Setari Cookie-uri

o amanta care minte foarte mult,si te dezamageste....

ce sacrificii ai mai facut,poate vrea mai mult
kudika224927
Postat pe 26 Octombrie 2010 18:03
De la: kudika080109, la data 2010-10-26 13:10:26mai cunosc eu unul kr a crezut k se va descurca si cu sotia si cu amanta, dar l-a mustrat constiinta si a marturisit, iar apoi facea pe victima k nu-l intelege sotia k lui ii este greu si sufera.... iar sotia, fara vina in incurcatura asta, dar proasta, l-a iertat...... DA, EU SUNT PROASTA!

aoleo... si in cazul asta nu vrei un amant?
leo_
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:40
hmmm...tu cine eºti?amanta?bãrbatul cu buchetul de fllori?prietena amantei?...ai intrat acum 2 sãptãmâni ai scris 2 fraze 3 sau nu ºtiu câte si nu ai mai intrat....pãi, dupã pãrerea mea eu cred cã tu esti bãrbatul cu buchetul cu flori...nu te ai gandit ca poate ea acum vrea mai mult?da, este adevarat ca la inceput ti a spus ca se multumeste cu putin, insa in timp poate s a atasat mai mult de tine, sau poate se gandeste la avantaje materiale si te vrea cu totul....nu e mincinoasã...vrea doar "un pic mai mult"....daca ea nu te mai vrea "în aceasta postura", iar daca tu nu poti face mai mult pentru ea, parerea mea este sa iesi din viata ei...nu chinui 3 suflete...al tau, al sotiei tale si al amantei...ai parea un egoist....daca o iubesti cu adevarat iesi din viata ei...va durea o perioada insa mai tarziu ea va fi eliberata si isi va face un rost in viata...parerea mea...
catalina69
Postat pe 27 Octombrie 2010 09:45
duci o lupta inutila , oricum maine cand se va ivii altul la orizont si cu alte perspective financiare te-a va lasa cu buzele siliconate , la o amanta intretinuta conteaza doar buchetul de euro in mos regulat.Intrebarea mea este : de ce iti trebuie o amanta ? nu gasesti pe cineva care sa iti fie partenera ? iubirea tarifata in directia asta duce mereu.
banalulanonim
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:32
wow
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:37
Cum zicea cineva : "se termina lumea frate...!"
Exista atatea femei care merita un barbat deosebit dar mereu dau peste niste cretini....iar toate curvele si cretinele,si gasesc papagali de care sa`si bata joc!
Excelent!
AdrianaR
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:43
Eu tot nu inteleg o chestie...de ce mai spui pe net de amanta?Cauta-ti alta daca la aia nu i-a placut de tine! Si zicea cineva pe aci ca doara sunt destule libere,si daca ai nevasta la ce dracu o mai ti daca tu te duci in alta parte la f....t????
shania_twain0801
Postat pe 27 Octombrie 2010 17:43
Ne dai foarte putine detalii....sincer ,care amanta crezi ca te asteapta pe tine sa vii din cind in cind cu flori la ea....1 data,de 2 ori,aia e amanta.....tu o vrei de prietena,iubita,s-o controlezi,s-o conduci....nu poti....nu vrea....dezamagit tu?dar pe ea de ce n-o-ntrebi ?poate gelozia....
kudika227120
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:19
pãrerea mea este sã nu vã mai "agitati" atat ....persoana (o ea sau un el) care a deschis acest topic nici mãcar nu s-a sinchist sã mai intre pe site....nu stiu daca din lasitate sau din alt motiv...cert este cã este o persoana care pare putin cam egoistã....
catalina69
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata sexuala dupa conizatie 1 De la: kudika_998448 25 Decembrie 2015 09:39
Oxiori 2 De la: stem_29 16 Septembrie 2010 15:02
caut prietene musulmance 63 De la: geo_reincarcat_iara 2 August 2010 20:23
Scrie o parere despre acest link 2 De la: kudika432345 28 Aprilie 2012 09:23
FOTOTAPET PERSONALIZAT 1 De la: pdkraft 24 Mai 2011 17:14