Mai multe
De la: Barbie30, la data 2010-10-31 19:59:28De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-31 19:57:22De la: Barbie30, la data 2010-10-31 19:55:21De la: Tharr, la data 2010-10-31 19:46:55De la: Barbie30, la data 2010-10-31 19:18:59Tharr,scuze ca intrerup numaratoarea,vreun nou test ceva? Da asta era raspunsul. Acum sa va vad...ca aia a fost incalzirea... Un tip intra intr-un restaurant , se aseaza la o masa sii cere ospatarului o ciorba de vacuta fierbinte. Ospatarul se duca in spate la bucatarie,si ia una care era deja turnata in farfurie.Cind se apropie la cativa metrii de masa clientul ii spune ca nu-i suficient de fierbinte, sa o mai incalzeasca. Se intoarce ospatarul nostru in spate in bucatarie mai sta de vorba cu o fata frumoasa , ajutor de bucatar , trec 2 minute si se intoarce cu aceeasi farfurie cu ciorba.De la departare si mai mare clientu ii zice ca nu-i suficient de fierbinte. Se enerveaza ospatarul nostru , se duce peste bucatar il da la o parte si ia ciorba direct din oala. Cum intra in salon il aude pe cient spunanda :Eh , asa da, asa fierbinte imi place mie. Ospatarul nostru nu-si putea explica cum de si-a dat seama clientul ca ciorba era rece sau fierbinte de la distanta cu toate ca din toate 3 farfuriile , fiind vara si cald , nu ieseau aburi. S-a dus sa-l intrebe pe client. Care este raspunsul acestuia? |
||
|
The_Exile Postat pe 31 Octombrie 2010 20:12 |
||
|---|---|---|
De la: Tharr, la data 2010-10-31 19:04:10De la: oanabrit, la data 2010-10-31 16:50:32De la: Tharr, la data 2010-10-29 16:48:08De la: oanabrit, la data 2010-10-29 16:18:19De la: Tharr, la data 2010-10-20 21:12:52O gaina jumate face un ou jumate intr-o zi jumate. Of...da mai....chiar ce blonda-s
|
||
|
oanabrit Postat pe 31 Octombrie 2010 21:43 |
||
De la: Tharr, la data 2010-10-31 20:12:47 ospataru' tinea din greseala un deget in farfurie.
|
||
|
|
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 31 Octombrie 2010 21:50 |
||
|
Acum sa va vad...ca aia a fost incalzirea... Un tip intra intr-un restaurant , se aseaza la o masa sii cere ospatarului o ciorba de vacuta fierbinte. Ospatarul se duca in spate la bucatarie,si ia una care era deja turnata in farfurie.Cind se apropie la cativa metrii de masa clientul ii spune ca nu-i suficient de fierbinte, sa o mai incalzeasca. Se intoarce ospatarul nostru in spate in bucatarie mai sta de vorba cu o fata frumoasa , ajutor de bucatar , trec 2 minute si se intoarce cu aceeasi farfurie cu ciorba.De la departare si mai mare clientu ii zice ca nu-i suficient de fierbinte. Se enerveaza ospatarul nostru , se duce peste bucatar il da la o parte si ia ciorba direct din oala. Cum intra in salon il aude pe cient spunanda :Eh , asa da, asa fierbinte imi place mie. Ospatarul nostru nu-si putea explica cum de si-a dat seama clientul ca ciorba era rece sau fierbinte de la distanta cu toate ca din toate 3 farfuriile , fiind vara si cald , nu ieseau aburi. S-a dus sa-l intrebe pe client. Care este raspunsul acestuia?[/quote] pai simplu...ospatarul tinea bolul sau farfuria direct in mana goala si clientul si-a dat seama ca nu e fierbinte...iar ultima data o fi adus bolul pe o tava sau ceva de genu:D zi c-asa-i:)))
|
||
|
oanabrit Postat pe 31 Octombrie 2010 21:53 |
||
| 121 | ||
|
ladyweed Postat pe 1 Noiembrie 2010 02:03 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-31 21:50:05De la: Tharr, la data 2010-10-31 20:12:47 Bravo Geo!!!!(tizule) pune tu urmatoarea ghicitoare ...
