maroccospa

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
MaroccoSpa Avatarul lui MaroccoSpa

12 mesaje
Membru din: 1/10/2009

maroccospa.wordpress.com Secretele frumuseții: caracterul și bronzarea cu henna
Data: 05 mai 2010Autor: Bianca Nutu , link: Secretele frumusetii by Bianca Nutu
De ce ți-ai irosi energia detestând o femeie mai frumoasă decât tine? Bianca Nuțu te sfătuiește ca, atunci când te afli în compania unei femei superbe, să o descoși pentru a afla care îi este secretul. Vei avea mult mai mult de câștigat.

Abia împlinisem 18 ani și mă simțeam urâtă. Mai erau câteva ore până la începerea petrecerii de majorat, iar eu ma învârteam în fața oglinzii, probând rochie după rochie și retușând machiajul. În cele din urmă, am izbucnit într-un plâns nervos.

“Frumusețea izvorăște din interior și, doar când vei înțelege această taină, vei fi cu adevărat mulțumită de felul în care arăți”, mi-o aduc aminte pe mama spunându-mi din pragul ușii. M-am revoltat, furioasă că îmi servea același clișeu pe care îl ascultam de la vârsta la care i-am testat prima oară fardurile.

M-am convins, însă, de-a lungul vremii, că într-adevăr o femeie frumoasă este îngrijită din cap până în picioare: dantura perfectă, manichiura și pedichiura impecabile, păr sănătos și corp tonifiat sună încântător; dar dacă nu vin la pachet cu o doză mare de bunăvoință și codul bunelor maniere învățat pe de rost, nu îți folosesc prea mult ca să câștigi simpatia celorlalți. Iar eu prefer să le trezesc altor oameni sentimente, decât complimentele lor sa îmi dșstepte vanitatea.

Ma întreb dacă Monica – pe care am cunoscut-o la o petrecere, sâmbătă seara – mi s-ar fi părut la fel de frumoasă, dacă aș fi ghicit că e nesigură pe ea. Încă din prima clipă în care și-a făcut apariția, afișând un zambet larg, m-a frapat pielea ei atât de frumos bronzată. “De ce să îi dai satisfacție? Sunt sigură că o sa te mintă că face solar douăzeci de minute pe zi”, a încercat o altă invitată să îmi taie elanul de a o întreba direct pe Monica care îi este secretul.

Citește continuarea acestui articol în numărul din mai 2010 al revistei The ONE

Trei metode de bronzat fără niciun risc
Când este bronzată, orice femeie se simte mai sexy și mai atrăgătoare.
Raporteaza abuz de limbaj