Mai multe
|
[ealitatea nu poate fi schimbata decat prin legi care sa urmareasca instaurarea unui STAT UMAN Iar asta nu poate fi facuta decat de oamenii care doresc un STAT UMAN[/quote] perfect de acord, dar atata timp cat vor prima interesele personale ale fiecarui politician, nu se va schimba nimic, eu am ramas cu un gust amar dupa cativa ani de politica, credeam ca tinerii doresc o viata mai buna, si aspira catre un stat pentru oameni, dar din pacate cei tineri sunt mai rau decat cei ce ne conduc acum. Viitorul se contureaza destul de sumbru, clasa politica nu avem, instabilitatea politica si economica ne-a transformat intr-un stat evitat de catre investitori, cred ca singurul motiv pt care strainii mai fac ceva la noi este forta de munca ieftina; si cat de curand acea clasa de mijloc care isi permitea o casa, o masina (chiar luate prin credit) si o vacanta pe la turci, va disparea. |
||
|
visan_georgiana Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:35 |
||
|---|---|---|
De la: TIGRA, la data 2010-11-24 12:35:17.....eu am ramas cu un gust amar dupa cativa ani de politica, credeam ca tinerii doresc o viata mai buna, si aspira catre un stat pentru oameni...... ia o lingurita de miere sa scapi de gustul amar! Tinerii sunt in perioada de formare a caracterului, ei se raporteaza la valorile pe care le vad si pe care le cunosc! Mentalitatea lor este efectul si rezultatul societatii cu care intra in contact (in primul rand parintii dar nu doar ei) Traim intr-o societata in care "visul american" este temelia! Este propovaduit si promovat banul, profitul, averea, luxul, etc Iar daca indraznesti sa aduci vorba de masuri sociale toti sar ca arsi: - adica ce? sa le dam bani la aia lenesi, la betivii care nu vor sa faca nimic pe lumea asta? Oameni buni.... ganditi inainte de a vorbi! analizati diferenta dintre o societate care sustine respectul si una care sustine egoismul! Masurile sociale nu inseamna sa dai bani pe de-a moaca.... inseamna sa creezi sansa ca omul care se straduieste sa simta efectele stradaniei lui.... inseamna sa creezi posibilitatea ca oamenii sa se implice in activitati in folosul societatii, activitati de pe urma carora sa-si poata asigura linistea si siguranta vietii, sa simta ca societatea ii ofera o sansa, ca societatii ii pasa de el! Crescand intr-o societate egoista tinerilor li se implementeaza egoismul, dezinteresul fata de soarta altora, sunt invatati sa-si duca singuri de grija si sa se gandeasca doar la viitorul lor! Putini oameni au suficienta tarie de caracter incat chiar traind in mocirla acestei societati sa viseze la o lume mai curata, mai buna, mai frumoasa, mai fericita pentru noi toti si nu doar pentru ei! |
||
|
marceltuky Postat pe 24 Noiembrie 2010 13:27 |
||
| mi se pare cel mai ok sistem capitalismul social....nu avem sanse sa ajungem acolo. costa prea mult... | ||
|
|
||
|
leo_ Postat pe 24 Noiembrie 2010 13:47 |
||
De la: leo_, la data 2010-11-24 13:47:03mi se pare cel mai ok sistem capitalismul social....nu avem sanse sa ajungem acolo. costa prea mult... cand spui "costa prea mult" - te referi probabil ca-i arde la buzunar si ca naruie sperantele de inavutire si trai luxos celor ajunsi la putere? Este lesne de inteles de ce regulile in politica nu ar trebui sa le faca banul!!!!! |
||
|
marceltuky Postat pe 24 Noiembrie 2010 13:52 |
||
|
“Cel mai greu e sa-i faci pe oameni sa gandeasca. Sau sa nu gandeasca.” Valeriu Butulescu Foarte interesant, dar putin incomplet! O formulare mai buna ar fi fost: "Cel mai greu este sa-i faci pe oamenii care nu gandesc sa gandeasca. Dar este de-a dreptul imposibil sa-i faci pe cei care gandesc sa nu mai gandeasca" Deci chiar daca pare greu, macar sa ne straduim sa-i facem pe cei care nu gandesc.... SA GANDEASCA oricum noi macar avem sanse de reusita, pe cand ei nu vor avea niciodata posibilitatea sa ne faca pe noi cei care gandim.... SA NU MAI GANDIM (asta imi aduce aminte de Matrix) |
||
|
marceltuky Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:02 |
||
