Setari Cookie-uri

Iubesc, plang si sunt tridts

De la: Summer_, la data 2010-09-25 22:48:32Lasa ca iti trece, stii vorba lui Eminem ,,bitches they come, they go''...are balta peste, peste un an, doi, vei rade cand iti vei aminti de acest moment.
Sfatul meu este sa nu te consumi atat, chit ca iti vine, nu se merita !
Iesi, distreaza-te, bucura-te de viata !

Da, sincer imi vine sa ma imbat si sa nu mai stiu de mine o luna intreaga cel putin...dar si sa beau...nu am cu cine ! ufff
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:00
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:57:16
De la: blaa, la data 2010-09-25 22:52:56
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:47:43
De la: miss_darine, la data 2010-09-25 22:43:31
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:40:32
Cred ca nu m-a iubit niciodata si doar s-a folosit de mine. Afectiv, psihic, material...s-a jucat cu mine . E si mai tanar decat mine cu aproape 4 ani. Si ma mintit f. mult . Se pare ca a fost si este si cu altele nu stiu daca e indragostit de alta sau dar pt sex... Cert e ca mi-a spus tot si sunt cu moralul la pamant..

si tu in loc sa-i tragi o mama de bataie...plangi dupa el?

Plang ca am fost o proasta, plang ca l-am iubit si plang ...si plang ca doare f. tare. Probabil cand ne vom intalni pt ultima oara sa imi spuna in fata tot nu la telefon il voi bate..alte torturi stiti?

da dc sa va mai intalniti pentru ultima oara ?sa`ti spuna ce ?

Sa imi spuna toate mizeriile si toate minciunile in fata privindu-ma in ochi. Nu la telefon. Eu stau in Cj acum si el e in Buc. Deci ....

putem sa insiram noi aici multe si marunte,tu tot pe a ta o tzi ...so
blaa
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:01
De la: valy90, la data 2010-09-25 22:51:52Iesi si tu cu altul si fa-l s moara d ciuda.Chiar dak nu te iubeste tot o sa-l doara un pic,cand o s te vada in brate la altul.

A zis ca nu il intereseaza ba din contra s-ar bucura sa imi vad de viata si sa il las dracu in pace. De gelozie nici vorba.
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:02
de o luna plangi??
unde faci revelionu'?
geo_reincarcat_iara
"Ruptura de fiinta te face bolnav de tine insuti, incat este destul sa pronunti cuvinte ca: uitare, nefericire, despartire, pentru a te dizolva intr-un fior mortal. Si atunci, ca sa traiesti, risti imposibilul: accepti viata." -Emil Cioran
Barbie30
ufffff,du-te si tu intr-un club si distreazate cu prietenele si nu mai plange dupa puta fripta ala
Valy90
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:04
De la: miss_darine, la data 2010-09-25 22:57:04
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:52:53/>
Nu isi mai au rostul astea nici efectul Pana la urma mi-a spus ca nici la fizic nu sunt cine stie ce si pe gustul lui...ufff Si eu care credeam ca totusi ceva ceva e de capul meu. Miss unvivers nu sunt dar draguta cred ca da. Ok sunt si altele mai frumoase, mai tinere ...dar trebuia sa imi spuna de la inceput asta nu acum...

hai ca vad ca nu te scot din ale tale...tu esti hotarata sa-ti plangi de mila,musai.....iar acu' te trag de urechi...pai tu la 29 de ani astepti sa-ti spuna un mascul feroc,cat de frumoasa si de desteapta esti?...tu n-ai o oglinda prin casa, care sa-ti spuna ce si cum?...offfffffff, greu cu stima asta

Pai am oglinda si ma gasesc draguta...
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:05
tu sigur ai 29 de ani?????
geo_reincarcat_iara
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:06
De la: amariage, la data 2010-09-25 23:02:10
De la: valy90, la data 2010-09-25 22:51:52Iesi si tu cu altul si fa-l s moara d ciuda.Chiar dak nu te iubeste tot o sa-l doara un pic,cand o s te vada in brate la altul.

A zis ca nu il intereseaza ba din contra s-ar bucura sa imi vad de viata si sa il las dracu in pace. De gelozie nici vorba.

scuza.ma ca sunt directa dar decat sa plangi cauta o pu.la buna...serios-
de asta ai nevoie...ce dracu plangi dupa unu ce nu da doi bani pe tine....
vino.ti in fire ce dracu.......sau du.te la fusta mamei tale si plange.......
scz nu pu.la...........la naiba ,scriu vulgar......un madular aventurier....gusta,simte si bucura.te............lasa dracu plansul....nu de alta dar imi e ca ma inunzi si nu stiu sa inot..............
Celia_29
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:07
De la: blaa, la data 2010-09-25 22:59:23
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-25 22:54:02
Cred ca nu m-a iubit niciodata si doar s-a folosit de mine. Afectiv, psihic, material...s-a jucat cu mine . E si mai tanar decat mine cu aproape 4 ani. Si ma mintit f. mult . Se pare ca a fost si este si cu altele nu stiu daca e indragostit de alta sau dar pt sex... Cert e ca mi-a spus tot si sunt cu moralul la pamant..

