Setari Cookie-uri

Concurs Diva Universal

cum celebrez eu viata? paaaiiiiii..........in putinul timp liber care imi ramane dupa ce vin de la serviciu sau in week-enduri, chiiiiar ma bucur de tot ce este in jurul meu: iubit, parinti, prieteni, soare, natura, plimbari, prajituri, ciocolata, desene animate, culori vesele, seri cu luna mai mult sau mai putin plina......ma bucur mult, zambesc mult, iubesc mult.........cam asa celebrez eu viata
claudell
Postat pe 29 Octombrie 2010 10:10
Celebrez viata IUBIND, RESPECTAND ceea ce Dumnezeu mi-a dat . Celebrez prin ambitie, comportament, dragoste pentru frumos. Celebrez prin ajutorul oferit cu toata inima celor din jurul meu. Celebrez aceasta viata prin curaj, optimism si multe pentru un viitor frumos asa cum l-a croit Domnul. Daca fiecare dintre noi am stii sa celebram aceasta viata prin supunere fata de Dumnezeu, prin acceptarea loviturilor ca fiind o repercursiune la greselile noastre atunci lumea ar fii mai buna. Sa nu uitam ca fiecare clipa de-a noastra este data de sus pentru a fii traita si pretuita. Sa celebram acum cat suntem tineri si frumosi, cat suntem maturi si puternici, cat suntem batrani si fericiti caci avem nepoti si copii care sa ne duca mai departe munca si frumusetea vietii.....
auradutzu
Postat pe 29 Octombrie 2010 10:14
De cateva zile am inceput sa vad perfectiunea care ne inconjoara in fiecare moment. Linistea care se ascunde in toti si in toate. Viata ne este data sa fie celebrata in fiecare moment al ei, cu fiecare gand si fiecare gest, sa experimentam senzatii si sentimente noi. Trebuie doar sa deschidem ochii si vom vedea perfectiunea, o vom simti ca pe o bucurie imensa ce ne invadeaza sufletul. Vom vedea ca noi femeile suntem niste DIVE prin definitie, asa am fost lasate de Creatie. Noi stim sa iubim, sa iertam si sa fim fericite si implicit sa ii fericim si pe ceilalti. Pe oriunde trecem lasam o urma de iubire. Le aratam celorlalti ce inseamna fericirea de a celebra in fiecare moment tot ce ne inconjoara, de a iubi neconditionat.
Am vorbit la general pentru ca "noi cu totii una suntem".
crisanda2004
Postat pe 29 Octombrie 2010 10:37
Dragele mele , promit sa va povestesc si eu cum celebrez viata , dar abia luni .... Astept cu atata nerabdare acest weekend... mai ceva ca pe Mos Nicolae ... (* a se obs! ca nu am zis Mos Craciun)...
Well , weekendul asta am sa-l petrec cu EL... :-> si doar cu el .. fara soacra , socru , cumnat , etc .... yupy!
mona512
Postat pe 29 Octombrie 2010 10:39
______Viata este cel mai de pret lucru pe care il avem. Fara ea nu am putea avea nimic, fara ea, nimic nu ar fi ca inainte. Trebuie sa stim sa ne bucuram de fiecare moment ca si cum ar fi ultimul. Fiecare prin ce isi doreste si prin ce crede ca este mai important. O data cu cresterea in ani a unei persoane apar noi si noi principii. Depinde de fiecare cum isi doreste sa isi celebreze viata.
______Eu am 25 de ani, nimic nu ar putea fi mai frumos decat ce am acum. Parinti iubitori (care pe langa asta se iubesc ca in prima lor zi de dragoste), un logodnic care este tot ce mi-am dorit, este sufletul meu pereche si care ma completeaza perfect, niste parinti socrii care ma iubesc ca pe fata lor, si bineinteles prieteni cu adevarat apropiati.
______De-a lungul vietii fiecare dintre noi are momente si bune, si mai putin bune. O viata nu este doar “lapte si miere” (cum e intr-o reclama), doar ca trebuie sa invatam ceva din ea, atunci cand pierdem sa luptam mai departe, iar atunci cand castigam sa ne bucuram de victorie alaturi de persoanele dragi.
