Mai multe
De la: leo_, la data 2010-12-04 13:09:16De la: arabic, la data 2010-12-04 05:42:16a si am uitat ce era mai important ... pt ce sa investim noi in ei si nu ei in noi?:))doamne ce mentalitate... srry ...dar eu sunt de alta parere Ai fluenta in idei ... si asta nu suna a verdict, doar ca opinia ta mi s-a parut interesanta si originala si a trebuit sa recunosc. O abordare atat de realista incat sa sa potriveasca in realitatile fiecaruia
|
||
|
dedeeea Postat pe 4 Decembrie 2010 14:03 |
||
|---|---|---|
De la: kudika296271, la data 2010-12-04 13:18:25fiecare e liber sa aiba o parere a lui proprie... apreciez opinia lui dedeea chiar daca sunt mai tinerica si teoretic fara "experienta de viata" Pentru ce iti ceri scuze? Pentru ca ti-ai expus opinia si ti-e teama sa nu sara careva? Vezi-ti de treaba, e opinia ta, daca sar, lasa-le sa latre. E adevarat, altii au alte pareri, dar asa cum si le expun ei, asa trebuie sa le respecte si pe ale celorlalti. Daca au parere diferita, o spun pur si simplu, dar asta nu inseamna ca e loc de batjocura
|
||
|
dedeeea Postat pe 4 Decembrie 2010 14:08 |
||
De la: dedeeea, la data 2010-12-04 14:03:02 Ai fluenta in idei ... si asta nu suna a verdict, doar ca opinia ta mi s-a parut interesanta si originala si a trebuit sa recunosc. O abordare atat de realista incat sa sa potriveasca in realitatile fiecaruia [/quote]multumesc mult pentru apreciere. fiind barbat stiu foarte bine cum gandesc barbatii si mai important decat atat cum simt ei. Ca femeie pentru a obtine rezultate de la un barbat trebuie sa stii ce "butoane" apesi si in ce ordine. Daca faci totul corect il castigi, daca nu nici frumusetea, nici sexul, nici banii, nici inteligenta nu te ajuta la nimic. exista doar o exceptie: barbatii care nu au principii tari. daca el nu e genul sa fie loial nu il poti pastra. nu il poti transforma in ce nu e. era o poveste cu un vultur si niste gaini cu privire la a face din barbatul care nu este loial unul loial (si nu numai la asta se refera povestea). |
||
|
|
||
|
leo_ Postat pe 4 Decembrie 2010 14:30 |
||
De la: carmen180970, la data 2010-12-04 09:23:27De la: carmen180970, la data 2010-12-04 09:21:02De la: pickard, la data 2010-12-04 08:12:28De la: arabic, la data 2010-12-04 05:40:37auzi deedee ..... unei femeiii trebuie foarte multa inteligenta ca sa tina un barbat langa ea;) Degeaba se aranjeaza , se spala si sare pe el.....ca pe el poate sari oricine ...oricand. Nu ai vazut atatea " vedete " in mass media ? Aranjate ,frumoase dar proaste de pica? Uite eu ma consider o femeie urata dar macar am un orgoliu si o inteligenta aparte... din cate relatii am avut nimeni nu m-a inselat.Pot sa-ti invart si 6 baieti intr-o saptamana... conteaza ce ai in cap nu aspectul fizic..Da recunosc daca vine una 90-60-90 langa mn o alege pe ea..dar dupa ce vorbeste domnisoara iti spun eu ca tot la mn se intoarce si normal ca nu-l mai primesc. Multa vrajeala si multa inteligenta ;) Oricum din ce ai postat tu cred ca toate stiam ce sa facem sa ne tinem un barbat langa noi |
||
|
