Setari Cookie-uri

Castiga unul dintre cele 6 parfumuri BIO Acorelle

Dragul meu,
De la tine am invatat ca, atunci cand cuvintele se ascund, vorbeste si tacerea; ca mainile stiu sa explice, ochii stiu sa atinga, miresmele stiu sa zambeasca impletite in zambete largi. Te-am vazut demult, cand nasul meu bagacios de copil te-a descoperit din intamplare.Mi-ai ramas in minte, in simturi, fara sa stiu cine esti; si te-am mai simtit de multe ori pe pielea..altora, avand de fiecare data un sentiment de dulce deja-vu; nu te cautam, pentru ca nu stiam unde; intaia mea dragoste la prima vedere cu un necunoscut care a trecut in graba nu se implinea, pentru ca nu stiam cum te cheama..de unde sa te iau? Dezarmat de ceea ce ai crezut ca e indiferenta, m-ai cautat si tu. De-atunci stii bine ca nu pot sa-ti las bratele calde care imi mangaie in fiecare zi gatul si incheieturile sa se desfasoare..pentru ca tu stii sa arati lumii si puterea, si sensibilitatea mea. Ma aprind cu totul cand stiu ca milioane de femei pretind ca te au, dar amandoi stim ca in adevaratul sens al lui “a fi”, tu esti doar al meu! Cu drag, pentru Acorelle aleg Apa de Toaleta Fleurs de Cerisier, care imi face fiecare zi mai frumoasa!
doovlecel
Postat pe 4 Martie 2011 14:41
Fiecare parfum ascunde o pasiune. Fiecare parfum are o poveste unica. Parfumul meu ascunde o poveste veche, o pasiune neincheiata. Mirosul de trandafiri este parfumul meu, acel parfum care ma duce intotdeauna in amintirea unei iubiri trecute, niciodata uitate… Este parfumul feminitatii mele, plin de senzualitate si increzator. Cu el am trait clipe minunate alaturi de barbatul iubit, alaturi de el am trait emotii, mi-a fost alaturi dintotdeauna si niciodata nu l-as putea inlocui. Odata, EL mi-a spus: “Te-as recunoaste dintr-o mie de femei, caci parfumul pielii tale este unic in felul sau ..si este al tau!” Cand ai un parfum numai al tau ce te imbraca, nu mai ai nevoie de haine de firma sau sa fii in tendite.. important este ca tu te simti bine oricum ai fi, oriunde ai fi..parfumul Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose te imbraca in ce vrei tu la momentul respectiv.
muscata
Postat pe 4 Martie 2011 14:45
Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle
De ce l-am ales?
Pentru ca iasomia e o foarte veche si duioasã amintire. Tin minte o sticlã înaltã, cu pereti grosi, nu atât opacã, cât greu de pãtruns cu privirea prin peretele din sticlã de culoarea obalt, închis, regal, distins si întunecat. Dar, odatã dopul înlãturat…minune! Parfumul era atât de luminos, sincer si proaspãt, încât pãrea cã toati arbustii de iasomie se iveau în plin soare! În aburul acelui parfum niciodatã nu era înnorat! Nimic nu perturba seninul din sufletul meu când simteam parfumul iasomiei, venind dinspre bunicul, iar mai târziu dinspre tatãl meu .Iasomia este si va rãmâne un parfum al copilãriei, de demult, o copilãrie aleasã, frumoasã, fãrã nori, seninã si jucãusã…de aceea,este o aromã a inimilor si sufletelor senine. Acele zile însorite si fericite mã bucurã si azi. Nu mi le poate lua nimeni, sunt amintiri parfumate, amintiri de locuri pline de iasomie din curtea bunicii, inspirate cu toatã aroma lor de o sticlã frumoasa, simplã, magicã, parfumând oameni deosebiti, buni, cinstiti, importanți…care au fost, cândva în preajma mea, apãrându-mã de toate relele acestei lumi, iar amintirea lor si a iasomiei mã apãrã si azi! Parfumul copilariei meel!
io_ghinionista
Postat pe 4 Martie 2011 14:54
Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose
Fiecare parfum ne amintește de ceva, de cineva, de o întâmplare, un timp, o vârstã, un eveniment, sau dimpotrivã, cã nu știm exact de ce sau de cine ne amintește, dar sigur ne amintește…parcã…de ceva și cineva!
Povestea unui parfum nu se încheie niciodatã.Parfumul este marele creator de amintiri ale unor întâmplãri trãite, imaginate sau visate.Un parfum ne dezvãluie personalitatea , are darul de a vorbi despre noi înainte de a ne prezenta.Oamenii și parfumurile se pun în valoare reciproc. Mirosul parfumului de trandafiri, acest parfum imi aduce aminte de clipele tineretii cand nimic si nimeni nu-mi statea in cale,cu acest parfum minunat cuceream orice fata vroiam,eram tanar,eram liber,fara nici o obligatie,fara nici un stres sau o grija.Eram cel mai fericit baiat ,mi-as dori sa dau timpul inapoi,cand simt mirosul parfumului ma face sa-mi aduc aminte de clipele de cand eram flacau.ahhh ce vremuri!!
pescarul_sa
Postat pe 4 Martie 2011 14:58
Am ales apa de toaleta Bourbon Vanilla Acorelle deoarece imi plac parfumurile dulci. As alege un parfum BIO deoarece nu contine toxine si alte substante care ar putea afecta pielea si pentru ca asa as simti ca fac parte din natura, ceva pur, delicat si nu un miros incarcat.
kudika026445
Postat pe 4 Martie 2011 16:07
Buna,
MIe imi place urmatorul parfum:
Apa de parfum BIO Jardin Des Thes Acorelle

