Setari Cookie-uri

Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu

http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-zi-crema-contur-ochi-cu-acid-hialuronic-p-355.html
Crema antirid organica de zi - formula catifelata pe baza de uleiuri vegetale, extracte din plante si vitamine ideala pentru a mentine sanatatea si vitalitatea pielii. Protejeaza tenul de influentele nocive ale radicalilor liberi si ale factorilor externi impiedicand imbatranirea prematura a tenului si aparitia ridurilor. Utilizata cu regularitate crema protejeaza tenul de influentele nocive ale razelor de soare intrucat contine filtru UV natural hipoalergenic. Uniformizeaza aspectul tenului si-i confera un aspect sanatos, intinerit si o stralucire naturala.
Pentru ca am o varsta imi doresc ca macar acest set de creme, sa ascunda, tristetea, oboseala si stresul acumulate de-a lungul timpului, poate asa imi revine si mie zambetul pe buze, acum de Sfintele Sarbatori de Craciun, sa ma simt si eu bine in pielea mea, ca femeie.
Va doresc tuturor mult succes si Sarbatori Fericite...
Lily40
Postat pe 7 Decembrie 2010 11:39
http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-de-zi-crema-antirid-organica-de-noapte-p-354.html
am ales acest set compus din crema antiroid de zi si crema de noapte pentru ca celel pe care le am sunt pe sfarsite si as avea mare nevoie de ele. In plus tin foarte mult sa ma ingrijesc si sa previn aparitia ridurilor
dyyya
Postat pe 7 Decembrie 2010 12:07
http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-spuma-demachianta-exfoliant-pentru-ten-p-349.html
am ales acest set pentru ca are tot ce este nevoie pentru tenul meu- crema, demachiant si exfoliant. m-as bucura sa il gasesc sub brad, dar cum stiu ca nu va fi asa decat daca voi castiga la kudika, ma voi multumi sa-mi cumpar si sa asez sub brad macar un produs din acest set bio.
fetitza12
Postat pe 7 Decembrie 2010 12:12
Crema hidratanta activa cu aloe si Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel,pentru ca am nevoie de ele,avand piele uscata si sensibila.Mai ales iarna,sunt binevenite.
tdj31
Postat pe 7 Decembrie 2010 12:28
as vrea sa gasesc sub brad Crema hidratanta activa cu aloe + Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel deoarece crema e ideala pentru toate tipurile de ten,deci sigur o sa mi se potriveasca,in perioada rece timpul are nevoie de mai multe hidratare,si pentru ca tenul si decolteul meu sa arate mai sanatos.
gelul demachiant este un produs care nu ar trbui de asemenea sa lipsesca unei femei pentru o curatere in profunzime,cu efect astringent,previne formerea punctelor negre si nu afecteaza filmul hidrolipidic natural al pielii.si pentru ca toate aceste le obtii in mod bio:)-fara parabeni,siliconi,coloranti
kudika295581
Postat pe 7 Decembrie 2010 12:52
http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-spuma-demachianta-exfoliant-pentru-ten-p-349.html

pt ca iubesc sa-mi ingrijesc tenul, iar acest set m-ar ajuta sa am un ten curat, hidratat si mai presus de toate..sanatos:)
munequita
Postat pe 7 Decembrie 2010 13:49
http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-de-noapte-ser-facial-cu-acid-hialuronic-p-362.html
Am ales Crema antirid organica de noapte + Ser facial cu acid hialuronic deoarece îmi place sã adorm liniștitã cu aromele plãcute și cu gândul cã fața mea este hidratatã în timp ce dorm ... exact ca în expresia:”somnul de frumusețe”, sã mã trezesc relaxatã, sã mã uit în oglindã și sã mã bucur de tenul catifelat, neted și fresh, chiar dacã urmeazã o zi obositoare. Am cel puțin satisfacția cã am dormit bine, învãluitã în miresme și cufundatã adânc în vise, în brațele logodnicului meu, care mã vede fresh și naturalã dimineața, datoritã unei creme hidratante si antirid de calitate.
dixit
Postat pe 7 Decembrie 2010 13:56
http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-activa-spuma-demachianta-cu-aloe-si-musetel-p-348.html