dedeeea Postat pe 4 Decembrie 2010 14:45 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-04 14:30:07De la: dedeeea, la data 2010-12-04 14:03:02 multumesc mult pentru apreciere. fiind barbat stiu foarte bine cum gandesc barbatii si mai important decat atat cum simt ei. Ca femeie pentru a obtine rezultate de la un barbat trebuie sa stii ce "butoane" apesi si in ce ordine. Daca faci totul corect il castigi, daca nu nici frumusetea, nici sexul, nici banii, nici inteligenta nu te ajuta la nimic. exista doar o exceptie: barbatii care nu au principii tari. daca el nu e genul sa fie loial nu il poti pastra. nu il poti transforma in ce nu e. era o poveste cu un vultur si niste gaini cu privire la a face din barbatul care nu este loial unul loial (si nu numai la asta se refera povestea).[/quote] Daca gasesti o chestie mica, pozitiva, care te face sa crezi ca, tu, ca femeie, poti transforma un barbat care nu e loial intr-unul loial, POATE CA mai exista o sansa. Dar in majoritatea cazurilor, daca genul lui e sa fie intr-un fel, putine sanse sa-l transformi. Ori il iubesti asa cum e, ori va despartiti. O, da....si cel mai mult la un barbat ma intereseaza sa aiba principii tari, cum zici tu. Eu numesc asta "Sa fie puternic". Nu se face lumea din patriarhat in matriarhat ca vor "independetele" astea care inteleg gresit notiunea de independenta sau ca vor egalitarianistele. Se face numai daca vor barbatii. |
||
|
dedeeea Postat pe 4 Decembrie 2010 14:53 |
||
|
||
|
inamamina Postat pe 4 Decembrie 2010 16:00 |
||
De la inceputul lumii femeia a fost de vina pentru faptul ca barbatul a gustat din fructul oprit, asadar merg pe varianta "suntem noi vacute mov cu pete albe"...
|
||
|
charlotte_sucks Postat pe 4 Decembrie 2010 17:27 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-11-29 13:16:20 cata dreptate ai, asta habar nu are ce inseamna o casnicie..........cu copii, serviciu, rufe de spalat, mancare, curat, calcat, nervi la teme, etc........in ce lume triesti femei? esti maritata cu un vibrator cumva de dai sfaturile astea? |
||
|
lala_grace Postat pe 4 Decembrie 2010 18:11 |
||
| daca am spus ca pot sa-i invart asta nu inseamna ca ma culc cu ei ;) dar crede-ma ca pot sa obtin orice de la ei ...bani , respect ;) si daca nu m-ar considera ei frumoasa crede-ma ca nu m-ar cauta ca niste catzelusi ;) dupa limbajul tau chiar nu se vede ca esti casatorita de 20 de ani ;) Din contra sunt modesta ptca amspus ca nu ma consider frumoasa ;) in schimb tu...te lauzi sus si tare si prin topicul asta singura de consderi o vacutza mova cu pete albe sau invers...mai pe scurt o marmota ;) In priml rand tb sa te respecti tu si vb frumos si dupa vine respectul din partea celorlalti. | ||
|
arabic Postat pe 4 Decembrie 2010 18:11 |
||
De la: arabic, la data 2010-12-04 18:11:53daca am spus ca pot sa-i invart asta nu inseamna ca ma culc cu ei ;) dar crede-ma ca pot sa obtin orice de la ei ...bani , respect ;) si daca nu m-ar considera ei frumoasa crede-ma ca nu m-ar cauta ca niste catzelusi ;) dupa limbajul tau chiar nu se vede ca esti casatorita de 20 de ani ;) Din contra sunt modesta ptca amspus ca nu ma consider frumoasa ;) in schimb tu...te lauzi sus si tare si prin topicul asta singura de consderi o vacutza mova cu pete albe sau invers...mai pe scurt o marmota ;) In priml rand tb sa te respecti tu si vb frumos si dupa vine respectul din partea celorlalti. Cu cine te certi? Esti sigura ca ai citit unde trebuie?
|
||
|
dedeeea Postat pe 4 Decembrie 2010 20:00 |
||
De la: charlotte_sucks, la data 2010-12-04 17:27:37De la inceputul lumii femeia a fost de vina pentru faptul ca barbatul a gustat din fructul oprit, asadar merg pe varianta "suntem noi vacute mov cu pete albe"... cat lapte dai pe cap de vacuta furajata!?
