Setari Cookie-uri

Concurs Diva Universal

Celebrez viata zi de zi, cand ma uit in ochii copilului meu si ma simt vie, importanta si binecuvantata de Dumnezeu..Celebrez viata cand ma privesc in oglinda si ma simt sanatoasa, frumoasa si o femeie implinita prin propriile mele puteri..Celebrez viata zambind si bucurandu-ma de fiecare clipa, avand speranta ca totusi voi trai mult astfel incat sa am timp sa fac cat mai multe lucruri care sa ramana in urma mea..
gabbis
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:22
eu as celebra viata prin somn....
Celia_29
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:27
Dragii mei, viata merita celebrata in fiecare secunda pentru ca este cel mai de pret lucru pe care il avem. Nu poti sa nu te bucuri de fiecare secunda si fiecare minut atunci cand trec asa de repede pe linga noi. Eu nu inteleg oamenii care dispun de toate avantajele si nu stiu sa profite de ele, in sensul ca nu stiu sa se distreze, sa se relaxeze.... Nimeni nu este nemuritor si tot ce agonisim nu il luam cu noi acolo unde ne oprim ... Distrati-va oameni buni din nimicul pe care il avem. Merita....
lalely
Postat pe 22 Octombrie 2010 09:09
Celebrez viata in fiecare zi cu Diva Universal pentru ca imi plac serialele pe care le difuzeaza.
cristakem10
Postat pe 22 Octombrie 2010 10:35
Serialul meu preferat de la Diva Universel este "Perfect Wife"! Admir extrem de mult femeile puternice care reusesc sa gaseasca un echilibru intre viata de familie si cariera. Imi doresc sa fiu si eu mereu o astfel de femeie, ce e drept sunt la inceput, am un bebe mic, dar incerc sa imi construiesc si o cariera, sa am timp si pentru mine si pentru sotul meu. Cred de fapt ca acesta este secretul fericirii, asa te poti simti implinita pe toate planurile, nu trebuie sa fi perfecta, nimeni nu este, dar sa te straduiesti in fiecare zi si sa traieste viata la maxim, sa te bucuri de fiecare clipa frumoasa care ti-o ofera si sa stii sa fii puternic atunci cand viata te incearca!
ircuta
Postat pe 22 Octombrie 2010 14:24
imi celebrez viata alaturi de copii si de sotul meu traind fiecare clipa.
kudika326681
Postat pe 23 Octombrie 2010 11:09
Celebrez viata avand o atitudine pozitiva in fata tuturor situatiilor si facandu-i pe cei din jurul meu sa rada si sa uite de griji si de rutina vietii. Cea mai mare satisfactie este cand reusesc sa strang in jurul meu cati mai multi prieteni, sa ne bucuram de momentele petrecute impreuna.
Izabela24
Postat pe 23 Octombrie 2010 20:10
Sunt tanara si frumoasa!
De curand am implinit 42 de ani si zic eu ca nu se vad .Nu am gasit elixirul tineretii,dar apelez la trucuri pentru a da jos de pe chip si corp cativa ani buni,Intr-adevar factorul ereditar are un rol incontestabil,dar de mare importanta sunt masurile pe care le iau eu pentru ca efectele trecerii timpului sa fie mai putin vizibile si chiar sa intarzie Operand cateva modificari in stilul de viata pot sa arat acum ca la 32 de ani..N-am fost niciodata frumoasa balului ci mai degraba ratusca lui Andersen.Sunt scunda ,am 1,52 ,dar ma avantajeaza faptul ca reusesc sa ma mentin la 42 de kg.Am grija de mine si asa arat si ma simt tanara,iar batranetea va veni mult mai tarziu.
Acum nu mai merge ca la 20 de ani cu putina miscare,un dus,o lotiune ,o crema si gata.Parul,tenul,corpul au nevoie de un program mai intens de ingrijire pentru a fi in forma.Odata cu trecerea anilor procesul de divizare a celulelor se incetineste,aportul de oxygen si vascularizarea la fel,glandele sebacee isi reduc productia de grasimi.Pielea se usuca ,se subtiaza isi pierde din elasticitate.Parul imbatraneste se usuca si e mai sensibil.
Ce e de facut?
Trebuie o ingrijire tintita,pentru ten,ochi,corp.
Dar sa va spun din trucurile mele;
-exercitii fizice acasa care au o contributie marita la intarirea sistemului imunitar si reduc riscul problemelor sistemului cardiovascular
-mananc sanatos si imi plac mult fructele.a afinele sunt febletea mea ,sunt bogate in elemente nutritive si au proprietati antioxidante
-hidratarea-secretul tenului sanatos-care se face si in exterior si in interior.In perioada de vara am folosit numai produse cu SPF,chiar daca nu am mers la plaja.Pentru a scapa si de toxine consum zilnic 2l de apa pe zi
-folosesc produse cosmetice nu neaparat de firma sau foarte scumpe,dar neaparat potrivite pielii mele
-nu am izolez si nu renunt la prieteni.Ma atrage o seara petrecuta acasa in fotoliu si cu o carte buna,dar ma relaxeaza mai mult o iesire cu prietenii.Consider ca persoanele sociabile se mentin mult mai mult timp tinere.Viata sociala nu include consum excesiv de alcool sau nopti nedormite.
-imi iubesc familia si ei pe mine.Era cel mai important ingredient si de aceea l-am lasat la urma.Ajutorul familiei este esential pentru a putea face toate aceste modificari in stilul de viata.
Va urez TINERETE FARA BATRANETE.

