Setari Cookie-uri

Iubesc, plang si sunt tridts

DACA TI-A ZIS K TU K FIZIC NU CONTEZI INSEAMNASPU K MINTE PT K UNEI PERS DACA NUI PLACE DE PERS CU CARE STA CU CARE FACE SEX NUMAI STA 2 ANI DE ZILE...........GASEA EL CE SA CIUMIDEASCA..........TI-A SPUS ASTA K SA TE RANEASCA
BlAcK_PuMA
Postat pe 4 Octombrie 2010 01:51
De la: lucian_tristan, la data 2010-10-03 20:08:02
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:47:43
De la: miss_darine, la data 2010-09-25 22:43:31
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:40:32
Cred ca nu m-a iubit niciodata si doar s-a folosit de mine. Afectiv, psihic, material...s-a jucat cu mine . E si mai tanar decat mine cu aproape 4 ani. Si ma mintit f. mult . Se pare ca a fost si este si cu altele nu stiu daca e indragostit de alta sau dar pt sex... Cert e ca mi-a spus tot si sunt cu moralul la pamant..

si tu in loc sa-i tragi o mama de bataie...plangi dupa el?

Plang ca am fost o proasta, plang ca l-am iubit si plang ...si plang ca doare f. tare. Probabil cand ne vom intalni pt ultima oara sa imi spuna in fata tot nu la telefon il voi bate..alte torturi stiti?

[joke]
Scuza-ma ca intervin , din mesajul tãu deduc ca....prostia doare?
[/joke]

Tocmai m-am holbat la profilul tãu , tot nu înþeleg de ce e necesar sa suferi atat . Nu-ti cunosc caracterul , dar judecând dupã esteticul tãu , ti-ai putea gãsi un prieten in scurt timp.

Beneficiile vor fi numeroase , printre care si reconfort.
Capul sus , porci si mãgari sunt si prin specia umana , atât ca au aparente de "om".

Da, am recunoscut ca sunt o proasta mai ales ca sufar atat si daca prostia ar durea pe bune as fi in chinuri groaznice. Am un caracter destul de puternic dar el a reusit sa mi-l distruga pe jumate...Si de asta imi este teama acum sa nu dau iar peste astfel de oameni sau barbati....cu increderea sunt la pamant.
airedemolino
Postat pe 4 Octombrie 2010 16:48
De la: BlAcK_PuMA, la data 2010-10-04 01:51:12DACA TI-A ZIS K TU K FIZIC NU CONTEZI INSEAMNASPU K MINTE PT K UNEI PERS DACA NUI PLACE DE PERS CU CARE STA CU CARE FACE SEX NUMAI STA 2 ANI DE ZILE...........GASEA EL CE SA CIUMIDEASCA..........TI-A SPUS ASTA K SA TE RANEASCA

A gasit si cat a fost cu mine...asta m-a facut sa plang si sa ma simt "folosita" ...a fost si cu altele si inca e...
airedemolino
Postat pe 4 Octombrie 2010 16:50
[offtopic]
De la: BlAcK_PuMA, la data 2010-10-04 01:51:12DACA TI-A ZIS K TU K FIZIC NU CONTEZI INSEAMNASPU K MINTE PT K UNEI PERS DACA NUI PLACE DE PERS CU CARE STA CU CARE FACE SEX NUMAI STA 2 ANI DE ZILE...........GASEA EL CE SA CIUMIDEASCA..........TI-A SPUS ASTA K SA TE RANEASCA

