Setari Cookie-uri

Femeie, e atat de greu sa-ti tii barbatul langa tine ? Sunt ei pretentiosi sau suntem noi vacutze mov cu pete albe?

io il am pe fante
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:31
De la: miss_darine, la data 2010-12-03 19:31:44io il am pe fante

nebunaticooo vrei sa te lucreze el in gura,ha?
size_back
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:33
De la: size_back, la data 2010-12-03 19:33:29

doar n-o sa las vacuta
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:36
De la: miss_darine, la data 2010-12-03 19:36:21
De la: size_back, la data 2010-12-03 19:33:29

doar n-o sa las vacuta

ai si tu dreptate..vad ca te-a lasat ea!
size_back
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:48
De la: dedeeea, la data 2010-12-03 13:39:33
Eh, si ce daca n-ai sageti? Tu ai undita, esti mai diferit.

:) mie imi place sa spun ca sunt orientat pe eficienta :))
leo_
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:00
De la: size_back, la data 2010-12-03 13:43:09
De la: leo_, la data 2010-12-03 09:52:44
De la: size_back, la data 2010-11-29 13:09:10
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 in barbat trebuie sa investesti ceva daca ai pretentia sa-ti ofere el apoi. Si mai zic o data : in barbat trebuie sa investesti continuu, asa cu delicatete, diplomatie...si alte atribute d-astea din liga de aur.

inca una cu creierul spalat! felicitari draga!

stii ce... cred ca are dreptate. de mult timp aplic regula asta in viata mea (bine eu o aplic la femei) si nu a dat niciodata gres. exista si o vorba din intelepciunea poporului "de unde nu e nici dumnezeu nu cere".

pai nici tie si nici ei nu ti-am cerut sa pricepi ceva!
deci,,,,
ceea ce nu intelegeti voi este ca nu trebuie sa investesti ca sa primesti!investesti ca iti face placere..nu cu un scop ascuns!
este ca si cand ii iei un cadou scump ca si el la randul lui sa iti ia un cadou mai scump!
da "ie" grele!

explica-mi si mie cati oameni cunosti care fac asta. stiu idealul asta ar fi, realitate este ca atunci cand dam asteptam sa primim.
leo_
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:02
De la: size_back, la data 2010-12-03 16:45:35
De la: lidiaolteanu, la data 2010-12-03 16:28:26
Bine zis!!
Degeaba va luati de dedeea, sunt pline topicurile de suspinatoare dupa barbatii plecati la altele si de injuraturi la adresa c...lor care i-au ademenit cu fusta scurta. Bravo fata!

hai ca n-ai curaj sa ne dai afara de pe topic!

pai daca or fi tot asa cu creierul spalat ca voi ca barbatul tre' sa fie tratat ca un d-nezeu nu ma mir!

"babatul"? esti cam extremista tu, fiecare merita respectul cuvenit lui. imi este teama ca esti departe de idealismul pe care il propuneai mai sus.
leo_
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:05
De la: leo_, la data 2010-12-04 02:02:49
De la: size_back, la data 2010-12-03 13:43:09
De la: leo_, la data 2010-12-03 09:52:44
De la: size_back, la data 2010-11-29 13:09:10
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 in barbat trebuie sa investesti ceva daca ai pretentia sa-ti ofere el apoi. Si mai zic o data : in barbat trebuie sa investesti continuu, asa cu delicatete, diplomatie...si alte atribute d-astea din liga de aur.

inca una cu creierul spalat! felicitari draga!

stii ce... cred ca are dreptate. de mult timp aplic regula asta in viata mea (bine eu o aplic la femei) si nu a dat niciodata gres. exista si o vorba din intelepciunea poporului "de unde nu e nici dumnezeu nu cere".

pai nici tie si nici ei nu ti-am cerut sa pricepi ceva!
deci,,,,
ceea ce nu intelegeti voi este ca nu trebuie sa investesti ca sa primesti!investesti ca iti face placere..nu cu un scop ascuns!
este ca si cand ii iei un cadou scump ca si el la randul lui sa iti ia un cadou mai scump!
da "ie" grele!

explica-mi si mie cati oameni cunosti care fac asta. stiu idealul asta ar fi, realitate este ca atunci cand dam asteptam sa primim.

