Setari Cookie-uri

Eu leoaica el gemeni:)

ce ne puteti spune despre compatibilitate?
Helen_browneyes
Postat pe 16 Septembrie 2010 11:22
Compatibilitatea o faceti voi ca si persoane, nu o zodie.

Cel mai bun exemplu: eu sunt gemeni el capricorn
"Gemeni si Capricorn : Aer si Pamânt. Nu prea se amesteca acestea doua...

Capricornului îi place sa munceasca, e ambitios si stie exact ce vrea. Asa ca fii atent, nu se omoara prea mult dupa stilul tau schimbator prin excelenta...

Vestea buna este ca un Capricorn este destul de cu picioarele pe Pamânt si destul de intelectual încât sa-ti atraga atentia. Un alt avantaj este ca nativul acestei zodii pare a întineri pe masura ce trece timpul. Dar Capricornul are foarte multa energie "cardinala", este sub semnul lui Saturn (o planeta care ne da lectii în viata) si este adesea pesimist, asteptându-se ca iubirea sa nu-i fie împartasita : a fost de atâtea ori înselat în relatii sentimentale, încât sufla si-n iaurt.

Capricornul are un umor de invidiat. Problema este ca nativul acestei zodii este în acelasi timp si teribil de serios. Mai ales în dragoste. Precaut si serios. Nu m-ar mira ca un alt Geaman sa-i fi frânt inima! Aveti voi darul asta, de a iubi Pamântul cu pasiune, pentru un timp, pentru ca apoi sa-l parasiti si sa va îndreptati spre sfere mai înalte. "

Insa acest lucru nu ma influenteaza cu nimic pe mine ca gandire si personalitate, noi jucandu-ne deja de aproape un an. Pt mine discutiile despre zodiac, compatibilitate intre zodii, etc. nu sunt decat subiecte de conversatie.
Misona
misona
Postat pe 18 Septembrie 2010 11:30
Inafara faptului ca ai detaliat despre Capricorn, cand intrebarea era despre leu-gemeni, sunt intru totul de acord. Nu cred in compatibilitatea in functie de zodie, ci in functie de personalitatea celor implicati in relatie. Totusi, 2 persoane incompatibile (indiferent din ce punct de vedere privesti situatia) se pot indragosti, cheia e ca ambii parteneri sa fie capabili de mici compromisuri si sa se "plieze" putin si in functiile de nevoile celuilalt. Un exemplu... eu si prietenul meu suntem total incompatibili din punct de vedere zodiacal: eu taur-el gemeni. Dar avem impreuna 1 an si 8 luni si merge bine. So... mai multa incredere in sine si in persoane decat in semne zodiacale. Succes everybody!!
Coryn_
Postat pe 18 Septembrie 2010 12:30
eu am avut o relatie cu un barbat gemeni eu sun leu,dar cu toate ca relatia sa terminat de imediat 8 ani si acum dragul de gemeni dupa ce mi-a ruinat viata mi-a furat copilul mi-a furat casa pe care o aveam de la mama mea continua sa-mi ruineze viata sau mai bine incearca,ai mare grija sunt foarte razbunatori,gelosi si avari,singurul lucru care-i intereseaza in viata este sa le fie lor bine,acum asta nu inseamna ca toti gemeni sunt la fel dar este bine sa-l supui la ceva incercari pt. siguranta ta.
kudika098668
Postat pe 18 Septembrie 2010 14:43
De la: misona, la data 2010-09-18 11:30:41Compatibilitatea o faceti voi ca si persoane, nu o zodie.

Cel mai bun exemplu: eu sunt gemeni el capricorn
"Gemeni si Capricorn : Aer si Pamânt. Nu prea se amesteca acestea doua...

Capricornului îi place sa munceasca, e ambitios si stie exact ce vrea. Asa ca fii atent, nu se omoara prea mult dupa stilul tau schimbator prin excelenta...

Vestea buna este ca un Capricorn este destul de cu picioarele pe Pamânt si destul de intelectual încât sa-ti atraga atentia. Un alt avantaj este ca nativul acestei zodii pare a întineri pe masura ce trece timpul. Dar Capricornul are foarte multa energie "cardinala", este sub semnul lui Saturn (o planeta care ne da lectii în viata) si este adesea pesimist, asteptându-se ca iubirea sa nu-i fie împartasita : a fost de atâtea ori înselat în relatii sentimentale, încât sufla si-n iaurt.