Indescifrabil , dezactiveazã caps.lock [/offtopic]
lucian_tristan
Postat pe 4 Octombrie 2010 19:45
Eu una atat iti pot spune (chiar daca destul de tarziu de la primul tau post) : disperarea pe care o simti este un nor de fum... se duce, insa doar daca alegi intr-adevar sa renunti.. cunosc sentimentul...si inca foarte bine. Sunt impreuna cu actualul meu sot, de 6 ani, am avut o relatie ffffoooarte tumultuoasa, incluzand cam toate temerile pe care le-ai descris... Ideea e ca : daca e sa fiti impreuna, veti fi! Totul e sa ai rabdare! Am plans, am fost la distanta unul de altul, m-a inselat...L-am inselat LA RANDUL MEU... ne spuneam ca nu ne vom mai vedea niciodata ..si acum suntem impreuna, casatoriti de doar o luna (si SUBLINIEZ: el niciodata nu pomenise de casatorie) .. Nu vreau sa-ti dau sperante desarte, in sensul ca se va intoarce la tine candva.... insa trebuie sa lasi timpul sa treaca... sa nu te gandesti decat la tine, chiar daca el nu e langa tine, chiar daca ar putea fi cu altele, chiar daca viata nu iti ofera momentan ceea ce iti doresti... CREDE-MA, tu esti cea mai importanta... si, da! sunt de acord cu acele sfaturi date cat mai in gluma, cat mai in serios de cei de pe acest forum : distreaza-te, ca nici nu stii de unde sare adevaratul "fat frumos" .... Concluzionand : te inteleg, nu te ironizez, insa te sfatuiesc sa ai rabdare... orice rana, fie ea in suflet, fie ea fizica, se trateaza.
kudika140780
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:32
Asta cam asa e, problema e ca atunci cand suntem in tumultul evenimentelor nu mai gandim, nu mai simtim "logic" si asta chiar daca e prima ori a n-spea oara...asta e.
kudika195501
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:40
...da, m-am holbat si eu putin prin profilul tau, poti sa-i zici linistit din partea mea, ca e un mare tantalau daca nu se multumeste cu ce are...da lasa ca o afla daca te pierde.
kudika195501
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:50
Cunosc... nici eu nu voiam sa aud macar un sfat de genu l " da-l naibii..e plin de barbati pe lume" sau "lasa ca trece" sau "incearca sa-l uiti" ... eu nu-i spun fetei sa-l uite... Ca nu poate.. eu ii spun sa aiba rabdare si sa accepte situatia in care este. In clipe dintr-astea, plangeam cu sughituri, si mi-l doream din toata inima.. m-am rugat la dumnezeu si m-a ajutat (nu pe moment). poate in luni de zile, dar m-a ajutat.... si nu spun asta pentru ca am ramas cu el, si suntem casatoriti... spun ca m-a ajutat sa imi dau seama ca nu e el centru universului meu, ci EU sunt.. asadar, totul trece, ai incredere!!
kudika140780
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:53
God, dar cat esti de dragutza..acu ti-am vaz si eu pozele.. are dreptare antevorbitorul meu..... nu merita, dragutza mea..poate vb pe mess, daca vrei
kudika140780
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:58
De la: kudika195501, la data 2010-10-05 23:50:22...da, m-am holbat si eu putin prin profilul tau, poti sa-i zici linistit din partea mea, ca e un mare tantalau daca nu se multumeste cu ce are...da lasa ca o afla daca te pierde.

Multumesc. Cred ca nimeni nu pretuieste ce are pana nu pierde ...
airedemolino
Postat pe 6 Octombrie 2010 17:59
De la: kudika140780, la data 2010-10-05 23:53:20Cunosc... nici eu nu voiam sa aud macar un sfat de genu l " da-l naibii..e plin de barbati pe lume" sau "lasa ca trece" sau "incearca sa-l uiti" ... eu nu-i spun fetei sa-l uite... Ca nu poate.. eu ii spun sa aiba rabdare si sa accepte situatia in care este. In clipe dintr-astea, plangeam cu sughituri, si mi-l doream din toata inima.. m-am rugat la dumnezeu si m-a ajutat (nu pe moment). poate in luni de zile, dar m-a ajutat.... si nu spun asta pentru ca am ramas cu el, si suntem casatoriti... spun ca m-a ajutat sa imi dau seama ca nu e el centru universului meu, ci EU sunt.. asadar, totul trece, ai incredere!!