acest set mi-ar alinta simturile si ar contribui la frumusetea tenului meu printr-o hidratare intensa, deoarece am tenul ff uscat, iar anotimpul de fata nu ma ajuta deloc, din contra.
petri
Postat pe 7 Decembrie 2010 13:57
http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-de-zi-ser-facial-cu-acid-hialuronic-p-347.html
Wow... produsele BIo preferatele mele!! Imi place atat aspectul cat si continutul, efectele fiind vizibile dupa doar cateva aplicari.Sunt geniale produsele!
Te-ai gandit vreodata cum arata cartea ta de vizita? Nu ma refer la cartonasele de carton din poseta, nici la semnatura din e-mail. Ma refer la ce vede cineva atunci cand te intalneste pentru prima data, inainte de a avea ocazia sa discutati. Ma refer la tenul tau.
Un ten bine ingrijit spune multe despre o persoana. Poate atarna in balanta mai mult decat o functie sau un titlu. Si, de multe ori, efortul din spate e unul – desi invizibil – deloc de neglijat.
De aceea aleg cu incredere Crema antirid organica de zi + Ser facial cu acid hialuronic pentru inlaturarea ridurilor fine prin reparator antirid, reinnoirea celulelor, confera pielii tonus si elasticitate si contribuie la regenerarea tesuturilor. Acidul hialuronic protejeaza epiderma de pierderile de apa si asigura o buna hidratare a pielii.Toate aceste rafaturi doar pt tenul meu!!! Lunga lista, nu? Nici n-ai fi crezut ca un simplu tratament antirid poate insemna toate acestea.
Va pup!
Ten de invidiat va doresc!
balacita
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:01
Pentru mine produsele bio sunt o garantie a sanatatatii si echilibrului pielii mele. Prin aceasta ‘’cosmetizare prin natura’’ ma folosesc de proprietatile vindecatoare, relaxante si benefice ale resurselor naturii, care-mi garanteaza ingrijirea de care am nevoie pentru o piele frumoasa si un corp sanatos.

http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-activa-spuma-demachianta-cu-aloe-si-musetel-p-348.html

Cu aceste produse bio imi av fi mai usor sa-mi mentin pielea tanara si luminoasa prin controlarea radicalilor liberi, care sunt tot timpul o sursa de pericol.
mimi84
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:02
http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html
Ochii mei sa fie-as vrea
Mai stralucitori, asa,
Pielea mai tonifiata
Proaspata si hidratata.
Pentru asta este-un truc
Bio il stie ,si-ti ofera
Tot ce-i nevoie-ntr-o crema
Ca sa nu mai ai dilema
Ce cosmetice s-alegi,
Laude ca sa culegi
De l-ai tai admiratori
Care te viseaza-n zori.
Un ten cald si luminos
Mai tanar si sanatos
Asta este promisiunea,
Si e gata misiunea!!
Sper ca mosuuil sa ii placa rima mea si sa-mi ofere un cadou:)
omggg
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:10
Mi`ar placea sa gasesc sub brad orice produs de la ORCHIDEA BLU pt k am auzit ca sunt foarte bune ., dar in special mi`as dori orice crema pt tenul uscat ca am mari probleme cu el , mai ales in anotimpul rece :|
rox_rox
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:16
Sub bradul de Craciun mi-ar placea sa gasesc Crema hidratanta+Spuma demachianta+Exfoliant pentru ten
http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-spuma-demachianta-exfoliant-pentru-ten-p-349.html