Capricornul are un umor de invidiat. Problema este ca nativul acestei zodii este în acelasi timp si teribil de serios. Mai ales în dragoste. Precaut si serios. Nu m-ar mira ca un alt Geaman sa-i fi frânt inima! Aveti voi darul asta, de a iubi Pamântul cu pasiune, pentru un timp, pentru ca apoi sa-l parasiti si sa va îndreptati spre sfere mai înalte. "

Insa acest lucru nu ma influenteaza cu nimic pe mine ca gandire si personalitate, noi jucandu-ne deja de aproape un an. Pt mine discutiile despre zodiac, compatibilitate intre zodii, etc. nu sunt decat subiecte de conversatie.
Misona

cine a vorbit de capricorn? fata vrea sa stie de gemeni eventual:D
delicacy
Postat pe 18 Septembrie 2010 16:41
Si eu am o relatie cu un nene Gemeni. E destul de greu, pentru ca e si diferenta de varsta intre noi destul de mare. Ce pot sa iti spun este ca sunt foarte egoisti si nu te poti baza DELOC pe ei. Eu nu tin minte sa ma fi ajutat cu ceva in ultimii 3 ani.
Da, sunt foarte simpatici si vorbesc frumos si te vrajesc dar nu prezinta nicio baza in viata, pur si simplu nu-s in stare.

Daca nu tii neaparat sa fie o baza in viata ta si un sprijin e un om foarte OK pentru o relatie comoda pentru el in care sa nu fie deranjat din rutina lui. Oricum nu va face niciun efort pentru tine, NICIODATA.
mihaelaghet
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:16
De la: mihaelaghet, la data 2010-09-18 17:16:55Si eu am o relatie cu un nene Gemeni. E destul de greu, pentru ca e si diferenta de varsta intre noi destul de mare. Ce pot sa iti spun este ca sunt foarte egoisti si nu te poti baza DELOC pe ei. Eu nu tin minte sa ma fi ajutat cu ceva in ultimii 3 ani.
Da, sunt foarte simpatici si vorbesc frumos si te vrajesc dar nu prezinta nicio baza in viata, pur si simplu nu-s in stare.

Daca nu tii neaparat sa fie o baza in viata ta si un sprijin e un om foarte OK pentru o relatie comoda pentru el in care sa nu fie deranjat din rutina lui. Oricum nu va face niciun efort pentru tine, NICIODATA.

cata dreptate ai , am stat 5 ani cu un specimen d asta ,,,frate ce mi a facut, m a terminat psihic ,,,da mi am facut o cu mana mea
bella28
Postat pe 19 Septembrie 2010 01:01
Buna.Si eu sunt in aceeasi situatie.Sunt cu un Gemeni de 9 luni, el e mai mic ca mine cu aproape 2 ani (eu 25 el 23), stam impreuna si ne este foarte bine. Nu sunt multe lucrurile pe care l-am rugam sau i-am sugerat sa le faca si sa nu le fi facut. Sunt foarte multumita de el, nu am de ce sa ma plang. eu sper sa fi bine si asta iti doresc si tie. Incearca sa nu pui raul in fata si sa nu te "iei" dupa compatibilitati.Desi , teoretic, o persoana pastreaza unele caracteristici ale zodiei sale, nu totul inseamna asta. Asa ca, multa speranta si iubire!
katzchen
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:59
tu esti un caz fericit , al meu dupa 4 ani si a aratat fatza si am mai stat un an in speranta ca poate , poate....dar nu e o regula , mai stiu persoane in zodia asta care nu au caracteristicile zodiei
bella28
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:13
De la: Helen_browneyes, la data 2010-09-16 11:22:20ce ne puteti spune despre compatibilitate?

