Setari Cookie-uri

Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu

De la: albastreaua, la data 2010-12-13 21:04:23Cum eu stau doar cu fetita mea de 4 ani, anul trecut nu mi-a adus nimic Mosul, asa cum nici anul asta nu mi-a adus Mos Nicolae, astfel ca fata, de dimineata cand a vazut cizmele mele goale, a spus: "Saraca mami, nu i-a adus nimic Mosul! "
Asa ca anul asta imi doresc un sot iubitor, nimic altceva, pentru ca stiu ca nu are cine sa imi puna sub brad ceva


Apropo, ca uitam....asta mi-ar placea sa primesc: http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-activa-cu-aloe-vera-p-280.html
albastreaua
Postat pe 13 Decembrie 2010 21:08
Iarna rece,a venit
Si mosul s-a grabit
Sa-mi aduca el asa,
Un cadou de sub tejghea...
Si el stie ca as vrea,
O cremuta cu aloe
Sa ma hidrateze-n voie,
Si un gel de curatare
Sa-mi faca fata moale,
Si un demachiant cu aloe si musetel
Sa-mi rasfete tenul nitel...
Te astept mai mosulica
Cu dorinta implinita...


Crema hidratanta activa cu aloe + Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel
ada26_
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:43
Mi-as dori http://www.orchideablu.ro/crema-hidratanta-spuma-demachianta-exfoliant-pentru-ten-p-349.html(Crema hidratanta + Spuma demachianta + Exfoliant pentru ten)
angelixa
Postat pe 14 Decembrie 2010 08:46
MOS CRACIUN...cred ca fiului meu de 9 ani i s-ar potrivi de minune cadoul compus din:NONIFRUCT-SUC DE NONI BIO 1000ml.si ECO SPIRULINA GREENOLOGY180-SUPLIMENT PENTRU COPII. Ce parere ai ???? Iti multumim !!! " LA MULTI ANI !!!'
kudika081329
Postat pe 14 Decembrie 2010 09:53
Mi-ar placea sa gasesc sub brad Setul antirid Bioprotettiva (http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html). Este setul complet care contine intreg tratamentul pentru ingrijirea tenului si este un tratament intensiv. Imi place, ca oricarei femei, sa am toate produsele posibile pentru ingrijire si sunt convinsa ca daca as folosi aceste produse zilnic, de Revelion as avea un ten sanatos si intinerit, un ten care imi va da stralucirea de care am nevoie intr-o noapte speciala.
michellem
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:36
Sub brad mi-as dori sa gasesc Crema hidratanta activa cu aloe si Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel. Sunt 2 produse foarte bune pentru tenul meu sensibil cu probleme. Gelul iti curata in profunzime tenul si crema iti ofera o hidratare optima si iti ofera o senzatie de prospetime. Astfel tenul meu "este fericit"!
MonikF
Postat pe 14 Decembrie 2010 11:47
Imi doresc foarte mult sa gasesc sub bradul de Craciun "Crema antirid organica de zi + Crema antirid organica de noapte", pentru ca acord o grija deosebita ingrijirii tenului, cu precadere in sezonul rece, iar aceste doua produse mi-ar intregi gama minima de rasfat pentru ten avand in vedere ca deja Mos Nicolae mi-a daruit un gel de fata si o lotiune pentru ten, produse bio de foarte buna calitate, foarte eficiente pentru tenul meu.


