De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:12:47De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 10:08:12De la: PAPASS, la data 2013-05-21 09:34:05
ESTI BUNA IN A.T.I. DAR SANT SI ALTI BUNI DEGEABA LUCREZI DIN CONSOLE , TOT TE GINESC! O SA FIU CU OCHI PE TINE LA TOT CE MISTI! CAND MA GANDESC CAT RAU LE-AI FACUT PRIETENELOR TALE,CAT LE-AI ATACAT DIN CONTURILE TALE. ESTI RECE CHIAR NUMELE TE DEFINESTE.TE ANUNT CA MA-I LUCREZ ,MA-I FAC SAPATURI ."PAPASS"
MA-I TE SAPA PAPASSUL te regasesti in oglinda..cate conturi ai?
Foarte multe are.
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 10:19
|
Vio , Fulguletz , eu va -icesc deocamdata , si ma apuc sa adun de pe aici ca e dezastru...
|
Rotty_ Postat pe 21 Mai 2013 10:21
|
De la: Rotty_, la data 2013-05-21 10:21:12Vio , Fulguletz , eu va -icesc deocamdata , si ma apuc sa adun de pe aici ca e dezastru...
Te pupic si eu, Rotty! Spor la treaba!
|
|
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 10:22
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 09:33:17De la: Camelia_08, la data 2013-05-21 09:26:35De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 08:39:46De la: Camelia_08, la data 2013-05-21 08:27:11
Buna dimineata si buna sa va fie inimioara !
O zi frumoasa tuturor si LA MULTI ANI CU SANATATE ,CELOR CARE AZI SARBATORESC , ZIUA NUMELUI !!!
http://www.youtube.com/watch?v=K1Jeuv9Sk_s
Salut Camy si multumesc pentru urare am un sarbatorit in familie
..te servesc cu o cafea asa cum sti tu. .ca o fac eu ..te pup si iti doresc o zi frumoasa scumpa!
Multumesc si eu ptr urari ,Fulgulet ! si multa sanatate sarbatoritului tau ,o zi excelenta iti doresc si distractie placuta !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3h4X8sKulag
http://www.youtube.com/watch?v=Zgu0BvsEqLo
Multumesc frumos Camy, astept sa vina de la scoala..sa ii serbez ziua..
...o zi frumoasa iti doresc si tie Camy..si La multi ani!...daca ai sarbatoriti in familie..
http://www.youtube.com/watch?v=xGL3oympZZg
am si eu unul scumpica ,cu inima si sufletul sunt langa el ,ptr ca fizic nu pot ! ...te pup si ai grija de tine si ingerasul tau ,ptr ca asta este cel mai important ,lasa rautatile celor care vor sa te denigreze ,ptr ca cine te admira �,respecta si iubeste o face chiar de ai 100 de conturi ...esenta este sa fi om sa ai un caracter frumos si sa transmiti semenilor tai prin acest virtual tot ceea ce este mai frumos si sa ne mangaiem sufletele asa cum stim fiecare mai bine ...din punctumeu de vedere orice poate fi ceea ce doreste ,dar sa aibe un caracter frumos si sa ne incante sufletele atunci cand citim ...si vezi cucul ala tu-i mama lui nu mai apare ??? ...capul sus si pieptul inainte ,inca o data te rog sa nu mai bagi in seama rautatile nimanui la adresa ta ...IGNORANTA TOTALA !!! ...nu poti schimba pe nimeni ,fiecare este asa cum la lasat Dumnezeu si trebuie lasati in garla si balta lor sa se scalde ,mai ales ca in tara este caldura mare si au nevoie de bai ....
|
Camelia_08 Postat pe 21 Mai 2013 10:29
|
Tot trista,patetica si limitata esti VIO...asa cum te-a facut ma-ta...in eprubeta...
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 10:37
|
De la: Camelia_08, la data 2013-05-21 10:29:07De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 09:33:17De la: Camelia_08, la data 2013-05-21 09:26:35De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 08:39:46De la: Camelia_08, la data 2013-05-21 08:27:11
Buna dimineata si buna sa va fie inimioara !
O zi frumoasa tuturor si LA MULTI ANI CU SANATATE ,CELOR CARE AZI SARBATORESC , ZIUA NUMELUI !!!
http://www.youtube.com/watch?v=K1Jeuv9Sk_s
Salut Camy si multumesc pentru urare am un sarbatorit in familie
..te servesc cu o cafea asa cum sti tu. .ca o fac eu ..te pup si iti doresc o zi frumoasa scumpa!