|
||
|
The_Exile Postat pe 1 Noiembrie 2010 09:59 |
||
multam fain lasa-mi timp sa caut, ca nu-s prea fan de ghicitori d-astea |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:49 |
||
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Noiembrie 2010 12:24 |
||
Azi, fiindca e LUNI, va las 3 probleme, ca sa incepeti saptamana gandind Problema 1: Un om intrã într-un bar ºi cere un pahar cu apã. Barmanul scoate o puºcã ºi o îndreaptã spre acesta. Omul îi mulþumeºte ºi pleacã. Ce s-a întâmplat? Ce problema avea omul nostrul? Problema 2: Într-o zi, doi cunoscuþi, mergând pe stradã au început sã vorbeascã despre greutatea corpului ºi starea sãnãtãþii. - Este bine sã te cântãreºti cât mai des, spunea unul dintre ei. Eu - continuã el - am la serviciu un cântar exact ºi îmi controlez greutatea aproape în fiecare zi. De vreun an mã menþin la 75 de kilograme. Atât am avut ºi adineauri când m-am cântãrit. - Ei, nici chiar aºa - rãspunse al doilea. În fiecare zi este prea de tot. Desigur nici eu nu fac bine verificându-mi greutatea atât de rar. Nu m-am mai suit pe un cântar de vreo ºase luni... Tocmai treceau prin faþa unui cântar public. Cel care nu-ºi controlase greutatea de multã vreme s-a suit pe cântar, a introdus o monedã de 50 de bani ºi a constatat cã are 80 de kilograme. - Asta-i imposibil - spuse el. În urmã cu o jumãtate de an am avut 72 de kilograme. Sã fi ajuns acum la 80? Nu m-am putut îngrãºa atât! Cântarul nu funcþioneazã bine! Doar nu sunt mai greu ca tine... Ceva mai departe au dat peste un alt cântar. Repetând cântãrirea, a vãzut cã de aceastã datã are... 77 de kilograme. - Indicã alandala cântarele astea! - constatã ei intrigat. Care greutate sã fie oare cea adevãratã? Prima, cea de a doua sau nici una? Deodatã i-a venit o idee ºi... a aflat, pe loc, câte kilograme avea în realitate. Care a fost ideea lui? Problema 3: Trei tinere se plimbau într-o zi pe stradã. Un privitor mai atent ar fi observat fãrã îndoialã cã toate erau îmbrãcate foarte diferit. Bunãoarã, una avea pantofi albaºtri, alta negri, alta roºii. Totodatã, bluzele lor erau una roz, alta albã, iar alta verde. - Tu, ºi poºetele noastre sunt exact de culoarea pantofilor - remarcã prima. - Chiar aºa - întregeºte cea cu poºeta neagrã. Interesant este însã cã nici una dintre noi nu are poºeta la fel cu pantofii. - Asta-i situaþia! - puse capãt discuþiei cea de a treia, care purta pantofi albaºtri. Dupã scurta discuþie a celor trei tinere, puteþi preciza care este culoarea pantofilor ºi a poºetei fiecãreia dintre ele? |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 1 Noiembrie 2010 12:39 |
||
|
Raspunsul la problema nr.2 este ca-l pune pe pritenul sau sa se cantareasca acesta fiind etalonul pentru ca se cantarea la un cantar exact si in functie de cat ii da acestuia aduna sau scade diferenta de kg din ce-i da lui.Spre ex daca prietenul sau are pe cantarul asta de pe drum 78 kg , el stie ca dupa ce se cantareste va scade 3 kg din rezultat... Pentru restul trebuie sa ma gandesc mai mult. Problema unu este chiar intriganta....probabil ca nu vindea apa si trebuia sa o dea gratuit....totusi nu-i un motiv suficient sa scoata pusca... |
||
|
The_Exile Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:17 |
||
|
norvegianul sta in casa galbena, bea apa, fumeaza dunhill si are o pisica danezu sta in casa albastra, bea ceai, fumeaza marlboro si are un cal britanicu sta in casa rosie, bea lapte, fumeaza pall mall si are o pasare germanu sta in casa verde, bea cafea, fumeaza rothmans si are un acvariu cu pesti iar suedezu sta in casa alba, bea bere fumeaza winfield si are un caine!! poate....
