Setari Cookie-uri

Ce poþi cumpãra cu bani?

Pãi, printre altele, poþi cumpãra Puterea. Care este singurul lucrur ce meritã posedat. Asta pentru a cita din înþelepciunea Baronului Arnheim, personajul lui Oscar Wilde. Arnheim sau...Rothschild?
ileanaadrianastan
Postat pe 23 Ianuarie 2011 06:26




Oscar Wilde, mare mogul preocupat exclusiv de obtinerea puterii, "singurul lucru care conteazã cu adevãrat"
anastasia_m
Postat pe 23 Ianuarie 2011 09:20
ce spuneti voi era cindva...lumea e in schimbare...cu bani poti cumpara orice...orice ,un singur lucru nu poti cumpara...viata,nemurirea.
BEL_AMY1
Postat pe 23 Ianuarie 2011 09:46
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-23 09:46:47ce spuneti voi era cindva...lumea e in schimbare...cu bani poti cumpara orice...orice ,un singur lucru nu poti cumpara...viata,nemurirea.

...din pct acesta de vedere, lumea e asa dintotdeauna...in rest asa e ...(scuze...'neata natiune )
kudika195501
Postat pe 23 Ianuarie 2011 09:52
poti cumpara sex cu o tailandeza
battleofwits
Postat pe 23 Ianuarie 2011 10:43
flota de la basescu
scorpyoW
Postat pe 23 Ianuarie 2011 14:16
De la: ileanastan, la data 2011-01-23 06:26:30Pãi, printre altele, poþi cumpãra Puterea. Care este singurul lucrur ce meritã posedat. Asta pentru a cita din înþelepciunea Baronului Arnheim, personajul lui Oscar Wilde. Arnheim sau...Rothschild?


e rothchild, si a murit. ce se spune despre el, ce se stie despre el? ca a fost un avar, a creat impreuna cu alti bancheri tragedia asta pe care o numim sistemul economic "modern", au distrus vieti prin 20 impreuna cu rockeffeler si alti cativa bancheri care au creat artificial marea criza din 20 in state, exact cum in zilele noastre l au creat din nou, dadeau imprumut bani, care NU AU NICI O VALOAREA< culmea e ca scrie pe bani ca nu au nici o valoare, sunt doar "legal thender".

dar s ar putea scrie mii de pagini pentru a ajunge la o singura concluzie, cat timpul majoritatea sunt oi , intotdeauna vor fi niste ciobani care sa profite si sa traiasca de pe urma prostiei si usurintei lor de a fi manipulati.


ce cumperi cu bani? tragedii.

banii s unt cea mai mare tragedie din istoria omenirii, tehnologia e de fapt singura care ajuta cu adevarat omenirea. ganditi va doar la nano roboti (deja realizati la un nivel), roboti de marimea unui atom care pot recrea absolut orice, ganditi va la surse de energie alternative, care la fel, de 20 de ani bat in acelasi loc, ganditi va la fuziunea la rece, care practic e o sursa de energie care practic nu se termina niciodata (ca soarele), toate cele de mai sus, au fost sabotate la propriu de companiile multinationale care au tot interesul de a mentine starea deplorabila in care 97% din populatie traiesc, caci, dupa cum toti stiti 6% de pe glob detine 97% din bani.

ce cumperi cu bani? lucruri. ce faci cu lucrurile? intr un final nimic, sunt doar un miraj, da , le vreau si eu, insa la sfarsitul zilei sunt doar lucruri.

banii sunt un Mijloc, nicidecum o finalitate.
rockk
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:24
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-23 09:46:47ce spuneti voi era cindva...lumea e in schimbare...cu bani poti cumpara orice...orice ,un singur lucru nu poti cumpara...viata,nemurirea.


si iar te nseli. s a efectuat in rusia primul transplant de creier de caine (da, in alt trup)

la fel, ajunge sa dai pe discovery o data pe sapt sa vezi emisiuni care vb despre cum in mai putin de 10 ani vor fi destule medicamente care sa controleze imbatrinirea, proces DECLANSAT de o singura gena, si sunt sute de alte metode.

la fel, clonarea unei inimi s a efectuat, din nou, trupul omenesc se poate inlocui foarte usor.

ideea e ca banii sunt controlati de un grup foarte restrans de oameni, vb de bani seriosi , la granita banilor cu adevarata putere, acolo unde nu oricine are un pret, pur si simplu pt ca banii nu au nici o valoare in cercurile cu adevarat importante, prin simplul fapt ca orice idiot poate face bani, insa acces, accesul nu l poti cumpara cu bani.

insa poti cumpara cele de mai sus, MEDICAMENTE in primul rand cu bani, si in cativa ani , si nu exagerez, chiar parti ale corpului crescute in laborator, astfel incat sunt 100% compatibile cu trupul tau.

