Setari Cookie-uri

Lesbiana... cu o viata undercover de Heterosexuala!

Din pacate in secolul asta, inca mai sunt minti intunecate, gandiri opace , idei bolnave handicap care condamna relatia homosexuala ! Relatia homosexuala este o relatie normala, homosexualii sunt oameni normali , sanatosi psihic,foate inteligenti , nu este nici pacat crestinesc ,trebuie lasata sa mearga normal !!
mitica_1
Postat pe 10 Octombrie 2010 09:57
oooo! stai usor, nu fi atat de categorica! eu cred k astea nu-s boli, nici pacate (eu sunt heterosexuala convinsa, deci nu ma banuiti k indulgenta se datoreaza vreunei dorinte ascunse) doar k judec asa : nu conteaza ce mi se pare mie normal, nu sunt eu etalon; fiecate are nevoi/ asteptari deosebite/ speciale, nu pe toti ne multumesc si satisfac aceleasi lucruri, deci la mine subiectul gay se rezuma la : ATATA VREME CAT O PERS GAY NU AFECTEAZA RELATIA MEA CU SOTUL, ADICA NU NE FACE AVANSURI VREUNUIA DIINTRE NOI, DUCAND ASTA LA CEVA STANJENITOR DEOARECE AR INSEMNA K NU NE RESPECTA RELATIA, TOTUL E OK. FIECARE IUBESTE CUM SIMTE SI PE CINE VREA! va pup
kudika080109
Postat pe 10 Octombrie 2010 10:13
de ce ar trebui sa faci tu ceva? de cand orientarea sexuala este ceva rau? faptul ca e lesbiana e un viciu, o boala, o apucatura proasta ce ii dauneaza sanatatii? de se apuca de droguri, mai intelegeam sa o ajuti...stai linistita si traieste-ti viata! pune-te tu in situatia ei: ai vrea sa fi "ajutata"???
lone_star
Postat pe 10 Octombrie 2010 10:49
Draga mea, e tot prietena ta ramane chiar daca nu are aceeasi orientare sexuala ca si tine. Este ceva ce ai ii place, cu ce afecteaza relatia ei cu tine? Daca ti-a fost prietena buna la fel poate fi si in continuare. Noi oamenii avem nevoie sa fim acceptati asa cum suntem si ma gandesc ca si ea la fel.
kudika109274
Postat pe 10 Octombrie 2010 10:56
las o sa si vada de ale ei!
spune i ca ai vazut o,si vezi cum reactioneaza
vilmaristul
Postat pe 10 Octombrie 2010 11:00
Daca esti prietena trebuie sa-i accepti toate trasaturile fizice si psihice. Ce face cu prietenul este treaba ei.
kudika093499
Postat pe 10 Octombrie 2010 11:08
parerea mea e sa se cunoasca cei trei si cine stie :)) ... poate duc o viata sanatoasa impreuna ... =))
taypanu
Postat pe 10 Octombrie 2010 11:33
Oo doamne! Faptul ca ai vazut-o o singura data in club sarutandu-se cu o fata nu inseamna ca este lesbiana. am o gramada de cunostinte(fete) care au relatii stabile cu baieti, hetoro sconvinse, care la o petrecere ceva se dezmata si se saruta si cu fete! In cel mai rau caz sa fie bisexuala, dar nici macar. Din moment ce ai vazut-o doar o singura data. Si cel mai bine ar fii sa rezolvi problema discutand cu ea.
mraxtz
Postat pe 10 Octombrie 2010 11:41
Da, sigur nu sunt adevarate prietene, am impresia ca ea a vrut pur si simplu sa-si confirme un adevar incriminator. Nu mi se pare ca ar avea intentia sa o inteleaga si sa isi accepte prietena asa cum este. Sincera sa fiu, daca as fi fost in aceeasi situatie, mi-as fi sustinut prietena si as fi ajutat-o sa treaca peste eventualele "complexe".
blondy_na
Postat pe 10 Octombrie 2010 11:43
doamne cata imaturitate.
kudika118851
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:06
Ok.Mi se pare ciudat ca nu stii faptul ca cine are preferinte si pentru barbati si pentru femei se numeste BISEXUAL! daca povesteata este adevarata eu cred ca prietena ta se simte etichetata de tine in primul rand si de aceea nu iti vorbeste despre asta.Dar cum asta este povestea ta, eu cred ca ar trebui sa recunosti ca "joci" in ambele tabere si ca ti-e rusine sa recunosti.Imi pare rau sa-ti spun dar asta e viata nu sti niciodata cand poate sa iti placa altceva. Eu te inteleg , dar eu am recunoscut mai intai fata de mine si apoi fata de altii, faptul ca "joc" pe ambele fronturi.Nu trebuie sa fie un razboi, trebuie doar sa fii neutru!:)
kudika161064
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:08
nu cred ca e problema ta sincer... in primul rand ca prietena adevarata ce esti daca asta presupui, accept-o asa cum este ea cu calitatile si defectele ei, nu vad ceva rau in a fi bisexuala. ar fi ok daca ai sprijini-o si ai ai fi alaturi de ea. eu cred ca tu nu o intelegi... imi pare rau dar nu pari a fi genul de prietena adevarata dupa felul in care ai postat mesajul despre ea...!!! pune-te un pic in situatia ei si ai sa vezi ce nashpa te vei simti
kudika325004
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:11
De la: paula27, la data 2010-10-10 09:46:46de ce trebuie sa faci tu ceva???? nu este viata ta, nu este copilul tau...chiar crezi ca ar aprecia amestecul tau in viata ei intima si orientarea ei sexuala?? las-o in pace!! daca ar fi vrut sa stii ti-ar fi spus...sfat prietenesc: nu te baga in viata omului neinvitat...sunt lucruri intime ale omului nu ale tale!!!