|
||
|
onemic Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:46 |
||
De la: Tharr, la data 2010-11-01 13:17:29Raspunsul la problema nr.2 este ca-l pune pe pritenul sau sa se cantareasca acesta fiind etalonul pentru ca se cantarea la un cantar exact si in functie de cat ii da acestuia aduna sau scade diferenta de kg din ce-i da lui.Spre ex daca prietenul sau are pe cantarul asta de pe drum 78 kg , el stie ca dupa ce se cantareste va scade 3 kg din rezultat... bravo !! ai raspuns corect
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 1 Noiembrie 2010 17:24 |
||
De la: Tharr, la data 2010-11-01 13:17:29Raspunsul la problema nr.2 este ca-l pune pe pritenul sau sa se cantareasca acesta fiind etalonul pentru ca se cantarea la un cantar exact si in functie de cat ii da acestuia aduna sau scade diferenta de kg din ce-i da lui.Spre ex daca prietenul sau are pe cantarul asta de pe drum 78 kg , el stie ca dupa ce se cantareste va scade 3 kg din rezultat... pentru problema nr. 1. omul nostru sughita, pusca l-a speriat si i-a trecut... |
||
|
imolla Postat pe 2 Noiembrie 2010 00:17 |
||
De la: lusha_ubitik, la data 2010-11-01 12:39:08Azi, fiindca e LUNI, va las 3 probleme, ca sa incepeti saptamana gandind problema numarul trei: prima avea pantofi negri si poseta albastra, a doua, pantofi rosii si poseta neagra iar a treia, pantofi albastri si poseta rosie. |
||
|
imolla Postat pe 2 Noiembrie 2010 00:22 |
||
De la: imolla, la data 2010-11-02 00:17:45De la: Tharr, la data 2010-11-01 13:17:29Raspunsul la problema nr.2 este ca-l pune pe pritenul sau sa se cantareasca acesta fiind etalonul pentru ca se cantarea la un cantar exact si in functie de cat ii da acestuia aduna sau scade diferenta de kg din ce-i da lui.Spre ex daca prietenul sau are pe cantarul asta de pe drum 78 kg , el stie ca dupa ce se cantareste va scade 3 kg din rezultat... na ca la asta nu m-am gandit
|
||
|
The_Exile Postat pe 2 Noiembrie 2010 06:05 |
||
De la: Tharr, la data 2010-10-24 12:11:14Eu merg de la Mangalia la Constanta,pe drum intalnesc 3 bunicute cu cate 2 nepotei fiecare ,fiecare nepot are cate 2 pisci in brate.Cate fiinte vii merge de la Mangalia la Constanta? 3bunicutze+6nepoti+12pisici+eu=22 fiinte vii |
||
|
adyna2905 Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:27 |
||
De la: lusha_ubitik, la data 2010-10-27 22:41:43Intr-un magazin: 5=54325 |
||
|
adyna2905 Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:57 |
||
De la: lusha_ubitik, la data 2010-11-01 12:39:08Azi, fiindca e LUNI, va las 3 probleme, ca sa incepeti saptamana gandind ras la prob 1 omul sughita |
||
|
adyna2905 Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:11 |
||
| eu am calculat 54 de oua, din moment ce 1 gaina jumate face un ou jumate, atunci 3 gaini fac 3 oua intr-o zi jumate, in 3 zile fac 18 oua, deci in 9 zile fac 54. | ||
|
frumusikka_lore Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:26 |
||
inca o blonda numara la oua...raspunsul era dat ...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:37 |
||
De la: frumusikka_lore, la data 2010-11-02 20:26:49eu am calculat 54 de oua, din moment ce 1 gaina jumate face un ou jumate, atunci 3 gaini fac 3 oua intr-o zi jumate, in 3 zile fac 18 oua, deci in 9 zile fac 54. Ia uite..si frumoasa si desteapta...te pomenesti ca esti si cuminte
|
||
|
The_Exile Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:39 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-28 07:46:06Denis, m-au luat niste vibratii .... Zici ca te-au luat niste vibratii ? Pai scoate-ti bateriile din vibrator si folosteste-l fara Sau tu vorbeai serios in privintza raspunsului meu, referitor la calatorul in timp ? Daca da, atunci, iti transmit inca o data felicitari
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 3 Noiembrie 2010 23:53 |
||
|
Ia sa vedem ,,un vanator are un singur gloante in pusca si va trebui sa tinteasca cu aceasta - 1 iepure , un leu,un urs si o cioara ,pana la urma vor muri toate cum face acesta de le omoara pe toate 4 cu un singur gloante?" astept raspunsuri va mai zic ca tine de logica |
||
|
julyka Postat pe 4 Noiembrie 2010 01:38 |
