Setari Cookie-uri

Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu!

buna! uite cel mai simplu mod de a face bani http://bux.gs/advertise.php?ref=noname2010 faci cont si vizualizezi reclame ce dureaza 30 de secundereclama, pt fiecare primesti bani! e adevarat, probabil spui ca e teapa...incearca, n ai absolut nimik de pierdut! pui la refferal acest nume cand te inregistrezi noname2010 si reclamele sun in cont la surf, te uiti o singura data pe zi ca sa nu ti ia banii inapoi, intra si o sa vezi mai multe!
manymihai
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:25
As dori sa folosesc: Crema contur ochi Bioprotettiva si Crema antirid organica de zi Bioprotettiva, pentru ca am folosit aceste produse, cu efecte satisfacatoare si destul de rapide, fiind invidiata pentru "stralucirea naturala" oferita de aceste mici minunatii.
geanigi
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:26
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt ca vreau un ten minunat fara riduri
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-un ten hidratat si bine ingrijit cu produse de lux
cherchelita
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:34
Scrub corporal cu aloe vera si sare de mare 40gr
Lotiune de corp hidratanta cu aloe vera

as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina, iar exfolierea si hidratarea fac parte din ritualul meu de frumusete, insa nu de fiecare data imi este la indemana sa fac asta din produse naturale :)
marmelingi
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:36
As dori urmatoarele produse:

Nonipulp - Suc si pulpa de Noni Bio
SUC DE ALOE VERA ATTIVITÀ DEPURATIVA

Avind in vedere ca se apropie sezonul rece cred ca este necesar sa intarim putin sistemul imunitar si cred ca aceste produse ajuta cu siguranta creeind o bariera impotriva multor boli.
kudika181196
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:51
Buna ziua,

Cred ca mi-as dori toate produsele, atat pentru mine cat si pentru cei dragi, fiindca sunt de calitate...dar ma limitez la urmatoarele doua:

1). Sampon anti-matreata & par gras cu aloe si brusture - deoarece atat eu cat si prietenul meu avem probleme cu matreata, desi am incercat mai multe marci de sampoane si cred ca un produs creat mai mult din plante decat din constituenti de alta origine nu-ti poate face decat bine.
2). Gel pur de aloe vera (99%) - pentru ca este foarte util in orice situatie, fie ca este vorba despre arsuri, iritatii, probleme de sensibilitate a pielii sau pur si simplu hidratare. Cred ca este eficient pentru orice parte a corpului.
doriannejoy
Postat pe 24 Septembrie 2010 12:16
Sunt multe produse pe care mi le-as dori in dulapiorul meu cu cosmetice,dar m-am oprit cu greu la doua dintre ele:
1.Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva-am trecut de mult de prima tinerete si acest tratament raspunde cerintelor tenului meu obosit si ridat;
2.Gel de dus cu aloe vera- imi place foarte mult aloe vera (chiar am o planta pe pervazul ferestrei) si cred ca merit un moment de rasfat.
Felicitari pentru ca ati adus si cosmetice BIO in Romania.Acum avem si o alternativa la cosmeticele clasice pline de parabeni si conservanti care irita pielea si ne pun in pericol sanatatea.
valentinafr
Postat pe 24 Septembrie 2010 12:34
mi-as dori din tot sufletul gel de dus aloebase pentru mine,sotul si mai ales pentru copilul meu de 2 ani,mai ales ca nu imi permite sa dau banii si sa nu stiu cum e,mai intai as incerca pentru ca bebe e mai sensibil si cred ca numai cu produse bio ii trece,si mi-as mai dori Scrub corporal cu aloe vera si sare marina pentru ca sunt sigura ca nu este ca celelalte produse dupa piata sper sa primesc
mada_sabi
Postat pe 24 Septembrie 2010 13:35
Mi-as dori
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284
si
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=107
copilutz_bad
Postat pe 24 Septembrie 2010 13:58
Mi-as dori
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_62&products_id=284
si
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=107
copilutz_demonash
Postat pe 24 Septembrie 2010 14:03
1.Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel - pentru a ma demachia seara, consider ca mi se potriveste, deoarece am un ten gras, acneic.
2.Gel de dus Aloebase - adulti & copii - deoarece e ideal pentru toata familia, eu, sot și bebelusul nostru de 8 luni.
Rosugeorgetacristina
Postat pe 24 Septembrie 2010 14:07
De la: Rosugeorgetacristina, la data 2010-09-24 14:07:25As dori urmatoarele produse:
1.Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel - pentru a ma demachia seara, consider ca mi se potriveste, deoarece am un ten gras, acneic.
2.Gel de dus Aloebase - adulti & copii - deoarece e ideal pentru toata familia, eu, sot și bebelusul nostru de 8 luni.