ralucaok
Postat pe 24 Octombrie 2010 11:41
In fiecare dimineata imi incep propriul maraton. Nu vreau sa uit sa ma bucur de frumusetea vietii, nu vreau sa uit sa iubesc, sa uit sa traiesc, nu vreau sa am senzatia ca lumea este anosta, sumbra, fara simturi si fara emotii. Vreau sa ma bucur de aerul pe care il respir, de frumusetea naturii, de caldura si iubirea Soarelui, de Cer si Pamant, de intreaga scena a vietii pe care impreuna am creat-o. Am devenit observator al vietii mele si lucrurile au inceput sa se schimbe, caci nu vreau sa devin doar un actor pe marea scena a vietii, nu vreau sa traiesc incorsetata de reguli bine stabilite care sa ma imbatraneasca prematur. Am curajul sa traiesc asa cum simt, nu asa cum “trebuie”, aleg sa creez realitatea vietii mele asa cum imi doresc, nu dupa vechile paradigme ale societatii. Am invatat sa accept toate trairile, sa descopar pasiunea in fiecare emotie si sentiment si sa traiesc cu toata fiinta, am ales sa ma bucur si sa celebrez viata.
andra_alexandra
Postat pe 24 Octombrie 2010 15:01

celebrez viata in fiecare secunda, fiecare zi si noapte care trece, este dovada vie ca urmatoarea zi trebuie celebrata again and again. acest sir nu se va termina decat in momentul in care nu voi mai fi , dar si atunci familia si prietenii care imi sunt alturi , vor celebra in continuare viata, intrucat este un dar divin, de care ne bucuram cu totii.Prin actiune, sau cumintenie, prin nepasare sau prea mult atruism , celebram orice moment al vietii. NU numai victorii, ci si tradari , le celebram aducandu-ne aminte de ele. Si cel mai important celebram dragostea, imbracat in diferite forme.!
semira
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:18
cand vad toate femeile care raspund ca cele mai frumoase clipe din viata sunt cele petrecute alaturi de copii...vreau si eu un bebe
eu celebrez viata folosindu-ma de simtul umorului si de iubire
myaunik
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:52
eu celebrez viata minunandu-ma in fiecare zi cat de mult pot sa iubesc o singura persoana si de cat de minunat este sa ma simt, la randul meu, iubita...
kudika327173
Postat pe 25 Octombrie 2010 23:52
Cum imi celebrez viata zilnic?
Ma trezesc cu un superb zambet ce tine de la urechea stanga pana la cea dreapta si imi albesc dintii cu pasta si periuta.Apoi sorb o cafea calda si aromata din cana fericirii ,arunc pe mine o pereche de pantaloni magici,o bluza romantica si inelul de logodna.Imi pun paltonul si in drum spre job sau spre facultate opresc la o cofetarie pentru a-mi lua un mini tort.Si ca sa pot celebra in fiecare zi,schimb ingredientele prajiturii minune care-mi indulceste viata.
Apoi,imi sun iubitul si-i multumesc pentru ca este asa cum este,si mai sun cateva persoane dragi.Apoi citesc un articol sau o revista ,o carte buna si seara ma rasfat cu o super baie.
ancasobo
Postat pe 26 Octombrie 2010 13:43
ma bucur fetelor ca celebrati, dar ce se castiga aici?
munequita
Postat pe 26 Octombrie 2010 22:42
Draga mea,