CORECT!!!!

Deci..mie in primul rand mi-a placut titlul:)))....,,Lesbiana...cu o viata undercover de Heterosexuala!"
Cea ce tu ai vazut a fost ca se saruta si se pipaia cu o alta tipa...poate a facut-o de distractie, n-ai de unde sa stii!
Si in al 2-lea rand de unde stii ca este ,,undercover"?....poate ca prietenul ei stie dar amandoi isi vad de viata lor personala....spre deosebire de altii!
Din cate am citit, ea nu ti-a spus ca ar fi o lezbiana sau ca ar fi bisexuala...deeeci, de ce avem discutia asta?:)))
womanizer
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:30
Daca chiar vrei sa o ajuti retragete, fara a o mai critica, in felul acesta va pirde pietenia ta dar isi va gasi o alta pritena care o va accepta asa cum este, consider ca fiecare avem drepturile noastre, soarta noastra, pe acest pamint.
kudika171801
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:50
De la: Tycu, la data 2010-10-10 09:43:23
De la: , la data 2010-10-03 20:05:04

Gay nu se numesc femeile ,se numesc barbatii care au relatii tot cu barbati. Lesbianismul ,defapt homosexualitatea ca si bisexualitatea sunt relatii normale ca si heterosexualitatea, lesbienele sunt persoane normale, sanatoase psihic , persoane inteligente , foarte sufletiste,nu e nicio diferenta intre homo, bisexualitate si hetero !

Ahaaaa ! te-am prins, gay mic !
danymihai
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:51
Daca zici ca este prietena ta si te deranjeaza e bine sa stai de vorba cu ea cit despre prietenul ei lasa-l sa se descurce singur ,daca nu a simtit nimic e problema lui ,gindeste-te cum s-ar simti sa-i spui tu.
kudika197408
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:56
hmmm parerile mele proprii si personale sunt urmatoarele:
1: nu cred ca ti-e o prietena chiar atat de buna incat sa te agiti sa te implici in vreun fel (pentru ca daca iti era o salutai in seara respectiva la club )
2:TAKE A LIFE!!!! ce naiba?? fiecare e destul de matur incat sa isi vada de propriile probleme ...
De fapt asta in cazul in care sunteti mature...daca nu...du-te si varsa tot la parintii ei
(daca insisti sa faci ceva... )
Iza88
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:59
OK aici ar fi utila niste informare corecta:

Studii (la care n-am link momentan dar se pot gasi usor) au aratat ca in ceea ce priveste orientarea sexuala femeile sunt mai mult spre centru (adica bisexuale) iar barbatii mult mai polarizati.

Mai exact: s-au studiat reactiile fiziologice (dilatarea pupilelor, temperatura pielii, vascularizarea zonelor erogene) la un numar mare de subiecti de toate sexele si varstele, in timp ce priveau filme erotice gay (2 barbati) hetero (baiat-fata) si lesbiene. S-au masurat toate si facut analiza statistica, si s-au observat urmatoarele:

La barbati e o proportie mare hetero, o proportie mai mica sunt gay (3% parca, oricum putin) si o proportie neglijabila erau bisexuali. Polarizare foarte mare spre cele 2 extreme, si aproape deloc pe centru.

