Setari Cookie-uri

Lesbiana... cu o viata undercover de Heterosexuala!

De la: alinutza1224, la data 2010-10-10 13:44:05
De la: RaLuK09, la data 2010-10-10 13:40:10si cu mine 3:))

hai ca fata a vrut sa-si "parasca" "prietena" si cand colo ii face un bine... ii gaseste mai multe "prietene "

RaLuK09
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:51
De la: alinutza1224, la data 2010-10-10 13:44:05
De la: RaLuK09, la data 2010-10-10 13:40:10si cu mine 3:))

hai ca fata a vrut sa-si "parasca" "prietena" si cand colo ii face un bine... ii gaseste mai multe "prietene "

RaLuK09
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:52
Daca a dovedit ca este o buna prietena,accept-o asa cum e dar am impresia ca esti o femeie cu prejudecati,cred,ca altfel nu aveai sa comentezi asta ,nu?poate gresesc dar daca e o fiinta buna care asa cum ttrebuie sa fie intre prieteni,este alaturi de tine la bine si la rau,nu trebuie sa te afecteze si nu-i spune nimic pt ca s-ar putea sa vina momentul cand ea o va face.si daca nu o va face ea ,tu nu are rost sa o faci,ai putea sa o pierzi .Despre orientarile ei sexuale ,ea este cea care trebuie sa vorbeasca asa ca...zic eu sa o accepti asa cum e deocamdata cred ca nu te afecteaza in nici un fel problema ei.si crede-ma ca si mie imi par nefiresti astfel de orientati dar daca nu fac ru celor din jur,asta e.
mimishor957
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:02
frumoasa poveste!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:35
hmmm!
tavi85
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:40
in primul rand nu e lesbi ci e bisexuala,iar in al doilea rand daca esti asa buna pritena cu ea ce vii aici si-i insiri viata?ai nelamuriri abordeaz-o sau crezi ca vreo mama omida iti va da solutia?jessuss...
jeanpierre
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:47
Dar nu te-ai gandit ca poate prietenul ei stie?
kudika162622
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:54
Buna, sincer sa fiu, cred ca ar trebui in prima faza sa-i arati ca vei fi langa ea indiferent de orientarea ei sexuala si mai mult decat atat ca vei ramane in continuare cea mai buna prietena. S-ar putea ca ei sa-i fie greu sa vb cu tine despre asemenea aspecte tocmai pt ca nu vrea ca tu sa iti faci o idee proasta despre ea. Acum tu trebuie sa te gandesti ca traim in Romania si aici inca oamenii au o ata viziune despre asemenea inclinatii. si eu am prieteni care sunt Gay si nu am nimic cu ei atata timp cat nu se expun in public cu tot felul de gesturi si tandreturi ce treaba am eu cu ei sau mai bine spus cu ce fac ei acasa. asa ca trebuie sa o inviti la o cafea la tine si sa incerci sa-i arati ca pe tine chiar te intereseaza prietenia voastra. bafta
ciuby_33
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:20
Buna, sincer sa fiu, cred ca ar trebui in prima faza sa-i arati ca vei fi langa ea indiferent de orientarea ei sexuala si mai mult decat atat ca vei ramane in continuare cea mai buna prietena. S-ar putea ca ei sa-i fie greu sa vb cu tine despre asemenea aspecte tocmai pt ca nu vrea ca tu sa iti faci o idee proasta despre ea. Acum tu trebuie sa te gandesti ca traim in Romania si aici inca oamenii au o ata viziune despre asemenea inclinatii. si eu am prieteni care sunt Gay si nu am nimic cu ei atata timp cat nu se expun in public cu tot felul de gesturi si tandreturi ce treaba am eu cu ei sau mai bine spus cu ce fac ei acasa. asa ca trebuie sa o inviti la o cafea la tine si sa incerci sa-i arati ca pe tine chiar te intereseaza prietenia voastra. bafta
ciuby_33
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:20
Adevarata viata secreta? Dar are si o aparenta viata secreta sau o falsa viata secreta?
Asa cum ti-au mai spus-o multi lesbianismul se refera la relatia sexuala dintre doua femei. Daca are o relatie cu un barbat care, dupa cat de grijulie esti, nici nu banuieste ce "cidatenie" are alaturi, inseamna ca aceasta activeaza sexual si cu el, deci, e bisexuala.
Inainte de a da sfaturi si a te baga in viata ei intima, altfel decat a face tu insati sex cu ea, mai invata cate ceva despre sexualitate.
kudika064868
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:25
De la: crysis, la data 2010-10-10 09:38:02
De la: , la data 2010-10-03 20:05:04Nu stiu exact de unde sa incep sa va povestesc, adevarata viata secreta a prietenei mele din copilarie. Ne cunoastem de foarte mult timp dar niciodata nu am suspectato vreodata ca ea ar fi lesbiana. Asta pana de curand, mai exact acum doua luni, cand am observat ceva ciudat care mi-a atras atentia. Si anume... faptul ca am vazuto cum se pipaia si se saruta de mama focului cu o fata intr-un club, ea nestiind ca sunt si eu acolo. La inceput am luat-o drept o seara obisnuita de desmatz si distractie la maxim... in care, am presupus ca poate a baut prea mult si am zis sa nu o etichetez drept lesbiana. Dar dupa o saptamana, am fost impreuna la acelasi club insotite de prieteni nostri, doua cupluri obisnuite care au iesit in club sa se simta bine. Pana aici, totul ok... nimic neobisnuit, aveam rezervata o canapea... ne-am facut comozi si a inceput distractia; rasete, bancuri, povestiri mai vechi... ca intre prieteni ! Asta pana cand noi doua a trebuit sa ne ducem la baie impreuna... acolo am continuat un subiect care se discuta la masa si anume... viata secreta a unei vedete si faptul ca cuplurile gay sunt la moda. Ea nefiind prea entuziasmata de subiectul in sine, puteam sa citesc asta pe fatza ei.. si nici bine nu am terminat fraza pe care o incepusem legata de cuplurile gay k ea a si insistat sa incheiem subiectul fiindca ea una nu suporta gay si ca o dezgusta subiectul in sine. Eu stiind totusi ca ea nu este chiar atat de oripilata precum parea de acest subiect... imediat am ajuns la concluzia ca de fapt e lesbiana si ii este rusine cu orientarea ei sexuala. Iar acea seara in care am surprinso sarutandu-se cu acea fata, nu a fost doar din cauza bauturi sau al oricarui alt motiv ci o descoperire shock despre cea mai buna prietena a mea care si in prezent se ascunde in spatele unei frumoase povesti de dragoste cu prietenul ei care nu cred k are nici cea mai mica idee, ce se intampla cu prietena lui. Iar eu oameni buni, nu stiu exact ce ar trebui sa fac?! si cum ar trebui sa fac in asa fel incat sa nu ranesc pe nimeni.
Schimba-ti prietena ,ca-i bolnavioara saracuta ! Las-o in plata Domnului !...Orice deviatie de comportament are la baza o anomalie psihica ! Comentariile sunt de prisos !!!