Da, cred ca ai dreptate doar ca e asa greu..Incerc ca nu am de ales ...
airedemolino
Postat pe 6 Octombrie 2010 18:01
Cand trecem prin momente de astea toti avem impresia ca e sfarsitul lumii si ca viata nu mai are sens. Viata ta avea sens inainte sa il cunosti pe el? Banuiesc ca DA. E foarte posibil sa te fi iubit atunci cand erati impreuna si iti spunea sau arata asta. E greu de inteles ca sentimentele unui om se schimba, dar asa cum e posibil sa te indragostesti e posibil si sa treaca dintr-un motiv sau altul. Pe moment stiu ca iti e greu dar pe termen lung poate e cel mai bun lucru care ti s-a intamplat. Poate el te-a lasat ca tu sa iti gasesti adevarata jumatate si sa fi fericita. Crede-ma ca stiu prin ce treci. Au trecut 2 luni de cand am incheiat (ma rog - nu am pus eu punct dar pt mine acum e istorie) o relatie de un an.

Lacrimile lasa-le sa curga. Stiu ca va suna ciudat ce am sa spun insa trebuie sa suferi. Emotiile alea nu le poti arunca intr-un colt al sufletului si acoperi cu cine stie ce chestii false pentru ca risti sa iasa la suprafata si sa te trezesti depresiva dupa. Acum ai doar niste stari depresive (atentie - nu depresie) care vor trece (promit eu). Cand e de plans plangi iar in rest tine-te cat mai ocupata cu chestii care iti plac si cu munca.

Ziceai ca te-a contactat dupa cateva zile, dar nu ai mai zis si cum a fost sau despre ce ati vb. Oricum distanta te va ajuta mai mult decat contactul asa ca pentru o perioada eu as zice sa il pastrezi la minim.

:) Ocean

Oceansoul
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:46
De la: Oceansoul, la data 2010-10-10 17:46:38Cand trecem prin momente de astea toti avem impresia ca e sfarsitul lumii si ca viata nu mai are sens. Viata ta avea sens inainte sa il cunosti pe el? Banuiesc ca DA. E foarte posibil sa te fi iubit atunci cand erati impreuna si iti spunea sau arata asta. E greu de inteles ca sentimentele unui om se schimba, dar asa cum e posibil sa te indragostesti e posibil si sa treaca dintr-un motiv sau altul. Pe moment stiu ca iti e greu dar pe termen lung poate e cel mai bun lucru care ti s-a intamplat. Poate el te-a lasat ca tu sa iti gasesti adevarata jumatate si sa fi fericita. Crede-ma ca stiu prin ce treci. Au trecut 2 luni de cand am incheiat (ma rog - nu am pus eu punct dar pt mine acum e istorie) o relatie de un an.

Lacrimile lasa-le sa curga. Stiu ca va suna ciudat ce am sa spun insa trebuie sa suferi. Emotiile alea nu le poti arunca intr-un colt al sufletului si acoperi cu cine stie ce chestii false pentru ca risti sa iasa la suprafata si sa te trezesti depresiva dupa. Acum ai doar niste stari depresive (atentie - nu depresie) care vor trece (promit eu). Cand e de plans plangi iar in rest tine-te cat mai ocupata cu chestii care iti plac si cu munca.

Ziceai ca te-a contactat dupa cateva zile, dar nu ai mai zis si cum a fost sau despre ce ati vb. Oricum distanta te va ajuta mai mult decat contactul asa ca pentru o perioada eu as zice sa il pastrezi la minim.