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 20:07 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-04 20:07:11De la: charlotte_sucks, la data 2010-12-04 17:27:37De la inceputul lumii femeia a fost de vina pentru faptul ca barbatul a gustat din fructul oprit, asadar merg pe varianta "suntem noi vacute mov cu pete albe"... eu stiu asa ca vaca mov da lapte pt "ciucalata" mov dar mai stiu ca o cheama milka |
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 4 Decembrie 2010 20:17 |
||
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie!bv.. mie imi plc ce ai sp...
|
||
|
ANNYBLONDY Postat pe 4 Decembrie 2010 23:21 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-12-04 20:17:29De la: pickard, la data 2010-12-04 20:07:11De la: charlotte_sucks, la data 2010-12-04 17:27:37De la inceputul lumii femeia a fost de vina pentru faptul ca barbatul a gustat din fructul oprit, asadar merg pe varianta "suntem noi vacute mov cu pete albe"... o cheama fulga si e cam ..blonda1
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 23:24 |
||
De la: arabic, la data 2010-12-04 18:11:53daca am spus ca pot sa-i invart asta nu inseamna ca ma culc cu ei ;) dar crede-ma ca pot sa obtin orice de la ei ...bani , respect ;) si daca nu m-ar considera ei frumoasa crede-ma ca nu m-ar cauta ca niste catzelusi ;) dupa limbajul tau chiar nu se vede ca esti casatorita de 20 de ani ;) Din contra sunt modesta ptca amspus ca nu ma consider frumoasa ;) in schimb tu...te lauzi sus si tare si prin topicul asta singura de consderi o vacutza mova cu pete albe sau invers...mai pe scurt o marmota ;) In priml rand tb sa te respecti tu si vb frumos si dupa vine respectul din partea celorlalti. chiar asa vrajeala buna ai incat sa invarti orice barbat pe degetele??? ia mai gandeste`te inca o data
|
||
|
brun3tu Postat pe 4 Decembrie 2010 23:41 |
||
De la: ANNYBLONDY, la data 2010-12-04 23:21:00De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie!bv.. mie imi plc ce ai sp... Ma bucur ca-ti place...poate ca nu este asa de cuprinzator si multor femei li s-a parut denigrant, dar am mai explicat in decursul topicului ca recunosc inteligenta femeii prin topicul asta, chiar daca in mesajul initial am raportat destul de multe idei la planul sexual sau la trebuie sa arate o femeie. In fond, am pus mai multa lumina pe planul sexual sau pe cum trebuie sa arate o femeie pt ca asa functioneaza barbatii inauntrul lor, nemaiincluzand faptul ca-s foarte smecheri si destepti unii dintre ei. Uite, repet ca sa se inteleaga si ce importanta dau inteligentei, dar si ce importanta dau faptului ca nu putem sa ne intoarcem contra legilor naturii (adica ca pana acum barbatul este suveranul) : " Am inclus automat inteligenta la mesajul meu initial, dar se simte nevoia sa se vina cu completari asupra inteligentei unei femei de parca as fi spus ca barbatul e suveran din start si noi suntem papusile gonflabile care trebuie sa fim dichisite mereu! S-a iscat cearta si intelegere gresita p-aici ca femeia trebuie sa fie ingrijita pt ea si nu numai pt barbat, trebuie sa fie inteligenta bla bla... si astfel, unele doamne si-au simtit independenta atacata. N-am dat credit total suveranitatii barbatilor ... ba intr-un fel zic eu ca am dat credit suveranitatii femeilor. Oricat ar nega ele ce spun eu aici, nu pot intoarce lumea cu cu. rul in sus, sustinand ca femeia e super independenta, super inteligenta, superioara barbatului , ca pot face lucrurile mai bine ca barbatul si ca, in final, asistam la un matriarhat. Asa ceva nu exista...exista in lumea lor "superioara lumii