eu cred ca exagerezi
yupz_
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:53
... in trei...in patru...depinde de gusturi...
miha47
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:05
Cum sa faci ca sa nu ranesti pe nimeni ?
Sa-ti vezi de treaba ta si sa nu-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala .
Si sa te ridici la un nivel de constintza superioara, la care sa intzelegi , ca ea, nu este lesbiana sau hetero sau metero, bio, pio... ci este foarte normala, chiar mai normala decat tine. Pt. ca ea, isi traieste aventura vietzii, in timp ce tu, esti prizoniera in lantzurile imoralitatzii si inconstientzei...
Ai impresia ca ea ar fi lesbiana , pt ca nu suporti sa recunosti ca ea, este libera, iar tu nu esti...

Inchinarea la idoli, inseamna sa limitezi infinita libertate a vietzii, in definitzii , denumiri, forme.
Ea traieste, nu este lesbiana, ci este fiintza lui dumnezeu, care se manifesta...
Iar tu , esti fiintza intunericului care incearca sa limiteze viatza...

denis_3d25
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:42
Draga Conan, ai dreptate ca limba e vie, norma se impune de catre numarul mare de utilizatori ai unei forme sau alta. Unde e logica?? poti scrie doua cuvinte impreuna ,,suspectato, vazuto'' doar pentru ca nu gandesti, nu cunosti sau ti-e lene sa tastezi cratima?? Vorba lui Caragiale, accept sa se schimbe...dar sa nu se modifice nimic !!Discutia nu-si are locul aici, cand problema arzatoare e sexul. Probabil ca sexul bate ...capul !! si uitam sa mai gandim. Salutari intr-o zi ploioasa de octombrie !