||
De la: julyka, la data 2010-11-04 01:38:32Ia sa vedem ,,un vanator are un singur gloante in pusca si va trebui sa tinteasca cu aceasta - 1 iepure , un leu,un urs si o cioara ,pana la urma vor muri toate cum face acesta de le omoara pe toate 4 cu un singur gloante?" Mi-o amintesc de prin clasa intai asta Ursul face "mor mor" si moare, cioara face "cra cra" si crapa, iepurele (asta nu mi-o amintesc), iar leul il impusti |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 4 Noiembrie 2010 11:58 |
||
Uite una buna (si usoara) In vremurile de demult trãia un împãrat orgolios nevioe mare. Se credea cel mai puternic si mai destept om din lume si se mânia nespus numai la gândul cã ar putea exista cineva mai grozav ca el. Si iatã cã, din gurã în gurã, ajunse zvon la urechile lui cã pe undeva vietuia un întelept foarte ager. Impãratul, vrând sa se descotoroseasca de el, porunci ca înteleptul sa fie grabnic întemnitat si judecat pentru o pricinã scornitã. Fãrã sã zãboveascã prea mult, judecãtorii l-au condamnat pe întelept la moarte. Adus în fata tronului, împãratul i-a spus trufas: - Alege-ti singur moartea. Vei fi spânzurat, ori doresti sã ti se taie capul? - Nu doresc nici una nici alta, zise înteleptul, dar n-am încotro. Totusi, mãrite împãrate - continuã el - as vrea sa-mi împlinesti, asa se obisnuieste, o ultimã dorintã: sã-mi aleg singur moartea. Voi rosti câteva cuvinte. Dacã le vei considera drept un adevãr, atunci sã mi se taie capul; dacã, dimpotrivã, vei gãsi cã cele spuse exprimã un neadevãr, atunci sã poruncesti moartea prin streang. - Mã învoiesc! - zise îndatã împãratul, vrând sã arate celor din jur cã stie sã respecte ultima dorintã a condamnatului. Iar condamnatul a rostit nu mai mult de trei cuvinte si ... a scãpat cu viatã! Care au fost cele 3 cuvinte salvatoare? |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:07 |
||
si inca una Un om sta la etaju 10 al unui bloc,ia in fiecare zi liftu coboara pana la parter,se duce la munca,isi face treaba,se intoarce acasa si ia liftu doar pana la 6.Omu e obosit,nu vrea sa se opreasca la nimeni,vrea sa ajunga cat mai repede.liftu nu are probleme dar totusi nu poate urca pana la 10.de ce? |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:08 |
||
De la: lusha_ubitik, la data 2010-11-04 12:07:31Uite una buna (si usoara)Voi muri spanzurat....mi se pare ca mai este pe aici postata... |
||
|
The_Exile Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:37 |
||
De la: Tharr, la data 2010-11-04 12:37:08De la: lusha_ubitik, la data 2010-11-04 12:07:31Uite una buna (si usoara)Voi muri spanzurat....mi se pare ca mai este pe aici postata... Astea-s cuvintele.. Eh, daca a mai fost postata scuza-ma am gresit si eu
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:56 |
||
daca li s-a facut reducere 5 euro inseamna ca ei au platit 25 euro.....femeia de servici a bagat 2 euro in buzunar si le-a innapoiat 3 euro asha ca 25+3=28 si cu cei 2 din buzunar 30....care euro mai cautam?
|
||
|
irishka_beauty Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:31 |
||
De la: julyka, la data 2010-11-04 01:38:32Ia sa vedem ,,un vanator are un singur gloante in pusca si va trebui sa tinteasca cu aceasta - 1 iepure , un leu,un urs si o cioara ,pana la urma vor muri toate cum face acesta de le omoara pe toate 4 cu un singur gloante?" julyka, e veche...leul il baga in buzunar, ursul face mor mor si moare, cioara cra cra si crapa, iar pe iepure, si acum vine logica, daca-l nimereste il omoara altfel, face tup tup si il trage in piept pe vanator
|
||
|
adi_maseur Postat pe 4 Noiembrie 2010 16:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeia berbec | 9 | De la: Barbie30 16 Octombrie 2010 17:29 |
| fetelor daca ma puteti ajuta | 3 | De la: arynaaa 15 Decembrie 2008 20:57 |
| Intalniri pe net? Voi ati incercat? | 67 | De la: inamina 12 Februarie 2016 13:48 |
|
|
||
| cum treci peste moartea cuiva foarte drag? | 68 | De la: danny_danna 23 Iulie 2014 15:41 |
| Credeti in relatiile la distanta? | 78 | De la: pickard 9 Iulie 2011 23:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.