caracteristicile unei zodii nu tin numai de zodia principala, ci si de ce planete este guvernata zodia persoanei , in plus ascendentul influenteaza deasemenea personalitatea. cat despre LEU -GEMENI exista o mare compatibilitate : el, semn de aer - tu ,semn de foc ;aerul intretine focul. intr-adevar o sa ai mult de tras. am avut o relatie de 2 ani cu un gemeni (si eu fiind tot leoaica) iar dupa despartire am avut multe probleme,nu m-a lasat in pace,ma urmarea,isi punea prieteni sa ma sune si etc. complicatii inutile ,din care am reusit sa ies doar cand am pus capat printr-o plangere la politie pt hartuire(cu dovezi,bineinteles).l-am cam speriat. DOAR ASA am reusit sa il tin in frau. In timpul relatiei era gelos, dar nu am ajuns sa ne scoatem ochii pe tema asta. era comod (astepta sa-i fie gatit , si pus in farfurie) dar in ceea ce privea responsabilitatea de barbat, isi facea treaba, m-a aiutat in orice context i-as fi cerut ajutorul, atat financiar cat si moral. In ceea ce priveste reusita relatiei voastre, trebuie sa ai grija. Impune-i anumite standarde, si nu astepta sa treaca prea mult daca vezi ca vrea sa te ruineze. daca totul merge bine si exista doar mici neintelegeri, eu zic k merita facute anumite compromisuri. sa fim seriosi;orice cuplu are nentelegeri. numai bine iti doresc!
butzyGirl
Postat pe 19 Septembrie 2010 18:53
De la: butzyGirl, la data 2010-09-19 18:53:21
De la: Helen_browneyes, la data 2010-09-16 11:22:20ce ne puteti spune despre compatibilitate?

caracteristicile unei zodii nu tin numai de zodia principala, ci si de ce planete este guvernata zodia persoanei , in plus ascendentul influenteaza deasemenea personalitatea. cat despre LEU -GEMENI exista o mare compatibilitate : el, semn de aer - tu ,semn de foc ;aerul intretine focul. intr-adevar o sa ai mult de tras. am avut o relatie de 2 ani cu un gemeni (si eu fiind tot leoaica) iar dupa despartire am avut multe probleme,nu m-a lasat in pace,ma urmarea,isi punea prieteni sa ma sune si etc. complicatii inutile ,din care am reusit sa ies doar cand am pus capat printr-o plangere la politie pt hartuire(cu dovezi,bineinteles).l-am cam speriat. DOAR ASA am reusit sa il tin in frau. In timpul relatiei era gelos, dar nu am ajuns sa ne scoatem ochii pe tema asta. era comod (astepta sa-i fie gatit , si pus in farfurie) dar in ceea ce privea responsabilitatea de barbat, isi facea treaba, m-a aiutat in orice context i-as fi cerut ajutorul, atat financiar cat si moral. In ceea ce priveste reusita relatiei voastre, trebuie sa ai grija. Impune-i anumite standarde, si nu astepta sa treaca prea mult daca vezi ca vrea sa te ruineze. daca totul merge bine si exista doar mici neintelegeri, eu zic k merita facute anumite compromisuri. sa fim seriosi;orice cuplu are nentelegeri. numai bine iti doresc!

si eu am fost cu un gemeni, de iubit nu mi arata ca ma iubeste , de ajutat nu, plus ca mai incerca sa vada cum e si cu altele ...cu una l am prins ,banuiesc c au mai fost si altele...si avea un dar sa te aduca la disperare , s o iei din loc cu ideile lui , isi schimba starea de la o zi la alta ...fiecare zi era un mister, nu stiam ...mai vrea sau nu sa fim impreuna , mai bine singura decat cu asa stres pe cap
bella28
Postat pe 20 Septembrie 2010 09:20
ce ziceti despre eu-leu si el tot leu ssi culmea fiul meu nascut in leu iar fiica mea fecioara
kudika177036
Postat pe 21 Septembrie 2010 08:54
eu leoaica, el gemeni...am retrait in ceea ce ati relatat voi cacialmaua de casnicie pe care am avut-o 10 ani , multumesc lui Dumnezeu ca am scapat. nu vreau sa par o femeie care judeca barbatii dupa zodii, dar in general barbatilor si mai ales celor in gemeni trebuie sa le impui de la inceput niste limite, sa stie cat au voie si ce au voie, nu trebuie sa le pui totul pe tava...cand imi spunea mai demult o doamna mai in varsta ,, mama , la barbat trebuie sa-i dai cu lingurita '', nu intelegeam...ma tot gandeam ce vrea sa spuna...am aflat deabia acum dupa tot ce am trait si mai ales citind cartea,, de ce se insoara barbatii cu scorpii'' pe care o recomand tuturor femeilor si fetelor , incepand cu varsta de 16 ani...aceasta carte nu o gasiti on line, dar in librarii este...on line puteti citi ,, femei care iubesc prea mult '' si puterea extraordinara a subconstientului tau... iarasi doua carti pe care le recomand tuturor...mult noroc , leoaicelor !si nu lasati sufletul vostru nobil si generos prafuit de capriciile unui barbat in zodia gemeni...
ninaninanina
Postat pe 21 Septembrie 2010 21:53
De la: kudika177036, la data 2010-09-21 08:54:52ce ziceti despre eu-leu si el tot leu ssi culmea fiul meu nascut in leu iar fiica mea fecioara

