Setari Cookie-uri

Arta de acucerii o femeie!

De la: battleofwits, la data 2011-03-06 14:54:56
De la: marco918, la data 2011-03-06 14:52:01... atunci a ramas ... insarcinata ? ...

stafilococule ...tu crezi ca toate femeile sunt ca cele care te-au crescut?

... prostane ... tu erai propus pentru kkre ce nu ai inteles ... de asta esti mai pidosnicel putin ...
marco918
Postat pe 6 Martie 2011 15:01
De la: TIGRA, la data 2011-03-06 15:00:49
as vrea sa te pot apara de ei dar daca si tie iti place , te mai las putin in compania lor

o sa ii las singuri ca am o intampinare de facut pt un proces si nu am nici un chef, pup pickard si imi cer scuze fata de fete si fata de prietenii mei pt limbajul folosit azi, dar unii o merita, cu toata ca solutia cea mai inteligenta era sa nu ii bag in seama.[/quote]

stai linistita ca si eu cand imi dau drumul la gura ma sperii singur asta inseamna o femeie de gasca
pickard
Postat pe 6 Martie 2011 15:03

..poate asta ti-ai dori sa faci, dar casierele din banci n-au nici-o legatura cu ce spui.... [/quote] sa vzt si ea saraca ditamai bankhera [/quote]

vrei sa iti detaliez cv-ul meu, primul loc de munca direct sales agent, apoi in alta banca analist credite, acum in alta banca coordonator aprobari credite, adica Retail Underwritting Coordinator, studii absolvite Universitatea din Bucuresti- Facultatea de Administratie si afaceri specializarea Administratie publica, promotia 2009, Facultatea de DRept- univ Romano americana- promotia 2010, Fac de Finante Banci- promotia 2005, master Control Financiar Fiscal, limbi straine cunoscute- engleza, italiana, spaniola, iar numele meu real este Visan Georgiana, da un search pe google in special Avocatnet si Linkedin
visan_georgiana
Postat pe 6 Martie 2011 15:04
De la: marco918, la data 2011-03-06 15:01:14 ... tu erai propus pentru kkre ...

astea au fost primele cuvinte pe care le-ai auzit din gura parintilor?

naspa
battleofwits
Postat pe 6 Martie 2011 15:05
as vrea sa te pot apara de ei dar daca si tie iti place , te mai las putin in compania lor

o sa ii las singuri ca am o intampinare de facut pt un proces si nu am nici un chef, pup pickard si imi cer scuze fata de fete si fata de prietenii mei pt limbajul folosit azi, dar unii o merita, cu toata ca solutia cea mai inteligenta era sa nu ii bag in seama.[/quote]
..sa nu zici ca esti avocat, fiindca ne-am gasit, mai mult decat avocatele nu mi-a supt-o nimeni la cine esti stagiar ?!!!
cristinxxx
Postat pe 6 Martie 2011 15:06
De la: visan_georgiana, la data 2011-03-06 14:53:00datorita fraierilor ca tine care si-au facut credite la banci , sa am si eu ce executa , dar ce imi place cand plangeti si va rugati sa nu va dam afara din case, ce ma mai distreaza treaba asta, sau cand veniti mirati ca vi s-a poprit salariul, ha ha ha

adica pe tine te bucura faptul ca un amarat a fost dat afara si nu-si mai poate achita ratele din somaj? ...te simti bine cand il executi????
miss_darine
Postat pe 6 Martie 2011 15:08
De la: cristinxxx, la data 2011-03-06 15:06:03

o sa ii las singuri ca am o intampinare de facut pt un proces si nu am nici un chef, pup pickard si imi cer scuze fata de fete si fata de prietenii mei pt limbajul folosit azi, dar unii o merita, cu toata ca solutia cea mai inteligenta era sa nu ii bag in seama.

..sa nu zici ca esti avocat, fiindca ne-am gasit, mai mult decat avocatele nu mi-a supt-o nimeni la cine esti stagiar ?!!! [/quote]

