Setari Cookie-uri

CAUZA REALA A TUTUROR BOLILOR - STRESUL!

Majoritatea oamenilor cred ca bolile/afectiunile fizice au cauze tot fizice, exterioare si pot fi vindecate evident doar prin medicamente si chimicale ce influenteaza organismul. Ceea ce le scapa din vedere multora este faptul ca organismul nostru are o capacitate de regenerare miraculoasa, bolile incurabile se pot vindeca in mod ”inexplicabil” prin puterea mintii in unele cazuri.
Gandurile negative, grijile, adica stresul emotional este cel care genereaza sau intretine efectele fizice ale problemelor de sanatate, stresul este cel care blocheaza energia care circula prin corpul nostru, energie care ne-ar mentine sanatosi si puternici. Se poate spune ca la un anumit nivel inconstient si fara voia lor, acesti oameni se imbolnavesc pe ei insisi.
Ceea ce gandim, simtim au efect asupra corpului nostru, fiecare celula din corpul nostru raspunde la aceste emotii care le transmitem de cele mai multe ori involuntar si acea celula devine ca o expresie a emotiei noastre dar la o scara mult mai mica. Adica incepe procesul de autodistrugere ceea ce genereaza diverse anomalii, disfunctii in organism, asa zisele boli.
Si atunci care este solutia? In mod logic daca acele ganduri si emotii negative au generat efecte negative, atunci schimbarea lor cu ganduri si emotii pozitive vor duce la insanatosire. Probabil ati auzit de vindecari miraculoase, bazate pe credinta oamenilor respectivi in vindecare. Putini dintre noi insa pot trece la acea seninatate si credinta necesara pur si simplu prin hotarare.
Eu unul cunosc anumite tehnici si metode pt eliberarea emotionala prin care se obtine schimbarea in bine in toate planurile vietii, inclusiv sanatatea. Prin acestea m-am ajutat pe mine si pe multi altii pentru a avea o viata mai buna.
Daca esti deschis si dispus sa incerci ceva nou, vei avea doar de castigat! Pentru mai multe detalii poti sa ma contactezi pe mail sau sa ma adaugi pe lista de messenger: sanducosmin84@yahoo.com
Nutritionistii zic ca un mar pe zi face miracole, eu zic ca un simplu zambet poate schimba lumea!

sanducosmin026
Postat pe 1 Februarie 2011 21:27

e stresant si sa mananci cate un mar si sa zambesti in fiecare zi daca nu ai chef
pickard
Postat pe 1 Februarie 2011 21:31
Nu plec niciodata la drum fara bani in buzunar. So, care-i pretul?

ps. Urat obicei aveti. Veniti aici, aruncati "iluzii" in eter, va cauta oameni disperati sa faceti minuni in viata lor si, cand le e lumea mai draga, cand trebuie sa le dati ingredientul secret, cereti banul. Nu-mi spune ca impartasesti metodele binefacatoare pe degeaba ca nu cred.
rashela
Postat pe 1 Februarie 2011 23:04
de curand am vazut ceva documentare despre calitatile omului, daca pana si privirea invidioasa sau prietenoasa iti poate modifica ADN-ul (s-au facut cercetari nu vorbesc vorbe ), atunci sanatatea noastra in cea mai mare parte este influentata de mediul extern, pe urma vin alimentele (regimul alimentar fara porcarii este rupt din cer asa se spune ) mancati numai ce stiti ca organismul dv digera, si o sa fiti fericiti, nu va prostiti sa fumati si sa beti doar pentru ca o fac si ceilalti, fiecare cu intestinul lui.
fiti buni , pastrati o clipa de fericire si pentru voi, nu plecati acasa mahniti de la serviciu sau spre serviciu, toleranta este mama intelepciunii, cam astrea sunt tributele unei vieti fara probleme majore.
zinna_healthy
Postat pe 3 Februarie 2011 14:43
De la: zinna_healthy, la data 2011-02-03 14:43:32de curand am vazut ceva documentare despre calitatile omului, daca pana si privirea invidioasa sau prietenoasa iti poate modifica ADN-ul (s-au facut cercetari nu vorbesc vorbe ), atunci sanatatea noastra in cea mai mare parte este influentata de mediul extern, pe urma vin alimentele (regimul alimentar fara porcarii este rupt din cer asa se spune ) mancati numai ce stiti ca organismul dv digera, si o sa fiti fericiti, nu va prostiti sa fumati si sa beti doar pentru ca o fac si ceilalti, fiecare cu intestinul lui.
fiti buni , pastrati o clipa de fericire si pentru voi, nu plecati acasa mahniti de la serviciu sau spre serviciu, toleranta este mama intelepciunii, cam astrea sunt tributele unei vieti fara probleme majore.


