Setari Cookie-uri

nu-l inteleg !!

pe scurt,am avut o relatie de 3 ani cu un baiat de varsta mea, 21de ani,practic un copil.....find ca soarecele si pisica , el un Don Juan ce-i place sa traiasca viata la maxim, eu pe concluzia ca nu tot ce zboara se mananca...ne-am despartit,despartit in sensul ca fiecare cu treburile lui,desi ne mai vedeam pentru sex, asta a durat cam 5 luni,pana cand m-am saturat de situatia in sine si am decis ca nu are rost sa ne chinuim, mai mult eu caci eu nu aveam pe nimeni in comparatie cu el...Am incercat sa am alta relatie cu un barbat,mergand pe premiza ca este mai matur (27) si stie ce vrea de la viata...dar degeaba...parca pentru mine nu exista altul...Am incheiat socotelile si cu acest "barbat" :)) ...si am inceput a vorbi iar cu fostul ...care sustine ca desi ma iubeste in sufletul lui, nu poate sa ma ierte pentru ceea ce am facut,ca l-am parasit pentru unu care este mult mai mare ca mine .. :) in fine,am facut sarbatorile,revelionul impreuna..ca deobicei, insa dupa toate astea,a inceput sa-mi reproseze de `Caisa",iar eu la randul meu i-am expus si greselile lui pe care le facuse in timpul relatiei noastre,insa el spune ca nu se poate compara,ca indiferent de orice,eu eram eu si atat !! acum noi avem o excursie de facut la sfarsitul lunii in Grecia,iar acum imi spune ca nu mai vine,ca nu are ce sa faca cu mine acolo,ca poate il las pe acolo si imi gasesc un Barbat (asta pentru ca eu mai tot timpul cand aveam discutii ii spuneam ca am nevoie langa mine de un barbat nu de un pusti sclifosit cu pasarici in cap )...ca sa ma duc cu celalat, numai vorbe de-astea parca la misto spuse... eu vreau sa stiu acum ,asta isi bate joc de mine ??sau e prea obsedat de faptul ca si eu am putut fi cu altul cum a fost si el ??? Il iubesc intradevar,dar sunt si o mare orgolioasa si nu ma las calcata in picioare... nu stiu ce sa fac si ce sa cred..... o parere mi-ar prinde bine
ps: Ori ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust??
udika22
Postat pe 12 Ianuarie 2011 03:21
Normal ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust,daca v-ati despartit nu a fost de prea bine...Nu te mai agita sa-l cocolosesti atat,trateaza-l cu indiferenta sa vezi ce repede o sa-i treaca.
Barbie30_
Postat pe 12 Ianuarie 2011 06:18
Lasa-l pe el sa-si traiasca viata, ca se pare ca oricum nu e prea copt la minte, si tu gaseste-ti pe altul mai matur.
Micael
Postat pe 12 Ianuarie 2011 09:39
De la: udika22, la data 2011-01-12 03:21:34pe scurt,am avut o relatie de 3 ani cu un baiat de varsta mea, 21de ani,practic un copil.....find ca soarecele si pisica , el un Don Juan ce-i place sa traiasca viata la maxim, eu pe concluzia ca nu tot ce zboara se mananca...ne-am despartit,despartit in sensul ca fiecare cu treburile lui,desi ne mai vedeam pentru sex, asta a durat cam 5 luni,pana cand m-am saturat de situatia in sine si am decis ca nu are rost sa ne chinuim, mai mult eu caci eu nu aveam pe nimeni in comparatie cu el...Am incercat sa am alta relatie cu un barbat,mergand pe premiza ca este mai matur (27) si stie ce vrea de la viata...dar degeaba...parca pentru mine nu exista altul...Am incheiat socotelile si cu acest "barbat" :)) ...si am inceput a vorbi iar cu fostul ...care sustine ca desi ma iubeste in sufletul lui, nu poate sa ma ierte pentru ceea ce am facut,ca l-am parasit pentru unu care este mult mai mare ca mine .. :) in fine,am facut sarbatorile,revelionul impreuna..ca deobicei, insa dupa toate astea,a inceput sa-mi reproseze de `Caisa",iar eu la randul meu i-am expus si greselile lui pe care le facuse in timpul relatiei noastre,insa el spune ca nu se poate compara,ca indiferent de orice,eu eram eu si atat !! acum noi avem o excursie de facut la sfarsitul lunii in Grecia,iar acum imi spune ca nu mai vine,ca nu are ce sa faca cu mine acolo,ca poate il las pe acolo si imi gasesc un Barbat (asta pentru ca eu mai tot timpul cand aveam discutii ii spuneam ca am nevoie langa mine de un barbat nu de un pusti sclifosit cu pasarici in cap )...ca sa ma duc cu celalat, numai vorbe de-astea parca la misto spuse... eu vreau sa stiu acum ,asta isi bate joc de mine ??sau e prea obsedat de faptul ca si eu am putut fi cu altul cum a fost si el ??? Il iubesc intradevar,dar sunt si o mare orgolioasa si nu ma las calcata in picioare... nu stiu ce sa fac si ce sa cred..... o parere mi-ar prinde bine
Si excursia pe banii cui?
Valy90
Postat pe 12 Ianuarie 2011 11:55
ce imaturi puteti fi la 21 de ani!
vitamina_c
Postat pe 12 Ianuarie 2011 11:58
intradevar..analizand singura problemele acestea la rece.. sunt deacord cu ceea ce spui, dar inima mea simte altceva,pentru ca asa e .. cand iubesti iubesti si punct, nu ai un motiv .... numai ca...nu vreau sa isi bata joc de mine ...si totodata il vreau langa mine ... stiu ca indiferent de situatie, nu-mi poate rezista,cum nici eu lui...dar de data asta..el a vorbit serios ... !!
iar eu nu vreau sa ma duc singura sau sa imi gasesc acum repede unu care vrea sa vina cu mine in grecia...?? :)) cum ??
dau un mass pe messenger ? .. aiurea ...
udika22
Postat pe 12 Ianuarie 2011 20:36
De la: udika22, la data 2011-01-12 20:36:08intradevar..analizand singura problemele acestea la rece.. sunt deacord cu ceea ce spui, dar inima mea simte altceva,pentru ca asa e .. cand iubesti iubesti si punct, nu ai un motiv .... numai ca...nu vreau sa isi bata joc de mine ...si totodata il vreau langa mine ... stiu ca indiferent de situatie, nu-mi poate rezista,cum nici eu lui...dar de data asta..el a vorbit serios ... !!
iar eu nu vreau sa ma duc singura sau sa imi gasesc acum repede unu care vrea sa vina cu mine in grecia...?? :)) cum ??
dau un mass pe messenger ? .. aiurea ...