Femeile in schimb au aratat in procentaj mare raspuns atat la filmele cu lesbiene cat si la cele hetero, si un procentaj mai mic (sub jumatate) au raspuns pozitiv doar la filmele gen baiat+fata.

Asta nu inseamna ca toate fetele sunt bisexuale, dar ideea e ca neurologic vorbind exista potential, ca intalnind fata potrivita in circumstantele potrivite (club, fara prea multe consecinte sociale) pot exista oarece relatii erotice destul de reusite intre 2 fete. Cum ziceam exista potential, care poate fi materializat sau nu.

Nu inseamna ca prietena ta e 100% lesbiana si ca nu-i plac barbatii, nici ca traieste o mincuna, ci ca doar apartine unui MARE procentaj dintre fete, la care in mod natural ii plac ambele sexe. Problema tine mai mult de faptul ca societatea stigmatizeaza lucrurile astea fara vreun motiv anume. Posibil ca ea simte atractie si fascinatie cu alte fete, lucru perfect natural si laudabil, dar pe de alta parte nu stie cum sa raspunda, ce sa creada etc.

In locul tau i-as spune prietenei chestiile astea, si ca poate sa-si exploreze fanteziile / dorintele, fara sa insemne ca o ia razna ori ca nu-si iubeste prietenul.

Mai mult, din cate stiu majoritatea barbatilor si-ar dori macar o data in viata o experienta cu 2 fete deodata, deci ar putea fi foarte interesant si pt prieten. La mine e un mare punct in plus sa observ ca o prietena e atrasa si de alte fete :D
calin_cel_groaznic
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:07
BUNA.CONSIDER CA ORICINE ARE DREPTUL LA INTIMITATE SI CA TU,FIIND PRIETENA EI AR TREBUI SA NU O RANESTI SI SA O LASI SA-SI VADA DE VIATZA EI.FIECARE DINTRE NOI AVEM DREPTUL LA VIATZA NOASTRA INTIMA.MA GANDESC CA DACA AI FII TU IN LOCUL EI,NU TI-AR PLACE CA SA-TI SPUNA CINEVA CE SI CUM SA FACI IN INTIMITATE.O ZI BUNA!
anca_veres2003
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:07
De la: kukla, la data 2010-10-10 09:50:36Gandesc ca totusi nu sunteti chiar asa de prietene, si asta din 2 motive :
1. daca sunteti prietene ar fi trebuit sa sti ce se petrece cu prietena ta;
2. nu ar fi trebuit sa faci public acest secret chiar daca este sub anonimat.
Presupun ca ar fi trebuit sa sti daca este sau nu cu o alta orientare sexuala daca tot susti ca sunteti prietene, sau poate ca sunteti doar amice.

Exact asta am vrut sa punctez si eu. Si as mai adauga faptul ca, din postul tau ( ma refer aici la don'soara X dezamagita de prietena din copilarie ) simt mai mult invidie si gelozie decat ingrijorare din partea unei adevarate prietene. Fato... cred ca esti atrasa de prietena ta, cred ca esti lesbi tu si nu iti dai seama...
Daca dupa o faza absolut nevinovata din club - saruturi si mangaieri ( poate aveau ca spectatori cativa barbati si au facut-o inadins ca sa le dea in clocot sangele sarmanilor. Am asistat la nenumarate episoade d-astea ) ai ajuns sa o urmaresti, sa faci o adevarata intriga din asta, inseamna ca ai probleme tu, mami.