apropos de intrebarea COMPATTIBILITATE LEU-LEU si nativii nascuti in aceeasi zodie detalii: http://www.kudika.ro/articol/horoscop-articole/8496/Astrologie-Incompatibilitati-zodiacale.html

butzyGirl
Postat pe 22 Septembrie 2010 18:35
am regasit in postarile de mai sus...si geamanul, cu care am avut eu o relatie, eu fiind leu...sincer, nu sunt capabili sa ofere nimic...eu una as fi mai rezervata intr-o relatie cu un geaman....sunt instabili, nehotarati, duplicitari...si lista poate continua!...evident nu este o regula!
roxanah
Postat pe 24 Septembrie 2010 13:26
eu sunt de 6 ani cu un geaman, din cate vad aici ii vb doar de rau ,sincer va spun am un sot minunat , care nu se da inlaturi de la absolut nimic m avem un bebe impreuna si incusiv in cresterea lui si in treburile casnice se implica suta la suta , cand citesc nu imi vine sa cred ce fel de gemeni ati intalnit , eu sunt leu am 27 de ani si sotul meu gemeni are 35 de ani , ne este f bine impreuna pot spune cu mana pe inima ca sunt o femeie iubita ,apreciata ,dorita mi am dorit un sot din zodia gemeni deoarece bunicul meu care ma crescut era in gemeni si ma marcat acest lucru ,eu cred ca tine f mult si de tine ca femeie ,daca sti sa ii oferi ceea ce si doreste nu vor fi prb si apropo eu sunt intodeauna cea care are ultimul cuvant doar sunt leoaica ce naiba asa ca bafta!
julyka
Postat pe 27 Septembrie 2010 14:50
acum stau si ii citesc sotului meu ce scrieti voi pe forum , stiti ce mi a raspuns ,,,,,,,,,,,,!
ca un geaman trebuie sa iubeasca f mult femeia de langa el ca sa isi uite naravurile si nici nu se regaseste in descrierile voastra ............fetelor o relatie tine de ambi parteneri nu de zodiile lor!
julyka
Postat pe 27 Septembrie 2010 14:56
TU - copilul divin al zodiacului, guvernata de Soare, scanteietoare, demna, sigura pe tine, dominatoare (asta e) iar EL - poreclit in zodiac - fluturele, eternul copil, versatil, curios, nestatornic, ager la mine, poznas, emblema personalitatilor scindate vesnic in doua - cand prea comunicativ cand ascuns, cand sociabil cand repezit si mai presus de orice cand prea matur cand infantil ! TU vesnic foc nestins, regina, EL vesnic aer...aerian, mercurian prin definitie, dual!
Daca iti doresti in viata linistea si realizarea unor planuri caci prin definitie esti o invingatoare, cu siguranta ca nu langa el vei fii implinita.
Daca la inceput pare ca e totul minunat, in timp instabilitatea si tratarea oricaror probleme cu detasare si neimplicare vor duce la o racire a relatiei.
Depinde numai de tine unde vrei sa ajungi...in tara laptelui si a mierii ori in fundul galetii!
TU esti si trebuie sa ramai o jucatoare in timp ce el va deveni cu timpul un simplu spectator...si acela duplicitar si usuratic! Dar il poti pastra ca amant (e un rol in care se simt extrem de fericiti), ar fi o optiune care nu te - ar face sa suferi mai tarziu.
Daca tu nu, cu siguranta ca Timpul va decide...si astfel vei capata experienta de viata fara de care, nu putem progresa.
Succes!
kudika117097
Postat pe 29 Septembrie 2010 22:50
lempika, ai descris mai mult decat perfect barbatul din gemeni. nici eu nu puteam spune mai bine. pericol mare cu ei:)))
delicacy
Postat pe 1 Octombrie 2010 12:18
De la: katzchen, la data 2010-09-19 12:59:12Buna.Si eu sunt in aceeasi situatie.Sunt cu un Gemeni de 9 luni, el e mai mic ca mine cu aproape 2 ani (eu 25 el 23), stam impreuna si ne este foarte bine. Nu sunt multe lucrurile pe care l-am rugam sau i-am sugerat sa le faca si sa nu le fi facut. Sunt foarte multumita de el, nu am de ce sa ma plang. eu sper sa fi bine si asta iti doresc si tie. Incearca sa nu pui raul in fata si sa nu te "iei" dupa compatibilitati.Desi , teoretic, o persoana pastreaza unele caracteristici ale zodiei sale, nu totul inseamna asta. Asa ca, multa speranta si iubire!

