Setari Cookie-uri

Sa traim bine! Cu barbati?!

Buna fetelor! Vreau sa discut cu voi despre relatia mea asteptand bineinteles niste sfaturi ...Sunt de 2 ani cu un baiat de 28 de ani, eu am 22...totul a fost ok la inceputul relatiei...primul an...iubire, iesiri multe, flori, cadouri...ce sa mai zik...de un an incoace s'a schimbat...flori primesc doar la sarbatori, de ziua mea, cadouri nici nu mai spun...ma iubeste mult, stiu asta, simt din comportamentul lui, nu ma intereseaza sa imi faca cadouri materiale atat timp cat el imi demonstreaza ca ma iubeste sincer.
Ca in oricare relatie, au existat si certuri, mici, pe care le rezolvam repede, insa, cam de o luna de zile, cand ne vedem ne certam, se supara din orice motiv, oricat de mic ar fi acela...il iubesc, ma iubeste si chiar nu inteleg de ce imi face toate lucrurile astea ...In casa fac de toate. nu il insel, nu il supar cu nimic dar el gaseste un motiv cat de mic sa se ia de mine.
Eu intotdeauna pun la suflet toate aceste certuri....si ma consum...nu stiu cat mai suport chestia aceasta....am si eu un suflet...ma doare atat de tare cand plec acasa si stiu ca suntem certati...
Fetelor, asa sunt barbatii? Trebuie sa le suportam de fiecare data aceste lucruri? Trebuie sa venim tot noi, negresind cu nimic, la impacare? De ce trebuie sa strangem dupa ei hainele aruncate, mancarea pusa peste tot, sa le facem menajul iar ei sa fie tot nemultumiti?
Pupici!

Postat pe 3 Decembrie 2009 00:34
Inteleg ca te ocupi de gospodaria lui.. desi nu locuiti impreuna. Curios! Nu ti-a cerut lucrul asta niciodata?
Ai stat de vorba cu el? I-ai spus vreodata ceea ce simti, ce ne-ai spus si noua aici? L-ai intrebat clar si raspicat: avem o relatie? doresti ca relatia asta sa mearga mai departe sau nu?

Spui ca te iubeste. Foarte ciudat mod de a-ti arata iubirea prin certuri, gasit nod in papura. La inceput nu era asa, nu? In acest caz, daca azi nu mai e ca ieri.. te-ai intrebat vreodata daca nu cumva si intensitatea sentimentelor lui s-a schimbat?
Cred ca numai vorbind cu el despre asta, de pe pozitii egale si nicidecum de pe pozitie de victima abandonata.. vei afla raspunsul.

Si, daca tot nu locuiesti cu el.. mai ia o pauza din cand in cand. Fa-ti timp si pentru tine... O sa te caute daca ii lipsesti cu adevarat.
rashela
Postat pe 3 Decembrie 2009 03:20
"In casa fac de toate. nu il insel, nu il supar cu nimic dar el gaseste un motiv cat de mic sa se ia de mine.
Fetelor, asa sunt barbatii?
De ce trebuie sa strangem dupa ei hainele aruncate, mancarea pusa peste tot, sa le facem menajul iar ei sa fie tot nemultumiti?"
Stii, mai exista un topic de genul asta, cu tema " de ce ma trateaza ca pe o servitoare"?
Imi spui si mie de ce esti atat de cuminte, docila si gospodina? O sa-mi spui ca toate astea le faci in numele iubirii! Wrong answer! Incearca sa fi un pic mai egoista si sa incepi sa te gandesti la tine si mai putin la d-nul iubit! Ocoleste-l vreo doua saptamani si vezi ce atitudine adopta dupa aceea!
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2009 13:55
Am discutat cu el despre relatia noastra...Imi spune ca ma iubeste, ca vreau sa avem in cont o relatie si nu ma minte, pentru ca in 2 ani de zile am invatat sa il cunosc...

