Mai multe
Dar pe tine ce te deranjeaza atita?....Poate acasa pe barbatul ei il face fericit....Unora la nastere le iese lipsa un neuron,asa si cu fata asta.....asta n-o sa se plictiseasca cu ea niciodata.....
|
||
|
kudika227120 Postat pe 12 Octombrie 2010 14:33 |
||
|---|---|---|
| Sa iti vezi de treaba si sa nu te bagi in viata nimanui ! Nu cred ca ai avea de castigat nimic , mai rau poate nici nu e adevarat si iti pierzi doi prieteni deodata ! Si chiar daca ar fi adevarat ar fi bine sa ii lasi sa se descurce singuri , ca doar sunt destul de mari ! | ||
|
kudika103803 Postat pe 12 Octombrie 2010 15:30 |
||
| daca sinteti atit de bune prietene vorbiti deschis despre subiect si va acceptati asa cum sinteti | ||
|
|
||
|
kudika323334 Postat pe 12 Octombrie 2010 18:32 |
||
nu ne faci si noua o descriere a prietenei?:-?
|
||
|
RaLuK09 Postat pe 12 Octombrie 2010 20:27 |
||
De la: RaLuK09, la data 2010-10-12 20:27:52nu ne faci si noua o descriere a prietenei?:-? pofticioas-o! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 12 Octombrie 2010 20:40 |
||
De la: valy90, la data 2010-10-04 12:32:19De la: , la data 2010-10-03 20:05:04Nu stiu exact de unde sa incep sa va povestesc, adevarata viata secreta a prietenei mele din copilarie. Ne cunoastem de foarte mult timp dar niciodata nu am suspectato vreodata ca ea ar fi lesbiana. Asta pana de curand, mai exact acum doua luni, cand am observat ceva ciudat care mi-a atras atentia. Si anume... faptul ca am vazuto cum se pipaia si se saruta de mama focului cu o fata intr-un club, ea nestiind ca sunt si eu acolo. La inceput am luat-o drept o seara obisnuita de desmatz si distractie la maxim... in care, am presupus ca poate a baut prea mult si am zis sa nu o etichetez drept lesbiana. Dar dupa o saptamana, am fost impreuna la acelasi club insotite de prieteni nostri, doua cupluri obisnuite care au iesit in club sa se simta bine. Pana aici, totul ok... nimic neobisnuit, aveam rezervata o canapea... ne-am facut comozi si a inceput distractia; rasete, bancuri, povestiri mai vechi... ca intre prieteni ! Asta pana cand noi doua a trebuit sa ne ducem la baie impreuna... acolo am continuat un subiect care se discuta la masa si anume... viata secreta a unei vedete si faptul ca cuplurile gay sunt la moda. Ea nefiind prea entuziasmata de subiectul in sine, puteam sa citesc asta pe fatza ei.. si nici bine nu am terminat fraza pe care o incepusem legata de cuplurile gay k ea a si insistat sa incheiem subiectul fiindca ea una nu suporta gay si ca o dezgusta subiectul in sine. Eu stiind totusi ca ea nu este chiar atat de oripilata precum parea de acest subiect... imediat am ajuns la concluzia ca de fapt e lesbiana si ii este rusine cu orientarea ei sexuala. Iar acea seara in care am surprinso sarutandu-se cu acea fata, nu a fost doar din cauza bauturi sau al oricarui alt motiv ci o descoperire shock despre cea mai buna prietena a mea care si in prezent se ascunde in spatele unei frumoase povesti de dragoste cu prietenul ei care nu cred k are nici cea mai mica idee, ce se intampla cu prietena lui. Iar eu oameni buni, nu stiu exact ce ar trebui sa fac?! si cum ar trebui sa fac in asa fel incat sa nu ranesc pe nimeni.Nu cumva esti tu?Cum vine asta ,,nu vreau sa ranesc pe nimeni"?Daca tu nu ai nici o legatura,de ce crezi ca ai ranii pe cineva?Ori vrei s-o dai de gol pe ,,prietena" ta? |
||
|
annema_01 Postat pe 12 Octombrie 2010 21:13 |
||
Oare ce a hotarat cea care a initiat tema ? Grea problema duce pe umeri initiatoare acestei teme, saracuta prin ce traume o trece ea si noi...... .......