barbatilor"...si d-aia ajung singure si frustrate...sau daca nu singure, sigur mediocre. Rar gasesti femei care intr-adevar sa faca ordine in lumea barbatilor, si daca fac ordine, inseamna ca intai le-au dat dreptate barbatilor, sau cel putin , i-au facut sa se simta in siguranta asa incat sa-si faca terenul mai alunecos, pana la tinta finala. Ma abtin sa zic ca le-au recunoscut intr-un fel suveranitatea, ca pica un pic cam greu la ficat. Dar dupa toate astea, suveranitatea femeilor consta in inteligenta cu care se ghideaza pana la tinta. Si cand zic inteligenta, zic sa se ingrijeasca, sa fie frumoase, sa-si exprime ideile intr-un mod delicat si diplomat, sa fie puternice cand e cazul....toate astea si pe plan de cuplu,si social, dar si profesional. " |
||
|
dedeeea Postat pe 5 Decembrie 2010 01:18 |
||
|
Femeie, e atat de greu sa-ti tii barbatul langa tine ? Sunt ei pretentiosi sau suntem noi vacutze mov cu pete albe? E drept ca multa lume vorbeste la misto pe aici, dar de aia mai si intru cateodata, ca sa ma distrez. Si nu am treaba cu parerile nimanui. Intrebarea mea e alta, de ce s-a deschis topicul? Ce legatura are cu ce? Ca eu nu ii vad rostul din start. Poate are legatura cu alt topic si nu stiu eu. |
||
|
georgi_ana_i_f Postat pe 5 Decembrie 2010 02:48 |
||
| scumpele mele, candva gandeam si eu la fel, insa stiti ce am remarcat? lucrurile nu sunt chiar atat de simple cum par in naivitatea noastra cand suntem foarte tinere si fara prea multa experienta de viata. daca totul s-ar rezuma la faptul ca esti aranjata si ca arati bine, de ce exista femei inteligente si frumoase si foarte ingrijite, sunt inselate si sotii lor nu stiu sa le aprecieze? de ce barbati afectuosi, calzi, buni soti si buni tati, sunt inselati de sotiile lor si sunt parasiti? credeti-ma, am ajuns sa nu inteleg absolut deloc de ce partenerul/partenera inseala sau uita pur si simplu de tine... nu cred ca este o logica, ceva este dat complet peste cap... recunoastem ca avem nevoie de foarte putin ca sa fim fericiti si cu toate astea uitam sa ne oferim unii altora iubire, sa ne mentiem plin rezervorul de iubire... citeam intr-o carte ca barbatul aduce iubirea in camin, femeia doar raspunde iubirii. stiti si vechea zica ce spune ca barbatul este capul si femeia este gatul? iata cat este de important acel cap...intr-un cuplu amandoi au un rol deosebit de important si sa stiti ca nu poti lupta de unul singur ca sa mentii vie o relatie, este nevoie de doi...eu am luptat singura si va spun sincer ca am obosit...nu poti. un proiect ce implica 2 persoane, are nevoie de 2 persoane pentru a se dezvolta, ca sa ma exprim foarte pragmatic si lipsit complet de sentimente... | ||
|
kudika042291 Postat pe 5 Decembrie 2010 02:55 |
||
De la: dedeeea, la data 2010-12-05 01:18:27De la: ANNYBLONDY, la data 2010-12-04 23:21:00De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie!bv.. mie imi plc ce ai sp... ... daca e sa ma iau dupa ultimele doua fraze ar parea ca esti gheisa perfecta ... care se bazeaza in primul rind pe aspect, aparentze si simturi ... un amalgam de actiuni ''inteligente'' care imping barbatul inapoi spre stadiul de maimutza preocupata de margele colorate ... si ce te faci cind realizeaza ca totul se naruieste si l-ai pacalit cu vrajeli romanesti ? ... barbatii au nevoie de jumatati care sa le completeze defectele si viceversa nu de papusele disponibile si artificiale ... poate de asta multe femei realizeaza ca nu mai sint ''respectate'' in momentul in care li se strica toata fatzada artificiala, din diverse motive si mai ales datorita virstei ... fetelor ... nu va jucati cu cel de linga voi ca dupa ani de eforturi va treziti ca vi se da cu piciorul ... ''metoda'' asta e cea mai folosita in romania si nu a dat rezultate dupa cum se vede la multi dintre cei mai in virsta ... chiar daca unele cred ca au mai rafinat metodele rezultatul nu poate fi altul ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Decembrie 2010 04:06 |