maria_resios
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:48
asa si? problema ta care e de fapt? ca prietena e lesbi? si ce....chiar simteai nevoia de o mica barfa si imediat ai postat pe acest site unde oricine poate sa intra si sa vada si mai rau sa isi bata joc? accept-o asa cum e si in rest nu te baga, nu e viata ta, e treaba ei ce decizii face si care e orientarea ei sexuala. nu mai fii asa....repede sa ciripesti peste tot! ca nu e frumos si nici fair play
kudika021451
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:06
Draga "adevarata" prietena a prietenei tale inca din copilarie....Oare nu ai invatat ca....o prietenie adevarata este aceea cand, indiferent cate secrete ai stii despre prietena ta,cel mai bine este sa le pastrezi pentru tine?
Eventual,daca tot ii cunosti atat de bine secretul,de ce nu stai de vorba cu ea,o prietena adevarata asta ar face,ar incerca sa afle adevarul,poate poate lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu. Eu,sunt romanca ca si tine,si nu sunt nici pe departe lesbiana, traiesc acum putin departe de tara,aici unde, oamenii nu au atatea prejudecati,si,cam asta inseamna democratie.Romania a ramas putin in urma cu toate....dar nu-i nimic special in asta.Daca ai fi o prietena adevarata, nu te-ar interesa ce face ea cu viata ei,si nici nu ai posta detalii.Dar,nu prea cred ca esti prietena,pentru ca,ea nu ti-a dezvaluit secretul ei...Poate sunt putin rautacioasa...dar nu-i frumos sa te bagi intr-o relatie ...poate te mai maturizezi...prietenii adevarati nu se cunosc dupa vorbe,ci dupa fapte...
elenadin
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:07
Si???De ce nu-si vede fiecare de viata lui??? Cu ce te deranjeaza ca e lesbi, gay sau... , prietenia inseamna sa fii alaturi de cel pe care-l consideri prieten, indiferent de ce si cum....Shit, decat asa, mai bine fara prieteni falsi.
kudika021741
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:12
Felicitari! Sunt de acord cu tine!Prima data ar trebui sa invatam gramatica si ortografia limbii romane!
kudika316963
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:38
si de ce atata panica?..........care e problema?.............
ellejolie
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:45
De la: yumy, la data 2010-10-03 20:23:06
De la: _oktober_, la data 2010-10-03 20:20:09unde sunt baietii de pe forum cand apare ceva interesant?

octy e ei au treburile lor secrete

kudika315502
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:46
De la: michalleinen, la data 2010-10-10 09:56:57Eu sunt anti-gay convins, desi recunosc ca filmuletzele cu lesbiene sunt instructive pentru barbati, mai ales pentru tineri. Adica, poti invata din ele cam care sunt punctele de interes pentru o femeie cand face dragoste. Nu stiu sa am niciun prieten gay, nici barbat, nici femeie, dar, daca l-as avea si mi-ar fi prieten as incerca sa-l readuc la normal.

sa-l readuci la normal???
lol... daca asa gandesti atunci probabil tu esti cel care are nevoie de ajutor. Homosexsualitatea nu este o boala, sau o buba care cu pastilele potrivite va fi vindecata...

parerea mea in legatura cu povestea ta e urmatopare: raspunde la acesste intrebari si actioneaza in consecinta. Prietena ta iti va fi mai putin prietena daca are o alta orientare sexuala? Tu o vei considera mai putin prietena daca are o alta orientare sexuala? Daca ai rasp da la prima intrebare si nu la adoua vb cu ea si spune-i ce simti...

fuyu_hime
Postat pe 10 Octombrie 2010 19:56
De la: denis_3d25, la data 2010-10-10 17:42:29Cum sa faci ca sa nu ranesti pe nimeni ?
Si sa te ridici la un nivel de constintza superioara, la care sa intzelegi , ca ea, nu este lesbiana sau hetero sau metero, bio, pio... ci este foarte normala, chiar mai normala decat tine. Pt. ca ea, isi traieste aventura vietzii, in timp ce tu, esti prizoniera in lantzurile imoralitatzii si inconstientzei...
Ai impresia ca ea ar fi lesbiana , pt ca nu suporti sa recunosti ca ea, este libera, iar tu nu esti...