Plang ca am fost o proasta, plang ca l-am iubit si plang ...si plang ca doare f. tare. Probabil cand ne vom intalni pt ultima oara sa imi spuna in fata tot nu la telefon il voi bate..alte torturi stiti?

sa faca sxeu' de adio!

mda !!!

NU. Pentru ca ma ranit prea mult si la gandul ca a fost cu altele cat a fost cu mine si ca m-ar atinge acum....Nu as putea si in momentul de fata nici nu il doresc fizic.
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:07
De la: Celia_29, la data 2010-09-25 23:07:15
De la: amariage, la data 2010-09-25 23:02:10

scuza.ma ca sunt directa dar decat sa plangi cauta o pu.la buna...serios-
de asta ai nevoie...ce dracu plangi dupa unu ce nu da doi bani pe tine....
vino.ti in fire ce dracu.......sau du.te la fusta mamei tale si plange.......
scz nu pu.la...........la naiba ,scriu vulgar......un madular aventurier....gusta,simte si bucura.te............lasa dracu plansul....nu de alta dar imi e ca ma inunzi si nu stiu sa inot..............

Hai ca m-ai facut sa rad !!! Faza e ca nu am pe nimeni, nici prietni sa imi descarc si eu oful si ...am zis sa incerc aici cu riscul de a parea ridicola.
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:09
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-25 23:02:32de o luna plangi??
unde faci revelionu'?

In scara blocului. Vi sa imi ti companie??
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:13
"Plang ca am fost o proasta, plang ca l-am iubit si plang ...si plang ca doare f. tare. Probabil cand ne vom intalni pt ultima oara sa imi spuna in fata tot nu la telefon il voi bate..alte torturi stiti?
[/quote]"
Si de ce zici ca plangi? Ca ai fost cum? Eu cred ca nu vrei sa mai fii asa cum singura ai spus. Fii multumita ca nu te-a mintit toata viata! Inaintea lui banuiesc ca ai iubit pe altcineva. Daca l-ai uitat pe ala, poti sa-l uiti si pe asta, numai ca asta nu se intampla de pe o zi pe alta. Si nu inteleg de ce trebuie sa va mai intalniti. Ce sa-ti spuna, sa-ti dea detalii, sau ce? Ce e de stiut, stii deja, lasa-l in plata domnului!
kitty_na
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:13
De la: amariage, la data 2010-09-25 23:13:11
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-25 23:02:32de o luna plangi??
unde faci revelionu'?

In scara blocului. Vi sa imi ti companie??

nu.
de revelion vreau sa ma distrez, nu sa ascult bocete!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:14
De la: kitty_na, la data 2010-09-25 23:13:27"Plang ca am fost o proasta, plang ca l-am iubit si plang ...si plang ca doare f. tare. Probabil cand ne vom intalni pt ultima oara sa imi spuna in fata tot nu la telefon il voi bate..alte torturi stiti?
"
Si de ce zici ca plangi? Ca ai fost cum? Eu cred ca nu vrei sa mai fii asa cum singura ai spus. Fii multumita ca nu te-a mintit toata viata! Inaintea lui banuiesc ca ai iubit pe altcineva. Daca l-ai uitat pe ala, poti sa-l uiti si pe asta, numai ca asta nu se intampla de pe o zi pe alta. Si nu inteleg de ce trebuie sa va mai intalniti. Ce sa-ti spuna, sa-ti dea detalii, sau ce? Ce e de stiut, stii deja, lasa-l in plata domnului![/quote]
Nu, nu am iubit pe nimeni in felul acesta. Si de asta sunt in "halul asta". Poate ca voi trece peste cu inima sfasiata si nu voi mai avea incredere inb nimeni dar de uitat nu voi putea.
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:24
E greu,indiferent ce am spune noi aici,nimic nu o sa te faca sa te simti mai bine.Crezi ca lacrimile schimba ceva?Crezi ca pe el il intereseaza cate batiste uzi,tu lacrimand dupa el? Esti o femeie frumoasa care in mod sigur este dorita de multi barbati,de ce sa stai sa plangi dupa Gigi muschi?Cea mai mare razbunare e sa-i arati ca poti sa fi fericita si fara el.
Barbie30
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:35
De la: amariage, la data 2010-09-25 23:24:35
De la: kitty_na, la data 2010-09-25 23:13:27"Plang ca am fost o proasta, plang ca l-am iubit si plang ...si plang ca doare f. tare. Probabil cand ne vom intalni pt ultima oara sa imi spuna in fata tot nu la telefon il voi bate..alte torturi stiti?
"
Si de ce zici ca plangi? Ca ai fost cum? Eu cred ca nu vrei sa mai fii asa cum singura ai spus. Fii multumita ca nu te-a mintit toata viata! Inaintea lui banuiesc ca ai iubit pe altcineva. Daca l-ai uitat pe ala, poti sa-l uiti si pe asta, numai ca asta nu se intampla de pe o zi pe alta. Si nu inteleg de ce trebuie sa va mai intalniti. Ce sa-ti spuna, sa-ti dea detalii, sau ce? Ce e de stiut, stii deja, lasa-l in plata domnului!