||
| buna! sau lucia ca vad ca m-ai bagat in gramada de nume.daca te deranja vb in numele tau nu le mai enumera pe celelalte. | ||
|
weronik68 Postat pe 5 Decembrie 2010 08:10 |
||
| buna! tocmai ca nu ai prea multa experienta ,nu ai nici un drept sa faci comentarii si sa etichetezi pe altii. pe barbat nu poti sa il legi de tine.are in gene sa insele.orice ii oferi tot se satura si cauta ceva nou.acum depinde si de barbat si de educatia primita si nu in ultimul rand de femeie.sant casatorita de 21 de ani si nu pot spune ca nu am avut probleme .cu multa tact si rabdare le-am rezolvat.si nu ma simt vacuta mov cu pete albe .cine posteaza comentariile astea ar trebui sa se gandeasca putin inainte.nu te poti impotrivi sortii. | ||
|
weronik68 Postat pe 5 Decembrie 2010 08:21 |
||
| Barbatii nu te insala pentru ca aia e mai frumoasa, mai desteapta,mai... speciala ci DOAR PENTRU CA E ALTA! | ||
|
kudika335983 Postat pe 5 Decembrie 2010 08:44 |
||
De la: kudika335983, la data 2010-12-05 08:44:25Barbatii nu te insala pentru ca aia e mai frumoasa, mai desteapta,mai... speciala ci DOAR PENTRU CA E ALTA! Poate sa fie si stramba da sa fie femeie,nu?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 5 Decembrie 2010 08:48 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-05 08:48:33De la: kudika335983, la data 2010-12-05 08:44:25Barbatii nu te insala pentru ca aia e mai frumoasa, mai desteapta,mai... speciala ci DOAR PENTRU CA E ALTA! Da! Si nu-mi spune ca n-ai auzit / intalnit asemeena situatii. :) |
||
|
rashela Postat pe 5 Decembrie 2010 09:11 |
||
Ce imi place raspunsul tau.Parca ma citezi .Cam asa ar dori barbatii sa ne comportam.Daca le spui ca esti obosita de la munca te intreaba de ce ca doar stai.Ei sunt singurii care muncesc in lumea asta.
|
||
|
healthy004753 Postat pe 5 Decembrie 2010 09:17 |
||
De la: rashela, la data 2010-12-05 09:11:20De la: Barbie30_, la data 2010-12-05 08:48:33De la: kudika335983, la data 2010-12-05 08:44:25Barbatii nu te insala pentru ca aia e mai frumoasa, mai desteapta,mai... speciala ci DOAR PENTRU CA E ALTA! Poate aia la care nu se uita nici dracu....Hai sa nu mai aruncam atat cu pietre in ei ca sunt si femei(foarte multe)care inseala.Eterna placa cu "barbatii sunt porci" o folosesc femeile limitate in gandire.Hai sa nu ne mai punem pe piedestal ca fiecare avem "bubele" noastre fie ca suntem femei sau barbati. |
||
|
Barbie30_ Postat pe 5 Decembrie 2010 09:25 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-04 23:24:16 pey da e blonda ca vocea fulgai era laura andresan si aia parca era blonda
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 5 Decembrie 2010 09:28 |
||
De la: charlotte_sucks, la data 2010-12-04 17:27:37De la inceputul lumii femeia a fost de vina pentru faptul ca barbatul a gustat din fructul oprit, asadar merg pe varianta "suntem noi vacute mov cu pete albe"... si nu imi spune, te simti vinovata pentru ca au gresit cand au mancat din pomul cunoasterii si nu din cel al vietii. :))) |
||
|
leo_ Postat pe 5 Decembrie 2010 11:45 |
||