|
||
|
kukla Postat pe 13 Octombrie 2010 01:20 |
||
De la: mitica_1, la data 2010-10-10 09:57:59 Frateee...esti ratacit rau...cum poti sa spui ca hpmosexualitatea e normala? Dimpotriva, este o deviatie de la normal, ceva in creierul individului nu functioneaza ca lumea, si asta indiferent de cat e de inteligent din alte puncte de vedere. Sunt oameni cu probleme, si nu-i condamnam, dar nici nu-i lasam sa se expuna in public, pentru ca pot influenta psihicul atat de labil al adolescentilor, care fac o gramada de lucruri doar ca sa iasa in evidenta, sa se dea mari. In plus, estetic vorbind, e scarbos de-a dreptul sa vezi doi barbati sarutandu-se, ca sa nu zic mai mult. Iar cu pacatul...cand ai fost ultima data la biserica? Cand ai deschis ultima data Biblia? Cauta episodul cu Sodoma si Gomora, si ai sa vezi ca tocmai homosexualitatea a fost pacatul principal pentru care au fost distruse cele doua orase. Nici nu mai pomenesc de celelalte "beneficii" mai terestre, cum ar fi SIDA. Ca o concluzie, daca homosexualitatea ar fi normala, omul ar fi hermafrodit. |
||
|
michalleinen Postat pe 13 Octombrie 2010 11:02 |
||
| Eu zic ca fiecare om e liber sa-si traiasca viata asa cum vrea, atata timp cat nu face rau celor din jur. Da, este aiurea sa vezi doi barbati sarutandu-se pe strada, dar la fel de aiurea mi se par si tinerii (fete/baieti) care la 13-14 ani si-au trait viata in toate felurile posibile (si cea sexuala, evident...), iar pe urma vin pe kudika sau alte site-uri si deschid tot felul de topicuri in care se lauda cu "performantele" lor... | ||
|
Lucia38 Postat pe 13 Octombrie 2010 11:12 |
||
|
[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' Iar cu pacatul...cand ai fost ultima data la biserica? Cand ai deschis ultima data Biblia? Cauta episodul cu Sodoma si Gomora, si ai sa vezi ca tocmai homosexualitatea a fost pacatul principal pentru care au fost distruse cele doua orase. Nici nu mai pomenesc de celelalte "beneficii" mai terestre, cum ar fi SIDA. Ca o concluzie, daca homosexualitatea ar fi normala, omul ar fi hermafrodit.[/quote] prietene, mai invata ce e un hermafrodit si un homosexual. biblia e o carte de povesti. trei sferturi deja a fost explicata de stiinta...oops, o sa ard in iad ca am zis ca biblia (cu b mic) e o carte de povesti (nemuritoare cred.) |
||
|
AtreyuTheOne Postat pe 13 Octombrie 2010 14:58 |
||
De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' prietene, mai invata ce e un hermafrodit si un homosexual. biblia e o carte de povesti. trei sferturi deja a fost explicata de stiinta...oops, o sa ard in iad ca am zis ca biblia (cu b mic) e o carte de povesti (nemuritoare cred.)[/quote] Sa arzi in iad? Stai cuminte ca intai evlaviosii te vor crucifica, pe urma te vor arde de viu si in final ghilotina-i a ta ateule! Piei Satana!
