Setari Cookie-uri

tattoo

De la: elena_mihaela, la data 2011-02-01 14:48:33as vrea sa imi fac si eu un tatuaj pe omoplat si imi e putin frica
imi puteti spune si mie cat de tare doare si daca ati avut vreo reactie, infectie ceva?



Eu am 5 tatuaje printre care si unul pe omoplat. Sincer nu doare aproape deloc... Mai rau doare cand iti faci pe fesa sau pe mijloc. Dupa ce ti-l faci e putin mai greu ptr. ca dupa 2-3 zile incepe sa se vindece si e o senzatie de discomfort dar trece repede. Daca ai grija sa te dai cu crema si sa nu te scarpini nu vor aparea infectii. Peste 4 zile urmeaza sa imi fac si eu inca 2 tatuaje printre care unul pe mana unde doare destul de rau mai ales pe degete.
BlackBloodedLilith
Postat pe 19 Februarie 2011 16:24
Buna!!! :) Eu mi-am facut un tatuaj pe spate, acolo jos de tot, pe vertebra sacrala (aproape de noada curului, pe romaneste:)) si m-a durut cand imi tatua tipu' ala osul de la coloana de-mi muscam mainile. Dar cand mi-am facut pe omoplat, a fost floare la ureche. Eu sunt rea de durere, dar pe omoplat nici nu am simtit. Dupa ce-ti faci tatuajul, foloseste, timp de o saptamana, sau pana se cicatrizeaza, un unguent cu antibiotic. Eu am folosit Kanamicina 1% si am stat pansata 1 saptamana, schimband pansamentul zilnic. Sa eviti sa-ti uzi tatuajul cu apa pana ce se cicatrizeaza, isi pierde din culoare si devine sters. Ca sa nu se infecteze, trebuie sa ti-l faca cineva care foloseste ac steril si care stie niste proceduri minime de igiena, stii tu, sa aiba si el pe-acolo una pereche manusi de unica folosinta, niste alcool sanitar, etc. Eu nu mi-am facut tatuajele la salon, l-am lasat pe un amic sa-si bata joc de corpul meu :) si a iesit super tare :) Din tatuaje n-a murit nimeni, din cate stiu eu, poate vreo 2-3 nefericiti care au fost infectati cu HIV in urma procedeului, dar n-oi fi tu asa ghinionista :)
Ionyssa
Postat pe 19 Februarie 2011 23:25
nu-mi plac tatuajele ,decat celecare sunt picturi peoameni,copii
kudika183384
Postat pe 20 Februarie 2011 05:33
nu stiu ce sa zic am auzit k st cancerigene si in plus poti face o infectie de care scapi cu greu...treaba ta mai gandeste-te
kudika368467
Postat pe 20 Februarie 2011 16:49
ngrijirea unui tatuaj proaspǎt realizat
Tatuarea este un proces de introducere de pigment în structura pielii urmãrind realizarea unei imagini alese ºi utilizând ace special confecþionate în acest scop. Aceastã intervenþie reprezintǎ un tip de agresiune la suprafaþa pielii (în limbaj medical ar reprezenta o escoriaþie) care necesitǎ ulterior realizǎrii, o atenþie specificǎ si o serie de acþiuni care sǎ conducǎ la o vindecare rapidǎ si oferind calitate tatuajului.
În acest sens vǎ sugeram sǎ urmaþi câteva indicaþii:
- pǎstraþi bandajul ce îl primiþi pentru o perioadǎ de 2-3 ore, apoi îndepǎrtaþi-l si spǎlaþi tatuajul cu apǎ cǎlduþǎ ºi sǎpun si lasaþi-l liber.
- Ungeþi tatuajul cu unguentul recomandat: Bepanthene, Baneocin, unguent cu Kanamicinǎ.
Ca urmare a procesului de tatuare (înþeles ca „rǎnire”) acesta realizeazǎ o crustǎ. Acesta reprezintǎ un element important în vindecarea tatuajului. Vǎ sugerǎm ca pe perioada prezenþei acesteia sa o protejaþi (dar nu pansând-o), sǎ nu o înlǎturaþi , sǎ feriþi tatuajul de lovituri, zgârieturi accidentale, grataj (scǎrpinat). În toatǎ acestǎ perioadǎ spǎlaþi tatuajul de mai multe ori pe zi (4-6) ºi dupǎ fiecare spǎlare ungeþi tatuajul cu unguent. Treptat crusta se v-a îndepǎrta singurǎ. Apoi dupǎ ce aceasta v-a dispǎrea pielea revine la calitatea initialǎ dar pentru câteva zile v-a fi acoperitǎ de un strat subþire sidefiu cu reflexe albastrui, (care este expresia procesului de epitelizare în derulare la nivelul pielii tatuate).
La scurt timp dupǎ dispariþia crustei tatuajul v-a fi vindecat, dar calitatea si aspectul definitiv vor apǎrea puþin mai târziu. E necesar sǎ precizǎm de asemenea cǎ odatǎ vindecat, culorile tatuajului se vor pastela puþin faþǎ de aspectul acestuia la momentul realizǎrii , reducându-se puþin intensitatea cromatica, ca expresie a epitelizǎrii superficiale a pielii. Tatuajul vindecat v-a fi cu atât mai evident si culorile mai intense cu cât pielea are o pigmentaþie naturalǎ mai redusǎ (cu cât pielea este mai albǎ)

De asemenea vǎ sugerǎm ca timp de o lunǎ de la realizare sǎ feriþi tatuajul de soare puternic-ca plajǎ- ºi de asemenea de solar. În cazul în care doriþi sa faceþi plajǎ acoperiþi-l pentru a-l proteja de agresiunea radiaþiilor ultraviolete.
Urmǎrind acest set de indicaþii aveþi toate ºansele de a avea un tatuaj de calitate.

Aceasta e luat de pe site-ul salonului unde mi-am facut eu tatuajele, in care am deplina incredere deoarece cel care mi-a facut tatuajele a terminat si medicina.Aici gasesti ca tot ce te intereseaza de ingrijirea acestuia, daca urmezi instructiunile vei avea un tatuaj reusit.
witcher
Postat pe 20 Februarie 2011 16:51
Vand produse COSMETICE ORIGINALE de firma L`OREAL, MAYBELLINE, PUPA, KIKO, YVES SAINT LAURENT, LANCOME , GIORGIO ARMANI, REVLON, ASTOR, ETC - PRODUSE ADUSE DIN ITALIA SI AMERICA, DE CEA MAI BUNA CALITATE !!! Cele mai bune preturi atat pentru bucata cat si pentru en gross !! Predare personala in Rm. Valcea sau Sibiu! Trimit oriunde in tara prin posta romana si prin curier rapid, pentru detalii, poze si preturi copiati urmatorul link in browser :

http://picasaweb.google.com/115858358262463174146/CosmeticeOriginaleLaCelMaiMicPret#

si pt detalii si comenzi id messenger : cosmetice2011 si adresa e-mail cosmetice2011@yahoo.com !!!
Vizitati si http://cosmetice2011.blogspot.com/!!
cosmetice2011
Postat pe 21 Februarie 2011 20:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A incercat cineva sa foloseasca ulei de portocala pentru capilare sparte? 15 De la: joy_18 20 Martie 2012 22:24
Ati folosit deodorantul citrus de la Weleda? 1 De la: maria_85 19 Aprilie 2012 12:35
Bronzare organica 1 De la: ralussh 20 Mai 2011 13:43
Ce parere aveti despre epilarea definitiva? 7 De la: kudika_32496 19 Iunie 2013 18:54
ce parere aveti? 2 De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:57