Premiul oferit de Diva Universal consta in: un tratament la Spa, o rochie de divã ºi o cinã elegantã la un restaurant din Bucureºti.

Mult succes!
concursKudika
Postat pe 27 Octombrie 2010 14:36
De la: concursKudika, la data 2010-10-27 14:36:12Draga mea,

Premiul oferit de Diva Universal consta in: un tratament la Spa, o rochie de divã ºi o cinã elegantã la un restaurant din Bucureºti.

Mult succes!
cu cine?
BEL_AMY1
Postat pe 27 Octombrie 2010 14:45
eu imi celebrez viata alaturi de fetita mea 24 din 24 de ore
kudika066643
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:43
Cum imi celebrez viata zilnic???Astfel..:
Traiesc
Fiecare moment dintr-o zi avand propria sa valoare
Dimineata imi aduce Speranta
Dupa amiaza imi aduce credinta..
Seara imi aduce iubire....
Si
Noaptea imi aduce Odihna...
Va doresc sa le regasiti pe toate astazi!
ralucutzzaa
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:46
merci kudika! nu ma bag, sunt din bv.bafta fetelor:)
munequita
Postat pe 27 Octombrie 2010 16:15
De la: concursKudika, la data 2010-10-19 18:47:15Kudika si Diva Universal te invita la concurs. Începând din 3 octombrie, Diva Universal te rãsfaþã cu megaproducþii de succes de la Hollywood, cum sunt „Ofiþeri începãtori”, „Soþii de militari”, „Mediumul” ºi „Nevestele din Orange County”, în care le poþi urmãri pe divele tale preferate dând viaþã unor personaje fascinante. Femei puternice, ambiþioase ºi generoase, care se strãduiesc sã facã faþã tuturor provocãrilor, îþi vor arãta ce înseamnã sã fii o adevãratã divã. Pentru cã divele se bucurã de viaþã, în ciuda tuturor dificultãþilor care le apar în cale. Familie, prieteni, carierã – ele au timp pentru toate, dar mai ales au timp pentru a se îngriji ºi a se relaxa.

[b]Dupã ce le-ai urmãrit pe femeile Diva, povesteºte-ne pe forum cum celebrezi tu viaþa ºi poþi câºtiga un rãsfãþ demn de o divã. [/b]