De la: marceltuky, la data 2010-11-24 14:02:23“Cel mai greu e sa-i faci pe oameni sa gandeasca. Sau sa nu gandeasca.” nu o sa iti vina sa crezi cati oameni care candva gandeau acum nu mai gandesc, au fost pur si simplu brain washed, si aici am putea sa ne referim la workaholicii din multinationale, si la tinerii politicieni care "imbraca" o culoare politica dintr-un anumit interes dar pana la urma ajung sa se identifice cu doctrina partidului, doctrina care la inceput contravinea total mentalitatii lor. |
||
|
visan_georgiana Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:12 |
||
De la: TIGRA, la data 2010-11-24 12:35:17[ealitatea nu poate fi schimbata decat prin legi care sa urmareasca instaurarea unui STAT UMAN perfect de acord, dar atata timp cat vor prima interesele personale ale fiecarui politician, nu se va schimba nimic, eu am ramas cu un gust amar dupa cativa ani de politica, credeam ca tinerii doresc o viata mai buna, si aspira catre un stat pentru oameni, dar din pacate cei tineri sunt mai rau decat cei ce ne conduc acum. Viitorul se contureaza destul de sumbru, clasa politica nu avem, instabilitatea politica si economica ne-a transformat intr-un stat evitat de catre investitori, cred ca singurul motiv pt care strainii mai fac ceva la noi este forta de munca ieftina; si cat de curand acea clasa de mijloc care isi permitea o casa, o masina (chiar luate prin credit) si o vacanta pe la turci, va disparea.[/quote] TIGRA, vreau un stat condus de femei!!
|
||
|
Histria Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:15 |
||
De la: hystria1, la data 2010-11-24 14:15:17.....TIGRA, vreau un stat condus de femei!! No problem.... in curand vei avea unul condus de.... FMI |
||
|
marceltuky Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:19 |
||
|
TIGRA, vreau un stat condus de femei!! [/quote]oi fi eu feminista, dar nu prea vad intr-o femeie un adevarat sef de stat, decat daca ar mai exista o Angela Merkel.
|
||
|
visan_georgiana Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:23 |
||
De la: marceltuky, la data 2010-11-24 14:19:48De la: hystria1, la data 2010-11-24 14:15:17.....TIGRA, vreau un stat condus de femei!! pai deja ne conduc, cu totii suntem datori la FMI |
||
|
visan_georgiana Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:23 |
||
De la: TIGRA, la data 2010-11-24 14:12:46.....nu o sa iti vina sa crezi cati oameni care candva gandeau acum nu mai gandesc, au fost pur si simplu brain washed...... dar pana la urma ajung sa se identifice cu doctrina partidului, doctrina care la inceput contravinea total mentalitatii lor. A avea o mentalitate nu inseamna a gandi! Inseamna doar ca ai o opinie, dar poate fi o opinie care ti-a fost sugerata de catre cineva! Atunci cand incepi sa gandesti cu adevarat, iti formezi propriile opinii pe care nimeni nu ti le mai poate zdruncina! |
||
|
marceltuky Postat pe 24 Noiembrie 2010 14:24 |
||
De la: marceltuky, la data 2010-11-24 13:52:45De la: leo_, la data 2010-11-24 13:47:03mi se pare cel mai ok sistem capitalismul social....nu avem sanse sa ajungem acolo. costa prea mult... si la asta ma refer dar si la populatie. ne trebuie o armata de psihologi buni ca sa reeducam populatia. regulile astea se intemeiaza pe oameni corecti si seriosi. pai la noi nu te poti opri cand faci o afacere cu cienva sa nu te gandesti unde te va insela... |
||
|
leo_ Postat pe 24 Noiembrie 2010 16:17 |
||
De la: marceltuky, la data 2010-11-19 18:57:02Mare drepate ai si bine gindesti fie ca gindurile tale sa se indeplineascaDe la: miss_darine, la data 2010-11-19 17:41:03...iar cand vin alegerile...... referitor la vot am fost mereu si voi fi side aici incolo cit oi mai putea.
|
||
|
kudika171801 Postat pe 1 Decembrie 2010 12:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| love | 15 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 08:33 |
| NOUA MODA- BIJUTERIILE ORIENTALE | 1 | De la: extensii4u 8 Septembrie 2009 21:59 |
| Buna ziua as dori niste informatzii despre un remediu minune al parului! | 37 | De la: faster 21 Ianuarie 2011 13:12 |
|
|
||
| am nevoie de un sfat | 36 | De la: kudika275820 16 Septembrie 2010 19:43 |
| trista | 15 | De la: Irynuk83 11 Noiembrie 2010 09:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.