Buna. si eu sunt de aceeasi parere cu a ta, sper sa nu fie prea devreme sa ma pronunt(avand in vedere ca suntem de 3 luni impreuna). Ideea e ca ma sustine in tot , in ceea ce nu ma sustinea fostul. Eu il iubesc, si sper ca si el pe mine, nu prea mi-o zice,dar mi-o arata prin tot ceea ce face pentru mine, incepand de la sustinere morala si pana la bani. La noi a fost oricum ceva deosebit, ne dorim de 5 ani, cel putin, si de fiecare data, la orice tentativa, ba eu eram cucineva, ba el. Iar dupa cinci ani , s-a schimbat ceva, amandoi singuri,si disponibili. Sunetm nedespartiti, si ador asta. De fapt, il ador pe el.
corinaxg
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:02
De la: julyka, la data 2010-09-27 14:50:56eu sunt de 6 ani cu un geaman, din cate vad aici ii vb doar de rau ,sincer va spun am un sot minunat , care nu se da inlaturi de la absolut nimic m avem un bebe impreuna si incusiv in cresterea lui si in treburile casnice se implica suta la suta , cand citesc nu imi vine sa cred ce fel de gemeni ati intalnit , eu sunt leu am 27 de ani si sotul meu gemeni are 35 de ani , ne este f bine impreuna pot spune cu mana pe inima ca sunt o femeie iubita ,apreciata ,dorita mi am dorit un sot din zodia gemeni deoarece bunicul meu care ma crescut era in gemeni si ma marcat acest lucru ,eu cred ca tine f mult si de tine ca femeie ,daca sti sa ii oferi ceea ce si doreste nu vor fi prb si apropo eu sunt intodeauna cea care are ultimul cuvant doar sunt leoaica ce naiba asa ca bafta!