danymihai
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:09
Vorba unora..nu prea este nimic concludent in povestioara asta..poate intentionat spusa asa totusi..
Un exemplu concret de superficialitate -"imediat am ajuns la concluzia ca de fapt e lesbiana si ii este rusine cu orientarea ei sexuala. " - si nicidecum de o prietenie trainica, adica nu prea isi cunoaste bine prietena daca din atatea informatii a tras concluzia ca este..cum ar crede ea ca este..
Nimic delicios de data asta..mai incearca draga k?d!k?a!
inlight
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:14
De la: crysis, la data 2010-10-10 09:38:02
De la: , la data 2010-10-03 20:05:04Nu stiu exact de unde sa incep sa va povestesc, adevarata viata secreta a prietenei mele din copilarie. Ne cunoastem de foarte mult timp dar niciodata nu am suspectato vreodata ca ea ar fi lesbiana. Asta pana de curand, mai exact acum doua luni, cand am observat ceva ciudat care mi-a atras atentia. Si anume... faptul ca am vazuto cum se pipaia si se saruta de mama focului cu o fata intr-un club, ea nestiind ca sunt si eu acolo. La inceput am luat-o drept o seara obisnuita de desmatz si distractie la maxim... in care, am presupus ca poate a baut prea mult si am zis sa nu o etichetez drept lesbiana. Dar dupa o saptamana, am fost impreuna la acelasi club insotite de prieteni nostri, doua cupluri obisnuite care au iesit in club sa se simta bine. Pana aici, totul ok... nimic neobisnuit, aveam rezervata o canapea... ne-am facut comozi si a inceput distractia; rasete, bancuri, povestiri mai vechi... ca intre prieteni ! Asta pana cand noi doua a trebuit sa ne ducem la baie impreuna... acolo am continuat un subiect care se discuta la masa si anume... viata secreta a unei vedete si faptul ca cuplurile gay sunt la moda. Ea nefiind prea entuziasmata de subiectul in sine, puteam sa citesc asta pe fatza ei.. si nici bine nu am terminat fraza pe care o incepusem legata de cuplurile gay k ea a si insistat sa incheiem subiectul fiindca ea una nu suporta gay si ca o dezgusta subiectul in sine. Eu stiind totusi ca ea nu este chiar atat de oripilata precum parea de acest subiect... imediat am ajuns la concluzia ca de fapt e lesbiana si ii este rusine cu orientarea ei sexuala. Iar acea seara in care am surprinso sarutandu-se cu acea fata, nu a fost doar din cauza bauturi sau al oricarui alt motiv ci o descoperire shock despre cea mai buna prietena a mea care si in prezent se ascunde in spatele unei frumoase povesti de dragoste cu prietenul ei care nu cred k are nici cea mai mica idee, ce se intampla cu prietena lui. Iar eu oameni buni, nu stiu exact ce ar trebui sa fac?! si cum ar trebui sa fac in asa fel incat sa nu ranesc pe nimeni.
Schimba-ti prietena ,ca-i bolnavioara saracuta ! Las-o in plata Domnului !...Orice deviatie de comportament are la baza o anomalie psihica ! Comentariile sunt de prisos !!!
mai bine te-ai impusca tu
stresna_89
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:17
De la: kudika224927, la data 2010-10-10 09:01:22si eu as vrea sa o cunosc

daca dai de ea.. da-mi si mie de stire
alinutza1224
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:27
1- ce ar trebui sa faci? sa taci din gura daca-i esti prietena cum spui ca ii esti si sa nu-i postezi "povestea" pe tot felul de siteuri
2 - gramatica lasa de dorit
had_a_soul
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:34
si cu mine 3:))
RaLuK09
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:40
@ BluOndA
RaLuK09
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:41
De la: BluOndA, la data 2010-10-10 09:39:46
De la: kudika224927, la data 2010-10-10 09:01:22si eu as vrea sa o cunosc

me 2

poate avem ocazia s-o cunoastem amandoua
alinutza1224
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:42
eu iti propun sa lasi fata impace..sa faca ce vrea..si daca e "bi" ce? asta e.! soarta! n.ai ce.i face..nu te baga! stai pe curu tau!...sper ca ai inteles ce vreau sa.ti zic
Crissxoxo
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:42
Ok eu nu inteleg ceva...de ce naiba unii se baga in viata altuia ( chit ca sunt prieteni) si mai ales in viata lor sexuala !? Si care e socul ca e pe invers? Ce treaba ai tu ? Ii ti lumanarea si te deranjeaza? Daca fata se culca cu barbati treaba ei, daca o face cu femei idem , daca face orgii cu barbati si femei la un loc bv ei ca o tine ! Ma intreb cum ai reactiona daca ti-ar fi zis ca de maine trece la abstinenta totala ( se calugareste) ! ??
airedemolino
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:44
De la: RaLuK09, la data 2010-10-10 13:40:10si cu mine 3:))

hai ca fata a vrut sa-si "parasca" "prietena" si cand colo ii face un bine... ii gaseste mai multe "prietene "
alinutza1224
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 13 De la: kudika371658 17 Iulie 2012 14:52
Am nevoie urgent de un sfat OPERATIA LASEK 1 De la: kudika146267 7 Ianuarie 2011 15:59
Ce ascendent am??? 4 De la: Barbie30_ 11 Aprilie 2011 02:41
Bisexualitaea,homosexualitatea,travesti-ul si lesbianismul,stiluri de viata sau carente psihice?nt 77 De la: kudika414141 1 August 2011 22:41
ATI VREA SA PRIMITI BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA LA SUPERMARKET BENZINARI VODAFON ETC.+4 0721.339.995 6 De la: Barbie30_ 17 Ianuarie 2011 21:07