Asta e problema,ca nu gasesti asa repede unu sa mearga in Grecia?Lasa fata ca gasim noi acilea pe kudika imediat.Stai sa vezi ce repede apar.

URGENT!!!!!!!Cautam una bucata mascul pentru o vacanta in Grecia!
Barbie30_
Postat pe 12 Ianuarie 2011 20:40
Barbieeee....mor de ras!
anastasia_m
Postat pe 12 Ianuarie 2011 20:41
eu am mers pe premiza ca acum este copil si tre sa le faca...cat inca poate,nu atunci cand vom avea o familie...Si sa nu fiu ipocrita, si eu mi-am facut de cap ,dar nu la modul de a fi cu altcineva,pentru ca simteam ca nu am nevoie... Dar,de cand am fost cu celalat ,mi-am dat seama ca El, are cam tot ce-mi doresc de la persoana care sa fie langa mine ...cu exceptia distractiilor... si acum se pare ca el nu poate trai cu ideea ca eu si cu celalalt ne-am ...... !!
zici ca sunt obsedata !!
udika22
Postat pe 12 Ianuarie 2011 20:48
[quote name='udika22' date='2011-01-12 20:48:38'Si sa nu fiu ipocrita, si eu mi-am facut de cap ,dar nu la modul de a fi cu altcineva... si acum se pare ca el nu poate trai cu ideea ca eu si cu celalalt ne-am ...... !!
[/quote]
nu crezi ca se cam bat cap in cap afirmatiile astea doua...ori ai...ori n-ai
miss_darine
Postat pe 12 Ianuarie 2011 20:52
De la: udika22, la data 2011-01-12 20:48:38 ...... !!
zici ca sunt obsedata !!