Stii...acest lucru l-am auzit de n ori "esti prea cuminte", "faci prea multe"...am un servici destul de greu, ma intalnesc cu el dupa ce isi termina si el serviciul si vreau sa ma relaxez si eu...sa scap de grijile cotidiene...cand nu fac ceva...incepe scandalul...sunt satula de nervii de la servici...nu pot rezista si la cei de acasa...si el tot gaseste motiv...iar daca spun ca nu ne intalnim intr-o zi...imi spune ca nu vreau sa ma vad cu el si apoi imi spune ca el nu poate sa se intalnesca cu mine a doua zi, chiar daca nu e asa, o face la ambitie...
AmaliaSissi
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:28
Pai ambitioneaza-te si tu si spune-i ca vrei sa iei o pauza de .....cat vrei tu, dar nu o zi sau doua!
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2009 15:39
Imi pare rau , nu vreau sa fiu nici cinica nici pragmatica , dar realitatea e una care nu iti permite sa fii altfel . Scurt pe doi , cand un barbat isi schimba comportamentul brusc , nemotivat (aparent) de obicei e ceva putred , adica mai explicit "altcineva" . Cand isi face o alta relatie ...E posibil sa aiba pe altcineva ...asa ca iti doresc sa fii prudenta si sa te protejezi cat mai mult , caci , dragostea "orbeste", sau , de multe ori ne facem ca nu vedem de frica sa nu suferim . Sper sa ma insel. O sper pentru tine . Iti doresc tot binele din lume si toata dragostea si fericirea la tine sa fie !
kenyaa
Postat pe 5 Decembrie 2009 04:18
De la: kenyaa, la data 2009-12-05 04:18:00Imi pare rau , nu vreau sa fiu nici cinica nici pragmatica , dar realitatea e una care nu iti permite sa fii altfel . Scurt pe doi , cand un barbat isi schimba comportamentul brusc , nemotivat (aparent) de obicei e ceva putred , adica mai explicit "altcineva" . Cand isi face o alta relatie ...E posibil sa aiba pe altcineva ...asa ca iti doresc sa fii prudenta si sa te protejezi cat mai mult , caci , dragostea "orbeste", sau , de multe ori ne facem ca nu vedem de frica sa nu suferim . Sper sa ma insel. O sper pentru tine . Iti doresc tot binele din lume si toata dragostea si fericirea la tine sa fie !



Si din pacate ... ai atat de multa dreptate ...
ClassyCat
Postat pe 5 Decembrie 2009 07:24
te-ai gandit vreodata k s-a plictisit de tine?incearca si tu sa faci anumite schimbari...am trecut si eu prin aceeasi situatie.....aiurea dar ne-am impacat si acum ne intelegem bine
dudu1992
Postat pe 5 Decembrie 2009 08:17
si fa o schimbare nu pentru el,ci' pentru tine.....lasa problemele de' oparte si fii independenta schimbarea asta brusca la el nu este ceva normal(ori plictiseala.,ori are alta relatie)


te pwp..si ai grija...greu cu barbatii:P
dudu1992
Postat pe 5 Decembrie 2009 08:20
De la: FloareDeNuMaUita, la data 2009-12-03 14:28:43Am discutat cu el despre relatia noastra...Imi spune ca ma iubeste, ca vreau sa avem in cont o relatie si nu ma minte, pentru ca in 2 ani de zile am invatat sa il cunosc...

Stii...acest lucru l-am auzit de n ori "esti prea cuminte", "faci prea multe"...am un servici destul de greu, ma intalnesc cu el dupa ce isi termina si el serviciul si vreau sa ma relaxez si eu...sa scap de grijile cotidiene...cand nu fac ceva...incepe scandalul...sunt satula de nervii de la servici...nu pot rezista si la cei de acasa...si el tot gaseste motiv...iar daca spun ca nu ne intalnim intr-o zi...imi spune ca nu vreau sa ma vad cu el si apoi imi spune ca el nu poate sa se intalnesca cu mine a doua zi, chiar daca nu e asa, o face la ambitie...