______Sunt o fire foarte vesela si am invatat ca nu trebuie sa vedem doar partea negativa a lucrurilor, nu trebuie sa vedem partea goala a paharului (si ce daca.. mai exista apa in el, sau daca nu, ai macar paharul, te duci iei apa si gata) si in primul si in primul rand, sunt de principiu ca atata timp cat in viata gandesti pozitiv, vei atrage si ganduri si momente pozitive!
______Astfel, viata mi-o traiesc prin ochii familiei, cu dragoste, respect si multa fericire!

kudika174410
Postat pe 29 Octombrie 2010 11:19
ªi eu am o fetiþã de 3 luni ºi jumãtate. Am vãzut aici ca viaþa se celebreazã stând cât mai mult cu familia ºi copiii. Sunt total de acord, dar nu cred cã este de ajuns.
ªi pentru mine familia este cu siguranþã ºi de departe cea mai importantã, dar la sfârºtiul zilei trebuie sã te simþi împlinitã. Eu personal celebrez viaþa ºi muncind, chinuindu-mã sã depãºesc problemele din familia de origine ºi din cea pe care mi-am clãdit-o.
Sincer, simt cã celebrez viaþa tocmai într-o zi în care mã trezesc la ora cinci dimineaþa dupã ce am alãptat de vreo douã ori noaptea, apoi am de fãcut curat, de spãlat, de tradus vreo 20 de pagini dintr-o carte de integrare a sportului în Europa, de fãcut mâncare (cât mai bunã ºi originalã, cã soþul e pretenþios!), de ieºit la plimbare cu fluturaºul meu de fetiþã, apoi încerc sã arãt cât mai bine când vine soþul acasã, ceea ce înseamnã ºi vreo juma de orã pe stepper ºi vreo 200 de abdomene.
Dupã o astfel de zi simt într-adevãr cã celebrez viaþa ºi cã ea meritã trãitã din plin!
alinushtin
Postat pe 29 Octombrie 2010 12:26
Ma bucur de viata in fiecare moment, nu uit sa zambes si sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce am.
In orice exista un motiv de bucurie care nu trebuie ratat
kudika230181
Postat pe 29 Octombrie 2010 12:39
in fiecare zi cand vad soarele este mai mult de cat o sarbatoare
kudika295500
Postat pe 29 Octombrie 2010 13:54
Sunt tanara ,am toata viata inainte si ma bucur de prietenii mei. Pentru mine,a celebra viata inseamna sa apreciezi tot ce ai primit,sa incerci sa faci mai mult pentru linistea ta sufleteasca si sa ii faci pe ceilalti sa zambeasca...mereu.
yupz_
Postat pe 29 Octombrie 2010 18:29
HI ALL!VIATA E UN DAR !CUM SA NU TRAIESTI DIN PLIN?TREBUIE SA STII CA TU ESTI CEA MAI IMPORTANTA PERSOANA.ASA CA ..TRAIESTE CLIPA!FAC TOT CE SIMNT,TOT CE IMI PLACE,NU AM ABSO;UT NICI O RETINERE.BINEINTELES NU SUPAR PE NIMENI PRIN CE FAC.NU IMI REFUZ NIMIC.DE CE SA ZIC CANVA...DE CE NU AM FACUT ATUNCI....CEVA,ORICE?AF FII O PROSTIE.ASA SARBATORESC EU VIATA.TRAIND=O! va pup/
caruldetriumf
Postat pe 29 Octombrie 2010 21:47
Incerc sa celebrez in fiecare zi, prin bucuria de a trai, prin dragostea celor din jurul meu, prin prieteni, prin munca. Cu sigurnata existe si alte alternative pe care le pot descoperi alaturi de voi! Va pup!
dpricop
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:08
buna asta =)) ..las-o mai...poate spera ca asa va castiga ceva ...e chiar amuzanta :D
Deea1989
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:13
Adevarul e ca de multe ori nu ne dam seama cum celebram viata...