Inchinarea la idoli, inseamna sa limitezi infinita libertate a vietzii, in definitzii , denumiri, forme.
Ea traieste, nu este lesbiana, ci este fiintza lui dumnezeu, care se manifesta...

Ma faci sa rad isteric.
AnotherWay
Postat pe 10 Octombrie 2010 20:04
De la: fuyu_hime, la data 2010-10-10 19:56:55
De la: michalleinen, la data 2010-10-10 09:56:57Eu sunt anti-gay convins, desi recunosc ca filmuletzele cu lesbiene sunt instructive pentru barbati, mai ales pentru tineri. Adica, poti invata din ele cam care sunt punctele de interes pentru o femeie cand face dragoste. Nu stiu sa am niciun prieten gay, nici barbat, nici femeie, dar, daca l-as avea si mi-ar fi prieten as incerca sa-l readuc la normal.

sa-l readuci la normal???
lol... daca asa gandesti atunci probabil tu esti cel care are nevoie de ajutor. Homosexsualitatea nu este o boala, sau o buba care cu pastilele potrivite va fi vindecata...

parerea mea in legatura cu povestea ta e urmatopare: raspunde la acesste intrebari si actioneaza in consecinta. Prietena ta iti va fi mai putin prietena daca are o alta orientare sexuala? Tu o vei considera mai putin prietena daca are o alta orientare sexuala? Daca ai rasp NU LA AMBELE INTREBARI vb cu ea si spune-i ce simti...

sunt, evident, cu capul in nori azi
fuyu_hime
Postat pe 10 Octombrie 2010 20:08
Sotia mea este lesbiana . Una de gen romanesc , timida ce si-a reprimat dorintele . Rezultatele sunt catastrofale ! Viata sexuala nula, fara copii, eu trebuie sa-mi caut amanta . Occidentalii sunt cu mult inaintea noastra si in sex ! Te excita sa faci sex cu o cutie ? Faci sex cu o cutie ! : )))
kudika059092
Postat pe 10 Octombrie 2010 20:52
Daca nu ti-a spus ca e lesbiana,inseamna ca nu e prietena ta cea mai buna,de obicei prietenele cele mai bune isi impart astfel de secrete,iar tu prin faptul ca o judeci,demonstrezi ca nici tu nu ii esti prietena.Faptul ca a zis ca nu suporta cuplurile gay,poate s-a referit in mod special la barbati.Nu am nimic impotriva lor,insa m-ar dezgusta sa vad 2 tipi sarutandu-se si pipaindu-se in fata mea.La femei e altceva,e mult mai senzual.
ghostface_scream
Postat pe 10 Octombrie 2010 20:54
De la: AnotherWay, la data 2010-10-10 20:04:57
De la: denis_3d25, la data 2010-10-10 17:42:29Cum sa faci ca sa nu ranesti pe nimeni ?

Ma faci sa rad isteric.

Si pe mine la fel. Chiar ca te apuca isteria la stfel de mesaje.
mariana_o
Postat pe 10 Octombrie 2010 20:58
esti un om normal, ai dat cel mai bun raspuns
simplu176559
Postat pe 10 Octombrie 2010 21:08
ești geloasã fiindcã nu te-a pupat și pe tine când ați mers la baie
freakyyy
Postat pe 10 Octombrie 2010 21:13
De la: freakyyy, la data 2010-10-10 21:13:18ești geloasã fiindcã nu te-a pupat și pe tine când ați mers la baie

buna asta
RaLuK09
Postat pe 10 Octombrie 2010 21:15

... hai de ca s-a trezit si parpanghel ... ... el deja nu isi mai poate imagina cum se comporta un om normal ... probabil ca si pedofilii reprezinta pentru el tot o forma ''avansata'' de libertate a vietii ... vai de poponeatza lui de baiat ''destept'' ... cine naiba ia nascut si pe astia ca in romania se tot poarta selectionarea progeniturilor ... si uite unde s-a ajuns ...

marco918
Postat pe 10 Octombrie 2010 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Blocat si pietrificat 3 De la: kudika_8212 27 Mai 2012 21:33
dragoste 35 De la: AdrianaR 3 Noiembrie 2010 21:56
Preacuvesc , deci exist ! 19 De la: life_coaching 21 Mai 2013 07:43
A face sau nu Autostop? 2 De la: IsisHart 8 Noiembrie 2013 21:59
GANDURI CARE MA MACINA... 4 De la: rashela 4 Aprilie 2011 03:23