Frumos , eu sunt la inceput intr-o relatie cu un geaman, mai bine zis de trei luni, sper sa geamanul meu, sa fie ca al tau. Bafta multa.
corinaxg
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:10
Eu sunt geamana,dar cu siguranta nu depinde o relatie de zodia partenerului de asemenea caracteristicile sunt generale...dar pot sa`ti spun ca nu suportam minciuna si mediocritatea!
Noi raspundem cu aceeasi moneda!Daca ne simtim iubiti si primim atentia de care avem nevoie,nu vom evita sa ne exprimam la randul nostru sentimentele (asta e valabil in cazul persoanelor dragi)
Cand nu ne place o persoana,ar face bine sa inteleaga si sa pastreze distanta...pt ca insistentele din partea cuiva care nu e pe placul nostru ne dezgusta si am putea ajunge la un moment dat sa ranim acea persoana,INTENTIONAT!
Ne place sa fim ascultati si sa ascultam in acelasi timp,dar pt asta trebuie sa deschizi un subiect cu adevarat interesant.
Ah...si nu ne ingradi libertatea...daca esti partenera unui geaman,esti pt ca are sentimente fata de tine iar cand un geaman are sentimente,nu gaseste motive sa minta sau sa insele decat daca ii dai motive.
AdrianaR
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:28
de acord cu adrianar
julyka
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:36
De la: kudika098668, la data 2010-09-18 14:43:19eu am avut o relatie cu un barbat gemeni eu sun leu,dar cu toate ca relatia sa terminat de imediat 8 ani si acum dragul de gemeni dupa ce mi-a ruinat viata mi-a furat copilul mi-a furat casa pe care o aveam de la mama mea continua sa-mi ruineze viata sau mai bine incearca,ai mare grija sunt foarte razbunatori,gelosi si avari,singurul lucru care-i intereseaza in viata este sa le fie lor bine,acum asta nu inseamna ca toti gemeni sunt la fel dar este bine sa-l supui la ceva incercari pt. siguranta ta.[/quote
Tu esti LEU? SI eu sunt leoaica si sotul gemenii. Draga mea il mancam cu fulgi, cu pene cu tot. Leoacele sunt puternice si mai razbunatoare decat gemenii.Iubita imi pare rau pentru tine. Stiu ca suferi si ca pui totul la suflet.Dar incearca sa-ti revii si razbunate pe nemernicul acela, chiar merita sa te razbuni ti-a luat tot.
Sa fii iubita si fericita, ai grija de tine.
rubyn
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:08
nu-i bine sa-ti fixezi in minte faptul ca nu sunteti compatibili daca zodiacele spun asta. omul conteaza in fond si la urma urmei. cu toate acestea sunt cateva caracteristici, calitati si defecte pe care fiecare dintre noi ni le recunoastem atunci cand citim un zodiac. am vazut comentariul - ea taur - el gemeni, un cuplu de 1 an si 8 luni. ma bucur sa aud ca o tauroaica si un geaman se inteleg. eu sunt taur....am cunoscut un barbat geaman (ne cunoasteam de 3 ani dar de 11 luni ne indreptam, intr-un fel sau altul inspre ceva...sa-i zicem relatie. de ce spun asta? este un tip extraordinar, destept, fff bine ca barbat, stabil financiar darrrrrrrr a fost singur toata viata lui. doar relatii pasagere (de ocazie) si 2 relatii de 1 an fiecare intr-o viata de 45 de ani (cea de-a 2-a fiind aprox acum 8 ani). de ce? f incapatanat, introvertit in preajma femeii pe care o place dar extraordinar de volubil si prietenos cand este in societate. in preajma femeii de langa el sta tot timpul cu teama de a nu spune ce simte, atent la gesturi ca nu cumva sa se dea de gol, ettc...isi impune sa para un tip indiferent la tot si la toate. este un om care nu are incredere in nimeni decat in el. desi se vede ca ne placem reciproc f mult, desi ii citesc in ochi ca nu-i cel ce se da a fi, are de cele mai multe ori comportamentul si replicile de parca ar vrea sa ma indeparteze iar eu ma retrag s devin mai rece. cand realizeaza se schimba pentru o vreme si este extraordinar de dulce, chiar cald si-apoi iar redevine acel asa-zis om indiferent la tot si la toate. cum ai reusit tu, taurita fiind si el geaman, sa-l faci sa fie cu tine deschis, cum ati reusit voi sa fiti REALI unul cu celalalt.
kudika322334
Postat pe 1 Octombrie 2010 19:21
De la: rubyn, la data 2010-10-01 18:08:37
De la: kudika098668, la data 2010-09-18 14:43:19eu am avut o relatie cu un barbat gemeni eu sun leu,dar cu toate ca relatia sa terminat de imediat 8 ani si acum dragul de gemeni dupa ce mi-a ruinat viata mi-a furat copilul mi-a furat casa pe care o aveam de la mama mea continua sa-mi ruineze viata sau mai bine incearca,ai mare grija sunt foarte razbunatori,gelosi si avari,singurul lucru care-i intereseaza in viata este sa le fie lor bine,acum asta nu inseamna ca toti gemeni sunt la fel dar este bine sa-l supui la ceva incercari pt. siguranta ta.[/quote
Tu esti LEU? SI eu sunt leoaica si sotul gemenii. Draga mea il mancam cu fulgi, cu pene cu tot. Leoacele sunt puternice si mai razbunatoare decat gemenii.Iubita imi pare rau pentru tine. Stiu ca suferi si ca pui totul la suflet.Dar incearca sa-ti revii si razbunate pe nemernicul acela, chiar merita sa te razbuni ti-a luat tot.