|
||
|
blue_little_angel Postat pe 13 Octombrie 2010 18:36 |
||
De la: blue_little_angel, la data 2010-10-13 18:36:33De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' Sa arzi in iad? Stai cuminte ca intai evlaviosii te vor crucifica, pe urma te vor arde de viu si in final ghilotina-i a ta ateule! Piei Satana! [/quote] Aici se lasa cu urari de bine
|
||
|
Barbie30 Postat pe 13 Octombrie 2010 19:46 |
||
De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' prietene, mai invata ce e un hermafrodit si un homosexual. biblia e o carte de povesti. trei sferturi deja a fost explicata de stiinta...oops, o sa ard in iad ca am zis ca biblia (cu b mic) e o carte de povesti (nemuritoare cred.)[/quote] HERMAFRODÍT, -Ã, hermafrodiți, -te, adj. (Despre plante și animale) Care are organe de reproducere atât masculine, cât și feminine pe același individ; androgin, bisexuat, bisexual. ♦ (Substantivat) Om anormal, posedând caractere specifice ambelor sexe; fãtãlãu. – Din fr. hermaphrodite. Asta, ca sa vezi ca stiu ce-i acela hermafrodit. Cat despre Biblie...ma rog...vorbeai de pacat, de aceea am adus-o in discutie. Ferice de voi, cei care puteti explica totul stiintific. Adevarat, Biblia pare o carte cu povesti daca nu te chinui sa-i intelegi simbolistica. In afara de asta multe din invataturile de acolo sunt pline de bun simt, iar respectarea lor ne-ar face viata mai frumoasa. Nu sunt un habotnic si activitatea mea religioasa este destul de redusa, cu toate acestea nu pot sa nu observ prezenta unei forte mai presus de om. |
||
|
michalleinen Postat pe 14 Octombrie 2010 08:06 |
||
|
||
|
kudika111480 Postat pe 14 Octombrie 2010 17:23 |
||
ai probleme mari....
|
||
|
kudika111480 Postat pe 14 Octombrie 2010 17:23 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-12 20:40:56De la: RaLuK09, la data 2010-10-12 20:27:52nu ne faci si noua o descriere a prietenei?:-?
|
||
|
RaLuK09 Postat pe 14 Octombrie 2010 19:47 |
||
|
[quote name='' date='2010-10-03 20:05:04'Ea nefiind prea entuziasmata de subiectul in sine, puteam sa citesc asta pe fatza ei.. si nici bine nu am terminat fraza pe care o incepusem legata de cuplurile gay k ea a si insistat sa incheiem subiectul fiindca ea una nu suporta gay si ca o dezgusta subiectul in sine. Eu stiind totusi ca ea nu este chiar atat de oripilata precum parea de acest subiect... imediat am ajuns la concluzia ca de fapt e lesbiana si ii este rusine cu orientarea ei sexuala. Iar acea seara in care am surprinso sarutandu-se cu acea fata, nu a fost doar din cauza bauturi sau al oricarui alt motiv ci o descoperire shock despre cea mai buna prietena a mea care si in prezent se ascunde in spatele unei frumoase povesti de dragoste cu prietenul ei care nu cred k are nici cea mai mica idee, ce se intampla cu prietena lui. Iar eu oameni buni, nu stiu exact ce ar trebui sa fac?! si cum ar trebui sa fac in asa fel incat sa nu ranesc pe nimeni.[/quote] E in denial, hehe... se mai intampla. Dar, cum zicea cineva, nu e lesbiana, ci bisexuala, din mom ce are un prieten cu care inca se intelege si de minune, dupa cum suna... Las-o in pace, ca daca avea nevoie de sfatul tau ti-l cerea... *thinks it over* Ca sa vezi ce comoara avea baiatul acasa si nu stia. (desi asta e doar o presupunere) XD |
||
|
SfDuminica Postat pe 14 Octombrie 2010 19:52 |
||
De la: michalleinen, la data 2010-10-13 11:02:02De la: mitica_1, la data 2010-10-10 09:57:59 Ca o mica paranteza, potrivit Vechiului Testament, înmulþindu-se fãrã seamãn fãrãdelegile, preacurvia ºi mizeria moralã a locuitorilor din cetãþile Sodoma ºi Gomora, Dumnezeu a decis distrugerea lor în totalitate: „Strigarea Sodomei ºi a Gomorei e mare ºi pãcatul lor cumplit de greu. Pogorî-Mã-voi deci sã vãd dacã faptele lor sunt cu adevãrat aºa cum s-a suit pânã la Mine strigarea împotriva lor“ (Facerea 18, 20-21). De unde pana unde "homosexualitatea a fost pacatul principal pentru care au fost distruse cele doua orase"???