cand apar ambitiile in relatie e mai bine sa te lipsesti de acea relatie.
Valitza88
Postat pe 5 Decembrie 2009 09:07
dupa cum am citit si cum te-ai exprimat ...draga mea tu esti femeiea de casa a lui... daca certurile voastre pornesc de la asta ...e naspa. eu zic safii un pic altfel, nu te mai implica in activtatile din casa lui, mai bine pregateste o seara romantica, surprize , faceti altceva decat ordine prin casa .... ai sa vezi ca se schimba atmosfera ... te-ai gandit la varianta ca te-ar insela? iti spun din experienta mea...cam acelasi tip de relatie, imi spunea ca ma iubeste , ca sunt totul pentru el , trebuia s ane casatorim si intr-o seara mi spune ca m-a inselat cu o tipa si este insarcinata ... si la starea civila in data stabilita de noi a mers cu individa respectiva...asa ca ia si vezi in detaliu acest aspect... munca ne mananca tot timpul si nervii , ina nu este o scuza sa iti deteriorezi relatia personala...
LoveParade
Postat pe 5 Decembrie 2009 09:38
Nu e greu sa ii accepti, e indeajuns sa ii intelegi.Ti-a spus vreodata iubitul tau ca are nevoie de libertate.Chiar daca aveti o relatie de ceva timp, cred ca e timpul sa va acordati putina libertate, a-ti sufocat relatia, lasa-i timp sa iasa cu prietenii, singur si in acelasi timp, fa si tu asta, relaxeaza-te, iesi cu prietenele, distreaza-te, esti inca tanara si nu are rost sa renunti la frumusetea aceste varste, la mici tabieturi pe care ai putea foarte bine sa le ai, sa ii demonstrezi ca , nu e buricul pamantului si ca , tu contezi, trebuie sa inveti de asemenea sa te apreciezi mai mult, sa ai incredere in tine si sa fii putin mai independenta.Dependenta e cea care l-a facut pe el, sa devina rece si sa gaseasca mereu un motiv de cearta.Tot dependenta fata de el, pe care o demonstrezi, il va indeparta si indemna sa isi caute o alta...asa ca, ochii deschisi la orice modificare de comportament...pentru ca poate demonstra ca s-a instalat monotonia in relatie sau ca e disponibil, pentru altele....Iti doresc succes in a deveni o femeie adevarata, care sa realizeze ce isi doreste, si sa ai incredere in tine ca poti sa iubesti, fara a deveni dependenta de un "el", oricare ar fi....Iubeste frumos, zambeste tuturor, gandeste pozitiv, indiferent de situatie si traieste-ti viata fara frustrari si din plin, ca e scurta si toti stim asta.Gandeste-te daca ai timp de pierdut!Viata e foarte imprevizibila!!!
maddalena
Postat pe 5 Decembrie 2009 09:44
da si daca iti spune ca te iubeste nu inseamna ca e adevarat......poate nici el nu mai stie ...si fostul meu iubit imi spune si acum ca ma iubeste chiar daca mi a dat liber... :))))deci sunt niste mincinosi..si cel mai tragic este ca noi ii credem
andre208
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:01
De la: , la data 2009-12-03 00:34:57Buna fetelor! Vreau sa discut cu voi despre relatia mea asteptand bineinteles niste sfaturi ...Sunt de 2 ani cu un baiat de 28 de ani, eu am 22...totul a fost ok la inceputul relatiei...primul an...iubire, iesiri multe, flori, cadouri...ce sa mai zik...de un an incoace s'a schimbat...flori primesc doar la sarbatori, de ziua mea, cadouri nici nu mai spun...ma iubeste mult, stiu asta, simt din comportamentul lui, nu ma intereseaza sa imi faca cadouri materiale atat timp cat el imi demonstreaza ca ma iubeste sincer.
De ce trebuie sa strangem dupa ei hainele aruncate, mancarea pusa peste tot, sa le facem menajul iar ei sa fie tot nemultumiti?
Pupici!