... jurist consult, bre ... mai are vreo 5 ani de ... ... cel putin ...
marco918
Postat pe 6 Martie 2011 15:13
De la: visan_georgiana, la data 2011-03-06 15:04:49
..poate asta ti-ai dori sa faci, dar casierele din banci n-au nici-o legatura cu ce spui....
sa vzt si ea saraca ditamai bankhera [/quote]

vrei sa iti detaliez cv-ul meu, primul loc de munca direct sales agent, apoi in alta banca analist credite, acum in alta banca coordonator aprobari credite, adica Retail Underwritting Coordinator, studii absolvite Universitatea din Bucuresti- Facultatea de Administratie si afaceri specializarea Administratie publica, promotia 2009, Facultatea de DRept- univ Romano americana- promotia 2010, Fac de Finante Banci- promotia 2005, master Control Financiar Fiscal, limbi straine cunoscute- engleza, italiana, spaniola, iar numele meu real este Visan Georgiana, da un search pe google in special Avocatnet si Linkedin[/quote] firar da tu esti periculos de proasta daca vii cu date reale .....sper ca-i doar o gluma si ...nu-i adevarat
cristinxxx
Postat pe 6 Martie 2011 15:13
De la: miss_darine, la data 2011-03-06 15:08:51
De la: visan_georgiana, la data 2011-03-06 14:53:00datorita fraierilor ca tine care si-au facut credite la banci , sa am si eu ce executa , dar ce imi place cand plangeti si va rugati sa nu va dam afara din case, ce ma mai distreaza treaba asta, sau cand veniti mirati ca vi s-a poprit salariul, ha ha ha

adica pe tine te bucura faptul ca un amarat a fost dat afara si nu-si mai poate achita ratele din somaj? ...te simti bine cand il executi????

de ce enervezi darino!?
eu i-as executa chiar fizic pe fduii care au luat credite din banci si acum nu pot sa se c..e de foame
pickard
Postat pe 6 Martie 2011 15:15

... nu ii da nimic ... a vrut doar sa o ''intelegem'' mai bine ... si nu se poate spune ca nu ne-a lamurit perfect ... iti dai seama una din asta jurist ? ... sau mai rau ... procuror sau judecator ... doamne fereste ...
marco918
Postat pe 6 Martie 2011 15:15
..poate asta ti-ai dori sa faci, dar casierele din banci n-au nici-o legatura cu ce spui....
sa vzt si ea saraca ditamai bankhera [/quote]

vrei sa iti detaliez cv-ul meu, primul loc de munca direct sales agent, apoi in alta banca analist credite, acum in alta banca coordonator aprobari credite, adica Retail Underwritting Coordinator, studii absolvite Universitatea din Bucuresti- Facultatea de Administratie si afaceri specializarea Administratie publica, promotia 2009, Facultatea de DRept- univ Romano americana- promotia 2010, Fac de Finante Banci- promotia 2005, master Control Financiar Fiscal, limbi straine cunoscute- engleza, italiana, spaniola, iar numele meu real este Visan Georgiana, da un search pe google in special Avocatnet si Linkedin[/quote] siiiiiiiiiiiiii,,,
thadoogback
Postat pe 6 Martie 2011 15:16
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:15:22...eu i-as executa chiar fizic pe fduii care au luat credite din banci si acum nu pot sa se c..e de foame

si eu ma bucur de criza asta ....

inca mai astept sa cumpar ceva "chilipiruri" de criza astept ca un sacal
battleofwits
Postat pe 6 Martie 2011 15:16
De la: cristinxxx, la data 2011-03-06 15:13:27
sa vzt si ea saraca ditamai bankhera

vrei sa iti detaliez cv-ul meu, primul loc de munca direct sales agent, apoi in alta banca analist credite, acum in alta banca coordonator aprobari credite, adica Retail Underwritting Coordinator, studii absolvite Universitatea din Bucuresti- Facultatea de Administratie si afaceri specializarea Administratie publica, promotia 2009, Facultatea de DRept- univ Romano americana- promotia 2010, Fac de Finante Banci- promotia 2005, master Control Financiar Fiscal, limbi straine cunoscute- engleza, italiana, spaniola, iar numele meu real este Visan Georgiana, da un search pe google in special Avocatnet si Linkedin[/quote] firar da tu esti periculos de proasta daca vii cu date reale .....sper ca-i doar o gluma si ...nu-i adevarat [/quote]