Multumesc si eu ptr urari ,Fulgulet ! si multa sanatate sarbatoritului tau ,o zi excelenta iti doresc si distractie placuta !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3h4X8sKulag
http://www.youtube.com/watch?v=Zgu0BvsEqLo
Multumesc frumos Camy, astept sa vina de la scoala..sa ii serbez ziua..
...o zi frumoasa iti doresc si tie Camy..si La multi ani!...daca ai sarbatoriti in familie..
http://www.youtube.com/watch?v=xGL3oympZZg
am si eu unul scumpica ,cu inima si sufletul sunt langa el ,ptr ca fizic nu pot ! ...te pup si ai grija de tine si ingerasul tau ,ptr ca asta este cel mai important ,lasa rautatile celor care vor sa te denigreze ,ptr ca cine te admira �,respecta si iubeste o face chiar de ai 100 de conturi ...esenta este sa fi om sa ai un caracter frumos si sa transmiti semenilor tai prin acest virtual tot ceea ce este mai frumos si sa ne mangaiem sufletele asa cum stim fiecare mai bine ...din punctumeu de vedere orice poate fi ceea ce doreste ,dar sa aibe un caracter frumos si sa ne incante sufletele atunci cand citim ...si vezi cucul ala tu-i mama lui nu mai apare ??? ...capul sus si pieptul inainte ,inca o data te rog sa nu mai bagi in seama rautatile nimanui la adresa ta ...IGNORANTA TOTALA !!! ...nu poti schimba pe nimeni ,fiecare este asa cum la lasat Dumnezeu si trebuie lasati in garla si balta lor sa se scalde ,mai ales ca in tara este caldura mare si au nevoie de bai ....
wawww...La multi ani! din partea mea Camy.. normal ca ignor..doar sant rece ca un fulg... ...si rea.. cucu nu l-am auzit.. nu a m-ai cantat din ziua aia, adevarul este ca la nebunie si zgomot este in acest cartier...nush de unde a aparut biata pasare.. ..in schim imi canta Costica in fiecare dimineata...cucuriguu
Multumesc Camy pentru cuvintele frumoase...ce izvorasc dintr-un om frumos si minunat ca tine...iti doresc numai bine..te pup!
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 10:39
|
De la: Rotty_, la data 2013-05-21 10:21:12Vio , Fulguletz , eu va -icesc deocamdata , si ma apuc sa adun de pe aici ca e dezastru...
Pup un Roticel. ..iti doresc o zi buna..spor la treaba!
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 10:43
|
De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 10:16:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:01:05De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 09:55:26De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 09:52:23 nu sti cum sa improsti..si sa te razbuni ..ca nu ti-am acordat prietenia...si nu ti-am dus jocul pana la capat....sa improsti cu noroi in prietenii mei...ha!
Eu, una, nu-l cred, stai linistita!
E plin forumul asta de mincinosi ordinari, care imprastie minciuna la adresa altora si seamana zazanie intre utilizatori. Nu pot sa simt decat greata si dispret pentru astfel de indivizi, si asta te indemn si pe tine, Fulgulet, sa faci!
M-am saturat de rautati le altora, intram aici sa comunicam, sa ne relaxam..si nu avem loc de zazanii...
...Vio te rog sa ma crezi...ca si mi-e mi s-a facut o mareeeee greataa de astfel de oameni...zi de zi apare cate un specimen, sa isi de-a in stamba ..unde sant adminii?
Buna intrebare, Fulgulet! Scria Picard, la un alt topic, ca una doua, inainte, ne era sters contul din orice prostie, si mare dreptate avea. Mie insami mi-a fost sters contul abuziv cred ca de 4-5 ori pana acum, pentru niste prostii, iar astia care ne injura, care ne jignesc in cel mai ordinar mod cu putinta si spun minciuni crase la adresa noastra, in modul cel mai jegos cu putinta, nu patesc nimic. De ce? Pentru ca sunt protejati, sunt convinsa de asta, pentru ca o persoana acolo sus, ca sa spun asa, are antipatii pentru unii si simpatii pentru altii.
Eu m-am invatat minte ca nu este baza in cei ce ar trebui sa ne protejeze de atacurile gunoaielor astora cu chip de om, am invatat sa ignor astfel de atacuri, iar atunci cand nu se mai poate, atac si eu la randul meu, fie prin umor, fie in mod direct, insa greata si dispretul pe care le simt pentru jegurile astea umane care imprastie minciuni si jigniri ordinare, ramane.
Sa incerci sa te razboiesti in permanenta cu ei, cei ce te jignesc si mint la adresa ta, e ca si cand te-ai certa cu peretii. Sa incerci sa discuti normal cu ei, la fel, nu vei ajunge la niciun rezultat pozitiv, pentru ca astia nu se logheaza aici ca sa dialogheze si sa faca schimb de impresii si opinii, astia se logheaza pe aici, de dragul show-ului pe care il fac, mintind si jignind, non-stop.