Ca in orice relatie ai ajuns in faza in care constati preponderent ceea ce te nemultumeste, banuiesc faptul ca afirmi asta, ca te comporti diferit si comunici diferit.
In procesul relationarii cele doua persoane evolueaza.
Comunicarea care era facuta pe principii total fizice....comunicare verbala, transfer de obiecte, gesturi, posturi.
Ei bine cand atentia se orienteaza spre ceea ce a fost in pimele zile de relationare....se constata ca ceva lipseste.....emotia. Insa emotiile apar ca efect al actiunilor zilnice.
Emotia daruirii unui cadou, a unei atentii difera acum pentru el astfel ca e posibil sa doreasca sa daruiasca mai mult......insa nu stie cum.
Mergand pe varianta ca a daruit cam tot ce stia sa daruiasca pentru a marca o emotie placuta......ajunge in situtia cand nu mai stie ce sa faca. Daca nu mai face nimic...pare ca nu il mai intereseaza. Insa poate ca daruieste sub alta forma......interes sporit pentru imbunatatirea situatiei financiare a familiei. Asta dpdv al femeii se traduce ca lipsa de interes pentru ea.
Daca ea constata asta si o manifesta ca o nemultumire continua....el vede ca ...orice face.....rezultatul e acelasi...ea e nemultumita. Astfel devine frustrat, nervos , neglijent.
Practic nu stie ce vrea cea de langa el. E rau....e bine? E normal. E un pas in evolutia relatiei.
Femeia e mai emotionala....barbatul mai rational. Frustrarile emotionale ale femeii n-au baza rationala din punctul lui de vedere......el face rational tot ce poate...insa emotional nu produce efecte decat nemultumire. Ajunge in situatia ingrata in care actioneaza pe multe cai rationale, noi....fara efecte emotionale imbunatatite la partenera. Concluzia ca ea e mereu nemultumita permanent reiese automat dpdv rational. Dupa mai multe incercari...pare ca indiferent ce face esti nemultumita....fie ca spui asta fie ca se percepe din comportament. In general barbatii cauta cauza. Daca interior fac tot ce pot....concluzia e una singura......ea refuza sa vada ce face el. Frustrarea masculina se transforma astfel in ideea ca femeia iubita s-a schimbat. E alta.....
De aceea te intreb.......el e constient, dar constient zic.....ca esti in linii mari multumita de el ?
Ii transmiti fara reprosuri......exact ce iti place. A transmite permanent ce nu iti place dezorienteaza.
Daca din un milion de opttiuni prin care iti poate arata ca te iubeste.........alege douazeci pe care constata apoi ca nu inseamna iubire pentru tine......mai alege apoi alte duazeci....la fel fara efect.....renunta. E greu sa explorezi in necunoscut, daca nu ai cat de cat un reper.
Din un milion de optiuni, exclude pe cele pe care le-a manifestat in relatia cu tine (vreo 100), exclude incercarile facute (inca vreo 50), si constata ca mai are inca vreo 999850 de posibilitati. Asta inseamna ca mai are de facut doar atatea incercari ca sa iti dovedeasca iubirea. 999850....o nimica toata. Porneste insa in acest drum cu constatarea ca orice face.....esti nemultumita. Astfel ca intrebarea rationala e ....merita? Cam mult efort care poate fi degeaba.
Dar daca femeia de langa el spune exact ce ii place, ce doreste de la omul iubit, oferind de fapt indicii prin care el sa aleaga din restul optiunilor.
