Setari Cookie-uri

maroccospa

maroccospa.wordpress.com Secretele frumuseþii: caracterul ºi bronzarea cu henna
Data: 05 mai 2010Autor: Bianca Nutu , link: Secretele frumusetii by Bianca Nutu
De ce þi-ai irosi energia detestând o femeie mai frumoasã decât tine? Bianca Nuþu te sfãtuieºte ca, atunci când te afli în compania unei femei superbe, sã o descoºi pentru a afla care îi este secretul. Vei avea mult mai mult de câºtigat.

Abia împlinisem 18 ani ºi mã simþeam urâtã. Mai erau câteva ore pânã la începerea petrecerii de majorat, iar eu ma învârteam în faþa oglinzii, probând rochie dupã rochie ºi retuºând machiajul. În cele din urmã, am izbucnit într-un plâns nervos.

“Frumuseþea izvorãºte din interior ºi, doar când vei înþelege aceastã tainã, vei fi cu adevãrat mulþumitã de felul în care arãþi”, mi-o aduc aminte pe mama spunându-mi din pragul uºii. M-am revoltat, furioasã cã îmi servea acelaºi cliºeu pe care îl ascultam de la vârsta la care i-am testat prima oarã fardurile.

M-am convins, însã, de-a lungul vremii, cã într-adevãr o femeie frumoasã este îngrijitã din cap pânã în picioare: dantura perfectã, manichiura ºi pedichiura impecabile, pãr sãnãtos ºi corp tonifiat sunã încântãtor; dar dacã nu vin la pachet cu o dozã mare de bunãvoinþã ºi codul bunelor maniere învãþat pe de rost, nu îþi folosesc prea mult ca sã câștigi simpatia celorlalþi. Iar eu prefer sã le trezesc altor oameni sentimente, decât complimentele lor sa îmi dºstepte vanitatea.

Ma întreb dacã Monica – pe care am cunoscut-o la o petrecere, sâmbãtã seara – mi s-ar fi pãrut la fel de frumoasã, dacã aº fi ghicit cã e nesigurã pe ea. Încã din prima clipã în care ºi-a fãcut apariþia, afișând un zambet larg, m-a frapat pielea ei atât de frumos bronzatã. “De ce sã îi dai satisfacþie? Sunt sigurã cã o sa te mintã cã face solar douãzeci de minute pe zi”, a încercat o altã invitatã sã îmi taie elanul de a o întreba direct pe Monica care îi este secretul.

Citeºte continuarea acestui articol în numãrul din mai 2010 al revistei The ONE

Trei metode de bronzat fãrã niciun risc
Când este bronzatã, orice femeie se simte mai sexy și mai atrãgãtoare.
MaroccoSpa
Postat pe 10 Octombrie 2010 00:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Liposuctie... 2 De la: kudika472042 15 Decembrie 2011 12:53
Suferintza dyn yubire 60 De la: _dulcik_ 6 Mai 2009 22:33
costurile unei otoplastii 4 De la: estetique88 7 Martie 2013 11:53
remodelarea corpului 20 De la: Dorina1 15 Mai 2009 11:11
buna!!! 3 De la: LitlleFairy 18 Mai 2009 12:19