|
||
|
blue_little_angel Postat pe 15 Octombrie 2010 02:28 |
||
De la: michalleinen, la data 2010-10-14 08:06:16De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' HERMAFRODÍT, -Ã, hermafrodiți, -te, adj. (Despre plante și animale) Care are organe de reproducere atât masculine, cât și feminine pe același individ; androgin, bisexuat, bisexual. ♦ (Substantivat) Om anormal, posedând caractere specifice ambelor sexe; fãtãlãu. – Din fr. hermaphrodite. Asta, ca sa vezi ca stiu ce-i acela hermafrodit. Cat despre Biblie...ma rog...vorbeai de pacat, de aceea am adus-o in discutie. Ferice de voi, cei care puteti explica totul stiintific. Adevarat, Biblia pare o carte cu povesti daca nu te chinui sa-i intelegi simbolistica. In afara de asta multe din invataturile de acolo sunt pline de bun simt, iar respectarea lor ne-ar face viata mai frumoasa. Nu sunt un habotnic si activitatea mea religioasa este destul de redusa, cu toate acestea nu pot sa nu observ prezenta unei forte mai presus de om.[/quote] traiasca google si dexul online. sugestie: nu te pune cu cineva care face medicina :) |
||
|
AtreyuTheOne Postat pe 15 Octombrie 2010 16:32 |
||
|
Cel putin potrivit traducerii in romana, Biblia (se scrie cu litera mare pentru ca e un substantiv propriu...) interzice relatiile homosexuale doar intre barbati... ceea duce la 2 mari posibile optiuni: 1. Leviticul (unde se mentioneaza aceasta regula) a fost scris mai mult de Avraam si mai putin de Dumnezeu... cheh... men... -.-' 2. Dumnezeu n-are nimic cu lesbienele... oh, yeah! :P Pe de alta parte, Biblia descrie foarte frumos evenimentul din Sodoma, si cine are ochi sa citeasca si minte sa proceseze poate constata ca problema majora nu era homosexualitatea ci desfranarea dusa la extrem. Ca, deh... da-i unui barbat un deget si-ti ia si sufletul. :P Eu cred ca ii rezolva echipa de ingeri chiar si daca ajungeau la intelegere cu Lot si imparteau fetele in seara aia... then again... what kind of father is that Lot guy... again... men Aaaaalso... Responsabila de homosexualitate este o mutatie genetica (la fel si pentru bulimie si alte cateva defecte umane ce apar doar la un numar limitat de indivizi). Nu as putea spune ca este normal sa fii homosexual, sau ca un homosexual este un om normal, pentru ca termenul de 'normal' e ca politica, daca intelegeti ce vreau sa spun... Acum 200 de ani era normal sa ai sclavi in multe tari si era considerat vulgar ca o femeie sa poarte pantaloni sau sa i se vada gleznele, de exemplu. Insa nici nu-i poti cere unui homosexual sa devina heterosexual, pentru ca nu poate. Asa s-a nascut si asa va muri... Si, slava Domnului, multi dintre ei sunt mai oameni decat multi dintre cei ce se considera normali. |
||
|
SfDuminica Postat pe 15 Octombrie 2010 17:01 |
||
De la: SfDuminica, la data 2010-10-15 17:01:37Cel putin potrivit traducerii in romana, Biblia (se scrie cu litera mare pentru ca e un substantiv propriu...) interzice relatiile homosexuale doar intre barbati... ceea duce la 2 mari posibile optiuni: 1. Nu s-a dovedit niciodata ca homosexualitatea ar avea vreo cauza genetica, psihica sau de vreo alta natura. Recent s-a renuntat la a stigmatiza homosexualitatea din punct de vedere medical. S-a ajuns la concluzia ca homosexualii, atractia dintre aceleasi sexe NU este o boala si NU este un indicator al vreunei maladii genetice sau deviatii comportamentale. 