Setari Cookie-uri

INTERESANT SI UTIL


Multumesc persoanei care s-a gândit la mine ºi mi-a aruncat în cutia electronicã acest mesaj, cãruia i-am dat ascultare întocmai. Dacã nu aveþi ce face, încercaþi ºi voi... Poate fi un singur program de centralizare a adreselor de e-mail, renunþându-se la mesajele vehiculate în care eram rugaþi sã trimitem mai departe apelul la solidaritate cu o fiinþã aflatã în impas.

Fantastic!! Google, Yahoo ºi Microsoft s-au reunit în cel mai puternic MLM online. Sunt în joc sume uriaºe pentru publicitate. Acceseazã link-ul de mai jos, urmãreºte filmul de 2 minute ºi dacã intuiþia îþi “dicteazã” asta, înregistreazã-te gratuit pe:


Numai în ianuarie se fac preînregistrãri! Colaboreazã cu GOOGLE! Lucreazã pentru compania GOOGLE! A început numãrãtoarea inversã pe pagina principalã a site-lui GOOGLE! Mai sunt doar câteva zile în care te poþi înregistra GRATUIT. Compania GOOGLE îþi oferã o posibilitate care nu trebuie pierdutã! Timpul trece! Inregistreazã-te ACUM !!! Acceseazã:

http://www.prelaunchmalaysia.com/mariamariana



Dupã accesarea site-lui, pentru înregistrare, dã clic pe rubrica JOIN, aflatã în partea dreapta sus a paginii. Nu ai nimic de pierdut. INCEARCA!

Acesta este un nou sistem MLM. Asta înseamnã cã sub tine se vor înregistra nu numai persoanele pe care le-ai invitat, ci ºi altele, din întreaga lume.

Care-i câºtigul? Google are un profit de 1,3 milioane dolari pe zi. Din acest profit, o parte îþi poate reveni chiar þie! Pentru a nu rata aceastã oportunitate, ai un singur lucru de fãcut: înregistreazã-te ºi nu vei avea nimic de pierdut! Inregistrarea este complet GRATUITA ºi o poþi face accesând:

http://www.prelaunchmalaysia.com/mariamariana


Aºadar, dupã ce ai accesat site-ul folosind link-ul de mai sus, dã clic pe JOIN. Dupã ce iþi vei introduce datele personale, vei primi un e-mail ce va conþine link-ul tãu personalizat. Nu ai decât sã înlocuieºti în textul de faþã link-urile mele cu cel pe care l-ai primit pe e-mail ºi sã trimiþi apoi textul astfel modificat, rudelor, prietenilor, colegilor din lista ta de adrese de e-mail… NU AI CE PIERDE !!!

GRABESTE-TE!

SUCCES! http://www.prelaunchmalaysia.com/mariamariana



missys
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:17
lasane
scorpyoW
Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce merita astfel de barbati?? 87 De la: kudika_33162 13 Iunie 2013 07:06
Cum sa-l cuceresti si sa-l faci al tau 54 De la: guru_ion 6 Noiembrie 2011 20:02
sa am incredere in el? 12 De la: kudika052198 19 Aprilie 2010 13:58
Au uitat femeile sa flirteze? 11 De la: MIKE_condo 15 Septembrie 2010 19:12
sfat despre munca la domciliu 3 De la: dakina 29 August 2009 23:56