Nu-ti ramane decat sa le dai si tu peste nas, de cate ori simti nevoia, si sa-i ignori, atunci cand nu ai chef de ei si aberatiile lor.
te inteleg perfect Vio...nu m-ai este kudica..ce a fost cadva..nu se permitea...haosul de acum..
tocmai..asta ma intreb si eu... ce motiv au?...capata audienta..prin asta?
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 10:50
|
De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 10:37:06Tot trista,patetica si limitata esti VIO...asa cum te-a facut ma-ta...in eprubeta...
aut.. .afara. ..lasa-mi prietena in pace..acritura ce esti...
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 10:52
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:50:52De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 10:16:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:01:05De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 09:55:26De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 09:52:23 nu sti cum sa improsti..si sa te razbuni ..ca nu ti-am acordat prietenia...si nu ti-am dus jocul pana la capat....sa improsti cu noroi in prietenii mei...ha!
E plin forumul asta de mincinosi ordinari, care imprastie minciuna la adresa altora si seamana zazanie intre utilizatori. Nu pot sa simt decat greata si dispret pentru astfel de indivizi, si asta te indemn si pe tine, Fulgulet, sa faci!
M-am saturat de rautati le altora, intram aici sa comunicam, sa ne relaxam..si nu avem loc de zazanii...
...Vio te rog sa ma crezi...ca si mi-e mi s-a facut o mareeeee greataa de astfel de oameni...zi de zi apare cate un specimen, sa isi de-a in stamba ..unde sant adminii?
Buna intrebare, Fulgulet! Scria Picard, la un alt topic, ca una doua, inainte, ne era sters contul din orice prostie, si mare dreptate avea. Mie insami mi-a fost sters contul abuziv cred ca de 4-5 ori pana acum, pentru niste prostii, iar astia care ne injura, care ne jignesc in cel mai ordinar mod cu putinta si spun minciuni crase la adresa noastra, in modul cel mai jegos cu putinta, nu patesc nimic. De ce? Pentru ca sunt protejati, sunt convinsa de asta, pentru ca o persoana acolo sus, ca sa spun asa, are antipatii pentru unii si simpatii pentru altii.
Eu m-am invatat minte ca nu este baza in cei ce ar trebui sa ne protejeze de atacurile gunoaielor astora cu chip de om, am invatat sa ignor astfel de atacuri, iar atunci cand nu se mai poate, atac si eu la randul meu, fie prin umor, fie in mod direct, insa greata si dispretul pe care le simt pentru jegurile astea umane care imprastie minciuni si jigniri ordinare, ramane.
Sa incerci sa te razboiesti in permanenta cu ei, cei ce te jignesc si mint la adresa ta, e ca si cand te-ai certa cu peretii. Sa incerci sa discuti normal cu ei, la fel, nu vei ajunge la niciun rezultat pozitiv, pentru ca astia nu se logheaza aici ca sa dialogheze si sa faca schimb de impresii si opinii, astia se logheaza pe aici, de dragul show-ului pe care il fac, mintind si jignind, non-stop.
Nu-ti ramane decat sa le dai si tu peste nas, de cate ori simti nevoia, si sa-i ignori, atunci cand nu ai chef de ei si aberatiile lor.
te inteleg perfect Vio...nu m-ai este kudica..ce a fost cadva..nu se permitea...haosul de acum..
Probabil...
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 10:53
|
De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 10:53:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:50:52De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 10:16:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:01:05De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 09:55:26De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 09:52:23 nu sti cum sa improsti..si sa te razbuni ..ca nu ti-am acordat prietenia...si nu ti-am dus jocul pana la capat....sa improsti cu noroi in prietenii mei...ha!
Probabil...
hmmmmmmm... oare?
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 10:58
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:52:11De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 10:37:06Tot trista,patetica si limitata esti VIO...asa cum te-a facut ma-ta...in eprubeta...
aut.. .afara. ..lasa-mi prietena in pace..acritura ce esti... cine se aseamana se aduna...pe forum
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 10:58
|
De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 10:58:45De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:52:11De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 10:37:06Tot trista,patetica si limitata esti VIO...asa cum te-a facut ma-ta...in eprubeta...
aut.. .afara. ..lasa-mi prietena in pace..acritura ce esti... cine se aseamana se aduna...pe forum
ai dat dovada de inteligenta! ..sa nu uiti ca asta o vorba din batrani..si e cat se poate de reala!