Multumesc!!
angeldanos
Postat pe 14 Decembrie 2010 11:59
Mi-as dori sub bradul de Craciun sa gasesc premiul crema hidratanta cu aloe vera+gel de curatare+demachiant cu aloe vera si musetel . Aloe vera si musetelul sunt plante benefice pentru piele, iar eu am foarte mari probleme cu tenul.
inutza05
Postat pe 14 Decembrie 2010 12:05
Mi-as dori http://www.orchideablu.ro/set-antirid-bioprotettiva-p-343.html?zenid=a46a74ef004c943f0f1cd28d7400bd6e , pentru a-mi acorda o mai buna ingrijire a tenului, iar acest set de produse bio mi-ar fi foarte de folos .
trifmariana
Postat pe 14 Decembrie 2010 13:27
Crema antirid organica de noapte Bioprotettiva + Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise asta mi as dori eu.
benny_swt
Postat pe 14 Decembrie 2010 13:35
Imi doresc sa gasesc sub bradul de Craciun http://www.orchideablu.ro/gel-pur-de-aloe-vera-99-crema-de-maini-cu-aloe-si-jojoba-p-351.html deoarece am pielea sensibila, iar gelul de aloe vera bio (99%) are proprietati hidratante, calmante si antiiritante: hidrateaza pielea in profunzime, calmeaza pielea sensibila, iritata, arsa si rehidrateaza pielea.
zsolty
Postat pe 14 Decembrie 2010 13:36
Sub brad mi-ar placea sa primesc http://www.orchideablu.ro/nonifrut-suc-de-noni-bio-1000ml-ecospirulina-greenology-180-p-346.html, pentru cresterea imunitatii, cresterea rezistentei la efectele stresului si pentru imbunatatirea starii generala psiho-fizica.
sigy
Postat pe 14 Decembrie 2010 13:54
Draga mosule Orchidea Blu, am scotocit nitel prin sacul tau plin de bunatati (www.orchideablu.ro) si am vazut un cadouas pe care mi-l doresc si eu. Sa stii ca am fost cuminte anul acesta si m-am purtat foarte bine. Laga brad, pe masuta iti voi pregati o cana cu vin fiert si niste fursecuri sa iti aduci aminte de mine si la anul Deci draga mosule , am devenit mamica si corpul meu nu mai are vigoarea si prospetimea de altadata, asa ca mi-as dori sa gasesc sub brad un cadou care sa contina Gel pur de aloe vera 99% + Scrub corporal cu aloe si sare marina pentru ca sarea marina inlatura celulele moarte si impuritatile, iar uleiurile esentiale au un efect revitalizant si energizant asupra intregului corp asa ca burtica mea va fi din nou sexy , iar gelul are o formula pura ce pastreaza proprietatile plantei proaspete si va reda stralucire intregului corp dupa baile de soare de la vara .Te pup mosule si te astept cu drag.
kmy50rynn
Postat pe 14 Decembrie 2010 16:41
Imi doresc ca Mosul sa imi puna sub brad Crema hidratanta activa + Gel demachiant cu aloe si musetel pentru a avea tenul cat mai fin :>.
Crisstina91
Postat pe 14 Decembrie 2010 19:07
http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-zi-crema-contur-ochi-cu-acid-hialuronic-p-355.html
Crema antirid organica de zi - formula catifelata pe baza de uleiuri vegetale, extracte din plante si vitamine ideala pentru a mentine sanatatea si vitalitatea pielii. Protejeaza tenul de influentele nocive ale radicalilor liberi si ale factorilor externi impiedicand imbatranirea prematura a tenului si aparitia ridurilor. Utilizata cu regularitate crema protejeaza tenul de influentele nocive ale razelor de soare intrucat contine filtru UV natural hipoalergenic. Uniformizeaza aspectul tenului si-i confera un aspect sanatos, intinerit si o stralucire naturala.
Pentru ca am o varsta imi doresc ca macar acest set de creme, sa ascunda, tristetea, oboseala si stresul acumulate de-a lungul timpului, poate asa imi revine si mie zambetul pe buze, acum de Sfintele Sarbatori de Craciun, sa ma simt si eu bine in pielea mea, ca femeie.
Va doresc tuturor mult succes si Sarbatori Fericite.....
Lily40
Postat pe 14 Decembrie 2010 19:09
Imi place samponul pentru par gras cu brusture+balsamul cu unt de shea deoarece parul meu se ingrasa foarte repede si as vrea sa fiu foarte multumita si increzatoare in mine in seara trecerii dintre ani alaturi de prietenii mei.Va doresc la toti Sarbatori Fericite.
dana_xyxy03
Postat pe 14 Decembrie 2010 19:10
Al doilea premiu mi-ar placea sa-l gasesc sub brad de Craciun.
carmenbogdan76
Postat pe 14 Decembrie 2010 19:38
: Crema hidratanta activa cu aloe + Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel
kudika086313
Postat pe 14 Decembrie 2010 20:09
Nu mi-as dori pentru mine acest cadou ci pentru mama mea : Crema hidratanta activa cu aloe + Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel, pentru ca este innebunita dupa creme
kudika314566
Postat pe 14 Decembrie 2010 20:34
Mi-ar placea sa castig Crema antirid organica de noapte Bioprotettiva + Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise
valitecuci
Postat pe 15 Decembrie 2010 07:12
