Setari Cookie-uri

maroccospa

Trei metode de bronzat fãrã niciun risc
Când este bronzatã, orice femeie se simte mai sexy și mai atrãgãtoare.
Data: 23 iunie 2010 Autor: Cancan , link: Cancan online
Totuși, nu ar trebui sã pui prea mult accent pe acest artificiu estetic în defavoarea sãnãtãþii. Industria frumuseþii te ajutã sã obþii mult râvnita culoare arãmie a pielii și fãrã sã stai la plajã ore-n șir. CANCAN de weekend îþi prezintã trei variante de bronzare sãnãtoase și rapide, permise inclusiv persoanelor care nu au voie sã facã bãi de soare: bronzarea cu henna, organicã și cu ajutorul autobronzantelor.

Îngrijeºte-þi corpul în stil marocan
Data: 29 martie 2010 Autor: Ana-Maria Blaj , link: Beauty Center
Terapiile de înfrumusețare marocane reprezintã o evadare, o cãlãtorie spre tãrâmuri necunoscute unde arta înfrumusețãrii este un ritual sacru. Specialiºtii care reprezintã salonul Marocco Beauty&Relax propun trei trucuri de împrospãtare a întregului corp, specifice Marocului: împachetarea Rhassoul, bronzarea cu henna ºi masajul Pantai Luar.

Rhassoul (Ghassoul) reprezintã o argilã africanã sau pãmântul argilos din munþii Atlas, fin mãrunțitã. Este un produs tradiþional folosit de femeile din Maghreb pentru a se purificã în hammam.

În traducere literarã înseamnã „materia care spalã” ºi se foloseºte ca o mascã de la cap la picioare, atât pentru corp ºi faþã, cât ºi pentru pãr. Rhassoul-ul are proprietãþi absorbante, astringente ºi de înmuiere. Acesta permite purificarea ºi înmuierea epidermei, reducând secreþia de sebum, închide porii, lumineazã tenul ºi dã volum ºi strãlucire pãrului. Rhassoul conþine o concentraþie mai mare de siliciu, magneziu ºi calciu. Dupã aplicare se acoperã într-o folie ºi în pãturã termicã ºi se lasã sã acþioneze timp de 15 minute, apoi se clãtește temeinic. Împachetarea cu unt de shea îmbogãțit cu ulei de argan este recomandatã persoanelor cu pielea asprã, deshidratatã ºi uscatã. Pielea se pregãtește cu un gomaj cu rhassoul. Dupã clãtire se începe masajul corporal cu unt de shea. Dupã ce substanþa a intrat în corp, se împacheteazã într-o folie ºi în pãturã termicã ºi se lasã sã acþioneze 20-30 minute. Terapia are efecte hrãnitoare si hidrateazã pielea în totalitate.

Bronzarea cu henna, un truc marocan

Henna este numele persan al plantei Lawsonia inermis, originile fiind în Asia ºi coasta mediteranã a Africii, dar, în prezent, se planteazã în toatã lumea în zone cu climat cald. Mai întâi, se realizeazã gomajul cu Rhassoul, care se aplicã, prin mișcãri circulare, pe pielea umedã. Se clãtește repede cu apã cãlduțã, dupã care se unge pe pielea umedã soluþia pentru bronzare cu mișcãri circulare. Se evitã sprâncenele, palmele, faþa ºi laba piciorului, zone aspre care se pot pãta. Se demachiazã cu apã zonele care vor fi bronzate ulterior (palmele, faþa ºi labele picioarelor). Dupã ce s-a acoperit întregul corp cu aceastã soluþie, se dilueazã restul ºi se aplicã pe palme, faþã ºi labele picioarelor, apoi se învelește corpul în folie ºi se lasã sã acþioneze la cãldurã (în pãturã termicã sau tunel) timp de 15 minute. Pentru un bronz mai accentuat, se recomandã o bronzare pe sãptãmânã timp de 4 sãptãmâni. Apoi, pentru întreþinere, o datã pe lunã.
MaroccoSpa
Postat pe 10 Octombrie 2010 00:47
Si nu iesi ca pieile rosii?
kudika226898
Postat pe 10 Octombrie 2010 09:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta minune 3 De la: anastasia_m 6 Martie 2010 10:13
Crema profesionala pt slabire cu alge si uleiuri esentiale 4 De la: MarinaIonescu 20 Decembrie 2012 18:07
ULEIUL DE ARGAN aurul marocului 0 De la: 10 Octombrie 2010 00:54
Salon remodelare Sibiu 5 De la: ingersedat 8 August 2009 21:01
sanii mari 42 De la: GeoXL 17 Octombrie 2009 02:46