Mai multe
| ce sacrificii ai mai facut,poate vrea mai mult | ||
|
kudika224927 Postat pe 26 Octombrie 2010 18:03 |
||
|---|---|---|
De la: kudika080109, la data 2010-10-26 13:10:26mai cunosc eu unul kr a crezut k se va descurca si cu sotia si cu amanta, dar l-a mustrat constiinta si a marturisit, iar apoi facea pe victima k nu-l intelege sotia k lui ii este greu si sufera.... iar sotia, fara vina in incurcatura asta, dar proasta, l-a iertat...... DA, EU SUNT PROASTA! aoleo... si in cazul asta nu vrei un amant?
|
||
|
leo_ Postat pe 26 Octombrie 2010 23:40 |
||
hmmm...tu cine e�ti?amanta?b�rbatul cu buchetul de fllori?prietena amantei?...ai intrat acum 2 s�pt�m�ni ai scris 2 fraze 3 sau nu �tiu c�te si nu ai mai intrat....p�i, dup� p�rerea mea eu cred c� tu esti b�rbatul cu buchetul cu flori...nu te ai gandit ca poate ea acum vrea mai mult?da, este adevarat ca la inceput ti a spus ca se multumeste cu putin, insa in timp poate s a atasat mai mult de tine, sau poate se gandeste la avantaje materiale si te vrea cu totul....nu e mincinoas�...vrea doar "un pic mai mult"....daca ea nu te mai vrea "�n aceasta postura", iar daca tu nu poti face mai mult pentru ea, parerea mea este sa iesi din viata ei...nu chinui 3 suflete...al tau, al sotiei tale si al amantei...ai parea un egoist....daca o iubesti cu adevarat iesi din viata ei...va durea o perioada insa mai tarziu ea va fi eliberata si isi va face un rost in viata...parerea mea...
|
||
|
|
||
|
catalina69 Postat pe 27 Octombrie 2010 09:45 |
||
| duci o lupta inutila , oricum maine cand se va ivii altul la orizont si cu alte perspective financiare te-a va lasa cu buzele siliconate , la o amanta intretinuta conteaza doar buchetul de euro in mos regulat.Intrebarea mea este : de ce iti trebuie o amanta ? nu gasesti pe cineva care sa iti fie partenera ? iubirea tarifata in directia asta duce mereu. | ||
|
banalulanonim Postat pe 27 Octombrie 2010 15:32 |
||
wow
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 27 Octombrie 2010 15:37 |
||
|
Cum zicea cineva : "se termina lumea frate...!" Exista atatea femei care merita un barbat deosebit dar mereu dau peste niste cretini....iar toate curvele si cretinele,si gasesc papagali de care sa`si bata joc! Excelent!
|
||
|
AdrianaR Postat pe 27 Octombrie 2010 15:43 |
||
Eu tot nu inteleg o chestie...de ce mai spui pe net de amanta?Cauta-ti alta daca la aia nu i-a placut de tine! Si zicea cineva pe aci ca doara sunt destule libere,si daca ai nevasta la ce dracu o mai ti daca tu te duci in alta parte la f....t????
|
||
|
shania_twain0801 Postat pe 27 Octombrie 2010 17:43 |
||
| Ne dai foarte putine detalii....sincer ,care amanta crezi ca te asteapta pe tine sa vii din cind in cind cu flori la ea....1 data,de 2 ori,aia e amanta.....tu o vrei de prietena,iubita,s-o controlezi,s-o conduci....nu poti....nu vrea....dezamagit tu?dar pe ea de ce n-o-ntrebi ?poate gelozia.... | ||
|
kudika227120 Postat pe 27 Octombrie 2010 21:19 |
||
p�rerea mea este s� nu v� mai "agitati" atat ....persoana (o ea sau un el) care a deschis acest topic nici m�car nu s-a sinchist s� mai intre pe site....nu stiu daca din lasitate sau din alt motiv...cert este c� este o persoana care pare putin cam egoist�....
|
||
|
catalina69 Postat pe 28 Octombrie 2010 10:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac...?? | 14 | De la: Creata24 30 Decembrie 2010 17:18 |
| Durere in timpul Sexului si dupa | 3 | De la: myRakoL 30 Ianuarie 2014 10:02 |
| IUBITA MEA NU POATE AJUGE LA ORGASM | 132 | De la: ovidiu88 13 Februarie 2014 10:19 |
|
|
||
| e adevarat | 8 | De la: negrul_de_serviciu 17 Septembrie 2010 11:22 |
| Henna ptr. par | 5 | De la: VictorianMoonLight 11 Ianuarie 2013 10:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.