Setari Cookie-uri

Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu!

Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt prevenirea ridurilor
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant o demachiere de calitate si eficienta
cocosel
Postat pe 30 Septembrie 2010 09:48

Lotiune tonica delicata Aloebase si Crema Sens Aloebase - piele sensibila & uscata.
Produse de calitate care imi va arsfata si hidrata tenul
sorin_so
Postat pe 30 Septembrie 2010 09:51
1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - pt ca am parul degradat
2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pt puiul meu
politista
Postat pe 30 Septembrie 2010 09:52
Am ales:
1.Crema Calm Aloebase - piele uscata & atopica, deoarece copilul meu are o dermatita atopica pe maini care reapare in fiecare an, o piele foarte sensibila si cred ca l-ar ajuta foarte mult, mai ales ca ii va calma si mancarimea, iritatiile.
2.Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva - .Am folosit produse cosmetice foarte rar si nu mi-am ingrijit tenul pana la varsta de 32 de ani. Incep sa apara semnele timpului trecut, riduri , piele uscata, sensibila si mi-as dori sa-l am.
Va multumesc
eleonora78
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:04
Avand in vedere faptul ca sut la o varsta mai putin frageda mi-as dori urmatoarele produse:
*Crema contur ochi Bioprotettiva
* Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva
dinuiuliana
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:05
Regenerant celular bio cu gel de aloe vera (96%) orice femeie are nevoiede o crema de regenerarea si hidratarea in profunzime a pielii. Uleiurile esentiale de bergamota, portocala, menta, cuisoare, seminte de telina, ylang, violete, benzoe, lemn de gaiac ii confera un parfum delicat.
Lotiune dupa epilare: pentru calmeaza si hidrateaza pielea iritata dupa epilare este esentiala pt.mine
coryalecs
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:07
Pentru ca acord o atentie egalata atat fetei cat si corpului, am ales urmatoarele doua produse =

CREMA ANTIRID CU ALOE SI ACIZI DIN FRUCTE si LOTIUNE DE CORP HIDRATANTA CU ALOE VERA.

Va multumesc ca prin intermediul dvs. am descoprit produse ce le cautam de ceva timp.
mioritza40
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:15
1.aloebase gel acnee si sebum in exces deoarece am probleme cu acneea si sebumul
2.sampon anti-matreata si par gras cu aloe si brusture deoarece parul meu se ingrasa foarte repede si fac matreata de la toate sampoanele din comert mai putin la acesta deoarece l-am folosit
achitei_corina
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:18
Sampon delicat cu aloe vera si jojoba + Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea
kudika053840
Postat pe 30 Septembrie 2010 12:26
Bun gasit tuturor!
Avand in vedere ca traversez a doua tinerete si "concurenta" crancena ne inconjoara, as alege
un ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva si o crema antirid organica de zi Bioprotettiva. Imi plac majoritatea produselor dar mi se pare foarte interesanta si Spuma demachianta si de curatare cu aloe si galbenele. Mi-am propus s-o incerc; e drept ca nici preturile nu sunt foarte accesibile, dar produsele sunt atat de tentante!!!
steademare
Postat pe 30 Septembrie 2010 12:48
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=280&zenid=5018dfe5f03b465f4e8ac177bb57a0fe
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=53&products_id=262
denysse2005
Postat pe 30 Septembrie 2010 15:24
1. Lotiune tonica delicata Aloebase, deoarece am pori deschisi
2.Crema antirid organica de zi Bioprotettiva, deoarece am trecut de varta de 30 de ani :)
vass
Postat pe 30 Septembrie 2010 16:51
Avand in vedere situatia mea, as dori sa am :
1.Crema antirid pe baza de gel de aloe vera bio, acizi din fructe si vitamine
2.Crema hidratanta activa pe baza de aloe vera, uleiuri vegetale si vitamine
dorina2010
Postat pe 30 Septembrie 2010 16:54
1.Scrub corporal cu aloe vera si sare marina 200gr http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=35_39&products_id=271 pentru o piele fina ca de bebelus

2.Gel intim cu aloe si coada soricelului http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=35_48&products_id=236pentru o ..piele fina ca de bebelus
VIORICA27
Postat pe 30 Septembrie 2010 19:35
in dulapiorul meu de cosmetice mi-as dori http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=107 pentru ca am parul vopsit si deteriorat si fara balsam nu-l pot descurca si ramane incalcit gen Baba-Cloanta si n-as vrea sa sperii copiii din cartier
si
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_33&products_id=261 pentru ca am tenul uscat si sensibil si sper sa devina neted ca un poponet de bebelus
puchy
Postat pe 30 Septembrie 2010 20:15
Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva
Crema antirid organica de zi Bioprotettiva
Sper sa-mi "pacalesc" ( ) varsta biologica cu produse din aceasta gama, ce par bune ( ) , ptr. ca am incercat cu alte creme care mi-au "ajutat ca frectia la un picior de lemn" !
soulbrain
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:11
Concursul "Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu" s-a incheiat.

Castigatorii sunt:

Premiul 1: Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva + Crema antirid organica de zi Bioprotettiva + Crema contur ochi Bioprotettiva.

Castigatoare: kudika 117097

Premiile 2 si 3: Crema hidratanta activa cu aloe vera + Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel + Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise.

Castigatoare: ac3lya si justme 1985

Premiile 4 si 5: Regenerant celular cu aloe vera (96%) + Scrub corporal cu aloe si sare marina (2 plicuri) + Gel de dus cu aloe vera.

Castigatoare: mihaelamicu2001 si rodikut

Premiile 6 si 7: Sampon delicat cu aloe vera si jojoba + Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea.

Castigatoare: puchy si geanynutza24

Felicitari tuturor!
concursKudika
Postat pe 1 Octombrie 2010 11:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Pantene saptamana 5 509 De la: concursKudika 25 Octombrie 2010 11:19
CONCURS ELSEVE TOTAL REPAIR 3745 De la: concursKudika 10 Decembrie 2009 12:50
Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! 444 De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34
Castiga unul din cele 3 costume de Craciunita oferite de 4passion.ro 1240 De la: kudika087112 3 Ianuarie 2011 17:57
Castiga un abonament pe 6 luni la revista Casa Mea! 594 De la: ad__83 12 Iulie 2011 17:21