... ce te mira ? ...
marco918
Postat pe 6 Martie 2011 15:17

vrei sa iti detaliez cv-ul meu, primul loc de munca direct sales agent, apoi in alta banca analist credite, acum in alta banca coordonator aprobari credite, adica Retail Underwritting Coordinator, studii absolvite Universitatea din Bucuresti- Facultatea de Administratie si afaceri specializarea Administratie publica, promotia 2009, Facultatea de DRept- univ Romano americana- promotia 2010, Fac de Finante Banci- promotia 2005, master Control Financiar Fiscal, limbi straine cunoscute- engleza, italiana, spaniola, iar numele meu real este Visan Georgiana, da un search pe google in special Avocatnet si Linkedin[/quote] firar da tu esti periculos de proasta daca vii cu date reale .....sper ca-i doar o gluma si ...nu-i adevarat [/quote]

cristinuxxxe! sti ca nu pea ne inghitim noi dar te-as intreba de ce ar fi un pericol faptul ca unii dintre noi chiar ne dam datele reale pe aici pe forum sau prin alte parti eu cred ca nu e nici o problema
pickard
Postat pe 6 Martie 2011 15:18
De la: Lucia38, la data 2011-03-06 13:52:58sunt cucerita!
definitiv si irevocabil...
de la prima pana la ultima postare, fara deosebire de sex, varsta, preocupari sau orientari sexuale.

eu ce am spus asa de urat?
_oktober_
Postat pe 6 Martie 2011 15:19
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:15:22

de ce enervezi darino!?
eu i-as executa chiar fizic pe fduii care au luat credite din banci si acum nu pot sa se c..e de foame

pt ca nu toti au mostenit case sau apartamente, sunt multi oameni care si-au pus pielea'n saramura, ca sa aiba un acoperis deasupra capului...eu la acestia m-am referit...nu la cei care au facut credit ca sa-si ia 10 plasme
miss_darine
Postat pe 6 Martie 2011 15:20
De la: battleofwits, la data 2011-03-06 15:16:55
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:15:22...eu i-as executa chiar fizic pe fduii care au luat credite din banci si acum nu pot sa se c..e de foame

cand ai un pont anunta-ma!
pickard
De la: miss_darine, la data 2011-03-06 15:08:51[quote name='visan_georgiana' date='2011-03-06

nu ma simt bine dar asta este, 90% din cei ce ajung sa fie executati au ajuns acolo datorita lor deoarece au facut o gramada de credite cu buletinul unde DAE ajunge si la peste 30% p.a, apoi si-au mai facut si un overdraft de vreo 20000 RON ce daca ei au salariul 2000 RON, si ca sa fie treaba buna au luat si un credit fara garantii ca deh daca e fara garantii nu iti ia banca casa, nimic mai eronat, asa ca atunci cand gresesti trebuie sa platesti , si eu am credite dar le-am facut ca sa imi iau teren si sa imi fac casa si m-am indatorat pana la 50% nu peste 100 % ca unii debitori. Imi pare rau nu iau partea bancilor cu toate ca lucrez in sistem , dar daca ai luat un imprumut trebuie sa il platesti, si trebuie sa te gandesti si sa citesti de 1000 de ori contractul de credit inainte sa il semnezi
visan_georgiana
De la: _oktober_, la data 2011-03-06 15:19:35
De la: Lucia38, la data 2011-03-06 13:52:58sunt cucerita!
definitiv si irevocabil...
de la prima pana la ultima postare, fara deosebire de sex, varsta, preocupari sau orientari sexuale.

eu ce am spus asa de urat?

Okto, dar am spus ca sunt cucerita
de ce crezi ca am zis-o in sensul negativ?
Lucia38
Postat pe 6 Martie 2011 15:21

de ce enervezi darino!?

tu ar fi mai bine sa stai in banca ta si sa te abtii de la comentarii.
Lucia38
Postat pe 6 Martie 2011 15:22
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:20:14...cand ai un pont anunta-ma!

daca e bun ... o sa pun eu mana pe el

dar se zice ca anul asta o sa fie destul de "ofertant" ... or sa inceapa executare celor care au fost deja amanati de cateva ori
battleofwits
Postat pe 6 Martie 2011 15:22
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:20:14

am avut acum un apt printr-o zona buna, numai ca nu era chilipir, tin sa iti zic ca in 2008 fusese evaluat la peste 300.000 EUR iar acum tranzactia s-a facut cu 120.000 EUR, bine eu nu as da acum atatia bani pe un apt indiferent unde ar fi, dinastea mai pt noi , mai accesibile ca pret, nu prea sunt, ca am observat o chestie tot cei cu bani multi care au luat credite de milioane de euro ajung sa nu mai plateasca, unul care a luat 50.000 eur se chinuie si plateste
visan_georgiana
Postat pe 6 Martie 2011 15:24
De la: Lucia38, la data 2011-03-06 15:22:03

de ce enervezi darino!?

tu ar fi mai bine sa stai in banca ta si sa te abtii de la comentarii.