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:01
|
Stiu,de asta te-am asemanat cu Muratura SA Vio Franceska
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:02
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:58:11De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 10:53:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:50:52De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 10:16:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 10:01:05De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 09:55:26De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 09:52:23 nu sti cum sa improsti..si sa te razbuni ..ca nu ti-am acordat prietenia...si nu ti-am dus jocul pana la capat....sa improsti cu noroi in prietenii mei...ha!
Probabil...
hmmmmmmm... oare?
Posibil este!
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 11:03
|
aa.. si nu uitaaa...sa tragi usa dupa tine...cand iesi..
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:03
|
Pentru intelijent: decat prietena cu o pramatie perversa ca tine si altii asemanatori tie, mai bine prietena, cu putini oameni, dar de calitate.
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 11:04
|
Care usa? La bordelul tau ?
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:05
|
De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 11:02:53Stiu,de asta te-am asemanat cu Muratura SA Vio Franceska
Multumesc pentru remarca.. ai devenit critic de arta...doar esti inteligent .marsssss afaraaaaa!
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:06
|
De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:04:58Pentru intelijent: decat prietena cu o pramatie perversa ca tine si altii asemanatori tie, mai bine prietena, cu putini oameni, dar de calitate. cand ti-am cerut eu prietenia ? ce,crezi ca vreau sa fiu prieten cu muraturi ca tine,VIO ?
Sa impartim acelasi borcan in care stai si din care scrii prostii pe forum ?
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:07
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 11:06:30De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 11:02:53Stiu,de asta te-am asemanat cu Muratura SA Vio Franceska
Multumesc pentru remarca.. ai devenit critic de arta...doar esti inteligent .marsssss afaraaaaa! tot din bordelu tau ?
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:08
|
De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 11:08:51De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 11:06:30De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 11:02:53Stiu,de asta te-am asemanat cu Muratura SA Vio Franceska
Multumesc pentru remarca.. ai devenit critic de arta...doar esti inteligent .marsssss afaraaaaa! tot din bordelu tau ?
ti-ai adus aminte de locul in care te-ai nascut tu?
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:11
|
Sigur,,,nu a fost in bordelul tau ,,,la tine,,,in bordel,,,am venit mai tarziu cand mi-a mai crescut
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:14
|
De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:04:58Pentru intelijent: decat prietena cu o pramatie perversa ca tine si altii asemanatori tie, mai bine prietena, cu putini oameni, dar de calitate.
Corect!
Vio merg sa ma pregatesc pentru petrecere ...te pup si iti doresc o zi frumoasa !
http://www.youtube.com/watch?v=RJ7lqG_dabQ
http://www.youtube.com/watch?v=6cKknBmfmK8
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:15
|
De la: INTELIGENTUL, la data 2013-05-21 11:14:09Sigur,,,nu a fost in bordelul tau ,,,la tine,,,in bordel,,,am venit mai tarziu cand mi-a mai crescut
cata nesimtire..sa iti fie rusine.. ...ti-a crescut peri albi in cap...de la atata prostie..
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:20
|
E-TE NEA...Du-te la petrecere,si s-o chemi si pe Putzy,ca doar sunteti facute din acelasi aluat amantrei
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:22
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 11:15:30De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:04:58Pentru intelijent: decat prietena cu o pramatie perversa ca tine si altii asemanatori tie, mai bine prietena, cu putini oameni, dar de calitate.
Corect!
Vio merg sa ma pregatesc pentru petrecere ...te pup si iti doresc o zi frumoasa !
Petrecere frumoasa! Inca o data, tot binele din lume pentru amandoi (tie si sotului tau), dar in mod special pentru sarbatoritul tau!
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 11:22
|
De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:22:50De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 11:15:30De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:04:58Pentru intelijent: decat prietena cu o pramatie perversa ca tine si altii asemanatori tie, mai bine prietena, cu putini oameni, dar de calitate.
Corect!
Petrecere frumoasa! Inca o data, tot binele din lume pentru amandoi (tie si sotului tau), dar in mod special pentru sarbatoritul tau!
Multumesc frumos Vio..esti un om minunat!
|
Fulg-de-nea Postat pe 21 Mai 2013 11:25
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 11:25:03De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:22:50De la: Fulg-de-nea, la data 2013-05-21 11:15:30De la: kudika_32792, la data 2013-05-21 11:04:58Pentru intelijent: decat prietena cu o pramatie perversa ca tine si altii asemanatori tie, mai bine prietena, cu putini oameni, dar de calitate.
Corect!
Multumesc frumos Vio..esti un om minunat!
Multam de apreciere!
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 11:26
|
Si eu te pup VIO pentru minunatia ta
|
INTELIGENTUL Postat pe 21 Mai 2013 11:27
|