Frumusetea pentru o femeie este in primul rand un atu fara de care nici nu concepem sa pornim la vanatoare.Fiecare zi este o noua provocare si incet ,incet ajungem la varsta la care intelegem ca trebuie si intretinuta aceasta frumusete asa ca eu mi-as dori tare mult sub bradut ca si cadou setul"Crema antirid organica de noapte + Ser facial cu acid hialuronic".Pupici multi si LA MULTI ANI cu multa sanatate si impliniri tuturor.
didi_and_tibi
Postat pe 15 Decembrie 2010 08:52
Mi-ar placea sa gasesc sub bradulet Crema hidratanta + Spuma demachianta + Exfoliant pentru ten,deoarece cred ca sunt perfecte pt o ingrijire delicata a tenului meu.:X
AlessandraV_
Postat pe 15 Decembrie 2010 10:01
Fiecare dorim sa aratam bine si de fapt sa nu ne aratam varsta- PRODUSELE D-VOASTRA NE INDEPLINESC ACEASTA DORINTA.. Mosul intotdeauna are grija sa ne aduca cate ceva , nu trebuie sa fim pretentiosi, Sunt multe produse deosebite pe Orchidea Blu dar problema este ca nu ne permitem cate ne-am dori.Un gel de dus pe baza de aloe vera bio si tensioactivi de origine vegetala recomandat pentru pielea uscata, sensibila, delicata si iritata chiar ar fi deosebit pentru fetita mea. LA MULTI ANI! si mult succes in promovarea produselor
kudika099705
Postat pe 15 Decembrie 2010 10:52
Mi-as dori sa gasesc sub brad premiul 1: Crema antirid organica de noapte Bioprotettiva + Scrub pentru ten cu aloe si pulbere din samburi de caise , pentru a le darui mamei mele deoarece stiu ca isi doreste produse de calitate pentru ingrijirea tenului si pe unele nu si le poate permite . Si ar fi un cadou foarte frumos pentru ea.
lolytha
Postat pe 15 Decembrie 2010 14:13
Mi-aº dori ca Mos Crãciun sã-mi aducã de la Orhideea blu o Crema hidratanta activa cu aloe + Gel de curatare & demachiant cu aloe si musetel, deoarece tenul dã semne de deshidratare ºi îmbãtrânire.
Vã doresc sãrbãtori de Crãciun minunate ºi un An nou fericit!
didi64
Postat pe 15 Decembrie 2010 15:14
http://www.orchideablu.ro/crema-antirid-organica-zi-crema-contur-ochi-cu-acid-hialuronic-p-355.html
Crema antirid organica de zi - formula catifelata pe baza de uleiuri vegetale, extracte din plante si vitamine ideala pentru a mentine sanatatea si vitalitatea pielii. Protejeaza tenul de influentele nocive ale radicalilor liberi si ale factorilor externi impiedicand imbatranirea prematura a tenului si aparitia ridurilor. Utilizata cu regularitate crema protejeaza tenul de influentele nocive ale razelor de soare intrucat contine filtru UV natural hipoalergenic. Uniformizeaza aspectul tenului si-i confera un aspect sanatos, intinerit si o stralucire naturala.
Pentru ca am o varsta imi doresc ca macar acest set de creme, sa ascunda, tristetea, oboseala si stresul acumulate de-a lungul timpului, poate asa imi revine si mie zambetul pe buze, acum de Sfintele Sarbatori de Craciun, sa ma simt si eu bine in pielea mea, ca femeie.
Va doresc tuturor mult succes si Sarbatori Fericite.....
Lily40
Postat pe 15 Decembrie 2010 15:16
Imi doresc sa gasesc sub brad cadoul de Craciun bio format din Crema hidratanta + Spuma demachianta + Exfoliant pentru ten.
Crema hidratanta activa pe baza de aloe vera este special creata pentru tenul meu sensibil si uscat.
Spuma demachianta si de curatare a tenului cu aloe si musetel are o formula delicata si mi-ar conferi tenului prospetime, luminozitate si elasticitate.
Folosesc exfoliant saptamanal, iar exfoliantul bio pe baza de aloe vera si extracte vegetale este ideal pentru indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor.
spike_a
Postat pe 15 Decembrie 2010 15:29
As vrea sa gasesc sub bradut acest scrub http://www.orchideablu.ro/scrub-corporal-cu-aloe-vera-si-sare-marina-200gr-p-271.html cu aloe si sare marina ,deoarece scrubul e foarte necesar pentu indepartarea celulelor moarte.
nechitaf
Postat pe 15 Decembrie 2010 15:52
Datorita sistemului imunitar scazut sunt predispus ala anumite boli. Mi-ar placea sa gasesc sub pomul de craciun Nonifrut - Suc de Noni Bio 1000ml + EcoSpirulina Greenology 180, care sa-mi tonifice organismul
mihaelamazilu1
Postat pe 15 Decembrie 2010 16:27
Imi doresc de primesc de craciun.. hmmm...Premiul 3: Gel pur de aloe vera 99% + Scrub corporal cu aloe si sare marina (2 plicuri).
kudika058265
Postat pe 15 Decembrie 2010 17:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs 208 Metode Inedite De Seductie 80 De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40
Concurs Nutrimont 619 De la: bluesparkle 24 Decembrie 2010 13:36
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! (saptamana a II-a) 221 De la: concursKudika 10 Decembrie 2012 11:22
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! 579 De la: concursKudika 3 Decembrie 2012 10:17
Concurs Pantene saptamana 2 399 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 11:36