Setari Cookie-uri

sexul e f important pt mn

cred ca tu esti un pic fustrat de ceea ce faci in pat si...cauti vinovati!
roz5blue6lila7
Postat pe 20 Aprilie 2011 17:25
pare cam egoist..el termina si tu ce¿poi e grav daca se gandeste doar la satisfacerea lui...ar trebuii sa discutati pe fata lucrurile astea pentru ca timpul trece si relatia voastra se raceste din ce in ce mai mult si ajungi la un moment dat,cand nu o sa mai simti nimic...trebuie sa fi cu cineva care se gandeste la tine ,cum sa te faca sa te simti bine,sa simti fiecare momente al unei partide,sa te puna pe primul loc,,eu sincer am un sot care ma pune tot timpul pe primul loc.si ma simt asa iubita si apreciata...asa ca cel mai bine e sa discutati liber despre asta cat mai curand...un pupic
oana_mihaela_m
Postat pe 5 Mai 2011 11:50
pare cam egoist..el termina si tu ce¿poi e grav daca se gandeste doar la satisfacerea lui...ar trebuii sa discutati pe fata lucrurile astea pentru ca timpul trece si relatia voastra se raceste din ce in ce mai mult si ajungi la un moment dat,cand nu o sa mai simti nimic...trebuie sa fi cu cineva care se gandeste la tine ,cum sa te faca sa te simti bine,sa simti fiecare momente al unei partide,sa te puna pe primul loc,,eu sincer am un sot care ma pune tot timpul pe primul loc.si ma simt asa iubita si apreciata...asa ca cel mai bine e sa discutati liber despre asta cat mai curand...un pupic
oana_mihaela_m
Postat pe 5 Mai 2011 11:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Legat de aparate de dezumidificare 60 De la: 27 Noiembrie 2015 00:59
Negreala de la cos de fum de la soba de teracota!! 18 De la: ionkiki 28 Iulie 2013 21:25
USI COCO-TINOLI 2 De la: kudika329894 21 Iulie 2011 12:38
gheata si multa apa la aerisirile de la rama termopanului 2 De la: deea_little 13 Mai 2011 09:06
kit de evacuare 6 De la: kudika_25204 23 Ianuarie 2013 23:49