Setari Cookie-uri

iubire fara atractie fizica?

De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 01:39:36Am citit despre asexuali si se impaca foarte bine cu "orientarea lor sexuala". Nu mi-as dori sa fiu asa pentru ca, probabil, mi-as pierde iubitul cu care ma inteleg foarte bine pe toate planurile, asta fiind buba.
Ca sa lamuresc putin situatia, am o relatie de aproape 5 ani, el este primul meu partener, avem aceeasi varsta,aproape la fel de neexperimentat. La inceput simteam dorinta, sau poate, cum am mai spus,era curiozitate. Pe parcurs a disparut si a fost inlocuita de dureri in timpul actului. Am fost la ginecolog, se pare ca sunt ok, durerile au disparut, in mare parte. Dar aceasta lipsa de atractie, de interes fata de sex ramane plus nicio senzatie de placere in timpul actului sexual. Uof


Asexualii pot intretine relatii sexuale cu partenerii lor, pentru ca, deh... dragostea se face in 2... trebuie sa tii cont si de cel de langa tine. Nu inteleg la ce te referi insa cu 'se impaca foarte bine cu orientarea lor'...

Comunicarea in cuplu e foarte importanta... din nou... se face in doi... secolul in care traim a dat liber la multe... printre care si la achizitionarea de diverse adjuvante sexuale. Ginecologul nu ti-a recomandat, de ex, sa incerci un lubrefiant? Sau la ginecolog te-ai dus doar la consult si nu ai pus problema?

Vorbeste si tu cu omu' ca nu e o carpa... poate ii vine lui vreo idee care te evita pe tine si ati rezolvat. ;) Daca traiesti cu frica sa nu te paraseasca pentru atata lucru inseamna canu va intelegeti voi chiar asa de bine...
SfDuminica
Postat pe 17 Octombrie 2010 02:23
De la: SATCgirl, la data 2010-10-16 22:42:43buna tuturor! ma gandeam la subiectul asta intr-o zi plictisitoare si cred ca mi-ar prinde bine niste pareri din partea unor persoane mai mature si mai experimentate.
Asadar, poate fi vorba de iubire daca nu exista atractie fizica? Intr-o relatie de lunga durata iubirea inseamna in mod implicit dorinta? Sunt destul de confuza.
Astept pareri dn partea voastra si imi cer scuze daca am abordat un subiect deja discutat. O seara frumoasa!


o sa primesti 100 de pareri.. multe de la copii inca la scoala care cred ca stiu totul si vorbesc siguri pe ei.. ce spui tu nu e prea curent.. vrei sa stii daca poti sa iubesti cand nu mai ai atractie fizica... cum poate cineva sa raspunda oare in locul tau ... ?
Histria
Postat pe 17 Octombrie 2010 08:52
Nefiind nici el experimentat, probabil ca nu stie cum sa te faca sa-ti placa si tie. O femeie nu e ca o masina; bagi cheile in contact si a pornit motorul. Trebuie sa stii cum sa-i vorbesti, cum sa o iei... De asta, din punctul meu de vedere, nu e bine sa-ti incepi viata sexuala tot cu un virgin. Ca n-o sa stie ce sa faca, si exista riscul sa te dezguste definitiv de sex. A face dragoste poate fi o arta... Sigur, poti trai si fara dar... oare se merita? Citeste si tu niste carti, vorbeste cu un sexolog care sa te ajute sa-ti descoperi latura senzuala... Sigur, mai e si varianta schimbarii partenerului dar...daca spui ca tii la el, poate ca e bine sa incerci tu singura sa gasesti moduri de a-ti imbunatati viata sexuala. Fara autocunoastere insa, nu se poate face nimic. Trebuie sa afli mai multe despre propriul corp. Alte sfaturi nu pot sa dau, pt ca nu stiu din ce familie provii si nici modul in care ai fost educata. O educatie prea rigida de exemplu, poate sa-ti creeze niste inhibitii, destul de greu de depasit. La fel si cu educatia religioasa... Nu e bine sa exageram...
Micael
Postat pe 17 Octombrie 2010 09:50
De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 00:14:41da, este vorba de sex si de o relatie de lunga durata. tu zici ca e grav, dar oare nu exista vreo posibilitate ca pe parcursul relatiei, odata cu maturizarea completa, sa apara dorinta?