Adn-ul nu are cum sa fie modificat, si daca mori si esti gasit peste 200 ani , se preleveaza mostre de adn din tesutul osor, iar cu ajutorul unei tehnologii avansate se stabileste clar sexul, date care tin de inaltime etc.
visan_georgiana
Postat pe 3 Februarie 2011 15:18
stresul, depresia, si supararile in general, pot cauza boli deoarece are loc un proces chimic in organism, deci se mareste sinteza de adrenalina, noradrenalina , ambii acesti hormoni accelerand metabolismul, dar si rata batailor inimii, in unele cazuri se poate ajunge la infart, dar creste si secretia de cortizol care este un hormon corticosteroid produs de catre cortexul glandei suprarenale si care este implicat in raspunsul la stress. El creste tensiunea arteriala, glicemia, si poate cauza infertilitate la femei. Deci de multe ori stresul poate imbolnavi trupul.
visan_georgiana
Postat pe 3 Februarie 2011 15:21
Purificarea apei prin congelare parþialã
Cea mai mare parte a populaþiei nu bea apã de la robinet deoarece se teme de microbi, o temere justificatã. Dar ce aþi spune dacã aþi afla cã apa de la robinet poate fi purificatã printr-o metodã foarte simplã? Este ceva facil de fãcut ºi nu presupune nicio cheltuialã! Iatã despre ce este vorba.
Poate influenþa metabolismul
Se umplu cu apã douã sticle de plastic de un litru ºi jumãtate ºi se þin la temperatura camerei timp de 24 de ore, pentru a se decanta impuritãþile ºi pentru a se elimina clorul (le þineþi fãrã dop). Dupã aceea le aºezaþi cu dopul bine închis în congelator pentru douã-trei ore, pânã când veþi constata cã pe pereþii sticlei s-a depus un strat de circa trei milimetri de gheaþã. Scoateþi sticlele, spargeþi gheaþa prin apãsarea fermã pe pereþii plasticului, apoi strecuraþi apa prin tifon într-un vas curat. Apa rezultatã este purificatã, numai bunã de bãut, iar cea îngheþatã este apã grea sau deuterizatã! Explicaþia purificãrii apei în acest fel este simplã: apa ce îngheaþã este cea care conþine deuteriu, ce are punctul de îngheþare mai ridicat decât apa curatã, la +3ºC. Biologii au arãtat cã reducerea conþinutului de deuteriu poate influenþa metabolismul ºi regimul de funcþionare a celulei vii, ajungându-se la stoparea dezvoltãrii ºi chiar la dispariþia celulei tumorale!
Lichidul pur
Dacã doriþi sã scãpaþi ºi de alte substanþe nocive din apã, cum ar fi fenolii, azotaþii ºi pesticidele, este bine ca apa obþinutã în faza anterioarã sã o puneþi din nou la congelator. Dupã ce o lãsaþi patru-cinci ore, aruncaþi de data aceasta apa neîngheþatã ºi pãstraþi gheaþa la temperatura camerei. Când s-a topit, aþi obþinut apa suprauºoarã sau purã. Impuritãþile coboarã punctul de îngheþare la -3ºC, deci au rãmas neîngheþate. Aceasta este explicaþia.
Apa astfel epuratã are efecte curative: fluidificã sângele ºi limfa, stimuleazã metabolismul, este antioxidantã ºi uºor diureticã, fiind indicatã în boli cardiovasculare, renale ºi cancer.
BEL_AMY1
Postat pe 5 Februarie 2011 18:45
Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei,nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam obiceiul lor la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol li se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si pote duce la cancer.Este mai indicat sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.