Imi place sa folosesc produse bio pentru ca am pretentia ca lucrurile pe care le folosesc pentru piele sa fie dintre cele mai curate, cu putine chimicale. Imi dau o senzatie de bine in plus - pe langa parfumul si atributiile lor, ma simt mai linistita folosindu-le si cum ma simt inca destul de tanara, vreau sa pastrez si aspectul.
Multumesc
jozefinero_yahoo_com
Postat pe 4 Martie 2011 16:09
Parfumurile ca si hainele,ne dau sansa de a identifica si de a scoate in evidenta diferite semnimente sau stari de spirit. Parfumul reprezintã un lux necesar, o cheie cãtre sufletul celor ce se imfruptã din mireasma lui. El joacã un element important în a exprima o stare de spirit, de a o intensifica sau de a o înlãtura. Un parfum poate sã-ți trezeascã amintiri de mult pierdute în șirul gândurilor, îți poate aminti de o ființã minunatã. Apa de toaleta Fleurs de Cerisier Acorelle,este parfumul care imi trezeste amintiri foarte placute si nostalgii infinite,acest parfum imi imunda sufletul de amintiri frumoase.

Parfumul este ca dragostea. Niciodatã nu te poți sãtura.
ciortan
Postat pe 4 Martie 2011 16:49
Apa de parfum BIO Amande de Ble Acorelle acest parfum de cum l-am vazut mi-a trezit amintiri calde si placute ca o adiere de vara.Acest parfum are puterea de a imprima o amintire si de a o pastra in timp,o amintire divina cu chip de inger.Un parfum puternic si foarte feminin,un parfum cu care poti cuceri orice barbat si un barbat orice femeie.
georgia_mony
Postat pe 4 Martie 2011 16:51
Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle
Aceastã esențã de arome și amintiri se împletește cu imaginea Parisului pe care am avut ocazia sã-l vãd pentru prima oarã acum cincisprezece ani, cu aleile încãrcate de romantism ale Cartierului Latin și cu cheiurile Senei împânzite de artiști și buchiniști. Îmi readuce imaginea catedralei Sacre Coeur și a tinerilor îndrãgostiți pe care, pe atunci o adolescentã, îi priveam cu admirație și curiozitate. De fiecare datã cand vad acest parfum, mã împresor cu farmecul și stilul celui mai romantic oraș pe care l-am vizitat și pe care îmi doresc din suflet sã-l mai revãd.
cherchelita
Postat pe 4 Martie 2011 20:50
Cand vorbesc de parfumuri mi se lumineaza fata ,am o placere deosebita,sunt cadourile ideale pt mine ! Preferatul meu este ''Apa de Toaleta Fleurs de Cerisier'' nu ma pot satura de mireasma lui speciala.reprezinta un fel de paradis de altadata al parfumurilor, insa mirosul lui nu se invecheste niciodata, ramane mereu un punct de reper. iti creeaza imaginea de femeie frumoasa, misterioasa, eleganta, stilata…
culaita
Postat pe 4 Martie 2011 20:53
De la: culaita, la data 2011-03-04 20:53:45Cand vorbesc de parfumuri mi se lumineaza fata ,am o placere deosebita,sunt cadourile ideale pt mine ! Preferatul meu este ''Apa de Toaleta'' nu ma pot satura de mireasma lui speciala.reprezinta un fel de paradis de altadata al parfumurilor, insa mirosul lui nu se invecheste niciodata, ramane mereu un punct de reper. iti creeaza imaginea de femeie frumoasa, misterioasa, eleganta, stilata…


rockk
Postat pe 4 Martie 2011 20:54
Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose
De cate ori simt acest parfum, ma duc in trecut si ma regasesc acolo, sub vesnicul corcodus, prinsi intr-o avalansa de priviri si adulmecari tandre impreuna cu iuby meu, caci in prezenta lui si a parfumului, parca pluteam si ma transpuneam intr-o lume atat de frumoasa si linistita…
aspirina_plus
Postat pe 4 Martie 2011 20:56
Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle
Acest parfum are o nota hipnotica, misterioasa, senzuala, dar si sofisticata in acelasi timp. Te captiveaza de la o prima mireasma ce emite atat puritate cat si senzualitate. Una din armele seductiei unei femei o constituie chiar parfumul pe care il lasa in urma sa. Parfumul este izul personalitatii, te caracterizeaza, te exprima, bine dispune, subjuga, cucereste. Parfumul este un detaliu ce presupune foarte multa grija atunci cand este ales.
Este alegerea ideala in orice situatie, poti avea incredere in el.
da_nu
Postat pe 4 Martie 2011 21:03
Folosind parfumurile BIO de la Life Care, alegem respectul atat pentru mediu, cat si pentru sanatatea noastra.
Aleg parfumurile BIO, care dincolo de incantarea simturilor, ne ofera beneficiile naturalului. Aceste parfumuri sunt inofensive pentru organism, fiind obtinute prin metode naturale, din plante ce respecta normele ecologice.
Am ales Apa de parfum BIO Bambou Lotus Acorelle un parfum pur, usor, raspandeste un miros pe atat de rar pe cat este natura care l-a inspirat, calmand si relaxand sufletul prin parfumul de flori de bergamota, mandarine si de portocale. O adevarata incantare!
coryalecs
Postat pe 4 Martie 2011 23:10
Aroma aleasa de mine este Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose,o aroma care iti da inspiratie si cred ca invioreaza orice femeie.Cuvantul "parfum",incanta o femeie in orice fel de stare s-ar afla.Cuvantul "apa" reda o senzatie de prospetime.Cuvantul "BIO",duce femeia cu gandul la natura,cu alte cuvinte la ceva natural,pasional si misterios."Rose" care semnifica trandafirul,face femeia sa aiba incredere in ea si in tot ceea ce face.
Aceasta aroma ar fi o alegere ideala pentru ca are un miros ce ne aduce noua femeilor,o senzatie de liniste si placere.In viata unei femei,parfumurile,cremele,machiajul si tinuta este foarte importanta,iar aroma parfumului ne reprezinta.
linduta2000
Postat pe 5 Martie 2011 11:26
Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose
Acest parfum feminin prezinta note florale, orientale, cu un buchet de flori delicate si vibrante. Este un simbol de frumusete vesnica.
Parfumul Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose, este un parfum casual, floral cu o intensitate moderata recomandat sa fie purtat la intalnirile romantice.
nico_nicolici
Postat pe 5 Martie 2011 14:04
Ador accesoriile “florale”. Aroma seducatoare oferita de bobocii florali de cactus si de galbene frezii, aroma completata de prospetimea frunzelor de lotus, imi ofera amprenta unica a propriei personalitati. Petale de trandafir si iasomie, crinul alb si magnolia, imi ofera entuziasmul si vitalitatea necesare unei femei care ia decizii in fiecare zi. Miresmele lemnului de cires, mosc si patchouli imi ofera o atitudine pozitiva la fiecare inspiratie profunda, life care cuprinde taote aceste mirosuri unice si minunate, un rasfat pentru noi femeile. Multumesc maestre parfumeur Apa de toaleta Fleurs de Cerisier Acorelle .
dintishor88
Postat pe 5 Martie 2011 14:14
Unul dintre putinele parfumuri care mi-a scos latura feminina si jucausa la iveala.Unul dintre putinele parfumuri care se potriveste pielii mele si imi da o aroma trupului pe care prietenul meu o adora. Odata cu stropii acestui parfum cazand pe pielea mea vine si atingerea suava a lui. Doua placeri intr-o sticluta:Apa de toaleta Fleurs de Cerisier Acorelle
acord_parfait
Postat pe 5 Martie 2011 15:55