Eu investesc cu placere in barbatul meu sau mai bine zis ca francezii pimentez viata zi cu zi.
Daca nu o sarezi si o piperezi devine fada si dintr-o data te trezesti singura
aranaus
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:18
De la: dedeeea, la data 2010-12-03 13:36:39
De la: kudika330098, la data 2010-12-03 02:46:48
De la: dedeeea, la data 2010-12-03 02:18:51
De la: kudika330098, la data 2010-11-30 13:03:14
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie!

Si acum partea sociala : e ideal sa ai grija si de corpul tau si nu e imposibil. Sunt atatea produse pt par, fata, haine de toate felurile (pe care trebuie sa mai le si speli) si nu banii sunt o problema, ca altele invoca banii ca pretext. Sunt si metode traditionale pt ingrijire si nu costa bani, haine poti sa-ti faci si la croitor daca nu dispui de multi bani. O penseta, o forfecuta si o pila trebuie sa o aiba toata femeia. Oje se gasesc si la 3 RON. Trebuie sa fii inventiva si sa ai un strop de bun gust ca sa nu pari kitsch-oasa ( pt ca de obicei lucrurile ieftine sunt asociate cu prost gustul) . Ce ? Acuma daca vedem la TV nu stiu ce dive ne plafonam pt ca nu o sa reusim sa ajungem ca ele? Si la kilograme sa avem grija ca nu e greu deloc...decat sa suferim de lingura, mai bine ne luam barbatul la o tranta-n pat ca i-ar place si lui, si noua...si profitam astfel sa facem niste exercitii. Aveti grija, insa, sa nu se termine partida repede ca sa ardeti cat mai multe calorii. Daca stiti ca nu tine mult, faceti-l sa tina, mai luati o gura de suc...etc etc...fiecare cum isi cunoaste barbatul
Un barbat care isi doreste o femeie aranjata atunci o si incurajeaza. Unii sunt poate mai gelosi, dar acum nu ne-om ingropa sub valuri ca asa vrea muschiul lor. Obisnuiti-l sa se simta si el mai bine cand va admira cineva. Asigurati-l ca daca sunteti cu el de mana n-o sa sara nimeni de c.u.r.u.l dvs. si ca o sa aveti grija sa nu sara nici cand sunteti singurica pt ca aveti constiinta (daca aveti constiinta, ca multe-s la vale pe lumea asta). De asemenea, barbatilor le plac femeile cu initiativa. Devine o competitie pt ei sa isi poata tina ei femeia aproape daca ea este inteligenta si frumusica si cu initiativa. Se duc la altele care sa astupe carentele femeilor de acasa chiar daca nici alea nu-s mai breze. Oricum, barbatului nu cred ca ii place sa fie statornic, dar nu-i nimic rau in a-l face un pic dependent de dvs. Experimentati cu el ca sa nu simta nevoia sa experimenteze singur.
Am multe de spus, dar ma strange timpul. Asa ca sa pun punctul pe I : in barbat trebuie sa investesti ceva daca ai pretentia sa-ti ofere el apoi. Si mai zic o data : in barbat trebuie sa investesti continuu, asa cu delicatete, diplomatie...si alte atribute d-astea din liga de aur.

Draga mea, barbatul este un vanator prin definitie, oricat de frumoasa, aranjata, superdotata, cu initiativa si mai stiu io ce, ai fi, el e mereu cu sagetile pregatite! Aaa ca unii doar o gandesc si altii chiar pun in practica e doar o chestie de personalitate si alegere personala. Asa ca, te dezamagesc, teoria ta nu se aplica in practica!

Uite, si eu cred ca UNII barbati au mereu sagetile pregatite cum spui tu, numai ca in post-ul meu am lasat o usa dechisa pt asta, spunand "Oricum, barbatului nu cred ca ii place sa fie statornic, dar nu-i nimic rau in a-l face un pic dependent de dvs. ". Poate ca trebuia sa fac ideea mai evidenta, de altfel ca multe alte chestii in mesajul meu...asta ca sa nu se interpreteze ca detin adevarul suprem. Either way, eu mizez pe greutatea fiecarui cuvant.