Nu, nu am iubit pe nimeni in felul acesta. Si de asta sunt in "halul asta". Poate ca voi trece peste cu inima sfasiata si nu voi mai avea incredere inb nimeni dar de uitat nu voi putea. [/quote]
Sigur vei trece peste asta, vei avea incredere in persoana de langa tine si vei iubi la fel de intens. De uitat poate ca nu vei uita. Ar fi si pacat, banuiesc ca au fost si momente frumoase; pastreaza in suflet ce a fost frumos si mergi mai departe.
kitty_na
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:35
De la: kitty_na, la data 2010-09-25 23:35:09
De la: amariage, la data 2010-09-25 23:24:35
"

Nu, nu am iubit pe nimeni in felul acesta. Si de asta sunt in "halul asta". Poate ca voi trece peste cu inima sfasiata si nu voi mai avea incredere inb nimeni dar de uitat nu voi putea.

Sigur vei trece peste asta, vei avea incredere in persoana de langa tine si vei iubi la fel de intens. De uitat poate ca nu vei uita. Ar fi si pacat, banuiesc ca au fost si momente frumoase; pastreaza in suflet ce a fost frumos si mergi mai departe. [/quote]
Da, stiu ca ai dreptate si multumesc pt sfat. Si cred ca esti unica care a inteles cat de cat prin ce moment trec. Stiu ca sunt barbati care ar vrea sa iasa cu mine. Stiu ca cineva ma place sigur. Dar eu nu pot sa scot din suflet ce simt si sa ma arunc in alta relatie. Poate timpul imi va vindeca ranile dar...sper doar ca roata se intoarce...Multumesc
airedemolino
Postat pe 25 Septembrie 2010 23:41
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:19:23Sper sa nu radeti...nici macar nu stiu cum sa incep..Dar il iubesc si il voi iubi toata viata. Si dupa 2 ani de zile in care am crezut ca ii pasa, ca ma iubeste s-a dovedit a fi fals. O iluzie. Nu stiu cum voi trece peste asta, plang in continuu si simt ca fara el viata nu are rost. Sunt o proasta stiu dar cand iti pui sufletul in mainile lui si te daruiesti 100% e greu sa treci peste aceasta dezamagire, acesta iubire neimpartasita.Il urasc pentru ca il iubesc atat de mult si nu stiu cum sa fac sa trec peste ....

Accept ironii, glume, critici...si poate sfaturi de la voi, care ati trecut prin asta..
Multumesc.

Stiu ce simti, dar ce trebuie tu sa stii e ca nu esti prima si ultima care trece prin asta,desi simti ca nimeni nu a mai simtit asa vreodata. Vei trece peste, iti trebuie rabdare, ocupatie, hobby-uri noi...Va trece o luna, un an, etc...Dupa un timp te vei uita inapoi si iti vor ramane doar amintirile.
sakura_7777777
Postat pe 26 Septembrie 2010 01:40

Sa imi spuna toate mizeriile si toate minciunile in fata privindu-ma in ochi. Nu la telefon. Eu stau in Cj acum si el e in Buc. Deci ....