Aleg Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle. Prefer un parfum bio pentru ca sunt sanatoase, naturale si nu sunt toxice.
kudika053840
Postat pe 5 Martie 2011 16:11
Cu mare greutate si putina ezitare (toate parfumurile sunt tentante!), aleg Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle .
Produsele Bio sunt preferate celor cu multi conservati si coloranti, deoarece avem siguranta ca nu ne pot dauna pielii , ele confera ingrijire delicata si sigura! In conditiile in care mediul inconjurator este poluat si ne afecteaza sanatatea si frumusetea, produsele Bio sunt modul in care putem compensa aerul poluat, plin de praf si alergeni sau apa ce contine prea mult clor!
rosanita
Postat pe 5 Martie 2011 19:23
Apa de Parfum BIO Acorelle Terre de Cedre

As alege un parfum bio, negresit, pentu ca imi inspira asocierea cu natura, simplitate, prospetime; ideea de ceva "curat", pur, ceva...nepangarit de chimia care mutileaza frumusetea. Iar acest lucru este mai aproape de o personalitate feminina creatoare.
Patience
Postat pe 5 Martie 2011 22:53
Asa cum Fat Frumos a pornit in cautarea tineretei fara batranete si a vietii fara de moarte asa si personajul nostru, Maria era in cautarea frumusetei perfecte. Ea era cea mai frumoasa fata din tot tinutul, bruneta cu un par care ii atingea mijlocul, buzele senzuale si de un rosu aprins iar pielea alba precum zapada contrasta frumos cu ochii negri. Dar ceva lipsea. Era aproape dar totusi departe de acea frumusete pe care o cauta. A cutreierat multe zile la rand in cautarea ingredientului magic dar din pacate inca nu a gasit nimic. Maria iubea mult florile, I se pareau perfecte. Le admira ore in sir cum isi leganau frunzele in bataia vantului, petalele frumos colorate si mirosul puternic dar suav pe care il emanau in jurul lor o purtau pe fata intr-o lume de vis. Maria era frumoasa, miscarile ei erau gratioase dar ii lipsea cu desavarsire acel miros care te face sa visezi, care nu poate decat sa vina in completarea frumusetii. Pentru ca nu a gasit pe nimeni in tinut care sa o poata ajuta Maria s-a intors acasa si a facut ultimul lucru care ii mai ramasese. A plantat in gradina multe flori si in fiecare dimineata isi completa frumusetea cu o floare prinsa in par. Mirosul acesteia o invaluia si toti flacaii din sat se simteau atrasi de frumoasa fata. Poate va intrebati cand si unde a trait Maria. Dati-mi voie sa va spun ca ea traieste si acum intr-un sat din Romania. Poate ca va intrebati de ce nu si-a cumparat parfumuri din comert. Este alergica si petele rosii care ii apareau pe piele atunci cand le folosea o urateau nicidecum nu o faceau mai frumoasa, mai sigura pe ea. Acum Maria a aflat de parfumurile bio. Acum Maria isi infrumuseteaza camera cu florile din gradina si si-a completat frmusetea cu ajutorul Apei de parfum BIO Jardin Des Thes Acorelle.