Aaa, si iti respect concluzia pe care ai tras-o in dreptul tau zicand ca teoria mea nu se aplica in practica. Aha, teoria mea nu se aplica in practica ta.

Draga, reciteste postul meu mai cu atentie, insist chiar TOTI, fie si cu gandul!
Tu detii un adevar personal, nu unul absolut! Nu vad de ce consideri necesar sa ma contrazici?
Reanalizeaza-ti teoria ta, fie si doar pe acest topic, si numara cate voturi ai pentru!
Succes!

Ba chiar din contra, nu te-am contrazis...imi stiu locul, e un adevar personal, e "teoria" mea, desi termenul "teorie" e cam greoi in cazul de fata. "Nu vad de ce consideri necesar" sa ne spui ca TOTI barbatii au sagetile pregatite...some of us might not agree, dar este ceea in ce crezi tu. Apoi o dregi cu "unii o gandesc" si "altii o fac". Trebuie atentie cand se folosesc termeni d-astia edgy precum "toti" ...sau macar sa facem clar ca il folosim in dreptul nostru. No disrespect.

Nu "o dreg", o spun direct, chiar!
kudika330098
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:47
De la: TIGRA, la data 2010-12-03 17:41:30in primul rand o femeie trebuie sa fie frumoasa si ingrijita pt ea

He, he, mai spune-o odata si pentru vacutzele mov cu pete albe!

kudika330098
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:49
De la: size_back, la data 2010-12-03 18:26:34
De la: dedeeea, la data 2010-12-03 18:22:14
Esti arbitru cumva? ...mai degraba comentator laturalnic

iete cum tu intrebi...si tot tu raspunzi!

kudika330098
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:53
De la: kudika330098, la data 2010-12-04 02:53:14
De la: size_back, la data 2010-12-03 18:26:34
De la: dedeeea, la data 2010-12-03 18:22:14
Esti arbitru cumva? ...mai degraba comentator laturalnic

iete cum tu intrebi...si tot tu raspunzi!

Oh, am uitat comentariul...1-0 pentru size_back!
kudika330098
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:55
aranaus
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:56
De la: kudika029282, la data 2010-12-03 18:35:46
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie!

Si acum partea sociala : e ideal sa ai grija si de corpul tau si nu e imposibil. Sunt atatea produse pt par, fata, haine de toate felurile (pe care trebuie sa mai le si speli) si nu banii sunt o problema, ca altele invoca banii ca pretext. Sunt si metode traditionale pt ingrijire si nu costa bani, haine poti sa-ti faci si la croitor daca nu dispui de multi bani. O penseta, o forfecuta si o pila trebuie sa o aiba toata femeia. Oje se gasesc si la 3 RON. Trebuie sa fii inventiva si sa ai un strop de bun gust ca sa nu pari kitsch-oasa ( pt ca de obicei lucrurile ieftine sunt asociate cu prost gustul) . Ce ? Acuma daca vedem la TV nu stiu ce dive ne plafonam pt ca nu o sa reusim sa ajungem ca ele? Si la kilograme sa avem grija ca nu e greu deloc...decat sa suferim de lingura, mai bine ne luam barbatul la o tranta-n pat ca i-ar place si lui, si noua...si profitam astfel sa facem niste exercitii. Aveti grija, insa, sa nu se termine partida repede ca sa ardeti cat mai multe calorii. Daca stiti ca nu tine mult, faceti-l sa tina, mai luati o gura de suc...etc etc...fiecare cum isi cunoaste barbatul
Un barbat care isi doreste o femeie aranjata atunci o si incurajeaza. Unii sunt poate mai gelosi, dar acum nu ne-om ingropa sub valuri ca asa vrea muschiul lor. Obisnuiti-l sa se simta si el mai bine cand va admira cineva. Asigurati-l ca daca sunteti cu el de mana n-o sa sara nimeni de c.u.r.u.l dvs. si ca o sa aveti grija sa nu sara nici cand sunteti singurica pt ca aveti constiinta (daca aveti constiinta, ca multe-s la vale pe lumea asta). De asemenea, barbatilor le plac femeile cu initiativa. Devine o competitie pt ei sa isi poata tina ei femeia aproape daca ea este inteligenta si frumusica si cu initiativa. Se duc la altele care sa astupe carentele femeilor de acasa chiar daca nici alea nu-s mai breze. Oricum, barbatului nu cred ca ii place sa fie statornic, dar nu-i nimic rau in a-l face un pic dependent de dvs. Experimentati cu el ca sa nu simta nevoia sa experimenteze singur.
Am multe de spus, dar ma strange timpul. Asa ca sa pun punctul pe I : in barbat trebuie sa investesti ceva daca ai pretentia sa-ti ofere el apoi. Si mai zic o data : in barbat trebuie sa investesti continuu, asa cu delicatete, diplomatie...si alte atribute d-astea din liga de aur.
duduie tu esti cumva c u r v a in pat si doamna pe strada..????