2. O întrebare care s-a pus de milioane de ori și a primit tot atâtea variante de rãspuns. De-a lungul timpului, știința a încercat sã explice homosexualitatea, fãrã sã ajungã la o concluzie pertinentã. Sa incercam o abordare a homosexualitãții native. Reversul acesteia, homosexualitatea dobânditã (pe diferite cãi), își gãsește explicații ceva mai ușor decât cea înnãscutã. Ultimele studii în domeniu au avut însã niște rezultate spectaculoase. Am putea spune, cã, acum, știința chiar se apropie de un rezultat concret. Studiul în cauzã (National Geographic) are ca subiecți doi frați gemeni monozigoți, unul homosexual, celãlalt heterosexual. Din moment ce structura lor geneticã este identicã, cum este posibilã diferența de orientare sexualã? Trebuie ținut cont de faptul cã ei au crescut împeunã, în același mediu social-afectiv. În documentar se ajunge la concluzia, cã homosexualitatea nu este rezultatul brut a materialului genetic, pentru cã dacã ar fi așa, ambii frați ar trebui sã fie, ori gay, ori hetero. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 15 Octombrie 2010 18:32 |
||
De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-15 16:32:00De la: michalleinen, la data 2010-10-14 08:06:16De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' traiasca google si dexul online. sugestie: nu te pune cu cineva care face medicina :)[/quote] Sa nu imi spui ca acum incepi cu: hermafroditismul adevarat este o afectiune in care sunt prezente un ovar si un testicul sau una sau mai multe gonade cu caractere histologice ale amandurora (ovotestis). Pentru a justifica diagnosticul, trebuie sa existe o demonstrare histologica a ambelor tipuri de epiteliu gonadic, prezenta stromei ovariene fara ovocite nefiind suficienta.
|
||
|
blue_little_angel Postat pe 15 Octombrie 2010 23:16 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-11 22:13:50Te ajut la caratul benzineiDe la: lil_chris3006, la data 2010-10-11 22:12:34da, hai sa ii ardem pe toti anormalii! . sa aducem cat mai multa ca prea ne streseaza oamenii astia care sunt pe invers
|
||
|
Caliope Postat pe 16 Octombrie 2010 06:52 |
||
| fiecare cu aia masii !1 | ||
|
gogu69 Postat pe 16 Octombrie 2010 13:04 |
||
De la: blue_little_angel, la data 2010-10-15 23:16:00De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-15 16:32:00De la: michalleinen, la data 2010-10-14 08:06:16De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' Sa nu imi spui ca acum incepi cu: hermafroditismul adevarat este o afectiune in care sunt prezente un ovar si un testicul sau una sau mai multe gonade cu caractere histologice ale amandurora (ovotestis). Pentru a justifica diagnosticul, trebuie sa existe o demonstrare histologica a ambelor tipuri de epiteliu gonadic, prezenta stromei ovariene fara ovocite nefiind suficienta. [/quote]WIN!!
|
||
|
AtreyuTheOne Postat pe 16 Octombrie 2010 13:58 |
||
De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-16 13:58:42De la: blue_little_angel, la data 2010-10-15 23:16:00De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-15 16:32:00De la: michalleinen, la data 2010-10-14 08:06:16De la: AtreyuTheOne, la data 2010-10-13 14:58:59[quote name='michalleinen' date='2010-10-13 11:02:02' WIN!! [/quote]So... what's my prize?