:) Ocean

Cred ca m-ai inteles pe deplin ce am vrut sa zic sau ce simt. Mersi. Dar dupa ce ne-am certat mi-a zis sa nu il mai contactez cel ptuin 2 spatamani.Sa il las in pace ! Nici pe telefon nici pe mess. Si acum imi vbeste el..pe mess..Imi zice ca a cunoscut pe una si ca si-a beep cu ea, apoi peste alte zile ...ca a nins..si eu nu zic nimic. Si poate ca il ignor...il dereanjeaza.Nu stiu...E posibil sa ma fi iubit si acum nu. Cu toate ca l-am intrebat si asta si a zis ca nu stie daca ma iubit. Si intr-un final a zis..NU, nu te-am iubit. Dar ia fost mila...
airedemolino
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:25
Daca vrei sa-l dai peste cap, IGNORA-L , e cea mai buna solutie , asa ii arati ca nu-ti pasa de el(dobitocul).Nu-l mai contacta sub nici o forma.sterge-i nr de tel, mess-ul.. tot
Lasa-l pe el sa incerce sa ia legatura cu tine si sa vorbasca cu peretii.
limbricul asta jubileaza cand vede ca te face sa suferi ... oricat de intensa ar fi suferinta ta ... ascunde-ti sufletul , nu lasa pe nimeni sa te vada ca suferi , mergi pe strada cu zambetul pe buze , vei trece peste asta , si sa stii ca viata are un mod de a le echilibra pe toate.
Sunt suficienti oameni cae a trecut prin ce treci tu.Tine parte din procesul de maturizare emotionala.

Bafta si fruntea sus!!!
The_Exile
Postat pe 17 Octombrie 2010 18:03
Draga mea esti nebuna. esti superba!!!!1 Capul sus, va treceee, crede-ne.
evelyne15
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:13
De la: amariage, la data 2010-09-25 22:19:23Sper sa nu radeti...nici macar nu stiu cum sa incep..Dar il iubesc si il voi iubi toata viata. Si dupa 2 ani de zile in care am crezut ca ii pasa, ca ma iubeste s-a dovedit a fi fals. O iluzie. Nu stiu cum voi trece peste asta, plang in continuu si simt ca fara el viata nu are rost. Sunt o proasta stiu dar cand iti pui sufletul in mainile lui si te daruiesti 100% e greu sa treci peste aceasta dezamagire, acesta iubire neimpartasita.Il urasc pentru ca il iubesc atat de mult si nu stiu cum sa fac sa trec peste ....

Accept ironii, glume, critici...si poate sfaturi de la voi, care ati trecut prin asta..
Multumesc.

cel mai simplu e sa accepti realitatea,
daca l-ai iubit, ca l-ai iubit
si daca il iubesti, ca inca il mai iubesti,
ce e rau in a iubii pe cineva? chiar daca nu mai e cu tine ...
daca a fost fumos cat a fost, ar trebui sa-i multumesti
battleofwits
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:18
esti foarte frumoasa nu merita lacrimile tale e un om de nimic daca nu te respecta,curaj
carabincatalinmanuel
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:27

de ce urliiii!!!!!

nu sti sa scri romaneste???

absolut ,impardonabila gafa ta....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:31
De la: amariage, la data 2010-10-06 18:01:15
De la: kudika140780, la data 2010-10-05 23:53:20Cunosc... nici eu nu voiam sa aud macar un sfat de genu l " da-l naibii..e plin de barbati pe lume" sau "lasa ca trece" sau "incearca sa-l uiti" ... eu nu-i spun fetei sa-l uite... Ca nu poate.. eu ii spun sa aiba rabdare si sa accepte situatia in care este. In clipe dintr-astea, plangeam cu sughituri, si mi-l doream din toata inima.. m-am rugat la dumnezeu si m-a ajutat (nu pe moment). poate in luni de zile, dar m-a ajutat.... si nu spun asta pentru ca am ramas cu el, si suntem casatoriti... spun ca m-a ajutat sa imi dau seama ca nu e el centru universului meu, ci EU sunt.. asadar, totul trece, ai incredere!!

fata draga tie iti place sa pozezi in victima perfecta.
cad o sa te saturi de " victimizare" o sa-ti treaca.
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:34
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-10-20 21:34:40