Daca nu e de la inceput nici ca mai apare vreodata,da` poti sa te imbeti cu apa rece si sa te gandesti ca o sa vina....E ca o frectie la picior de lemn!
Barbie30
Postat pe 17 Octombrie 2010 10:32
De la: anutzzaa, la data 2010-10-17 02:10:11
De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 02:02:20
am zis ca lipsa atractiei fizica a dus la lipsa dorintei de a face sex si lipsa dorintei de a face sex a dus la acele dureri. Mi se pare ca se leaga, nu? De-asta intrebam de atractie.

Da, abia acum se leaga cand am aflat si alte detalii pe langa faptul ca nu este atractia fizica. Vorba celeilate fete care ti-a raspuns aici, se pare ca va intelegeti ca prieteni, nu si ca iubiti.
daca nu simti nici o placere cand faceti sex nu inteleg de ce mai stai cu el...cauta-ti altul care sa te faca sa te simti bine si in pat cu el....
kudika029282
Postat pe 17 Octombrie 2010 11:23
sa-ti iubesti parinti
sa-ti iubesti copii

...deci se poate...
The_Exile
Postat pe 17 Octombrie 2010 11:43
@SfDuminica: asexualii se impaca bine cu orientarea lor pentru ca, din ce am citit, nu au frustrari legate de aspectul asta. Am pus problema la ginecolog, mi-a spus sa folosesc lubrefiant si a mai spus ca 1. unele femei isi descopera sexualitatea odata cu maturizarea si 2 sunt femei care au alte prioritati in viata decat sexul( aici cred ca se incadreaza asexualii) Eu sper doar sa fac parte din prima categorie pentru ca nu mi-as dori ca "viata" sa imi refuze un lucru atat de frumos precum sexul. Deocamdata nu mi-e teama ca ma paraseste. El spune ca sexul nu este foarte important. Dar avem doar 22 de ani. Mi-e teama sa nu se schimbe si sa isi doreasca si el altceva.
@hystria1: nu stiu daca poate sa raspunda cineva in locul meu, dar am pus aceasta intrebare in speranta ca si alte persoane au trecut sau trec prin asa ceva. Sau, pur si simplu, sa aud niste pareri.
@Micael: de-asta intrebam de dorinta care sa vina odata cu inaintarea in varsta. Poate nu ne-am descoperit, inca, nici pe noi insine( cel putin eu), nici reciproc.
@kudika029282: stau cu el pentru ca nu stiu daca se merita sa il pierd, sa renunt la el. In primul rand, eu nu cunosc placerea provocata de sex, nu am mai avut pe nimeni inainte sa zic: "Mama, ce bine era cu ala!" si in al doilea rand, daca problema e la mine, nu rezolv nimic.
SATCgirl
Postat pe 17 Octombrie 2010 12:39
De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 12:39:17 In primul rand, eu nu cunosc placerea provocata de sex, nu am mai avut pe nimeni inainte sa zic: "Mama, ce bine era cu ala!" si in al doilea rand, daca problema e la mine, nu rezolv nimic.

Stai linistita ca femeile in general sunt foarte ciudate cand e vb de sex si orgasm. O femeie poate ajunge foarte greu la orgasm sau unele nu au niciodata, nu inseamna ca e anormala, dar asa sunt femeile. Un scriitor ( nu mai stiu cine era), spunea ca "orgasmul femeii e un mister". Daca doar orgasmul e problema, si tu spui ca nu ai chef sa faci sex, atunci chiar nu se merita sa il parasesti, ca de 5 ani impreuna daca sunteti eu cred ca te atrage... Iar la intrebarea daca il iubesti sau nu, asta numai tu poti raspunde.
anutzzaa
Postat pe 17 Octombrie 2010 13:14
De la: anutzzaa, la data 2010-10-17 13:14:38
De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 12:39:17 In primul rand, eu nu cunosc placerea provocata de sex, nu am mai avut pe nimeni inainte sa zic: "Mama, ce bine era cu ala!" si in al doilea rand, daca problema e la mine, nu rezolv nimic.