|
||
|
blue_little_angel Postat pe 16 Octombrie 2010 18:42 |
||
|
iti zic eu cu ce sa incepi: 1)sa te mai documentezi inainte de a posta aberatii 2) femeia nu este heterosexuala ci bisexuala 3)ce te falfaie pe tine de orientarea ei sexuala,esti geloasa ca nu te-a sarutat pe tine sau ce? |
||
|
mihaela255 Postat pe 16 Octombrie 2010 20:14 |
||
|
Pemtru Maria_Resios,priveste-ti putin postarea,ai si tu o greseala...Si totusi opserv,ca nimeni nu te-a ironizat pt.o incalcare a reg.de ortografie a fromoasei limbi Romane. La general vorbind,nu stiu cum stai la acest capitol,dar la bun simt.....ufffff! sax303023.Bucuresti |
||
|
kudika313785 Postat pe 16 Octombrie 2010 22:04 |
||
De la: blue_little_angel, la data 2010-10-15 18:32:16 uite aici: http://www.foxnews.com/scitech/2010/07/15/have-scientists-found-gay-gene/ am aflat si eu de curand despre teoria lui Freud in privinta asta, si nu zic nu... sunt deja fumate cazurile de homosexualitate aparuta consecutiv unor traume emotionale, anturaj sau altele... Dar si gena exista. :P sunt multe gene care au fost deja descoperite (si dovedite ca valabile) ca responsabile pentru anumite deviatii comportamentale, asa ca nu ramane decat de asteptat... Pe de alta parte homosexualitatea apare si la animale salbatice (mai stabile genetic decat cele domestice), desi mult prea rar atat de exclusivista ca la oameni, asa ca ramane mult prea mult de discutat pe tema asta... Intr-un final ar fi mai frumos daca toata lumea ar pastra intimitatea... intima... si gata.
|
||
|
SfDuminica Postat pe 17 Octombrie 2010 00:08 |
||
De la: SfDuminica, la data 2010-10-17 00:08:46De la: blue_little_angel, la data 2010-10-15 18:32:16 Interesant articolul dar studiul se refera strict la animalele carora le-a fost extrasa singura gena asociata cu reproducerea, fara aceasta gena cobaii se indreptau catre parteneri de acelasi sex. Nu s-a dovedit nimic asupra oamenilor... Cat despre homosexualitatea la animale in general... Mi se pare o forma gresita de exprimare, chiar daca ele o fac din varii motive, cum ar fi: un "accident", o deviaþie comportamentalã, o ciudatã metodã geneticã de a ajuta procesul de reproducere în cadrul speciei, se reintorc, intr-un procentaj foarte ridicat, la un partener de sex opus. Prin urmare ele ar trebui numite bisexuale Singurele exceptii in care putem numi animalele homosexuale se refera la anumiþi masculi care îºi "ascund" impotenþa ºi lipsa de succes în tentativele de seducere a femelelor...încercând sã atragã alþi masculi din specie! Este vorba de o strategie foarte subtilã folositã pentru îndepartarea inamicilor, care le-ar putea invada teritoriul. Consideratã o formã de capitulare, aceasta tacticã regleazã raporturile de dominaþie, deºi presupune sacrificarea femelei. In final, e treaba fiecaruia, alegerea personala dar ideal ar fi sa nu mai cautam scuze stiintifice sau corespondenti in regnul animal. Daca ei asa si-au gasit implinirea pe mine nu ma afecteaza cu nimic
|
||
|
blue_little_angel Postat pe 17 Octombrie 2010 02:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Barbatii peste 40 ani!! | 15 | De la: Cer_instelat 18 Septembrie 2011 00:09 |
| cancer ovarian | 4 | De la: kudika_32512 28 Martie 2013 12:34 |
| buna | 11 | De la: nicegirl 8 Iunie 2013 07:59 |
|
|
||
| Recomand acest site tuturo celor care vor sa se dezvolte personal si profesional | 5 | De la: kudika432345 1 Mai 2012 13:16 |
| Noul Messenger International | 3 | De la: ramy_bv 14 Iulie 2011 15:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.