EU DOAR CAUT SA NU PIERD NICI O CLIPA CARE M-AR PUTEA BUCURA...SA FIU CU FAMILIA, SA LE FAC BUCURII, SA-MI FAC BUCURII...O CARTE,O PAUZA, O CAFEA ATUNCI CAND IMI DORESC ,SI-MI PERMIT. SAU DOAR MULT EFORT SA NE FIE BINE IMPREUNA
CELEBERZ VIATA IUBIND, DARUIND IUBIRE SI LIBERTATE. OMUL NU POATE TRAI FARA LIBERTATE, NU POATE IUBI FARA LIBERTATE. CAND IUBESC MA SIMT MAI FRUMOASA, MAI BUNA, MAI TOLERANTA SI DACA TOATA LUMEA AR FI ASA NU AR MAI FI ATATEA GROZAVII.
CEL MAI IMPORTANT: MA BUCUR DE FIECARE ZI CARE MI-A FOST DARUITA IMPREUNA CU TOTI CARE-MI SUNT APROAPE: FAMILIE, PRIETENI, CUNOSCUTI SI NECUNOSCUTI.
AM CATIVA ANI BUNI IN CARE NU STIU DACA A TRECUT VREO ZI IN CARE SA NU ZAMBESC, PENTRU CA MEREU POT GASI UN MOTIV PT CARE SA ZAMBESC...MACAR SA DARUIESC UN ZAMBET CACI NU SE STIE NICIODATA CAND MI SE VA INTOARCE
nikko71
Postat pe 30 Octombrie 2010 14:13
Eu celebrez viata cu un zambet,cu multumirea sufleteasca ca sunt sanatoasa (ce nu pot spune de anumite persoana apropiate,si pentru care sper sa se vindece).Cand se poate fac cea ce imi place cel mai mult:cititul unei cartii,excursii,gradinarit,vizionarea unui film bun.Ca orcine mai am si cate-o preferinta culinara: o prajitura (nu in exces),fruct,compot,sau o anumita mancare,o baie cu multa spuma,ascultarea unei melodii care ma binedispune!Viata trebuie celebrata,caci doar una avem!
enamorarte
Postat pe 30 Octombrie 2010 19:59
eu celebrez viata iubind, visand, cantand, zambind si sperand la un viitor mai bun, luptand in acest sens :)
odiana
Postat pe 31 Octombrie 2010 12:20
Cum celebrez eu viata ?Pai in primul rand,pentru mine fiecare zi este o zi de bucurie si sarbatoare.Celebrez faptul si cu ocazia asta si multumesc parintilor mei,care mi-au dat viata si carora le raman profund recunoscatoare pentru faptul ca,datorita lor pentru mine fiecare zi este una speciala.Numai cu ajutorul lor am reusit sa cunosc aceasta lume,si sa ma bucur de ea cu bune si rele.In cel de-al doilea rand,datorita iubitului meu,fiecare zi mi se pare una minunata,plina de zambete si de voie buna.Ma bucur de fiecare secunda pe care o stau cu el,dar si nu numai.Sarbatoresc prin a-mi cinsti familia,prietenii,iubitul,iar zambetul meu pentru ei reprezinta o raza de soare.Imi place mult sa zambesc,parca imi face viata mai simpla,chiar si in momentele dificile.Mereu am putut trece peste ele cu ajutorul unui zambet.Viata este una singura,trebuie traita din plin,trebuie sa faci tot ce iti doresti si tot ce simti,trebuie sa-i cinstesti pe cei care te fac fericita,dar nu si in ultimul rand pe cei care ti-au oferit prilejiul de a o cunoaste si anume parintii.Viata e una singura,problemele sunt mai mult.De viata te bucuri o singura data,pe cand problemele apar mereu.Niciodata nu trebuie sa te lasi doborat de ele,sa ridici capul,sa-ti valorifici viata din plin si sa te bucuri de toate zambetele ce te inconjoara.
