Setari Cookie-uri

Eu leoaica el gemeni:)

De la: rubyn, la data 2010-10-04 13:52:45scuze pentru postarea mesajului de mai multe ori. Imi face figuri netul si mi mi-a si picat
Nu am fost inteleasa bine. Am o casnicie cu un barbat minunat din gemeni de 17 ani si doi copii
Dar eu ma refeream la durerea si sokul suferit de colega are a fost pur si simplu distrusa de un geanan.
Da sunt gemeni, unul bun ,unul rau,presupun si eu.Ma bucur ca l-am gasit pe cel bun, insa pot sa va spun ca am o prietena, ea leu,el geaman dar nu as sta un minut cu el sa-i suport jignirile fata de oricine se nimereste ...despre bataii si injuraturi nu vreau sa pun mai multe.

Poti spune orice despre gemeni , au defecte care pot deveno constructive, insa sa loveasaca sau sa jigneasca nu a mai intalnit,poate ma repet , bunicul meu gemeni,fratele meu gemeni, sotul meu gemeni si multi alti prieteni in aceiasi zodie, toti au fost si sunt diplomatim nu le place barfa si circul, nu se baga in familia nimanui , iar daca i ai suparat tare te ard cu aceiasi moneda insa fara sa spuna atunci cand nu te astepti dar niciodata cand esti la pamant ci atunci cand esti in varf ca sa poti ramane la suprafata nu i place sa aiba memoria incarcata!
si eu am un geaman la fel de bun ca al tau ..... insa colega ta ar trebui sa puna piciorul in prag si nu ma refer la zodie acum ci ca femeie , nimeni nu are dreptul sa o jigneasca decat dac ei nu ii face placere acest lucru!
julyka
Postat pe 4 Octombrie 2010 16:41
Dragele mele treziti-va si nu mai dati vina pe zodii.barbatii in general sunt de vina nu zodiile lor.Sotul meu e leu si e foarte comod si nu ma prea autaa cu nimik se face k uitamereu et. .Credeti ma nu tine de zodie.
101003200003
Postat pe 23 Octombrie 2010 18:24
Dragele mele treziti-va si nu mai dati vina pe zodii.barbatii in general sunt de vina nu zodiile lor.Sotul meu e leu si e foarte comod si nu ma prea autaa cu nimik se face k uitamereu et. .Credeti ma nu tine de zodie.
101003200003
Postat pe 23 Octombrie 2010 18:24
fugi...fugi cat vezi cu ochii! Eu sunt leaoica si acuma divortez de un geaman ..dupa 19 ani.Iti ruineaza viata ,sanatatea si demnitatea.
Ca prieteni sunt execelenti ,ca soti sunt zero .Nu faci ca ei nimic nu-i bine .Te fac sa te simti ca naiba .Nu-i banc ca sunt dupliciatri,e chiar adevarat si cu cat lasi mai mult de la tine ca sa fie bine cu atat vor mai mult de parca sunt pusi sa te distruga .
zoriana
Postat pe 15 Noiembrie 2010 09:07
Zoriana imi pare rau pentru tine. Poate este mai bine asa decat sa suferi. ... Iti zic din inima sincera ,fa cum simti tu ca este mai bine pentru fericirea ta si a familiei tale. Multa sanatate si fericire sa-ti dea D-zeu. Si nu uita viata merge inainte. Te pup si iti doresc tot binele din lume.
rubyn
Postat pe 8 Decembrie 2010 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu peste ,el scorpion 4 De la: Viviana_l 20 Decembrie 2010 12:40
COMPATIBILITATE BARBATUL TAUR - FEMEIA GEMENI ? 2 De la: dulceata10 24 Iulie 2010 21:00
eu rac, el balanta 5 De la: criona 23 Mai 2009 09:34
ce sa fac cu viata mea 3 De la: kudika077113 13 Noiembrie 2009 20:02
eu taur el scorpion??? 23 De la: ddanutzza 18 Aprilie 2013 00:58