Setari Cookie-uri

Femeia ideala

De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:20:36
eu vreau sa fie asa pt ca asa sunt si eu

dar stii ca polii de acelasi fel se resping ?
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:24
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:21:40
depinde ce face el ca eu sa ii arat ca il iubesc

cum ce trebuie sa faca? ce intrebare e asta?
il iubesti sau nu?
daca da, vei face orice sa-ti arati iubirea fata de barbatul iubit
daca nu, trocul este solutia, "tu imi dai o supa calda" .. "eu iti repar iala de la baie" hi hi hi
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:26
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:24:08

depinde, eu vreau langa mine un barbat puternic, ca si mine, nu imi plac oamenii slabi, eu am o personalitate puternica si tendinta de a domina, iar un barbat incapabil sa ma domine, si de la care nu am ce invata ma plictiseste groaznic
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:27
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:23:01
femeia se gandeste de 100 de ori mai mult la sex decat barbatul doar o zi in intreaga luna deci noi suntem mai rapide decat voi=))va egalam gandurile de toata luna intr-o singura zi

de fapt sunt cateva zile
de fapt in loc de 100 de ori pe zi ...e ceva de genul de 100 de ori pe ora
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:28
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:27:50
depinde, eu vreau langa mine un barbat puternic, ca si mine, nu imi plac oamenii slabi, eu am o personalitate puternica si tendinta de a domina, iar un barbat incapabil sa ma domine, si de la care nu am ce invata ma plictiseste groaznic

eu te inteleg perfect ...dar stii care e ironia ????

un barbat asa cum iti doresti tu ...isi va dori intotdeauna o femeie "feminina"
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:29
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:26:39
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:21:40
depinde ce face el ca eu sa ii arat ca il iubesc

cum ce trebuie sa faca? ce intrebare e asta?
il iubesti sau nu?
daca da, vei face orice sa-ti arati iubirea fata de barbatul iubit
daca nu, trocul este solutia, "tu imi dai o supa calda" .. "eu iti repar iala de la baie" hi hi hi

in primul rand trebuie ca el sa ma cucereasca si sa imi arate ca ma iubeste , pt ca eu sa ii arat la randul meu ca il iubesc, altfel eu personal nu o sa ma pun niciodata la picioarele unui barbat daca nu sunt sigura ca ma iubeste si ca merita ca eu sa fac vreun sacrificiu oricat de mic ar fi acesta
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:29
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:28:24
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:23:01
femeia se gandeste de 100 de ori mai mult la sex decat barbatul doar o zi in intreaga luna deci noi suntem mai rapide decat voi=))va egalam gandurile de toata luna intr-o singura zi

de fapt sunt cateva zile
de fapt in loc de 100 de ori pe zi ...e ceva de genul de 100 de ori pe ora

esenta e ca suntem mai rapide decat voi
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:30

el trebuie sa fie asa cum iti doresti, dar tot ce conteaza e sa va si potriviti
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:32
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:29:49

eu te inteleg perfect ...dar stii care e ironia ????

un barbat asa cum iti doresti tu ...isi va dori intotdeauna o femeie "feminina"

eu am un asemenea barbat, si sti ce apreciaza cel mai mult la mine, faptul ca sunt desteapta, ca muncesc ca si el si mai ales ca sunt independenta din toate punctele de vedere; chiar mi-a spus la un moment dat "eu nu am nevoie de menajera sau bucatareasa";deci nu toti barbatii au conceptiile tale.
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:33
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:32:53

el trebuie sa fie asa cum iti doresti, dar tot ce conteaza e sa va si potriviti

dupa atatia ani, fara o cearta, eu zic ca ne potrivim, mai ales ca avem aceleasi conceptii
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:34
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:30:51

sa stii ca viteza nu e un "atu" ..dar daca asta te face fericita
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:34
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:34:42
dupa atatia ani, fara o cearta, eu zic ca ne potrivim, mai ales ca avem aceleasi conceptii

yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:37
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:34:55
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:30:51

sa stii ca viteza nu e un "atu" ..dar daca asta te face fericita

uneori e un atu sa faci treburile repede si perfect
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:38
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:33:13
eu am un asemenea barbat, si sti ce apreciaza cel mai mult la mine, faptul ca sunt desteapta, ca muncesc ca si el si mai ales ca sunt independenta din toate punctele de vedere; chiar mi-a spus la un moment dat "eu nu am nevoie de menajera sau bucatareasa";deci nu toti barbatii au conceptiile tale.