numai zici?????
anastasia_m
Postat pe 12 Ianuarie 2011 20:54
De la: anastasia_m, la data 2011-01-12 20:54:10
zici ca sunt obsedata !!

numai zici?????

Yo am o dilema Ea vorbeste de o relatie spirituala cu doamne doamne de spune "El"?
Barbie30_
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:00
De la: Barbie30_, la data 2011-01-12 21:00:10
De la: anastasia_m, la data 2011-01-12 20:54:10
zici ca sunt obsedata !!

numai zici?????

Yo am o dilema Ea vorbeste de o relatie spirituala cu doamne doamne de spune "El"?

anastasia_m
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:00
De la: udika22, la data 2011-01-12 03:21:34pe scurt,am avut o relatie de 3 ani cu un baiat de varsta mea, 21de ani,practic un copil.....find ca soarecele si pisica , el un Don Juan ce-i place sa traiasca viata la maxim, eu pe concluzia ca nu tot ce zboara se mananca...ne-am despartit,despartit in sensul ca fiecare cu treburile lui,desi ne mai vedeam pentru sex, asta a durat cam 5 luni,pana cand m-am saturat de situatia in sine si am decis ca nu are rost sa ne chinuim, mai mult eu caci eu nu aveam pe nimeni in comparatie cu el...Am incercat sa am alta relatie cu un barbat,mergand pe premiza ca este mai matur (27) si stie ce vrea de la viata...dar degeaba...parca pentru mine nu exista altul...Am incheiat socotelile si cu acest "barbat" :)) ...si am inceput a vorbi iar cu fostul ...care sustine ca desi ma iubeste in sufletul lui, nu poate sa ma ierte pentru ceea ce am facut,ca l-am parasit pentru unu care este mult mai mare ca mine .. :) in fine,am facut sarbatorile,revelionul impreuna..ca deobicei, insa dupa toate astea,a inceput sa-mi reproseze de `Caisa",iar eu la randul meu i-am expus si greselile lui pe care le facuse in timpul relatiei noastre,insa el spune ca nu se poate compara,ca indiferent de orice,eu eram eu si atat !! acum noi avem o excursie de facut la sfarsitul lunii in Grecia,iar acum imi spune ca nu mai vine,ca nu are ce sa faca cu mine acolo,ca poate il las pe acolo si imi gasesc un Barbat (asta pentru ca eu mai tot timpul cand aveam discutii ii spuneam ca am nevoie langa mine de un barbat nu de un pusti sclifosit cu pasarici in cap )...ca sa ma duc cu celalat, numai vorbe de-astea parca la misto spuse... eu vreau sa stiu acum ,asta isi bate joc de mine ??sau e prea obsedat de faptul ca si eu am putut fi cu altul cum a fost si el ??? Il iubesc intradevar,dar sunt si o mare orgolioasa si nu ma las calcata in picioare... nu stiu ce sa fac si ce sa cred..... o parere mi-ar prinde bine

cred ca ti-ai raspuns singurica....
sau mai e una buna ...daca nu e piine ma sacrific si maninc si cozonac...
BEL_AMY1
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu reuseste oare sa il iubeasca? 10 De la: iulia069834 15 Februarie 2010 12:55
Friends with benefits?! 4 De la: kudika_8080 25 Octombrie 2012 21:30
Buna seara .. 32 De la: error20 18 Noiembrie 2010 09:06
e posibil sa se stinga flacara iubirii in decurs de 2 luni??? 43 De la: ionelaela 10 Octombrie 2009 01:00
iubirea 12 De la: anamaria_brunetik 7 Mai 2010 11:17