Mai multe
|
ianna05 este adevarat ca nu judec toate femeile taur de fapt nu o mai judec nici pe cea cu care am fos eu exista dumnezeu si am pacatuit amindoi ,zic eu dar in acelasi timp mai cred ca dragostea dintre noi a fost puternica si as vrea sa cred ca dumnezeu nu poate pedepsii dragostea, de fapt ea mi-a recunoscut ca intradevar m-a facut sa sufar dar asta nu inseamna prea mult pentru mine in conditiile in care nu am primit ceea ce am oferit. nu comentez viata voastra personala pt ca deja va credeti sfinte si mi-as racii gura degeaba totusi imi permit sa-ti spun ceva in mod special tie ianna 05 virusul de a-si insela semenii le avem cu totii ca e femeie s-au barbat numai ca acesta fiind si un fel de gena de la mama natura se declanseaza doar atunci cind intervine ceva , nu stiu exact ce dar intervine si asculta la mine la 38 de ani ai mei am trecut prin multe imi mai lipsea asta adica cea din urma si gata NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA............... |
||
|
LOPY_71 Postat pe 13 Octombrie 2010 22:58 |
||
|---|---|---|
|
scz ca nu am rasp mai dvrm dar din pacate nu stiu de ce nu imi mai trmite site-ul mail cu notificari cand s-a rasp pe un sb la care am postat...in fine... sa stii...ceea ce ai spus tu cu omul (femeia sau barbatul) infidel/a sta in structura adn in oarecare masura. Mi s-a mai spus...si nu stiu daca ai auzit, asa se spune din batrani. Nu cred ca e cazul de comparatie aici, dar la fel, fostul meu prieten m-a inselat. M-a inselat e un cuvant sa fiu sincera cam dur spus. De fapt s-a combinat cu alta si imediat dupa ce a fost sigur de cucerire m-a lasat pe mine cu ochii in soare. Din familia lui, tatal lui a fost mereu genul asta de barbat...care a f***t tot ce a prins, indiferent ca nevastasa, ca LUMEA afla...deci sangele apa nu se face sau aschia nu sare departe de trunchi.. |
||
|
ploidevise Postat pe 21 Octombrie 2010 20:52 |
||
| Cum poti sa vb in felul asta despre o zodie??? pe semne , ca ai avut o experienta neplacuta cu vreo femeie care s-a nimerit a fi in aceasta zodie! E total eronat ceea ce ai scris despre aceasta zodie! Este una dintre cele mai feminine si iubitoare zodii! E chestie testata! | ||
|
|
||
|
kudika009567 Postat pe 3 Februarie 2012 01:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hi | 2 | De la: angel_in_disguise 23 Decembrie 2008 10:35 |
| buna yumy | 3 | De la: anastasia_m 8 August 2010 20:11 |
| eu scorpion, fostu gemeni | 2 | De la: DiavolytaTa 6 Aprilie 2009 00:50 |
|
|
||
| Cum merge relatia dintre eu leu, el fecioara, eu ascendent in fecioara, el escendent in leu | 3 | De la: geo_x 16 Mai 2009 15:25 |
| Geniile si zodiile | 519 | De la: bogdan_elenaN 7 Ianuarie 2012 02:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.