UkaUcis27
Postat pe 31 Octombrie 2010 22:06
Celebrez viata mai mult traind si mai putin dormind. O valorific pentru idealuri personale si mai ales pentru zambetele celor dragi. O pretuiesc fiindca este un dar si-ti inunda sufletul cu miracole obisnuite, cu palpitatii de bucurie, gesturi si priviri memorabile. O celebrez cu zambetul pe buze cand ma lovesc in pragul de sus si fac cucui pentru ca, in primul rand merg inainte, cresc, invat, iar experienta vietii a construit ceea ce sunt. Ma bucur de viata cand mut muntii sau ma relaxez la un film bun langa un pahar parfumat de ceai.
suzanne13
Postat pe 1 Noiembrie 2010 00:59
Toata viata am cautat siguranta,liniste,iubire iar toate astea pentru mine inseamna fericire.
Pe 1 ian 2009 l-am cunoscut in sfarsit. De atunci imi celebrez viata zilnic,de atunci simt ca traiesc cu adevarat,simt ca am puterea sa trec peste toate,simt ca sunt o femeie puternica.
Alaturi de el am invatat sa iubesc cu toata daruirea,sa lupt,sa sper,sa visez,sa fiu mai ambitioasa.
Fiecare zi este o aventura,este o provocare.Am luptat impreuna si am reusit si vom lupta in continuare.
Suntem de numai o luna casatoriti si ne asteapta un drum lung dar nu ne temem,stim ca impreuna vom reusi.







sweet_crisa
Postat pe 1 Noiembrie 2010 09:24
Sarutarile si imbratisarile sunt primordiale pentru mine … Imi place sa fiu rasfatata, dar si sa rasfat, la randul meu. Ador persoanele deschise, care stiu sa-si exprime sentimente, carora nu le e frica de consecinte …E grozav cand adorm langa EL, cand ma saruta inainte de nani si cand e acolo, numai pentru mine si copilul meu si pentru a avea grija sa nu ni se intample nimic rau... Imi place sa ma trezesc dimineata in bratele lui, sa-i simt caldura… sa-l aud cum respira pentru mine si langa mine… Stiu sa alint, sunt innebunita dupa asa ceva…Imi plac persoanele ce vorbesc si glumesc mult… care nu te plictisesc… care au bun simt Ador lucrurile inedite, momentele unice si irepetabile…cand se intampla “ceva”, poate doar un gest foarte simplu si banal, insa despre care stii exact ca asa cum s-a intamplat acolo si atunci nu se va mai intampla inca o data…
popaveronicasimona
Postat pe 1 Noiembrie 2010 09:48
Celebrez viata in fiecare minut al existentei. Iubesc oamenii, toate animalutele vii, admir florile, contemplu peisajele, ascult soaptele paduri isi susurul izvorului, ador mangaierea soarelui si adierea vantului de primavara, iubesc rasetele copiilor si lacrima de pe obrazul unui batran. Aceste lucruri ma ajuta sa imi recapat echilibrul, sa imi urmez drumul prin viata, sa am incredere in mine, sa am rabdare cu ceilalti, sa trec cu bine printr-o lume cu probleme de tot felul.
Viata trebuie celebrata !
pnicole
Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:57
Binele absolut al naturii omeneºti e cuprins în pacea corpului ºi a sufletului. Prin simplul fapt ca ma trezesc dimineata si sunt sanatoasa si familia mea la fel celebrez viata. Viata meritat traita din plin in fiecare moment
mirio
Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:16
Buna fetelor, vreau sa va spun ca eu imi celebrez timpul doar cu DIVA
aleculelia
Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:38
Buna seara,
sunt Catalina, am 28 de ani, iar anul trecut am avut acel moment de rascruce in care mi-am dat seama ce inseamna viata la adevarata ei valoare. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin, iar in acel moment am simtit cum imi fuge totul de sub picioare, cum toate planurile si ideile mele despre cum ar trebui trai viata au fost date peste cap. Mereu m-am ghidat dupa ideea ca "am timp" sa fac ceea ce-mi doresc, amanand placerile mele pentru a face ceea ce trebuie .....dar, supriza, Viata s-a gandit sa-mi dea un bobarnac si sa-mi arate cat de mult gresesc...
Am scapat cu bine din aceasta experienta, dar cu o alta ordine in viata, cu o alta ierarhizare a prioritatilor...