Cui ii place rolul de victima plangareata??/ cine nu vrea sa fie fericit??Am vrea sa fim fericiti tot timpul sa nu fie nevoie sa ne victimizam ....dar ni se intampla lucruri dureroase in viata si atunci ne plangem.... e o etapa din procesul de vindecare....dupa care vine resemnarea/acceptarea/detasarea/indirefenta
Trebuie sa-ti spui ca e doar un mucea pe care l-a depasit compexitatea si maturitatea unei femei adevarate ca tine....si ca nu ar trebui sa te doara ca te-a iubit si nu te mai iubeste sau ca nu te-a iubit niciodata...ai sa vezi ca la un moment dat o sa te intrebi " cine naiba e el, sa conteze pararea lui?, e un nimeni"
Poate te-ar mai ajuta sa citesti pe acest forum povesti cu final mai tragic...nu sa te bucuri de moartea caprei vecinului... ci sa te bucuri ca a ta nu e atat de bolnava.
evelyne15
Postat pe 25 Octombrie 2010 01:40
De la: amariage, la data 2010-10-04 16:50:15

A gasit si cat a fost cu mine...asta m-a facut sa plang si sa ma simt "folosita" ...a fost si cu altele si inca e...

Majoritatea fac asa,se folosesc doar.Nu merita sa suferi pentru el.
praf_de_stele
Postat pe 25 Octombrie 2010 06:09
Esti frumoasa si arati si bine.....
A zis si el asa sa te supere............
kudika324144
Postat pe 26 Octombrie 2010 14:55
De la: evelyne15, la data 2010-10-20 21:13:32Draga mea esti nebuna. esti superba!!!!1 Capul sus, va treceee, crede-ne.

multumesc
airedemolino
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:18
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-10-20 21:34:40

sper sa nu ajungi si tu vreodata in acest "rol"
airedemolino
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:23
Fata ce mai faci????
anastasia_m
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:31
De la: anastasia_m, la data 2010-10-27 21:31:54Fata ce mai faci????

Daca ma intrebai ieri spunem f bine. Azi nu stiu, rau. Prostia mea se pare ca e larga si dureaza. M-am impacat cu el , hai sa zicem cu ocazia zilei mele de nastere cred, dar azi dintr-o discutie am ajuns la ignore list, rejected calls si sa nu il mai caut. Again. Si cica e pe bune de data asta. Sa vad cat il tine. Chestia e ca ...nu mai sunt atat de "disperata" nu stiu ceva s-a schimbat la mine. Dar multumesc de intrebareee
airedemolino
Postat pe 28 Octombrie 2010 00:42
sorry.. dar la cum arati plangi dupa un "don juan wannabe" ?
cred ca esti pregatita si pentru critica constructiva , lipsa de incredere de sine si schimbarea prioritatii in a uita de nevoile tale si respectul fata de sine in timpul unei relatii..duce la "happy-end-uri " ca cel dat de tine ex.
mi-e greu sa cred ca in acesti 2 ani nu ai avut un sambure de indoiala insa ai preferat sa gandesti ca "iubirea este oarba" folosind aceasta explicatie ca o scuza .. acum verificand prezentul plangi! tipa ! si descarca-te asa cum crezi tu mai bine , iar dupa vezi-ti de viata in continuare cu prietenii( chiar nu trebuia sa pierzi legatura cu ei in timpul acestei relatii)..si vei putea cu siguranta sa fii cu altcineva numai sa nu uiti iar de tine si in relatia ce va urma
ionelaela
Postat pe 28 Octombrie 2010 01:05
De la: amariage, la data 2010-10-28 00:42:48
De la: anastasia_m, la data 2010-10-27 21:31:54Fata ce mai faci????