pai hai o data doresteti...ce tot te ...scremi atit?
RUY_BLAS
Postat pe 24 Septembrie 2010 14:18
De la: kudika055700, la data 2010-09-16 15:00:581.Sampon anti-matreata & par gras cu aloe si brusture
2.Aloebase Gel - acnee & sebum in exces
Aceste produse sunt pe baza de aloe vera-extract natural foarte bun pentru corp si wow nu contin coloranti si multe alte chimicale daunatoare organsimului In cazul meu,excesul de sebum este la ordinea zilei fiind ca o piedica in calea prospetimii de care am nevoie sa ma simt bine si sigura pe mine... Am nevoie de produse care sa actioneze delicat, dar eficient, iar extractul natural de origine vegetala este cuvantul cheie,de aceea consider ca aceste produse sunt ideale pentru stabilizarea mea
kudika088764
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:27
Folosesc numai produse BIO
kudika088764
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:29
ORICE PRODUS ESTE BINE VENIT!
kudika088764
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:31
crema antirid cu aloe vera cu acizi din fructe si aloe milk deoarece sunt la varsta la care tenul necesita o ingrijire speciala
kudika084210
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:40
1.Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel. - L-as dori pt punctele mele negre 2.Balsam de par regenerant Cu Aloe si unt de Shea-Parul meu are nevoie de acest balsam pt a-mi reda stralucire,mai ales
unguremiha
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:50
Crema antirid cu aloe si acizi din fructe pt prevenirea ridurilor
Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant o demachiere de calitate si eficienta
negricyoasa
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:50
De la: kudika088764, la data 2010-09-24 15:27:18
De la: kudika055700, la data 2010-09-16 15:00:581.Sampon anti-matreata & par gras cu aloe si brusture
2.Aloebase Gel - acnee & sebum in exces
Aceste produse sunt pe baza de aloe vera-extract natural foarte bun pentru corp si wow nu contin coloranti si multe alte chimicale daunatoare organsimului In cazul meu,excesul de sebum este la ordinea zilei fiind ca o piedica in calea prospetimii de care am nevoie sa ma simt bine si sigura pe mine... Am nevoie de produse care sa actioneze delicat, dar eficient, iar extractul natural de origine vegetala este cuvantul cheie,de aceea consider ca aceste produse sunt ideale pentru stabilizarea mea

bag zama...ca esti instabila...cine stie cunoaste
RUY_BLAS
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:53

as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina, iar exfolierea si hidratarea fac parte din ritualul meu de frumusete, insa nu de fiecare data imi este la indemana sa fac asta din produse naturale :)
zbrevi
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:53

1. Balsam de par regenerant cu aloe si unt de shea - pt ca am parul degradat
2. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii - pt puiul meu
coliva
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:54
Lotiune tonica delicata Aloebase si Crema Sens Aloebase - piele sensibila & uscata.
Produse de calitate care imi va arsfata si hidrata tenul
garaiala
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:21
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=35_36&products_id=99....UN GEL DE DUS F BUN SI HIDRATANT
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=264SI O CREMA CU ALOE VRA PTR PIELE SENSIBILA ASTEA MI LE DORESC F MULT
maryoty
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:41
1. Aloebase Gel - acnee & sebum in exces am tenul gras si multe puncte de grasime...am mare nevoie!!!

2. Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant-pt ca vreau o hidratare maxima, chiar daca tenul este gras trebuie sa fie hidratat.
elenabisir
Postat pe 24 Septembrie 2010 19:53
- Sampon de par delicat cu aloe vera si jojoba;
- Balsam de par regenerant cu aloe vera si unt se shea.
liuka29
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:04
1. Sampon Aloebase - adulti & bebelusi & copii ;
2. Sampon anti-matreata & par gras cu aloe si brusture.
elly_gerry
Postat pe 24 Septembrie 2010 23:38
http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=90&products_id=306,suc de aloe vera,pentru ca am mai incercat si mi s-a parut foarte bun,sa nu zic ca este si natural,ceea ce in confera un plus!Suc de aloe vera Attività Depurativa
si Ser facial cu acid hialuronic pur Bioprotettiva http://www.orchideablu.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=22_31&products_id=278,pentru ca deja ma gandesc sa imi acopar si sa refac micile riduri care is fac incet incet prezenta,este recomandat pentru toate tipurile de ten, si cred ca e cel mai bun produs din gama acestuia.
enamorarte
Postat pe 25 Septembrie 2010 05:31
1. Aloe Milk - lapte demachiant si hidratant
Aloe Milk este un produs pratic si versatil gandit pentru femeia moderna deoarece poate fi folosit atat ca lapte demachiant cat si ca lotiune hidratanta. Contine 80% gel de aloe vera bio si este recomandat pentru tenul uscat, sensibil, deshidratat si matur. Are proprietati hidratante si de curatare.
2. Crema antrid organica de noapte Bioprotettiva
Contine aminoacizi si ingrediente active ce contribuie la regenerarea tesuturilor pe timpul noptii si la atenuarea ridurilor. Efectul consta intr-un ten elastic, radiant si cu aspect sanatos. Are proprietati nutritive, regenerante si anti-age.
tygy77
Postat pe 25 Septembrie 2010 07:12

as alege un scrub si o lotiune de corp deoarece ador pielea fina, iar exfolierea si hidratarea fac parte din ritualul meu de frumusete,
zarzavat
Postat pe 25 Septembrie 2010 12:28
1)ALOEBASE GEL - ACNEE & SEBUM IN EXCES - Pentru ca tenul meu este foarte sensibil si ma irit foarte usor, si chiar mi-as dori un ten curat .
2)BALSAM DE PAR REGENERANT CU ALOE SI UNT DE SHEA- parul meu , in ciuda folosirii intense a placii de indreptat, inca arata bine, dar imi cade foarte mult . :(
CherryBomb
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fii increzatoare in fiecare zi cu o piele frumoasa ! 911 De la: concursKudika 11 Iulie 2020 23:28
Concurs Love Etc 519 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 15:04
Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! 226 De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31
Vrei sa iti innoiesti garderoba? Castiga vouchere de cumparaturi oferite de Zippler.ro! 563 De la: concursKudika 1 Mai 2012 19:42
Baneasa Shopping City si Muscle Maker iti ofera 2 vouchere de 350 Euro fiecare! 89 De la: adrianas18 9 August 2011 16:11