mamamia1
Postat pe 6 Martie 2011 00:55
Charmes Secrets Fleurs de Tendresse ptr ca e natiral si nu-mi provoaca alergiii!
edh_deh_yahoo_com
Postat pe 6 Martie 2011 01:06
Lumea ta e un basm. Unul cu regi ºi regine, cu stãpâni ºi supuºi... Unul în care cauþi inelul fermecat sau parfumul vrãjit care sã te înalþe în “jilþul” vieþii tale...
Când ajungi în faþa unui stand cu parfumuri, eºti cu adevãrat în încurcãturã. Trebuie sã treci prin veritabile probe de iniþiere, precum Prâslea cel Voinic... Miresme de tot felul te îmbie, te cheamã în împãrãþia lor, când tu, de fapt, vrei sã rãmâi reginã în lumea ta!
Vrei sã fii frumoasã ºi femininã! Vrei sã fii admiratã pentru frumuseþea ta fizicã ºi sufleteascã! Vrei sã fii rãsplãtitã pentru tot ceea ce creezi în jurul tãu, pentru tot ceea ce oferi celor dragi! Vrei sã fii ºi nimfã, ºi amazoanã! Vrei sã fii ºi zeiþã, ºi amfitrioanã ! Dar, mai presus de toate, vrei sã fii Afrodita visurilor Lui!
Aºadar, intri în Þara Parfumurilor, eventual pe tãrâmul cocoºului galic, ºi-þi cauþi secretul înmiresmat care sã-þi confere puterea ºi recunoaºterea în regatul tãu (la fel ca paloºul lui Greuceanu). Însã pericolele te pândesc la tot pasul. Poþi alege o sticluþã meºteºugit mãiestritã cu o licoare îmbietoare, care, dusã în lumea ta, sã devinã o periculoasã otravã pentru tine ºi pentru cei din jur! În loc sã-þi înfrumuseþeze existenþa, þi-o întunecã: iritaþii pe piele, intoxicãri, moliciune, somnolenþã, pierderea « puterii » de reginã…
Dar, pentru cã Ileana Cosânzeana þi-a fost maestrã, te vei îndepãrta rapid de astfel de duºmani ascunºi. Vei cãuta, fãrã sã prisoseºti niciun efort, acele licori vrãjite, care sã te îmbrace într-o aurã de nobleþe. Sã-þi redea mireasma delicatã prin care cãldura ta sufleteascã sã-ºi gãseascã drum spre cei de lângã tine. Sã-þi redea vraja prin care toþi ai tãi sã te iubeascã ºi sã primeascã iubirea ta.
O gãseºti. Se aflã chiar în faþa ta: colecþia de parfumuri Bio, adusã de o prinþesã misterioasã: Life Care. Privirea ta de reginã, iniþiatã asiduu, recunoaºte imediat valoarea: aromã suavã, parfum de calitate, superioritate recunoscutã de toþi împãraþii...
Alegi una dintre minuni: apa de parfum BIO Amande de Ble Acorelle. O duci în lumea ta sã prindã viaþã! Sã înfloreascã! Sã bucure suflete!
alexa_cernauteanu
Postat pe 6 Martie 2011 09:52
Am ales aroma Apa de Parfum BIO Acorelle R de Rose pentru ca este pe baza de flori in special trandafiri si imi place aceasta parfum pentru ca este Bio,nu este toxic,si eu avanda pielea sensibila nu ma mai irit dupa folosire.
anuta22
Postat pe 6 Martie 2011 12:00
As alege acest parfum Apa de parfum BIO Baies Sauvages Acorelle.
As alege un parfum BIO pentru ca imi respect sanatatea si doresc ca pe viitor sa dau un exemplu copiilor mei, sa invete de mici ce produse trebuie apreciate si de ce.
vass
Postat pe 6 Martie 2011 13:53
De pe site-ul Life Care aleg parfumul "Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle ", un parfum floral, plin de prospetime ca si primavara ce tocmai a venit, un parfum ce trezeste simturile,ofera o stare de calm, indepartand stresul.
As alege un parfum BIO in primul rand pentru ca nu contine substante daunatoare pieleii dar si mediului inconjurator , precum parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti. Un parfum BIO garanteaza respect fata de mediu, incepand de la ambalajul biodegradabil si continuand cu materia prima din care este obtinut, dar si respect fata de propriul nostru organism deoarece contine minim 95% ingrediente naturale. Pretul unui parfum BIO este intr-adevar un impediment de achizitionare pentru multe dintre noi , din pacate.Doamnelor va doresc o primavara superba si sa aveti parte macar o data de prospetimea si delicatetea unui astfel de parfum!
ralu2883
Postat pe 6 Martie 2011 14:06
Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle.Este un parfum delicat pentru o piele sensibila,nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.Parfumul are un usor efect de calmare,propritetile sale antistres fiind ideale pentru a trece mai usor peste zilele solicitante.