Un exemplu e sa subliniezi ce iti place la el.....ce apreciezi la el, ce emotii placute iti provoaca, ce emotii ai dori sa mai experimentezi. Apoi lasa pe el sa caute solutii si optiuni. Si cand gaseste cat de cat ceva...apreciaza efortul, da indicii. Nu s-a nascut ca sa anticipeze ce iti place toata viata, abia anticipeaza ce ii place lui. Insa daca are indicii despre cum ti-ar placea sa fie relatia si beneficiaza de rabdare si intelegere din partea ta.......acel ceva il va manifesta in relatie.....stie ce vrei.
Insa pentru asta e nevoie sa aflii ce vrei......nu ce nu vrei. Ce nu vrei sunt cam 999000 de optiuni.
Ce vrei exact sunt cam 850. Aratandu-i pe rand....aia imi place la tine....si aia imi place la tine, si aia imi place la un barbat, si aia imi place la un barbat.......stie ce cauta.....
Ai si tu un semn....daca in timp de un an....situatia devine frumoasa inseamna ca e atent la ce doresti, si cauta sa manifeste in relatia voastra ce iti place.
Insa daca vrei sa obtii de la un barabat totul.....apreciaza-l pentru ceea ce face. Un barbat rupe diguri pentru persoana care il sustine moral si il apreciaza! In schimb fuge din calea problemelor care nu au solutie din start. Ofera-i posibile solutii, apreciaza fiecare miscare in directia buna, chiar nereusita, e o incercare........si sigur te vei simti regina sa!
catyboy69
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:42
stiu exact cum e!te inteleg perfect.eu stau cu el de 4 ani si se supara din orice,dar la mine cel mai grav e ca lui i se pare normal cand face cate ceva(si aici nu ma refer la infidelitate),dar eu daca ii gresesc cu acelasi lucru se supara si nu mai vb cu mine cu zilele si se poarta rece.stii cum e?nu trebuie sa-i suportam cu toate ifosele astea.asa mergeam si eu la el sa ne impacam chiar daca el era vinovat... o prostie!!!! trezeste-te la realitate!ai 2 maini,2 picioare?!ai,da?atunci dc sa te umilesti atat mergand la el sa va impacati at cand el greseste?!de aia face asa ca e sigur ca indiferent ce ti-ar face tu il cauti.ca si eu atata am plans si m-am consumat in relatia mea incat la un moment dat obosesti fizic si psihic sa-i suporti toate nazurile si toanele.asculta la mine ca am trecut prin aceeasi treaba.putina indiferenta nu strica.daca va certati lasa-l asa,abtinete sa-l mai cauti.e greu dar o sa mearga.incearca macar o data si o sa vezi rezultatul.nu merita nici un barbat lacrimile noastre si mai devreme sau mai tarziu o sa regretam de multe chestii pe care nu le-am fac sau am renuntat la ele din cauza unui barbat.gandeste-te putin la intrebarea pe care ti-o v-oi pune si sa-mi rasp sincer si mie si tie.asta viata vrei sa o ai langa barbatul asta,asta iti doresti?ca toata viata sa te chinui asa din cauza lui?aceeasi intrebare mi-a pus-o si mie sor'mea mai mare(eu am 24) si asa m-a trezit la realitate si am luat masuri ,iar acum mi-e mai bine.ce sa-ti zic,e decizia ta.bafta!!! si meriti sa fii putin fericita si sa vezi ca sunt barbati,alti barbati care te pot face sa zambesti.te pup
amnaraluca
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:43
De la: FloareDeNuMaUita, la data 2009-12-03 14:28:43Am discutat cu el despre relatia noastra...Imi spune ca ma iubeste, ca vreau sa avem in cont o relatie si nu ma minte, pentru ca in 2 ani de zile am invatat sa il cunosc...