trebuie sa fii nebuna sa te vezi cu el din nou. Crede-ma ca stiu prin ce treci. Si eu m-am despartit de un "el" ed curand intr-o situatie similara. El practic s-a despartit de mine printr-un mail si un apel de 3 minute. Si eu am vrut sa il vad...sa ma uit in chii lui cand il intreb "DE CE???" dar nu s-a intamplat asa. M-am tinut tare, nu am mai dat nici un semn. deja e o luna si de atunci...2 chiar. Nu zic ca mi-a fost usor....hmmm...deloc chiar. daca citesti ce am mai scris pe forum o sa vezi ca ...probabil am fost mai rau ca tine. eram distrusa.
Dar acum, dupa 2 luni in care nu l-am auzit sau vazut sunt ok. A fost dupa cum iti spuneam, groaznic la inceput. E aiurea rau sa te rupi de tot de o persoana. A fost f greu si pt ca el era deja cu altcineva si nu s-a obosit macar un cmf pe mess sa imi dea dar... stii tu...ce nu te ucide te face mai puternic.
Acum nuu zic ca nu imi imaginez momentul in care o sa il vad din nou (pt ca pt mine si el sunt fff multe sanse sa ne vedem desi locuim in orase diferite), dar nici nu ma agit si nici nu vreau sincer...de aceea inca evit.
ploidevise
Postat pe 26 Septembrie 2010 13:18
De la: ianna05, la data 2010-09-26 13:18:16

trebuie sa fii nebuna sa te vezi cu el din nou. Crede-ma ca stiu prin ce treci. Si eu m-am despartit de un "el" ed curand intr-o situatie similara. El practic s-a despartit de mine printr-un mail si un apel de 3 minute. Si eu am vrut sa il vad...sa ma uit in chii lui cand il intreb "DE CE???" dar nu s-a intamplat asa. M-am tinut tare, nu am mai dat nici un semn. deja e o luna si de atunci...2 chiar. Nu zic ca mi-a fost usor....hmmm...deloc chiar. daca citesti ce am mai scris pe forum o sa vezi ca ...probabil am fost mai rau ca tine. eram distrusa.
Dar acum, dupa 2 luni in care nu l-am auzit sau vazut sunt ok. A fost dupa cum iti spuneam, groaznic la inceput. E aiurea rau sa te rupi de tot de o persoana. A fost f greu si pt ca el era deja cu altcineva si nu s-a obosit macar un cmf pe mess sa imi dea dar... stii tu...ce nu te ucide te face mai puternic.
Acum nuu zic ca nu imi imaginez momentul in care o sa il vad din nou (pt ca pt mine si el sunt fff multe sanse sa ne vedem desi locuim in orase diferite), dar nici nu ma agit si nici nu vreau sincer...de aceea inca evit.

Ma simt mai bine cand vad ca sunt persoane care au trecut prin asta si ma inteleg. Nu in sensul de a fi cu el ci sa imi spuna in fata pt ca macar atat merit dupa tot ce am facut pt el. Nu sa ma arunce la gunoi ca pe o carpa. Si simt nevoia sa il zgarii sa il mutilez nu stiu..Si eu stau in alt oras si inca nu pot sa il vad si are mare noroc....pt ca sunt furioasa !
airedemolino
Postat pe 26 Septembrie 2010 15:16
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:19:23Sper sa nu radeti...nici macar nu stiu cum sa incep..Dar il iubesc si il voi iubi toata viata. Si dupa 2 ani de zile in care am crezut ca ii pasa, ca ma iubeste s-a dovedit a fi fals. O iluzie. Nu stiu cum voi trece peste asta, plang in continuu si simt ca fara el viata nu are rost. Sunt o proasta stiu dar cand iti pui sufletul in mainile lui si te daruiesti 100% e greu sa treci peste aceasta dezamagire, acesta iubire neimpartasita.Il urasc pentru ca il iubesc atat de mult si nu stiu cum sa fac sa trec peste ....

Accept ironii, glume, critici...si poate sfaturi de la voi, care ati trecut prin asta..
Multumesc.