Simptome comune atacului de cord
Un punct serios referitor la atacul de cord: ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Ameteala si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire.

Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.
Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.
Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.
Un cardiolog spune ca cine citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata.Citeste si trimite unui prieten.Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii.

BEL_AMY1
Postat pe 5 Februarie 2011 18:46
Acest om este un escroc care chinuieste psihic oamenii bolnavi doar pt grandomania lui si evident pt ca sa faca bani. Din intamplare i-am gasit anuntul aici, dar acum cateva luni am avut experienta neplacuta de a apela la el. Isi facea reclama in Publitim ca face energoterapie si presopunctura si ajuta in cazuri fara speranta. Cand omul are o ruda grav bolnava fara vreun pronostic de vindecare, ajunge sa incerce orice.
Asa ca l-a sunat sotia si a venit la spital la bolnav. Insa cand a incepu sa isi debiteze tampeniile ca este bolnav fiindca asa vrea sa fie si daca isi doreste, se va face bine, mi-a venit sa il bat. Nu avea nici o bioenergie, nici macar sfaturi bune. Doar arunca cu acuzatii si condamna un biet batran bolnav.
As fi vrut sa il dau in judecata, dar nu merita banii cheltuiti pe avocat.
Asa ca daca dati peste el ca isi face reclama in Timisoara, evitati-l ca pe dracu.
Sau mai dati-i inca un sut in c*r din partea mea.
kudika396874
Postat pe 4 Mai 2011 19:30
Ia uite,domne,ce m-a speriat ,Ameteala si transpiratia intensa sunt tot simptome comune,transpir si am ameteli,hm,Doamne fereste!!
healthy005889
Postat pe 4 Iunie 2011 02:17
Cine este escrocul? Au raspuns mai multi ...
Ildikuta
Postat pe 4 Iunie 2011 22:56
Exista mai multe metode de purificare a apei, insa nu inteleg ce legatura are treaba asta cu stresul
Este bine ca populatia sa aiba notiuni generale despre sanatate(la noi in tara chiar lipseste educatia sanitara si toti isi dau aiurea cu parerea). Cand aveti probleme serioase cel mai indicat este sa mergeti la medic, tratamentele luate "dupa ureche" va pot face rau.
Nu cred ca persoanele fara studii medicale va pot vindeca. Vina va fi a dvs. daca apelati la persoane atotstiutoare care pot face minuni-asa-zisii escroci. Acesti oameni nu ar exista daca nu ar fi atatia oameni creduli. Inteleg ca in cazuri in care medicul nu da nici o speranta lumea incearca si altceva. "Salvarea" vine din interior. Uneori ai nevoie de un psihoterapeut, alteori de o motivatie pentru a intelege cat de importanta este energia pe care o avem si cum putem sa o folisim in favoarea noastra.
Dupa parerea mea, minunile au fost facute tocmai prin aceasta forta interioara care este mai puternica decat orice tratament.
kudika407723
Postat pe 14 Iunie 2011 10:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vindecare hepatita cronica b? 56 De la: kudika50ani 8 Iulie 2017 11:10
ANALIZE ALE STARII DE SANATATE PRIN BIOREZONANTA 37 De la: ionpanait 19 Septembrie 2013 18:31
gastrita cronica 8 De la: tarot 12 Noiembrie 2009 04:48
gusa nodulara lateral stinga de gradul 3 12 De la: kudika321530 8 Octombrie 2012 21:16
CAUZA REALA A TUTUROR BOLILOR - STRESUL! 14 De la: andutza_con 3 Iulie 2011 11:34