Stii...acest lucru l-am auzit de n ori "esti prea cuminte", "faci prea multe"...am un servici destul de greu, ma intalnesc cu el dupa ce isi termina si el serviciul si vreau sa ma relaxez si eu...sa scap de grijile cotidiene...cand nu fac ceva...incepe scandalul...sunt satula de nervii de la servici...nu pot rezista si la cei de acasa...si el tot gaseste motiv...iar daca spun ca nu ne intalnim intr-o zi...imi spune ca nu vreau sa ma vad cu el si apoi imi spune ca el nu poate sa se intalnesca cu mine a doua zi, chiar daca nu e asa, o face la ambitie...


pai daca ii permiti....
kitty_krieger
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:53
De la: amnaraluca, la data 2009-12-05 10:43:20
si meriti sa fii putin fericita si sa vezi ca sunt barbati,alti barbati care te pot face sa zambesti.te pup

E foarte adevarat....sunt foarte multi care te pot face fericita....dar mai devreme sau mai tarziu vei constata ca ajungi exact in acelasi punct.....un platou in relatie.
E momentul in care partenerii trebuie sa spuna ce doresc unul de la altul.....pe sleau, fara ocolisuri.
E momentul in care decid de fapt....continua...sau renunta.
Adevarul e ca poti sa traversezi mii de relatii pe care le parcurgi doar pana apare momentul dificil, si asa sa iti petreci viata, schimband partenerii.
Insa mai e o varianta....comunicarea pentru a va cunoste cu adevarat si a trece de cel mai dificil moment de pana acum........constientizarea faptului ca relatia daca nu evolueaza .....se pierde!
catyboy69
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:55
"Sa traim bine! cu barbati?! "


daca nu iti convine, treci pe femei.
Tazmanian
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:58
Cred ca a inceput sa fie prea sigur de tine,crede ca te cunoaste prea bine si nu mai trebuie sa te impresioneze cu ceva,stie ca esti de acord cu orice ai spune ori ca lasi de la tine mereu.Fii putin mai imprevizibila,putin mai egoista,pune-te pe primul plan,nu mai fii la dispozitia lui tot timpul.Nu te mai cauta,inseamna ca sentimentele lui pt tine sunt cam pe duca si nu mai merita sa-ti irosesti timpul cu el chiar daca-l iubesti.Si nu mai fii menajera lui,l-ai invatat prost!
kudika033765
Postat pe 5 Decembrie 2009 11:21
Cum il obisnuiesti..de la inceput....asa il ai.Nu sunt asa toti barbatii!....Al meu a fost unul minunat...
kudika085347
Postat pe 5 Decembrie 2009 11:32
Buna.....o discutie ar fi un inceput, poate ca ati ajuns la aceea monotonie existenta in orice cuplu, v-ati obisnuit prea mult unul cu celalalt....Vorbeste cu el!!!
branioana
Postat pe 5 Decembrie 2009 11:58
Bun raspuns cathyman69,am sa tin cont de ceea ce ai spus tu aici.Ai dreptate,cand vrei sa obtii de la cineva ceva,pune accent pe partea pozitiva!Foarte adevarat!Sa nu spui ca esti psiholog!
PS.Omul cat traieste invata!
kudika033765
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:09
Este dur ce iti voi spune,dar,de cele mai multe ori cand un barbat se schimba,aparent fara motiv si devine agresiv(nu neaparat fizic) se intampla pentru ca o a 3 a persoana este intre voi sau ,mai rau el este interesat de o alta femeie si aceasta nu doreste o relatie cu el.
O alta varianta ar fi ,ca pur si simplu s-a plictisit sau considera ca i se cuvine cum il tratezi.
Ai de gand sa il cresti si tu,nu l-a crescut mamica lui destul?
I-ati o pauza si poate se trezeste si el.
la_belle_mer
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:22
Mai fetelor am vazut toate comentarii dvs.Un singur lucru este cert,,nu va grabiti ca fata mare la maritat.De ce nu tatonati terenul de la inceput,ca sa rideti la urma.Eu scumpe prietene va doresc: un munte de sanatate,o mare de fericire si un graunte de noroc.
Maris_29_vs_Ivoriana
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:33
Daca nu te inseala...sigur ii trece prin minte.Probabil i s-a pus patutza pe cineva care e diferita de tine,care nu-i da prea multa atentie,e independenta,il starneste.Tu esti mereu acolo langa el,asteptandu-l.Mai ia aer si tu,nu-i mai da atat importanta,iesi in oras cu prietenii,da impresia ca esti ocupata si ca te cauta lumea,ca si alte persoane iti vor compania.Petrece mai putin timp cu el.Si daca nu locuiesti cu el,lasa-i in pace casa.Sa-si faca singur treburile casnice ca nu e olog.Eu locuiesc cu prietenul meu de mai bine de 1 an si in a doua saptamana de relatie i-am pus in brate covorul si l-am trimis in spatele blocului sa-l scuture de praf.Si dupa un an daca nu face ceva in casa stiu sa-l educ.De ex.,daca nu spala vasele,nu-i calc hainele pana cand cedeaza si face cum spun eu.Si asa..de dragul relatiei pe care o am si cu alte persoane,mai ies in oras fara el ca sa stie ca nu e chiar totul pt. mine si ca ma descurc si fara el.La barbati nu le prinde bine siguranta ca esti doar a lor.Tre sa stie ca ai valoare si ca ravnesc si altii la tine iar ei pot fi inlocuiti oricand.Lumea nu se termina cu o persoana.Esti prea previzibila si s-a plictisit poate.Fa-l sa nu stie la ce sa se astepte de la tine in urmatoarele ore,zile.Si inca ceva...fii frumoasa tot timpul,fa-l sa-i vada pe altii intorcand capul dupa tine pe strada,sa fie mandru ca nu te are altul ci el.Si atunci sigur nu o sa se plictiseasca.
Sper sa-ti fie de ajutor sfaturile pe care le-ai primit.
Succes!
theolina
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:01
Ei nah,se mai intampla. Altu'n loc. Are balta pesti.
ayyryynn
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:16
De la: miss_darine, la data 2009-12-03 13:55:34"In casa fac de toate. nu il insel, nu il supar cu nimic dar el gaseste un motiv cat de mic sa se ia de mine.
Fetelor, asa sunt barbatii?
De ce trebuie sa strangem dupa ei hainele aruncate, mancarea pusa peste tot, sa le facem menajul iar ei sa fie tot nemultumiti?"
Stii, mai exista un topic de genul asta, cu tema " de ce ma trateaza ca pe o servitoare"?
Imi spui si mie de ce esti atat de cuminte, docila si gospodina? O sa-mi spui ca toate astea le faci in numele iubirii! Wrong answer! Incearca sa fi un pic mai egoista si sa incepi sa te gandesti la tine si mai putin la d-nul iubit! Ocoleste-l vreo doua saptamani si vezi ce atitudine adopta dupa aceea!