nu esti proasta!sunt multe femei care trec sau au trecut prin situatia ta.a iubi nu este o prostie..si am citit asa si commenturile celorlati si nu esti imatura..Pentru ca de obicei cand iubesti pierzi orice are legatura cu ratiunea:*
Oricum,au dreptate!O sa treaca...SFAT:NICIODATA NU LASA PE CINEVA SA FIE PRIORITATEA TA,IN TIMP CE TU ESTI OPTIUNEA LUI!
PUPICI SI BAFTA!
PussycatLiz
Postat pe 28 Septembrie 2010 19:59
Nu pot sa cred ca imbecilul ala ti-a spus ca tu ca fizic nu esti cine stie ce, ti-am vazut pozele si esti foarte frumoasa! O sa-l uiti, crede-ma. Cred ca nu te-a lasat balta dupa doi ani, pana atunci fiind doar lapte si miere in relatie. Ori nu v-ati inteles in astia 2 ani ori tipul vrea ceva nou, asta insemnand ca nu te-a iubit.
anutzzaa
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:00
Fata!! esti fff frumoasa...pune si tu o foto a aluia care te-a adus in starea asta ca sa vedem diferenta.
kudika090855
Postat pe 2 Octombrie 2010 10:11
plimba te cu un prieten :D sau fa orice altceva ca sa l faci gelos..prin aria lui d actiune:D sa stii ca functioneaza! la orice varsta! kiar daCA va impacati sau nu el, oricum va fi gelos! ca asa s baietii..si atunci sau mai tarziu isi va da seama c a pierdut.. stiu ca ai mai auzit d astea ..dar asa e..asa ca FRUNTEA SUS!
broskutza
Postat pe 2 Octombrie 2010 10:13
De la: amariage, la data 2010-09-25 23:00:40
De la: Summer_, la data 2010-09-25 22:48:32Lasa ca iti trece, stii vorba lui Eminem ,,bitches they come, they go''...are balta peste, peste un an, doi, vei rade cand iti vei aminti de acest moment.
Sfatul meu este sa nu te consumi atat, chit ca iti vine, nu se merita !
Iesi, distreaza-te, bucura-te de viata !

Da, sincer imi vine sa ma imbat si sa nu mai stiu de mine o luna intreaga cel putin...dar si sa beau...nu am cu cine ! ufff

cu mineee!!! si eu ma tratez la fel cand am vreo dezamagire si mai am 2 prietene care ma asculta in timp ce se golesc paharele de vin alb sec a doua zi ma simt mult mai bine...acuma, sa fiu sincera, nu e o solutie, insa e bine sa te descarci la cineva...si vinul ajuta!!
charlotte_sucks
Postat pe 2 Octombrie 2010 11:41
De la: anutzzaa, la data 2010-10-01 23:00:11Nu pot sa cred ca imbecilul ala ti-a spus ca tu ca fizic nu esti cine stie ce, ti-am vazut pozele si esti foarte frumoasa! O sa-l uiti, crede-ma. Cred ca nu te-a lasat balta dupa doi ani, pana atunci fiind doar lapte si miere in relatie. Ori nu v-ati inteles in astia 2 ani ori tipul vrea ceva nou, asta insemnand ca nu te-a iubit.

Multumesc. .La fata nu, dar la corp. Sunt slaba, asa sunt eu construita si nu am corpul acesta cu forme si fund mai mare...asa ii place lui si ulterior am aflat ca la corp nu sunt pe gustul lui...Trecand peste nu l-am mai cautat cateva zile bune si cred ca nu a mai rezistat el si ..acum ma cauta el.. Hmmm ,,, sunt confuza..
airedemolino
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:15
De la: kudika090855, la data 2010-10-02 10:11:56Fata!! esti fff frumoasa...pune si tu o foto a aluia care te-a adus in starea asta ca sa vedem diferenta.

Multumesc ..am poze cu el ...cred ca 2. Nici nu am avut putere sa le sterg...
airedemolino
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:18

[joke]
Scuza-ma ca intervin , din mesajul tãu deduc ca....prostia doare?
[/joke]

Tocmai m-am holbat la profilul tãu , tot nu înþeleg de ce e necesar sa suferi atat . Nu-ti cunosc caracterul , dar judecând dupã esteticul tãu , ti-ai putea gãsi un prieten in scurt timp.

Beneficiile vor fi numeroase , printre care si reconfort.
Capul sus , porci si mãgari sunt si prin specia umana , atât ca au aparente de "om".
lucian_tristan
Postat pe 3 Octombrie 2010 20:08
K SA POTI TRECE PESTE TREBUIE SA-TI GASESTI UN BAIAT DE CARE SA-TI PLACA SI AI SA VEZI CU INCETUL AI SA-L UITI..........ASA SA STAI SINGURA SA PLANGI SI SA TE CONSUMI NU AI SA-L POTI UITA......IESI CU PRIETENII DISTRAGETI ATENTIA DE LA ORICE NUMAI SA NU TE MAI GANDESTI LA EL.....
BlAcK_PuMA
Postat pe 4 Octombrie 2010 01:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relaþia cu un bãrbat mai tânãr 20 De la: KNIGHT_31 17 Octombrie 2010 17:20
Stii ce inseamna sa iubesti pe cineva? 78 De la: scorpio67 26 Decembrie 2010 18:12
Am si eu nevoie de sfaturi - VA ROG 32 De la: mitura 25 Iulie 2010 23:52
cum sa imi recuceresc iubitul 21 De la: dandanaua_reloaded 22 Noiembrie 2008 21:35
Am nevoie de un sfat.... 13 De la: emy36_bv 24 Septembrie 2009 09:35