glumesti nu? e doar una instruita sa faca "muu" pt unu care face "groh, groh" in pat!
kudika330098
Postat pe 4 Decembrie 2010 02:59
auzi deedee ..... unei femeiii trebuie foarte multa inteligenta ca sa tina un barbat langa ea;) Degeaba se aranjeaza , se spala si sare pe el.....ca pe el poate sari oricine ...oricand. Nu ai vazut atatea " vedete " in mass media ? Aranjate ,frumoase dar proaste de pica? Uite eu ma consider o femeie urata dar macar am un orgoliu si o inteligenta aparte... din cate relatii am avut nimeni nu m-a inselat.Pot sa-ti invart si 6 baieti intr-o saptamana... conteaza ce ai in cap nu aspectul fizic..Da recunosc daca vine una 90-60-90 langa mn o alege pe ea..dar dupa ce vorbeste domnisoara iti spun eu ca tot la mn se intoarce si normal ca nu-l mai primesc. Multa vrajeala si multa inteligenta ;) Oricum din ce ai postat tu cred ca toate stiam ce sa facem sa ne tinem un barbat langa noi
arabic
Postat pe 4 Decembrie 2010 05:40
a si am uitat ce era mai important ... pt ce sa investim noi in ei si nu ei in noi?:))doamne ce mentalitate... srry ...dar eu sunt de alta parere
arabic
Postat pe 4 Decembrie 2010 05:42
Hm...o femeie care isi vrea barbatul lange ea ,,long time,, tre sa fie inteleapta,cel putin asa gandesc eu...
Caliope
Postat pe 4 Decembrie 2010 08:04
De la: arabic, la data 2010-12-04 05:40:37auzi deedee ..... unei femeiii trebuie foarte multa inteligenta ca sa tina un barbat langa ea;) Degeaba se aranjeaza , se spala si sare pe el.....ca pe el poate sari oricine ...oricand. Nu ai vazut atatea " vedete " in mass media ? Aranjate ,frumoase dar proaste de pica? Uite eu ma consider o femeie urata dar macar am un orgoliu si o inteligenta aparte... din cate relatii am avut nimeni nu m-a inselat.Pot sa-ti invart si 6 baieti intr-o saptamana... conteaza ce ai in cap nu aspectul fizic..Da recunosc daca vine una 90-60-90 langa mn o alege pe ea..dar dupa ce vorbeste domnisoara iti spun eu ca tot la mn se intoarce si normal ca nu-l mai primesc. Multa vrajeala si multa inteligenta ;) Oricum din ce ai postat tu cred ca toate stiam ce sa facem sa ne tinem un barbat langa noi

hai mai taie din ei! auzi 6 pe saptamana duminica ai liber? cat e halatu!?
pickard
Postat pe 4 Decembrie 2010 08:12
De la: Caliope, la data 2010-12-04 08:04:00Hm...o femeie care isi vrea barbatul lange ea ,,long time,, tre sa fie inteleapta,cel putin asa gandesc eu...