Tenul meu este foarte uscat si deshidratat asa ca acest set ar fi ideal pentru mine!
Crema hidratanta activa pe baza de aloe vera, uleiuri vegetale si vitamine este ideala pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul uscat, normal si deshidratat. Frigul, vantul, soarele, poluarea, dar si procesul de imbatranire cauzeaza deshidratarea tesuturilor. Crema aduce tenului si decolteului substante hidratante, lenitive si restructurante care hidrateaza si revitalizeaza pielea si ii confera un aspect sanatos.
Spuma demachianta si de curatare a tenului cu aloe si mustel - formula delicata de curatare a tenului pe baza de aloe vera si extracte vegetale bio este ideala pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul matur, sensibil si deshidratat. Indeparteaza in mod delicat machiajul si impuritatile fara sa afecteze filmul hidrolipidic al pielii. Confera tenului prospetime, luminozitate si elasticitate. Acizii din fructe stimuleaza regenerarea la nivel celular lasand pielea mai tanara si mai catifelata.
Exfoliantul bio pe baza de aloe vera si extracte vegetale este ideal pentru indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor. Curata in profunzime lasand pielea revigorata, radianta, tonifiata si perfect curata. Efectul *peeling* este asigurat de granulele obtinute din samburi de caise. Nu afecteaza filmul hidrolipidic al pielii si este recomandat pentru toate tipurile de ten. Exfolierea saptamanala si hidratatrea zilnica sunt doua tratamente importante pentru a mentine pielea tanara si supla.
lacramihaela
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:24
Sub brad mi-as dori sa gasesc "Crema antirid organica de zi Bioprotettiva", deoarece dupa 40 de ani, tenul incepe sa se rideze si are nevoie de ajutor.
http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-de-zi-bioprotettiva-p-277.html
gurita1809
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:30
http://www.orchideablu.ro/ingrijire-faciala-bio-hidratare-c-22_88.html
Pentru ca merit ;))
mira87
Postat pe 7 Decembrie 2010 14:50
Mi-ar placea sa-mi rasfat si sa-mi protejez tenul in sezonul rece cu acest set.http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-de-zi-ser-facial-cu-acid-hialuronic-p-347.html. Si pentru ca vreau ca si ochii mei sa aiba parte de aceeasi protectie voi folosi si serul inclus in set.Un cadou ideal de sarbatori pe care sper ca Mos Craciun sa nu-l uite.
culaita
Postat pe 7 Decembrie 2010 15:41
Sub bradul de Craciun imi dorescca printre altele si Crema antirid organica de noapte Bioprotettiva + Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise, daca nu cer prea mult mosului , oricum el este un dragut...
Seniora_Alba
Postat pe 7 Decembrie 2010 16:18
Mie mi-ar plãcea mult sã primesc setul antirid BIOPROTETTIVA.http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html?zenid=555e0e0c82ddb99d9fe2b351b6aef30e, deoarece este iarnã ºi tenul are nevoie de o protecþie specialã. În plus tenul meu este foarte sensibil.
Cred cã sunt speciale aceste produse , mai ales cã sunt naturale.
adone
Postat pe 7 Decembrie 2010 16:20
Mi ar face mare placere sa gasesc sub brad , Crema antirid organica de noapte + Ser facial cu acid hialuronic , sunt produse foarte bune si mi ar face o deosebita placere sa le pot folosi !
FlorentinaGabriela
Postat pe 7 Decembrie 2010 16:31
Iarna este cel mai aspru anotimp pentru pielea noastra ; vanturile reci, gerul, aerul uscat si cald din interior, variatiile de temperatura si lumina putina au un efect negativ asupra starii de bine a pielii. Tenul este deshidratat, se usuca mai repede datorita expunerii la frig, vant, poluare, de aceea imi doream o crema care sa aiba proprietati de ingrijire si hidratare potrivite tipului meu de ten. Nu de putine ori m-am trezit afundata in trusa de cosmetice a mamei mele, in cautarea unei creme noi, potrivite si pentru mine, insa de multe ori fara rezultat. As alege http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-zi-crema-contur-ochi-cu-acid-hialuronic-p-355.html pentru ingrijirea optima si fina precum catifeaua a tenului. Faptul ca aceasta crema este perfecta pentru aplicarea sub machiaj, nu face decat sa-mi starneasca si mai mult dorinta de a o achizitiona, dorindu-mi un machiaj mai rezistent si fara probleme ale tenului.Mosule nu ma uita!!!
minicka
Postat pe 7 Decembrie 2010 17:06
Mi-ar placea sa gasesc sub bradul de craciun : Setul antirid Bioprotettiva (http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html). Este setul complet care contine intreg tratamentul pentru ingrijirea tenului si este un tratament intensiv. :)
