Mai multe
|
Mda..multumesc pt opinia sincera. Apreciez. Asa ma gandeam si eu..ca nu se poate sa fi stat chiar fara sa tina la mine,dar are "mofturi in cap"..la fel cum i-am mai zis,dar el era mereu suparat cand i spuneam:D Nu stiu ce o sa fac pentru ca logic vorbind,cea mai buna varianta,este sa imi continui viata fara el. Dar inima ma trage la el inapoi...desi calea e grea si anevoioasa si total nepotrivnica mie. Mai astept...poate se va intampla ceva ..care ma va face sa iau decizia potrivita. |
||
|
Irene_Hreniuc Postat pe 22 Noiembrie 2010 21:00 |
||
|---|---|---|
De la: Irene_Hreniuc, la data 2010-11-22 21:00:24Mda..multumesc pt opinia sincera. Apreciez. Asa ma gandeam si eu..ca nu se poate sa fi stat chiar fara sa tina la mine,dar are "mofturi in cap"..la fel cum i-am mai zis,dar el era mereu suparat cand i spuneam:D ...numa' sa ai grija: "boala lunga, moarte sigura" |
||
|
kudika195501 Postat pe 22 Noiembrie 2010 21:10 |
||
|
nu exista decizie potrivita...existi tu si nevoile tale. Tu ce iti doresti? Tu ce simti? Ti se pare ca te respecti daca continui asa? Pana la urma trebuie sa te gandesti in primul rand la tine...Macar acum... Cand se va intoarce (daca se va intoarce) mai vezi tu ce faci... Oricum...sa astepti acum un semn ca sa poti lua o decizie mi se pare pierdere de timp |
||
|
|
||
|
ploidevise Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:42 |
||
|
Am avut de o mie de ori intentia sa-i scriu din nou...si m-am oprit. Demnitatea nu ma lasa sa ma rog de el. El a gresit crunt. Termin cate o zi luuunga in spitalele din Polonia...si acasa iar imi aduc aminte ce prostii faceam noi doi si cum glumeam,sau ce intamplari am mai avut. Poate timpul,marele vindecator va decide. Eu nu stiu ce pot spune. Nevoile mele?nevoile mele sunt legate de siguranta,respect,iubire. Nu imi trebuie nici bani,nici case,nici averi...eu atat caut!Si daca in cariera pot face ce-mi doresc, in viata sociala am o pozitie buna..in cea personala nu pot decide numai eu. Dansul unei relatii e in doi intotdeuna. Si amintiti cu el am la tot pasul..amintiri care nu ma lasa sa spun simplu: gata!e un porc,nu imi pasa!...cand eram bolnava..cu febra...cu tot tacamul..el era langa mine,el ma ducea la spital..el ma supraveghea noaptea...el ma incuraja. Si nu trebuie totusi sa-l denigrez..e un chirurg bun,iubeste ce face,desi e extrem de obosit uneori..chiar dupa garzi..tot statea cu mine,tot ne bucuram unul de altul. pt clipele acelea..ii pot doar multumi...m-a facut fericita. Ok..asta nu iarta,nu scuza..si nu admite ca poate gresi oricand si oricat cu cate femei vrea si oricum!..consider ca poate sa-si ceara iertare..poate sa decida singur pe cine iubeste si cu cine ii era mai bine. Nu stiu daca il pot ierta..el mereu imi zicea ca nu l-am iertat nici pt prima greseala..doar am vrut eu sa trec peste..dar nu l-am iertat. Poate avea dreptate... oricum, iubirea e la colt cu imbecilitatea cateodata...si acum imi e dor de el...ca oricarui nebun:))...macar recunosc. Nu stiu de ce a facut asta..el zicea mereu ca daca e vreo problema..intre noi,imi va spune...ca nu ma va minti!yeah right!uite cine vorbea? Posibil sa ii para rau numai pt ca l-am prins...si i-am stricat afacerile a la Grey's Anatomy din spital...nu stiu!....ma inrreb daca in februarie..cand vom fi ft aproape(pt ca se muta in Germania)...atunci ce va face?...vizite incognito in Polonia? |
||
|
Irene_Hreniuc Postat pe 24 Noiembrie 2010 02:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| M-a inselat cu fosta lui! | 34 | De la: rashela 14 Iulie 2011 16:34 |
| Nevoie de o parere! | 4 | De la: contesina 4 Aprilie 2011 21:25 |
| Il iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine, dar... | 49 | De la: amarutza 4 Iunie 2009 14:49 |
|
|
||
| DRAGOSTE SAU BANI ? | 10 | De la: kudika009316 29 Iunie 2009 19:33 |
| MA APUCA CITEODATA ! ! ! | 17 | De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA 18 Septembrie 2009 17:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.