Ai foarte mare dreptate tipul asta sa cam saturat de u. Ia o pauza ca sa vezi intradevar daca acesta mai tine la u. Distanta dintre voi o sa stabileasca clar sentimentele care mai sunt intre voi. Si daca e sa duca intr-o directie nedorita atunci r trebui sa te resemnezi. Pt ca e complet aiurea sa iti sacrifici u fericirea ta pt fericirea lui.
emanuell18
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:18
bravo ,ai reusit sa devi neinteresanta Evident ai devenit femeia lui nu iubita lui. Imi pare rau pentru tine dar ai intrat intr-un con de umbra . Sa te lamuresc ,gatesti -da ,speli-da ,esti atenta cu el-da ,ii indeplinesti toate dorintele-da ,FELICITARI ai devenit mamica lui , cred ca este cazul sa reevaluezi situatia ,nu cumva te-ai uitat pe tine?
kudika073419
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:25
ceau draga....eu iti dau urmatoru sfat ..intra in sufletu lui vezi ce il supara si ce il apasa ....ial cu dragu meu chiar daca e nervos si tipa la tine sau chesti de genu asta tu tineti nervi pana cedeaza si vezi ce probleme are...poate are pe altcineva fa in asa fel in cat sa iti spuna ce il apasa...te pup si mult succes sper sa iti foloseasca la ceva sfatul meu
kudika078114
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:35
draga nu spune niciodata ca il cunosti pentru ca ,,,cu un om traiesti o viata si nu ai cum sa il cunosti
pentru ca barbati sunt smecheri...mai smecheri decat crdem noi....
kudika078114
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
El,cu 11ani mai mare 10 De la: hystria1 4 Septembrie 2010 14:30
Kudika....un forum pentru persoanele frustrate si fixate! 209 De la: Barbie30 28 Februarie 2014 15:50
Nu inteleg 65 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 10:27
barbatii sunt porci 512 De la: nikky21 15 Septembrie 2009 17:38
crizatele 11 De la: rashela 26 Mai 2010 12:48