trebuia doar sa vrea!
e lumea plina de femei intelepte singure
pickard
Postat pe 4 Decembrie 2010 08:14
De la: pickard, la data 2010-12-04 08:14:00
De la: Caliope, la data 2010-12-04 08:04:00Hm...o femeie care isi vrea barbatul lange ea ,,long time,, tre sa fie inteleapta,cel putin asa gandesc eu...

trebuia doar sa vrea!
e lumea plina de femei intelepte singure

mda...sorry ptr dublu post...cre ca e ceva cu netu...
Caliope
Postat pe 4 Decembrie 2010 08:29
De la: miss_darine, la data 2010-11-29 12:58:56 io sunt leoaica [/quo
te] iar eu ,fecioara!!
carmen180970
Postat pe 4 Decembrie 2010 09:16
De la: pickard, la data 2010-12-04 08:12:28
De la: arabic, la data 2010-12-04 05:40:37auzi deedee ..... unei femeiii trebuie foarte multa inteligenta ca sa tina un barbat langa ea;) Degeaba se aranjeaza , se spala si sare pe el.....ca pe el poate sari oricine ...oricand. Nu ai vazut atatea " vedete " in mass media ? Aranjate ,frumoase dar proaste de pica? Uite eu ma consider o femeie urata dar macar am un orgoliu si o inteligenta aparte... din cate relatii am avut nimeni nu m-a inselat.Pot sa-ti invart si 6 baieti intr-o saptamana... conteaza ce ai in cap nu aspectul fizic..Da recunosc daca vine una 90-60-90 langa mn o alege pe ea..dar dupa ce vorbeste domnisoara iti spun eu ca tot la mn se intoarce si normal ca nu-l mai primesc. Multa vrajeala si multa inteligenta ;) Oricum din ce ai postat tu cred ca toate stiam ce sa facem sa ne tinem un barbat langa noi

hai mai taie din ei! auzi 6 pe saptamana duminica ai liber? cat e halatu!?[/quote
Si cand te-ai trezit s-a facut dimineata!!
.... esti tare..ii invarti ..pe rand,concomitent,sau dintr-o data..pe acesti barbati??
modestia este o calitate..care din pacate la tine nu exista...(nicio femeie frumoasa n-a spus ca frumuseta nu conteaza)
O zi minunata!!
carmen180970
Postat pe 4 Decembrie 2010 09:21
De la: carmen180970, la data 2010-12-04 09:21:02

hai mai taie din ei! auzi 6 pe saptamana duminica ai liber? cat e halatu!?[/quote
.... esti tare..ii invarti ..pe rand,concomitent,sau dintr-o data..pe acesti barbati??
modestia este o calitate..care din pacate la tine nu exista...(nicio femeie frumoasa n-a spus ca frumuseta nu conteaza)
O zi minunata!! [/quot

revin cu o completare..sunt maritata de 20 de ani,si sunt frumoasa..deci se poate..(si frumoasa si inteligenta)
carmen180970
Postat pe 4 Decembrie 2010 09:23
Ai MULTA DREPTATE scumpo, Experienta de VIATA sau INTELEPCIUNEA TA te face sa GANDESTI asa de BINE si de MULT ? Iti doresc multa sanatate, noroc si succes in viata. Multe fete si femei au de invatat de la TINE.
PA.... Un admirator al IDEILOR si CONCEPTIILOR TALE.
kudika294947
Postat pe 4 Decembrie 2010 09:38
De la: carmen180970, la data 2010-12-04 09:23:27
De la: carmen180970, la data 2010-12-04 09:21:02

O zi minunata!! [/quot

revin cu o completare..sunt maritata de 20 de ani,si sunt frumoasa..deci se poate..(si frumoasa si inteligenta)

se vede!
pickard
Postat pe 4 Decembrie 2010 09:43
nici eu nu ma simt.......milka/fulga sau florica
paunita_mari
Postat pe 4 Decembrie 2010 10:22
:sm bine ca mai sare cineva si in apararea noasra!
kudika228362
Postat pe 4 Decembrie 2010 12:46
mai postati si ceva funy nu numa shituri,femelelor!
kudika228362
Postat pe 4 Decembrie 2010 12:51
De la: arabic, la data 2010-12-04 05:42:16a si am uitat ce era mai important ... pt ce sa investim noi in ei si nu ei in noi?:))doamne ce mentalitate... srry ...dar eu sunt de alta parere

daca ai ajuns sa investeasca prea mult in tine ai pierdut, iar aici pierdeti voi femeile balanta. va veni o noua investitie care probabil arata mai bine si necesita mai putin consum si gata, va lua cea mai eficienta investitie nu? ca doar la asta te reduci la nivelul de investitie, din moment ce mergi pe drumul asta.