Concursul se desfãºoarã între 19 octombrie – 1 noiembrie.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.
Concursul este organizat de Diva Universal, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acestuia.
kudika327439
Postat pe 27 Octombrie 2010 22:59
SA VISAM CA SI CUM AM TRAI VESNIC DAR SA TRAIM CA SI CUM AM MURI AZI.NU CONTEAZA ANII DIN VIATA NOASTRA CI VIATA DIN ANII NOSTRI.SA GANDIM POZITIV,SA AVEM O TINUTA MORALA SI ESTETICA IMPECABILA,SA IUBIM FRUMOSUL SI CLIPA,SA FIM ALATURI DE CEI DRAGI.ACEASTA ESTE VIATA MINUNATA DE CARE TREBUIE SA NE BUCURAM.
kudika327439
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:04
dupa clipele in care erau sa mor,dupa atatea efecte care le am de la boala care sufar,dupa atatea pierderi,atatea lupte si rani,am invatat sa ma bucur d fiecare zi pentru ca traiesc,pt ca am vedre sa vad ce e in jurul meu,natura oamenii,pentru ca Dumnezeu mai mi-a dat o sansa sa traiesc si azi,ma bucur de toti pe care i am langa mine,ma bucur de o vorba buna,de un sfat,de mici surprize,ma bucura sa stau intr-un parc,sa contemplez natura,ma bucur de fiecare picatura de ploaie,fiecare rasarit de soare,fiecare floare,ma bucur de venirea si plecarea celor 4 anotimpuri,ma bucur cand vad o femeie insarcinata,ma bucur cand vad oameni zambind,ma bucur de surasul sau gunguritul unui bebe,ma bucur cand vad ca atunci cand le cant si i legan pe picioare bebe zambeste in somn semn ca il mangaie Maica Domnului,ma bucur de orice pisicuta gingasa care o vad,ma bucur de cateva secunde intr-un leagan din parc,ma bucur ca exist!
kudika064763
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:10
Interesant concurs, te face sa te gandesti putin la viata ta si sa ti dai seama ce e cu ea, daca te bucuri de fiecare zi cu adevarat, bafta participantilor
lover_woman
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:23
Celebrez viata cu zambetul pe buze si cu capu sus!
annabelle23
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:29
Daca va fi sa te infierbanti,
infierbanta-te la soare. Daca va fi sa
inseli,inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi,
plangi de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in
privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o
sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca
va fi sa simti foame, simte foame de iubire.Daca va fi
sa doresti sa fii fericit,doreste-ti in fiecare zi...