kudika144220
Postat pe 7 Decembrie 2010 17:08
http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-activa-spuma-demachianta-cu-aloe-si-musetel-p-348.html
Tenul curat este o conditie obligatorie pentru orice tip de frumusete.
Frumusetea si sanatatea tenului si a fetei au reprezentat dintotdeauna motive de intensa preocupare atat pentru barbati, dar indeosebi pentru femei. Ce femeie cu o fata care denota prospetime si stralucire nu “fura” privirile oricarui barbat?
tranddafiras
Postat pe 7 Decembrie 2010 17:50
Frumusetea ochilor - oglinda sufletului
Ochii sunt considerati a fi "poarta sufletului", de aceea ei sunt foarte importanti pentru noi, in vederea obtinerii unei priviri de invidiat.
Despre ochi, se spune ca sunt "Oglinda sufletului" si ca privirea este cea care, invariabil, atrage atentia ca un magnet. Nu este de mirare ca majoritatea femeilor sunt preocupate de aceasta trasatura a chipului si incearca sa o evidentieze cu ajutorul diferitelor creme sau geluri de ochi.
Eu de exemplu mi-as pune in valoare frumusetea ochilor cu trusa http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-zi-crema-contur-ochi-cu-acid-hialuronic-p-355.html, facandu-ma sa arat minunat, fara riduri si cu o privire si un ten de nota 10!!
da_nu
Postat pe 7 Decembrie 2010 17:54
Spuma demachianta si de curatare cu aloe si galbenele mi-ar placea sa o gasesc sub brad, impreuna cu veselie si voie buna:)
maddutza
Postat pe 7 Decembrie 2010 18:04
O casa noua! Ce e drept e cam greu de pus sub brad, dar asta este marea mea dorinta si spre care ne indreptam toate eforturile. Familia noastra se va mari primavara viitoare cu un nou membru si o casuta mai mare este necesara pentru familia noastra!
ircuta
Postat pe 7 Decembrie 2010 18:08
Sub bradut doresc sa gasesc cadoul mosului de la Bio:http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-spuma-demachianta-exfoliant-pentru-ten-p-349.html
Chiar daca in comert exista o gama foarte larga de creme pentru fata, nu trebuie sa uitam ca trebuie sa alegem cei mai bun pentru tenul nostru, ar fi pacat sa nu profitam de aceste minunate produse Bio!
Ma confrunt cu ten uscat,acest tip de ten fiind primul predispus la riduri si linii de expresie, pentru ca nu e capabil sa retina apa, iar glandele sebacee nu produc o cantitate suficienta de sebum. Are nevoie de masti hidratante, de reintinerire a pielii, care sa indeparteze efectul de piele care „tine“.
Am ales Crema hidratanta + Spuma demachianta + Exfoliant pentru ten(Crema hidratanta activa pe baza de aloe vera, uleiuri vegetale si vitamine ideala pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul uscat, normal si deshidratat. Frigul, vantul, soarele, poluarea, dar si procesul de imbatranire cauzeaza deshidratarea tesuturilor. Crema aduce tenului si decolteului substante hidratante, lenitive si restructurante care hidrateaza si revitalizeaza pielea si ii confera un aspect sanatos.) in speranta ca va rezolva problema mea, iar tenul meu va radia de sanatate si stralucire in ziua de Craciun.
Va pup si va felicit pt concurs, sunt adepta produselor Bio!!
georgia_mony
Postat pe 7 Decembrie 2010 20:12
http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-activa-gel-demachiant-cu-aloe-si-musetel-p-357.html?zenid=d7dfae9c10b4eea80ea8aad2169b2cae
micki23
Postat pe 7 Decembrie 2010 20:43
mi-ar placea sa gasesc http://www.orchideablu.ro/spray-oral-pentru-copii-bergaseed-p-334.html pt puiul meu
floryflo
Postat pe 7 Decembrie 2010 21:22
Mi-ar placea sa gasesc sub bradul de craciun : Setul antirid Bioprotettiva (http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html). Este setul complet care contine intreg tratamentul pentru ingrijirea tenului si este un tratament intensiv.
kudika152147
Postat pe 7 Decembrie 2010 21:47
Mi-ar placea sa primesc" Setul antirid Bioprotettiva"
http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html
[img]http://www.orchideablu.ro/images/cado_13.jpg[img]

veronicadrobota
Postat pe 7 Decembrie 2010 21:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Fruttini 2143 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:23
Concurs: Testeaza-ti compatibilitatea cu partenerul tau! 869 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 14:18
Concurs LISCA - noul sutien revolutionar! 1255 De la: concursKudika 9 Martie 2010 17:08
Castiga pantofi de 1000 lei! 1866 De la: concursKudika 2 August 2010 15:37
Always Platinum si Kudika te premiaza! 313 De la: concursKudika 3 Octombrie 2011 14:27