ai grija ce spui ...desi unele lucruri sunt reprimate de dragul relatiei ..ele "ard mocnit"

iar la momentul oportun, ies la lumina
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:39
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:33:13 "eu nu am nevoie de menajera sau bucatareasa";deci nu toti barbatii au conceptiile tale.

pey cred ca un barbat adevarat nu are nevoie de menajera si bucatareasa are nevoie de o femeie care sa ii arate dragostea, pt amicul nostru mancarea e un mod de a simti iubirea a s anu uitam de masaj
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:39
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:38:18

repede si perfect denota din start un nonsens
atunci cand grabesti evolutia lucrurilor si nu le lasi sa-si urmeze cursul "natural" ...nu mai sunt perfecte, ci doar mai rapide
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:41
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:39:42

daca totul e plasat in carantina, atunci cand o sa iasa la lumina o sa iasa bine zic si eu ca sa fie numai de bn
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:41
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:41:03
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:38:18

repede si perfect denota din start un nonsens
atunci cand grabesti evolutia lucrurilor si nu le lasi sa-si urmeze cursul "natural" ...nu mai sunt perfecte, ci doar mai rapide

la femei rapiditatea e ceva de la "mama natura"
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:42
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:41:05
daca totul e plasat in carantina, atunci cand o sa iasa la lumina o sa iasa bine zic si eu ca sa fie numai de bn

ce sa zic ... daca citesti numai cateva din povestile de pe forumul asta, o sa vezi cum din "realtia perfecta" s-a ajuns la ..."nu mai inteleg nimic" ..si asta doar pentru ca se reprima "naturalul"

De la: yumy, la data 2010-10-18 13:39:53
pey cred ca un barbat adevarat nu are nevoie de menajera si bucatareasa are nevoie de o femeie care sa ii arate dragostea, pt amicul nostru mancarea e un mod de a simti iubirea a s anu uitam de masaj

asta e buba, cand ceea ce faci, faci din obligatie nu se mai numeste iubire
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:44
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:42:13
la femei rapiditatea e ceva de la "mama natura"

he he he ...si uitate cate lacrimi se nasc din aceasta rapiditate (trage un ochi pe forum)
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:44
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:44:57
he he he ...si uitate cate lacrimi se nasc din aceasta rapiditate (trage un ochi pe forum)

nu-mi trag ochiul pe forum risc sa mi-l ranesc
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:48
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:39:42
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:33:13

ai grija ce spui ...desi unele lucruri sunt reprimate de dragul relatiei ..ele "ard mocnit"

dragul meu, al meu barbat asa a fost educat, surioara lui care e maritata nu face nimic in casa , nu gateste , nu face curat, pt asta exista menajera, asta este educatia primita, nu toti barbatii vor femei care sa stea la cratita, vor altfel de femei , capabile, care vor sa faca ceva in viata, nici eu si nici el nu ne multumim cu cate o casa si o masina, si vrem mai mult, iar astea nu le faci stand la cratita; cate femei avocate de succes, notari publici, directori de banca etc ai vazut la cratita? eu cam aici ma incadrez
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:49
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:44:10
asta e buba, cand ceea ce faci, faci din obligatie nu se mai numeste iubire

bre cand stii ce vrei cu adevarat si faci totul cu cap si dragoste nu mai ajungi in extreme greseli fac toti, dar daca stii cum sa le indrepti si cand totul o sa fie bine
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:50
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:49:12
dragul meu, al meu barbat asa a fost educat, surioara lui care e maritata nu face nimic in casa , nu gateste , nu face curat, pt asta exista menajera, asta este educatia primita, nu toti barbatii vor femei care sa stea la cratita, vor altfel de femei , capabile, care vor sa faca ceva in viata, nici eu si nici el nu ne multumim cu cate o casa si o masina, si vrem mai mult, iar astea nu le faci stand la cratita; cate femei avocate de succes, notari publici, directori de banca etc ai vazut la cratita? eu cam aici ma incadrez

eu am vazut mare deputat gatind, fiecare face ce ii place
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:52
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:52:39