Un parfum delicat pentru o femeie puternica!
alexaoana
Postat pe 6 Martie 2011 14:22
BIO Amande De Ble Acorelle! Aleg cu incredere apa de parfum bio, pentru ca nu vreau sa mor tanara!
cbvld
Postat pe 6 Martie 2011 14:40
Salut! Castigatorii acestui concurs sunt:

1. lumi_ni_ta Apa de parfum BIO Verveine Agrume Acorelle

2. melaniadiana Apa de toaleta Fleurs de Cerisier Acorelle

3. primavarica Apa de toaleta Fleurs de Cerisier Acorelle

4. doovlecel Apa de Toaleta Fleurs de Cerisier

5. mamamia1 Apa de parfum BIO Jardin Des Thes Acorelle.

6. asias Apa de parfum BIO Orchidee Blanche Acorelle

Acestia vor fi contactati cat mai curand pentru a afla cum vor intra in posesia premiilor. Felicitari tuturor!
concursKudika
Postat pe 8 Martie 2011 14:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul din cele 3 costume de Craciunita oferite de 4passion.ro 1240 De la: kudika087112 3 Ianuarie 2011 17:57
CONCURS ELSEVE TOTAL REPAIR 3745 De la: concursKudika 10 Decembrie 2009 12:50
Castiga unul dintre cele 8 vouchere de cumparaturi oferite ce Baneasa Shopping City! 220 De la: concursKudika 18 Ianuarie 2012 17:27
Castiga doua invitatii duble la concertul Antarctica in Club Control! 4 De la: grace009421 20 Decembrie 2011 14:20
Castiga unul dintre cele 5 kituri cu geluri de dus Palmolive! 494 De la: concursKudika 28 Octombrie 2013 06:24