scumpo,daca`ti dai cu parerea n`o face din ura si dispret...
Daca e sa ne luam dupa zodii,un nativ geaman niciodata nu`ti v`a face rau daca nu l`ai provocat!
Iar daca e s`o luam din viata de zi cu zi,daca tu ai patit`o,asta nu inseamna ca li se intampla tuturor!
Daca esti mama,banuiesc ca ai o varsta...asa ca arata ca esti matura!
AdrianaR
Postat pe 1 Octombrie 2010 19:27
De la: AdrianaR, la data 2010-10-01 19:27:48

Daca e sa ne luam dupa zodii,un nativ geaman niciodata nu`ti v`a face rau daca nu l`ai provocat!
Iar daca e s`o luam din viata de zi cu zi,daca tu ai patit`o,asta nu inseamna ca li se intampla tuturor!
rubyn
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:43
De la: AdrianaR, la data 2010-10-01 19:27:48

rubyn
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:43
scuze pentru postarea mesajului de mai multe ori. Imi face figuri netul si mi mi-a si picat
Nu am fost inteleasa bine. Am o casnicie cu un barbat minunat din gemeni de 17 ani si doi copii
Dar eu ma refeream la durerea si sokul suferit de colega are a fost pur si simplu distrusa de un geanan.
Da sunt gemeni, unul bun ,unul rau,presupun si eu.Ma bucur ca l-am gasit pe cel bun, insa pot sa va spun ca am o prietena, ea leu,el geaman dar nu as sta un minut cu el sa-i suport jignirile fata de oricine se nimereste ...despre bataii si injuraturi nu vreau sa pun mai multe.
rubyn
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:52
De la: corinaxg, la data 2010-10-01 13:10:34
De la: julyka, la data 2010-09-27 14:50:56eu sunt de 6 ani cu un geaman, din cate vad aici ii vb doar de rau ,sincer va spun am un sot minunat , care nu se da inlaturi de la absolut nimic m avem un bebe impreuna si incusiv in cresterea lui si in treburile casnice se implica suta la suta , cand citesc nu imi vine sa cred ce fel de gemeni ati intalnit , eu sunt leu am 27 de ani si sotul meu gemeni are 35 de ani , ne este f bine impreuna pot spune cu mana pe inima ca sunt o femeie iubita ,apreciata ,dorita mi am dorit un sot din zodia gemeni deoarece bunicul meu care ma crescut era in gemeni si ma marcat acest lucru ,eu cred ca tine f mult si de tine ca femeie ,daca sti sa ii oferi ceea ce si doreste nu vor fi prb si apropo eu sunt intodeauna cea care are ultimul cuvant doar sunt leoaica ce naiba asa ca bafta!

Frumos , eu sunt la inceput intr-o relatie cu un geaman, mai bine zis de trei luni, sper sa geamanul meu, sa fie ca al tau. Bafta multa.

Daca va iubiti nu vad de ce sa nu mearga.... nu exclud ca sotul meu imi mai ascunde anumite lucruri insa nu pt mult timp ,o face doar pt ami face cate o surpriza placuta la fel fac si eu , gemenilor nu le place rutina dar nici noua leoaicelor asa ca bafta tuturor si tie cale lunga langa geamanul tau !
julyka
Postat pe 4 Octombrie 2010 16:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sunt sagetator el berbec.......cum e ca relatie? 3 De la: civita 14 Iulie 2009 14:56
buna 1 De la: kuntiberiu 4 August 2009 13:32
leu-taur 7 De la: koryne_2007 9 Septembrie 2009 21:24
Zodii si relatii 3 De la: candy_sweet 5 Octombrie 2009 19:58
Eu capricorn, el rac... 15 De la: Gia_Cory 25 Noiembrie 2009 14:56