Stai linistita ca femeile in general sunt foarte ciudate cand e vb de sex si orgasm. O femeie poate ajunge foarte greu la orgasm sau unele nu au niciodata, nu inseamna ca e anormala, dar asa sunt femeile. Un scriitor ( nu mai stiu cine era), spunea ca "orgasmul femeii e un mister". Daca doar orgasmul e problema, si tu spui ca nu ai chef sa faci sex, atunci chiar nu se merita sa il parasesti, ca de 5 ani impreuna daca sunteti eu cred ca te atrage... Iar la intrebarea daca il iubesti sau nu, asta numai tu poti raspunde.
si daca problema este la partenerul tau ..ce te faci..mai stai cu el...???
kudika029282
Postat pe 17 Octombrie 2010 18:28
Nu dispera, ca aveti timp Totul e sa va doriti acest lucru... El nu a avut alte partenere, prin urmare nu prea are cum sa cunoasca toate subtilitatile amorului. Dar...puteti invata impreuna...daca exista desigur, intelegere si comunicare.... Asta, cu schimbatul partenerului...nu mi se pare o idee buna. Vorbim totusi de cinci ani... Mi se pare cam radicala decizia asta, de a-ti parasi partenerul dupa atata timp, pt ca nu te satisface in pat. Exista carti, exista psihologi... Cand ai spus ce varsta ai, m-am lamurit. Femeia abia pe la 25 de ani, se maturizeaza complet si incepe sa se bucure de propria sexualitate. Unii spun ca la 30 de ani abia, se trezeste complet... Dar sa nu exageram...
Micael
Postat pe 17 Octombrie 2010 20:03
De la: Micael, la data 2010-10-17 20:03:12Nu dispera, ca aveti timp Totul e sa va doriti acest lucru... El nu a avut alte partenere, prin urmare nu prea are cum sa cunoasca toate subtilitatile amorului. Dar...puteti invata impreuna...daca exista desigur, intelegere si comunicare.... Asta, cu schimbatul partenerului...nu mi se pare o idee buna. Vorbim totusi de cinci ani... Mi se pare cam radicala decizia asta, de a-ti parasi partenerul dupa atata timp, pt ca nu te satisface in pat. Exista carti, exista psihologi... Cand ai spus ce varsta ai, m-am lamurit. Femeia abia pe la 25 de ani, se maturizeaza complet si incepe sa se bucure de propria sexualitate. Unii spun ca la 30 de ani abia, se trezeste complet... Dar sa nu exageram...


mersi Micael! Asa spune si el ca, in timp, incetul cu incetul se vor rezolva problemele si ca sexul nu va fi motiv de despartire atat timp cat ne leaga iubirea. Sper sa nu fie doar vorbe in vant.:D
SATCgirl
Postat pe 17 Octombrie 2010 20:41
De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 20:41:58 Asa spune si el ca, in timp, incetul cu incetul se vor rezolva problemele si ca sexul nu va fi motiv de despartire atat timp cat ne leaga iubirea. Sper sa nu fie doar vorbe in vant.:D

Asa este!
anutzzaa
Postat pe 17 Octombrie 2010 21:01
De la: SATCgirl, la data 2010-10-17 20:41:58
mersi Micael! Asa spune si el ca, in timp, incetul cu incetul se vor rezolva problemele si ca sexul nu va fi motiv de despartire atat timp cat ne leaga iubirea. Sper sa nu fie doar vorbe in vant.:D


Asta e o situatie de 'om trai si om vedea'... Si nu prea ai ce pierde daca faci asta... eu zic sa te concentrezi si pe celelalte aspecte ale relatiei si nici n-ai sa stii cand ti se aprinde iara... :P
SfDuminica
Postat pe 17 Octombrie 2010 21:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vorbiti in timp ce faceti sex cu partenerul? 45 De la: dandanaua_reloaded 4 Octombrie 2009 13:24
Violarea. 28 De la: Ensomhet_ 17 Noiembrie 2010 20:47
...dar ce parere aveti despre "barbatii" care apeleaza la serviciile prostituatelor? 42 De la: TIGRA 19 Octombrie 2010 12:36
intrebare 20 De la: Baiat_Rezervat 20 Ianuarie 2009 17:01
Ejaculare prematura 30 De la: placereintensa 7 Iunie 2009 00:58