Am invatat sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima si sa profit de orice ocazie ca si cum a doua oara nu ar mai exista...Viata inseamna mai mult decat obligatiile noastre de zi cu zi, in care ne lasam angrenati si uitam ca dincolo de materie exista si spiritul nostru...uitam ca fericirea vine din lucrurile marunte care sunt in fiecare zi langa noi si ne fixam mereu idealuri marete pentru a fi fericiti...
Eu acum sunt fericita pt ca ma trezesc in fiecare zi, ca pot deschide larg fereastra si inspira aerul diminetii, ca pot admira copacii, frunzele, razele soarelui, ca pot auzi pasarile cantand, ca pot urmari zborul unui fluture sau al unei gargarite...Toate astea sunt minunile care se intampla zilnic langa noi, PENTRU noi, dar pe care nu le vedemm, consideram ca ni se cuvin, ca vin la pachet odata cu noi...
Suntem parte din Univers, iar sufletul nostru ar trebui sa ramana permanent conectat la el si in deplina armonie si legatura cu toate celelalte plante si fiinte care ne inconjoara, pentru ca si ele reprezinta VIATA .
Fiecare zi ar trebui sa fie un omagiu adus Vietii in toata splendoarea ei, pentru fiecare dintre noi.
cattalina_nicoleta
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:27
Azi cred ca pot. Azi spun da oricarei provocari. Azi nu ma mai desconsider. Azi am incredere ca indiferent cat de greu imi va fi voi reusi. Azi voi ajuta un prieten drag. Azi voi suna prietenele cu care nu am mai vorbit demult. Azi nu voi mai critica pe nimeni. Azi n-am sa mai fiu ironica. Azi am sa ignor absurdul existentei.
Azi am sa cant chiar daca stiu ca vocea mea nu e excelenta. Azi am sa vizionez din nou un film drag mie. Azi am sa deschid agenda si am sa incerc sa desenez ceva. Azi am sa mananc gummy bears albastri. Azi am sa fac origami. Azi am sa gatesc sushi. Azi am sa imi desenez o floare pe cot. Azi am sa arunc o punga cu apa rece peste pustii care se strang in fata scarii. Azi am sa lipesc post-it-uri prin toata casa pe care n-am sa scriu nimic.

Azi am sa imi cumpar o revista de integrame si sudoku si n-am sa renunt pana cand nu am sa le termin pe toate. Azi o sa citesc din cartea pe care am inceput-o. Azi o sa fumez stand intr-un picior. Azi o sa fac podul pe spate de 10 ori in 3 ore. Azi am sa dansez pe o melodie stupida de pe canalele romanesti. Azi am sa merg mult pe jos. Azi am sa beau Bacardi si am sa rad la glumele voastre. Azi am sa imi pictez doar 2 unghii cu oja verde. Azi am sa fac salata fara rosii. Azi am sa scot limba pe strada la primul copil pe care il intalnesc. Azi am sa port sandale cu toc de 10cm. Azi am sa ma catar intr-un copac. Azi am sa fac jogging 30 de minute. Azi am sa imi impletesc doua codite frumoase. Azi am sa stau cu picioarele in aer. Azi am sa fiu fericita pentru ca sunt.

Azi am sa uit ca azi nu exista decat in teorie. Azi da.
inluminata
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:44
Castigatoarea concursului este: alinushtin

Felicitari!
concursKudika
Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:43
Intrucat castigatoarea anuntata nu indeplineste conditiile concursului, vom desemna o noua castigatoare. Aceasta este: andreea_3

concursKudika
Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CONCURS ELSEVE TOTAL REPAIR 3745 De la: concursKudika 10 Decembrie 2009 12:50
Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance 731 De la: concursKudika 27 Noiembrie 2009 17:53
Castiga unul dintre cele 6 cursuri de dans oferite de Moty Dance School! 34 De la: kudika436511 19 Septembrie 2011 05:04
Concurs "Sotia perfecta" - Hallmark 500 De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:28
Castiga una dintre cele 5 lenjerii de pat super sofisticate oferite de 4interior! 644 De la: concursKudika 2 Octombrie 2013 22:35