ca raspuns la ce e mai sus, frumusetea conteaza si fac o paranteza, noua barbatilor ni se spune ca nu este foarte importanta, trebuie sa avem alte calitati. din propria experienta am observat ca daca mergi sa cunosti o femeie pentru prima data ai la primul contact face-to-face cam 30 de secunde - 1 minut mai mult in care poti face cunostinta daca arati bine si vreo maxim 30 de secunde daca nu arati bine. eu zic ca e un mare avantaj cand opresti o femeie care te atrage pe strada si ai 1 minut de vorbit si nu doar 30 de secunde. tu ce zici?

revin, frumusetea in cazul femeii conteaza in trei cazuri: 1) esti in primele luni de relatie (dupa, se plictiseste oricum de ea), 2) atunci cand este in public (ca sa nu ii spuna careva cat de urata e partenera lui), 3) ca sa te observe prima oara. in rest de toate te salveaza personalitatea si cultura ta, trebuie sa ai altceva decat sex de a oferi (pentru ca frumusete = sex si doar sex = singura a doua zi sau a doua saptamana, iar pentru el +1 la femeile cu care s-a culcat).

legat de 6 barbati si odihna in ziua a saptea.... iti pot manevra dublul de femei daca ma chinuiesc destul de mult intr-o saptamana. la ce ar folosi? ar merge doar in prima saptamana asta in a doua poate as ramane singur. nu numarul este important ci maturitatea noastra care consta in a sti unde sa te opresti. exista, iar, in societate o anumita stima de sine a femeilor, care cred ca daca le cauta 50 de barbati valoarea lor e egala cu cea a 50 de barbati, fals, nimic mai fals, respectiva femeie poate valoreaza mai putin decat una pe care o curteaza doar doi. singurul lucru pentru care exista aceasta iluzie in viata de zi cu zi este ca pentru fiecare barbat care stie sa puna la punct o femeie se gasesc trei care sa se faca pres. Oricum genul asta de validare este sinonim cu validarea pe care si-o acorda barbatii in functie de numarul de femei cu care s-au culcat. iar fals, daca nu ai invatat nimic de la o femeie nu ai ce nota sa iti acorzi.

leo_
Postat pe 4 Decembrie 2010 13:09
fiecare e liber sa aiba o parere a lui proprie... apreciez opinia lui dedeea chiar daca sunt mai tinerica si teoretic fara "experienta de viata" ... insa trebuie sa recunoastem... in momentul in care noi incetam sa ne mai ingrijim din varii motive... mi se pare logic ca domnul din viata noastra sa devina ...dezinteresat... insa e drept si ca nu doar asta conteaza...si apropos de investit... daca tu nu investeti nimic... cum sa iti ofere ceva la schimb?? poate fi vorba si de investirea unui minim de atentie in ceea ce l priveste.. si daca el e suficient de inteligent va aprecia asta si va oferi si el... asta e opinia mea... scuze daca nu e suficient de realista pentru multe dintre voi
kudika296271
Postat pe 4 Decembrie 2010 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul varsator????pareri.... 20 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:54
Tine de curaj sa-ti dai cu parerea 197 De la: Lusha_ubitik 22 Mai 2010 18:54
Daca m-a lovit o data sa il iert? 89 De la: cathysailor 3 Iunie 2009 00:49
fericirea barbatilor- de cine depinde?! 79 De la: TEODORRD 10 Aprilie 2009 16:32
un sfat....din experienta voastra proprie??? 2 De la: i_andra 2 Septembrie 2010 17:28