eu am vazut mare deputat gatind, fiecare face ce ii place

da , dar nu statea zi de zi sa faca oale de cioba, sarmale si vreun tortuletz; si asta cu deputatii ti-as spune eu cum se ajunge, sau mai exact cat se cere, ca am facut multi ani politica, asa ca a fi deputat nu inseamna neaparat a excela in inteligenta, sa le traisca consilierii ca altfel saracii deputati ar fi in buda
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:55
De la: TIGRA, la data 2010-10-18 13:55:03
da , dar nu statea zi de zi sa faca oale de cioba, sarmale si vreun tortuletz; si asta cu deputatii ti-as spune eu cum se ajunge, sau mai exact cat se cere, ca am facut multi ani politica, asa ca a fi deputat nu inseamna neaparat a excela in inteligenta, sa le traisca consilierii ca altfel saracii deputati ar fi in buda

omul despre care vorbesc gateste de cate ori are timp, ii place sa isi ajute sotia in bucatarie sotia lui este o doamna de nota 10, este un om care a scris multe carti interesante, are 2 baietii cu o educatie aleasa si desi sunt instariti niciodata nu o arata, sunt 2 oamenii normali gata sa te ajute cand ai nevoie, as zice un cuplu ideal
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:59

vezi ...
confuzi "arta culinara" cu menajera care iti face de mancare
confuzi grija fata de iubit cu masaj la salon
etc, etc ...
sunt anumite lucruri in viata, care idiferent de cata educatie am primita, tot o sa tanjim dupa ele,
idiferent de situatia materiala, as putea sa spun ca din contra cu cat ai acumulat mai multe "bunuri", iar minte iti este mai libera si indestulata, o sa "doreasca" acele lucruri care par "copilaresti"

polaritatea dintre feminitatea si masculinitate este poate cea mai "chinchi" de intretinut...

nu trebuie sa ma crezi pe mine .... rasfoieste cateva topicuri la intamplare ...la rubrica relatii

battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 13:59
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:59:32[q
sunt anumite lucruri in viata, care idiferent de cata educatie am primita, tot o sa tanjim dupa ele,
idiferent de situatia materiala, as putea sa spun ca din contra cu cat ai acumulat mai multe "bunuri", iar minte iti este mai libera si indestulata, o sa "doreasca" acele lucruri care par "copilaresti"
pey da, orice barbat si-ar dori ceva bun facut de iubita, cum si o femeie si-ar dori ceva facut de el trebuiesc doar combinate cu cap si sa te tii atunci
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2010 14:03
De la: yumy, la data 2010-10-18 14:03:19
pey da, orice barbat si-ar dori ceva bun facut de iubita, cum si o femeie si-ar dori ceva facut de el trebuiesc doar combinate cu cap si sa te tii atunci

pai pana acum spunea-ti ca ceva bun facut de iubita, se facea doar "cu conditia" ca el sa faca...
ceea ce nu e ok
battleofwits
Postat pe 18 Octombrie 2010 14:05
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:59:32

vezi ...
confuzi "arta culinara" cu menajera care iti face de mancare
confuzi grija fata de iubit cu masaj la salon
etc, etc ...

polaritatea dintre feminitatea si masculinitate este poate cea mai "chinchi" de intretinut...

nu trebuie sa ma crezi pe mine .... rasfoieste cateva topicuri la intamplare ...la rubrica relatii

mai draga nu am ce sa citesc la relatii eu ti-am spus cum sunt eu si cum este el, tu probabil faci parte dintr-o alta generatie, ai fost crescut altfel, cum ti-am spus, barbatul din viata mea considera ca altele sunt atuurile unei femei , nu ceea ce consideri tu, in plus o femeie trebuie sa fie un sprijin din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, daca se ajunge pana acolo, pt barbatul ei, adica daca doamne fereste al meu ar fi in situatia de a da faliment eu ce sa fac , ii fac o ciorbita , si un masaj la talpi??????? ; hai sa fim seriosi, noi muncim pentru ca copiii nostri sa mearga sa studieze la scoli de renume, pt a avea masini , case, haine frumoase, pt noi asta e important, cine face ciorba conteaza prea putin; in fine mi se pare patetic sa iti arati dragostea printr-o ciorba si un masaj la talpi, noi ne aratam dragostea altfel nu prin chestiuni de acest gen
visan_georgiana
Postat pe 18 Octombrie 2010 14:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ce uiti prima data la o femeie? 392 De la: dandanaua_reloaded 22 Septembrie 2013 15:51
Pentru intrebari si curiozitati..click 13 De la: kudika034693 29 Iunie 2009 23:45
Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! 30 De la: miss_darine 9 Octombrie 2011 22:32
Ce iti provoaca orgasm? 121 De la: anna_zece 24 Septembrie 2009 22:44
Legile lui Murphy despre dragoste si sex 75 De la: kudika141011 9 Ianuarie 2011 01:49