Daca ma intrebai ieri spunem f bine. Azi nu stiu, rau. Prostia mea se pare ca e larga si dureaza. M-am impacat cu el , hai sa zicem cu ocazia zilei mele de nastere cred, dar azi dintr-o discutie am ajuns la ignore list, rejected calls si sa nu il mai caut. Again. Si cica e pe bune de data asta. Sa vad cat il tine. Chestia e ca ...nu mai sunt atat de "disperata" nu stiu ceva s-a schimbat la mine. Dar multumesc de intrebareee

acum vorbele mele de mai sus fac 2 bani...asta e.. unii stim ce ne face bine unii iertam ...dar unde e respectul?
ionelaela
Postat pe 28 Octombrie 2010 01:08
iubirea te face sa fii ca un copil...sa te bucuri sa te alinti,sa o alinti pe ea,sa visezi,etc...asa si cand ajungi sa suferi din iubire poti parea irational si imatur.si eu am patit asta.am iubit...am suferit...am plans...mi-am pus intrebari stupide si am actionat fara sa ma gandesc la binele meu,lasandu-mi orgoliul de-o parte.oricine a iubit cu adevarat din tot sufletul si a fost si ranit stie cum e.love is blind...love is brainless.din perspectiva celui care priveste de dinafara pare o tampenie sa suferi pentru cineva care te-a parasit si s-a purtat execrabil..si care nu e bun pt tine.dar nu ai cum sa nu suferi daca tu te-ai implicat sufleteste.singurul lucru de criticat este ca a incercat sa se intoarca la el...cand cineva iti dovedeste ca se poate dispensa de tine e clar ca nu te iubeste si nu merita o a doua incercare.asta e o greseala din care am invatat.rezultatul va fi acelasi pana la urma si daca nu te mai paraseste a doua oara cu siguranta te va domina si iti va impune regulile lui sau la revedere.ori intr-o relatie trebuie sa fie ceva reciproc si armonios,altfel...e sortita esecului.
razz
Postat pe 15 Noiembrie 2010 14:50
De la: razz, la data 2010-11-15 14:50:18iubirea te face sa fii ca un copil...sa te bucuri sa te alinti,sa o alinti pe ea,sa visezi,etc...asa si cand ajungi sa suferi din iubire poti parea irational si imatur.si eu am patit asta.am iubit...am suferit...am plans...mi-am pus intrebari stupide si am actionat fara sa ma gandesc la binele meu,lasandu-mi orgoliul de-o parte.oricine a iubit cu adevarat din tot sufletul si a fost si ranit stie cum e.love is blind...love is brainless.din perspectiva celui care priveste de dinafara pare o tampenie sa suferi pentru cineva care te-a parasit si s-a purtat execrabil..si care nu e bun pt tine.dar nu ai cum sa nu suferi daca tu te-ai implicat sufleteste.singurul lucru de criticat este ca a incercat sa se intoarca la el...cand cineva iti dovedeste ca se poate dispensa de tine e clar ca nu te iubeste si nu merita o a doua incercare.asta e o greseala din care am invatat.rezultatul va fi acelasi pana la urma si daca nu te mai paraseste a doua oara cu siguranta te va domina si iti va impune regulile lui sau la revedere.ori intr-o relatie trebuie sa fie ceva reciproc si armonios,altfel...e sortita esecului.

Stiu si ai f mare drepatate dar te gandesti " mai poate totusi ma iubeste si nu vrea sa o arate" sau "poate o sa ajunga sa ma iubeasca" dar pana la urma realizezi ca doar cauti scuze. Dar, da finalul e iminent chiar daca e dureros ( si numai pt unul din parteneri)
airedemolino
Postat pe 24 Noiembrie 2010 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau o relatie de lunga durata 24 De la: scorpio67 31 Iulie 2009 21:45
intra!!! site psihologie :) 9 De la: powersinziana 14 Aprilie 2009 21:01
dragoste sau nebunie?? 30 De la: jonny26 25 Iulie 2010 16:17
atitudinea in fata mortii 63 De la: Kathara 11 Iunie 2009 18:41
Posibil HIV ? 5 De la: kudika_982693 14 Martie 2015 14:25