oldwitch
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:02
Pai celebrez viata bucurandu-ma de familia si iubitul meu, petrecand timp cu ei si aratandu-le ca ii iubesc. In general suntem tentati sa fim nemultumiti din diverse motive dar dupa ce ai intradevar o problema serioasa incepi si realizezi ca tot ce e mai important este VIATA . Aveti grija de sanatatea voastra si in felul acesta aveti grija si de cei iubiti
lulia_julie
Postat pe 28 Octombrie 2010 13:44
Cum celebrez viata?Incerc sa merg mai departe desi in aceasta tara totul este din ce in ce mai greu.Am speranta ca intr-o zi o sa fie bine si pentru mine si iubitul meu,am incredere in Dumnezeu si ma multumesc cu ceea ce am,pentru ca stiu ca altora le este mult mai greu si altora mult mai bine.Incerc sa ma bucur de ceea ce am acum,sa privesc cu optimism inainte.Celebrez alaturi de un iubit minunat,de o familie buna si de prieteni dragi care imi sunt alaturi in toate.In cursul saptamanii ma duc cu drag la serviciul care imi place,desi salariul nu e multumitor,imi place ceea ce fac si imi palce sa invat mereu lucruri noi.In week-end ma vad cu prietenele si ne rasfatam printr-o sedinta de spa la una din noi acasa:creme,mannichiura,pedichiura,coafura,machiaj,gatit ,mancat prajiturele ,inghetata si ciocolata,pentru ca meritam macar o zi din saptamana sa ne simtim dive.Nu sunt femeia perfecta,care face de toate intr-o relatie si pentru prieteni,gatesc rar pentru ca nu imi place si il las pe sotul meu sa faca acest lucru pentru ca stiu ca lui ii place,fac curatenie in casa pentru ca nu suport sa vad deranj,spal,calc,fac cu drag toate treburile casnice,fara nicio obligatie.Imi rasfat sotul c o prajitura la sfarsit de saptamana,ii acord toata atentia,imi lace sa ma intretin in primul rand pentru mine,pentru ca ma simt bine si apoi bineinteles pentru iubitul meu sot.Poate nu pot da tot din mine pentru prieteni,insa sunt mereu cand au nevoie de un sfat,cand au nevoie de o sustinere le pot oferi o vorba buna.Imi pace sa am grija si sa vad mereu inflorite floricele mele din casa,pentru ca stiu ca daca au flori sunt si ele fericite.Imi place sa vin acasa si catelusul sa imi sara in brate,sa imi arate cat de fericit e ca ma revede.Imi iubesc parintii cu care vorbesc zilnic la telefon si sunt fericita ca sunt sanatosi.Iubesc oamenii buni din jur si zambetele prietenilor.Iubesc florile,animalele,bunatatea,iubesc acest concurs,iubesc soarele de azi,iubesc calatoriile,plimbarile,iubesc muzica,iubesc tot ce e bun si frumos din jur si asa cred ca celebrez eu viata-cu zambet si optimism:)
andreea_3
Postat pe 28 Octombrie 2010 16:28
Viata este lucrul cel mai de pret la acre nu trebuie sa renuntam indiferent de cat de greu ne-ar fi.Eu ma bucur in fiecare clipa de viata,sunt optimista,incerc sa petrec cat mai mult timp cu familia,cu prietenii,sa ii sun des fiindca nu stii ce se poate intampla in urmatoarea secunda.Incerc sa fac fapte bune,sa le fie bine celorlalti astfel incat sa ma simt si eu bine.
iordyutza
Postat pe 28 Octombrie 2010 17:52
Am urmarit filmul " RUJ ROSU PENTRU ZILE NEGRE" de multe ori, ma regasesc in acest film, deoarece am trecut printr-o situatie asemanatoare cu personajul feminin, dar situatia mea a fost mult mai complicata, fiind la un pas de moarte in fiecare zi. Insa acest film m-a intarit foarte mult, si de cand am trecut prin acea situatie dificila a vietii mele, nu incetez sa iau de la viata fiecare picatura pe care mi-o ofera si sa traiesc exact ca o diva. Incep dimineata prin a zambii, prin a ma bucura de fiecare floare, nor, ploaie, vant...etc., ma bucur de orice lucru bun sau rau, alerg prin ploaie, plang in ploaie, traiesc fiecare minut pentru ca sunt constienta ca nu se va intoarce si ca viata este pretioasa si nu ne apartine. Ma imbrac in fiecare zi precum o diva, si cu toate defectele mele ma consider o invingatoare si o diva.
danyella21
Postat pe 29 Octombrie 2010 08:44
Viata ne provoaca ,in fiecare zi ,iar eu ,o celebrez incercind sa fac fata situatiei cu o atitudine mai optimista ,bucurindu-ma de fiecare clipa pe care o traiesc ,luptind sa -mi rezolv problemele ca sapot fi fericita si multumita de realizarile mele. Momentan am ramas fara slujba ,nu am cu ce-mi plati ratele la banca,desi am aplicat la zeci de joburi ,am fost la multe interviuri ,cind ai 40 ani nimeni nu se inghesuie sa te angajeze. Cu toate astea consider ca viata este frumoasa si merita traita si evident asa cum bine ati zis trebuie celebrata. nu-mi pierd nici sperenta ca-mi voi gasi in curind un job,ca banca nu ma va da in judecata ca nu am platit si lucrurile se vor aranja bine ptr toata lumea. Nu renuntati sa credeti in dumnezeu si in puterea voastra de a merge mai departe . Fiecare femeie este o diva si o eroina ptr familia ei ,prin sacrificiile pe care le face zilnic ca familia ei sa duca o viata mai buna . Succes tuturor si cele brati viata in fiecare zi !
kudika022179
Postat pe 29 Octombrie 2010 09:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga una dintre cele doua rochii de zi oferite de Sense! 549 De la: concursKudika 24 Iulie 2014 18:17
Castiga unul dintre cele 3 super premii puse la bataie de BeautySpell.ro! 570 De la: concursKudika 9 August 2012 14:55
Castiga 3 truse de machiaj bio de la Benecos! 251 De la: concursKudika 2 Noiembrie 2013 21:58
Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de CizmeUGG.ro! 605 De la: ONIX_CRAZZY 15 Ianuarie 2012 11:17
Castiga o astrograma personalizata! 329 De la: concursKudika 21 Iulie 2009 12:04