De la: arabic, la data 2010-12-04 18:11:53daca am spus ca pot sa-i invart asta nu inseamna ca ma culc cu ei ;) dar crede-ma ca pot sa obtin orice de la ei ...bani , respect ;) si daca nu m-ar considera ei frumoasa crede-ma ca nu m-ar cauta ca niste catzelusi ;) dupa limbajul tau chiar nu se vede ca esti casatorita de 20 de ani ;) Din contra sunt modesta ptca amspus ca nu ma consider frumoasa ;) in schimb tu...te lauzi sus si tare si prin topicul asta singura de consderi o vacutza mova cu pete albe sau invers...mai pe scurt o marmota ;) In priml rand tb sa te respecti tu si vb frumos si dupa vine respectul din partea celorlalti. eu zic ca nu obtii nimic cu adevarat. bani? o bautura... un cadou... sunt nimicuri! lucruri care pentru tine poate au o valoare dar pentru el sunt regenerabile. mai auzi pe cate una "prietenul meu are BMW", felicitari ei, numai ca ea e doar o pasagera. masina ramane tot a proprietarului si poate schimba des pasagerii. respect? barbatii inteligenti respecta o femeie inteligenta. barbatii in general respecta o femeie disponibila, nu frumoasa. nu ai vazut barbati cu amante mai putin frumoase decat sotiile? stii ce cred eu? esti doar orbita de "varsta de aur" a femeii asa cum o numesc eu. intre 20 si 30 de ani toti barbatii le cauta, le-ar da orice. dupa 30 de ani incepe sa scada numarul de admiratori si atunci cand vei ajunge pe la 35 de ani iti vei da seama ca ea de fapt este casatorita de 20 de ani dar ca tu nu intelegi cum merge lumea. vei intelege. de la o anumita varsta si noi barbatii ne dezvoltam, hormonii incep sa se subordoneze creierului si... vezi rezultatul daca te uiti pe o statistica a divorturilor in ultimii 20 de ani. multe din femei sunt doar recipiente goale si nu din vina lor ci a societatiile care le spune ca femeia perfecta tine regim, merge pe catwalk imbracata sumar si sta intr-o masina scumpa. ca femeie daca nu dezvolti anumite calitati, la o varsta ramai singura cu toata frumusetea si seductia pe care ai invatat-o. de fapt seductia se aplica pe barbatii tineri. pe barbatii adevarati se aplica naturaletea. |
||
|
leo_ Postat pe 5 Decembrie 2010 11:58 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-05 09:25:06De la: rashela, la data 2010-12-05 09:11:20De la: Barbie30_, la data 2010-12-05 08:48:33De la: kudika335983, la data 2010-12-05 08:44:25Barbatii nu te insala pentru ca aia e mai frumoasa, mai desteapta,mai... speciala ci DOAR PENTRU CA E ALTA! Ohoo si cate sunt inca ! Alea de nu zic nimic, alea de stau in spate si zambesc ironic, alea de vin si te mangaie pe cap cand plangi din cauza ca te-a inselat barbatul, alea de te sfatuiesc cel mai bine ce sa faci in asemenea situatii s.a.m.d. De-aia nici nu-mi place sa ma tot bag in subiectele astea. Oricum fiecare le stie pe ale lui, realitatea poate fi cu totul alta decat cea pe care o citim aici. Oricum, cu ideea de a investi (cred ca termenul nu e cel mai bine ales, de-asta au iesit atatea schimburi de cuvinte nepotrivite la tema asta) pentru a primi, sunt si eu de acord in procent de 100%. Au explicat altii in posturile lor de ce. ps. Iti raspund tie B. ca sa nu fac doua posturi, dar ma adresez tuturor.
|
||
|
rashela Postat pe 5 Decembrie 2010 11:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Relatie | 64 | De la: Ioana_pisica 14 Noiembrie 2012 13:18 |
| Cum il cuceresc, cum fac sa ii atrag atentia din nou asupra mea? | 25 | De la: florilory 25 Iulie 2010 23:18 |
| va puneti sufletul pe o tava imediat ce-i cunoasteti? | 15 | De la: al3andra 10 Septembrie 2009 19:45 |
|
|
||
| i neea some help! | 18 | De la: Aphrodite 22 Decembrie 2009 19:31 |
| sfat despre munca la domciliu | 3 | De la: dakina 29 August 2009 23:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.