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina
busu1oc
Postat pe 25 Septembrie 2010 21:10
xerox22
Postat pe 25 Septembrie 2010 21:44
Cate produse minunate pe site!! Daca, insa, ar fi sa aleg doar doua dintre acestea, as alege

- Aloebase Gel - acnee & sebum in exces

si

- Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel

Motivul este tenul meu capricios, dificil de ingrijit, mixt, cu zona T cu exces de sebum si usoare imperfectiuni.

Ingredientele de baza din produsele de mai sus - extractul de aloe, respectiv musetelul - sunt recunoscute pentru proprietatile lor hidratante, revigorante si calmante ... exact ce-i este necesar unui ten ca al meu.
kudika32
Postat pe 25 Septembrie 2010 22:12
1.Gel intim cu aloe si coada soricelului- pentru ca ingrijirea intima e esentiala
2.Crema contur ochi Bioprotetiva- petru zona din jurul ochilor este necesara o crema speciala...in special pentru a preveni ridurile de expresie care apar destul de devreme
mustacioasa
Postat pe 26 Septembrie 2010 11:12
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit
deliii
Postat pe 26 Septembrie 2010 11:13
Tinand cont de nevoile tenului meu si de ritualul meu de ingrijire, doresc sa am in trusa de cosmetice:
gel de curatare si demanchiant cu aloe si musetel;
lotiune tonica delicata Aloebase.
Multa sanatate tuturor!
felicidade
Postat pe 26 Septembrie 2010 11:32
Tenul meu a suferit nenumarate traumatisme in urma atacurilor acneice si a melasmei, de accea mi s-ar parea foarte simpatic sa lovesc din plin, 2 dintr-o lovitura, problema cu Regenerant celular bio cu aloe vera (96%) si apoi sa aplic hidratare: apa multa si bineinteles Crema hidratanta activa cu aloe vera iar inainte de somnul dulce-al noptii aplic Crema antrid organica de noapte Bioprotettiva
irinaciurcanu
Postat pe 26 Septembrie 2010 12:31

http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=90&products_id=304
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=35_38&products_id=98

Mi-am ales doua produse de pe site-ul www.orchideablu.ro : primul este un suc de aloe care are protejeaza organismul impotriva virusilor si a bacteriilor. Incerc sa imi protejez intreaga familie (exceptand soacra, care are un sistem imunitar atat de solid, incat orice virus intra in contact cu ea, este distrus instant).

Apoi mi-am ales o lotiune hidratanta pentru corp...si as aseza-o in dulapiorul cu "secrete feminine", ca sa nu stie mama soacra de ce fiul ei ignora invitatiile ei la budinca de macaroane in favoarea unei seri romantico-pasionale cu mine.
rodikut
Postat pe 26 Septembrie 2010 14:29
1.Sampon delicat cu aloe si jojoba
2.Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea
Am nevoie de aceste 2 produse pentru parul meu foarte deteriorat,uscat, lipsit de stralucire
ciortan
Postat pe 26 Septembrie 2010 14:34
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=283 pt ca am tenul sensibil
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284 pt o hidratare maxima si un ten de invidiat
4patratzel
Postat pe 26 Septembrie 2010 18:46
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit
balacita
Postat pe 26 Septembrie 2010 18:47

as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina, iar exfolierea si hidratarea fac parte din ritualul meu de frumusete
motanel_m
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:02
orbit_xx
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:21
1. Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise
2. Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant
am tenul mixt iar aceste produse sunt ideale pt mine
dintishor88
Postat pe 26 Septembrie 2010 21:24
ser facial cu acid hialuronic pur bioprotettiva
regenerant celular bio cu aloe vera
doidadi
Postat pe 27 Septembrie 2010 09:33
[As dori urmatoarele produse:
1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - deoarece ma vopsesc lunar blonda si parul se degradeaza
2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pentru toti membrii familiei formata din eu, sotul meu si un bebelus de 7 luni
florin_buo
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:30
iMI PLACE MULT PRODUSUL Regenerant celular bio cu aloe vera (96%) PENTRU CA ESTE REGENERANT, HIDRATEAZA SI CONFERA STRALUCIRE. E TOT CEEA CE II LIPSESTE TENULUI MEU.
IAR AL DOILEA PRODUS ESTE Samponul anti-matreata & par gras cu aloe si brusture
maryoty
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:35
1.Sampon delicat cu aloe si jojoba
2.Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea
Am nevoie de aceste 2 produse pentru parul meu foarte deteriorat
zburlyta
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:44

as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina
georgia_mony
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:45

http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284 pt o hidratare maxima
zguduitor
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:48

Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit cu produse de lux
gainusa_motata
Postat pe 27 Septembrie 2010 11:49
1. SPUMA DEMACHIANTA SI DE CURATARE CU ALOE SI GALBENELE
2. CREMA HIDRATANTA ACTIVA CU ALOE VERA
Am optat pentru aceste produse deoarece o rutina zilnica trebuie sa includa spalatul fetei de cel putin 2 ori/zi, dimineata si seara. SPUMA DEMACHIANTA SI DE CURATARE CU ALOE SI GALBENELE este ideala pentru tenul meu, la inceputul zilei pentru ca imi lasa pielea ca noua, fara a fi uleioasa si perfecta pentru aplicarea unei creme hidratante - CREMA HIDRATANTA ACTIVA CU ALOE VERA , - iar la finalul zilei curata murdaria si impuritatile.
micuta_aura
Postat pe 27 Septembrie 2010 12:10
desucheata
Postat pe 27 Septembrie 2010 12:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs 208 Metode Inedite De Seductie 80 De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40
Castiga pantofi de 1000 lei! 1866 De la: concursKudika 2 August 2010 15:37
Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! 528 De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25
Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara 533 De la: concursKudika 22 Mai 2009 15:49
Relaxeaza-te la Shakti Spa! 77 De la: concursKudika 11 Septembrie 2016 01:59