si da, pana nu va fi un dezastru, pana nu va fi totul redusc la cenusa pana atunci banii vor parea pentru multi mirajul fericirii, ca pana una alta orice idiot cauta asta, si te vei trezi la 40 de ani, cu cariera mult visata, cu banii multi visati, inconjurat de o multime de obiecte care nu fac un rahat si cu oameni falsi care nu ti ofera nici o satisfactie, si te vei intreba pentru ce...
rockk
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:30
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-23 09:46:47ce spuneti voi era cindva...lumea e in schimbare...cu bani poti cumpara orice...orice ,un singur lucru nu poti cumpara...viata,nemurirea.


poti cumpara orice, dar nu poti cumpara sanatate, nemurire, iubire, ceea ce cu adevarat conteaza nu poti cumpara cu bani, iar posesiunile materiale nu le luam cu noi pe lumea cealalta
visan_georgiana
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:33
De la: TIGRA, la data 2011-01-24 09:33:29..poti cumpara orice, dar nu poti cumpara sanatate, nemurire, iubire, ceea ce cu adevarat conteaza nu poti cumpara cu bani, iar posesiunile materiale nu le luam cu noi pe lumea cealalta


iar ironia este ....
ca toata viata incercam "sa facem mai multi bani"

interesant ar fi de aflat,
cum ne impartim timpul zilnic pentru: sanatatea fizica, sanatatea psihica, iubire si pentru a face bani
battleofwits
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:42
De la: battleofwits, la data 2011-01-24 09:42:24
De la: TIGRA, la data 2011-01-24 09:33:29..poti cumpara orice, dar nu poti cumpara sanatate, nemurire, iubire, ceea ce cu adevarat conteaza nu poti cumpara cu bani, iar posesiunile materiale nu le luam cu noi pe lumea cealalta


iar ironia este ....
ca toata viata incercam "sa facem mai multi bani"

interesant ar fi de aflat,
cum ne impartim timpul zilnic pentru: sanatatea fizica, sanatatea psihica, iubire si pentru a face bani


eu cred ca in mod cam egal sau macar incerc!
pickard
Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:47
Cu bani poti sa-ti cumperi o mare shaworma cu de toate de la Dristor. Esti fericit ca din salariul tau amarat, ti-ai rupt 16 lei din sufletzelul tau chinuit si ti-ai luat o mare shaworma. Iti permiti inca acest lux, ce-i drept, o data pe luna. Astazi, baiatul care te-a servit ti-a spus ca shaworma ta cu de toate o sa contina de toate, mai putin rondele de ceapa rosie, pentru ca s-au terminat. Te uiti urat la el si primul gand care-ti vine in minte e sa-i dai 15 lei pe shaworma. Te razgandesti si-i oferi cei 16 lei, cu mentiunea ca doresti 2 linguri in plus de sos de maioneza cu usturoi. Iei shaworma, superfericit, si ajungi la garsoniera ta din Dristor. In fata blocului se afla o multime de vecini care te privesc cum intri in scara blocului, triumfator, cu shaworma in mana. Ajungi in casa, mort de pofta. Deschizi calculatorul (alt lucru pe care il poti cumpara cu bani), deschizi messu', schimbi statusul (oricare ar fi fost el) cu "DND! Servesc o SHAWORMA" :) Servesti bunatatea cu specific oriental bucata cu bucata. Ce bine ca nu te-a afectat criza intr-atat incat sa nu-ti permiti acest rasfat o data pe luna :). Dupa 2 ore, mergi la WC si faci o mare shaworma. Iti pare rau ca a durat atat de putin aceasta senzatie de satietate/fericire suprema pe care ti-a conferit-o shaworma. Dupa care, te gandesti daca a meritat sa investesti in aceasta shaworma :) Te apuca regretele cand realizezi ca tot ceea ce poti cumpara cu bani se transforma in ceva inutil, dupa un timp :) Si poate reflectezi la adevaratele valori pe care le-ai putea acumula in anosta ta viata :). Fara sa platesti cu bani pentru ele. Uite, de exemplu, ai putea sa te faci respectat sau iubit, fara sa fie nevoie sa scoti niciun ban din buzunar. Ce zici? Sau astepti urmatorul salariu pentru inca o portie mica de fericire "cu de toate"? :)
Ionyssa
Postat pe 7 Aprilie 2011 00:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bisexuala valcea 1 De la: Alexandru_Florin_Stefanescu_1 28 Octombrie 2016 10:34
Spune NU Singuratatii !!! 1 De la: ClubulOamenilorSinguri 27 Octombrie 2009 17:38
oare e gay ? ajutati-ma 13 De la: rolly17 18 Ianuarie 2010 20:15
prieteni adevarati 29 De la: kudika094010 15 Decembrie 2009 19:00
eu femeie....el barbat.... 34 De la: jenesaispas 28 Aprilie 2009 23:35