Setari Cookie-uri

maroccospa

maroccospa.wordpress.com Secretele frumuse�ii: caracterul �i bronzarea cu henna
Data: 05 mai 2010Autor: Bianca Nutu , link: Secretele frumusetii by Bianca Nutu
De ce �i-ai irosi energia detest�nd o femeie mai frumoas� dec�t tine? Bianca Nu�u te sf�tuie�te ca, atunci c�nd te afli �n compania unei femei superbe, s� o desco�i pentru a afla care �i este secretul. Vei avea mult mai mult de c�tigat.

Abia �mplinisem 18 ani �i m� sim�eam ur�t�. Mai erau c�teva ore p�n� la �nceperea petrecerii de majorat, iar eu ma �nv�rteam �n fa�a oglinzii, prob�nd rochie dup� rochie �i retu��nd machiajul. �n cele din urm�, am izbucnit �ntr-un pl�ns nervos.

�Frumuse�ea izvor�te din interior �i, doar c�nd vei �n�elege aceast� tain�, vei fi cu adev�rat mul�umit� de felul �n care ar��i�, mi-o aduc aminte pe mama spun�ndu-mi din pragul u�ii. M-am revoltat, furioas� c� �mi servea acela�i cli�eu pe care �l ascultam de la v�rsta la care i-am testat prima oar� fardurile.

M-am convins, �ns�, de-a lungul vremii, c� �ntr-adev�r o femeie frumoas� este �ngrijit� din cap p�n� �n picioare: dantura perfect�, manichiura �i pedichiura impecabile, p�r s�n�tos �i corp tonifiat sun� �nc�nt�tor; dar dac� nu vin la pachet cu o doz� mare de bun�voin�� �i codul bunelor maniere �nv��at pe de rost, nu ��i folosesc prea mult ca s� c�știgi simpatia celorlal�i. Iar eu prefer s� le trezesc altor oameni sentimente, dec�t complimentele lor sa �mi d�stepte vanitatea.

Ma �ntreb dac� Monica � pe care am cunoscut-o la o petrecere, s�mb�t� seara � mi s-ar fi p�rut la fel de frumoas�, dac� a� fi ghicit c� e nesigur� pe ea. �nc� din prima clip� �n care �i-a f�cut apari�ia, afiș�nd un zambet larg, m-a frapat pielea ei at�t de frumos bronzat�. �De ce s� �i dai satisfac�ie? Sunt sigur� c� o sa te mint� c� face solar dou�zeci de minute pe zi�, a �ncercat o alt� invitat� s� �mi taie elanul de a o �ntreba direct pe Monica care �i este secretul.

Cite�te continuarea acestui articol �n num�rul din mai 2010 al revistei The ONE

Trei metode de bronzat f�r� niciun risc
C�nd este bronzat�, orice femeie se simte mai sexy și mai atr�g�toare.
MaroccoSpa
Postat pe 10 Octombrie 2010 00:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de ceva sfaturi plssssssss 30 De la: kudika073225 7 Octombrie 2009 20:36
vand stepper 1 De la: alecsandra10 23 Aprilie 2010 09:09
Creme anticelulitice 34 De la: monisss 26 Iunie 2013 13:49
Gambe inestetice 4 De la: kudika410890 1 Iulie 2011 17:27
Aparate Ultima Generatie Remodelare Corporala&Cosmetice 3 De la: beatrice88 21 Septembrie 2010 09:54