bine. ca daca mai scriu ceva ,sigur o sa fiu singur impotriva tuturor
pickard
Postat pe 6 Martie 2011 15:25
De la: visan_georgiana, la data 2011-03-06 15:24:09
am avut acum un apt printr-o zona buna, numai ca nu era chilipir, tin sa iti zic ca in 2008 fusese evaluat la peste 300.000 EUR iar acum tranzactia s-a facut cu 120.000 EUR, bine eu nu as da acum atatia bani pe un apt indiferent unde ar fi, dinastea mai pt noi , mai accesibile ca pret, nu prea sunt, ca am observat o chestie tot cei cu bani multi care au luat credite de milioane de euro ajung sa nu mai plateasca, unul care a luat 50.000 eur se chinuie si plateste

or sa vina vremuri interesante
battleofwits
Postat pe 6 Martie 2011 15:25
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:18:32

vrei sa iti detaliez cv-ul meu, primul loc de munca direct sales agent, apoi in alta banca analist credite, acum in alta banca coordonator aprobari credite, adica Retail Underwritting Coordinator, studii absolvite Universitatea din Bucuresti- Facultatea de Administratie si afaceri specializarea Administratie publica, promotia 2009, Facultatea de DRept- univ Romano americana- promotia 2010, Fac de Finante Banci- promotia 2005, master Control Financiar Fiscal, limbi straine cunoscute- engleza, italiana, spaniola, iar numele meu real este Visan Georgiana, da un search pe google in special Avocatnet si Linkedin
firar da tu esti periculos de proasta daca vii cu date reale .....sper ca-i doar o gluma si ...nu-i adevarat [/quote]

cristinuxxxe! sti ca nu pea ne inghitim noi dar te-as intreba de ce ar fi un pericol faptul ca unii dintre noi chiar ne dam datele reale pe aici pe forum sau prin alte parti eu cred ca nu e nici o problema [/quote]

... in principiu nu este nici o problema ... oricum fiecare calculator are un id care se ... vede ... dar in afara de cei direct interesati nu cred ca banuiesti ce fauna se ascunde pe internet ... iar citeva date pot face o completare perfecta profilului social, psihologic, economic ... cum se folosesc datele si de catre cine, asta e un alt aspect ...

marco918
Postat pe 6 Martie 2011 15:26
De la: battleofwits, la data 2011-03-06 15:22:14

dar se zice ca anul asta o sa fie destul de "ofertant" ... or sa inceapa executare celor care au fost deja amanati de cateva ori

am inteles *amanti* de cateva ori
pickard
mmm cica domne numele meu real este,,,,,,da lucrai pe undeva pe la servicii supra secrete sau ce ,,trage ti mai bn perdeaua pe tn nu cumva sa iti descopar identitatea ba fratilor sunteti romanisme,,si aya de la serviciile secrete nu se jeneaza sa isi dezvaluie identitatea,,sunt doar unele sectii cu adevarat ultra secrete,,pe tn si multi altii v au lovitt ,,,,,,,,,,, cica da un search pe gogle nu mai puteam eu de cn esti tu,,poti sa fi si basescu si oricine,,in fata mea esti un om atat ca si mn
thadoogback
De la: marco918, la data 2011-03-06 15:26:02... in principiu nu este nici o problema ... oricum fiecare calculator are un id care se ... vede ... dar in afara de cei direct interesati nu cred ca banuiesti ce fauna se ascunde pe internet ... iar citeva date pot face o completare perfecta profilului social, psihologic, economic ... cum se folosesc datele si de catre cine, asta e un alt aspect ...

tu poti sa stai linistit ...
nu reprezinti interes pentru nimeni
battleofwits
Postat pe 6 Martie 2011 15:27
De la: battleofwits, la data 2011-03-06 15:22:14

a inceput deja , si e vb de cei care au luat credite de milioane de euro, BCR-ul executa la greu, carpatica la fel numai ca ei pe site-uri nu cred ca afiseaza tote imobilele care le au in executare, anul asta va fi bun pt cei ce au bani de investit, preturile la terenuri si case+teren vor scadea in continuare, nu vezi ca nu stiu ce sa mai faca ca sa invioreze piata , notarii scad preturile, evaluatorii lafel, bancile se intrec in oferte care acum presupun refinantarea tuturor creditelor
visan_georgiana
De la: pickard, la data 2011-03-06 15:20:14

cand ai un pont anunta-ma!

... primul ar fi matusa-sa care nu mai vrea sa moara ... nu cred ca te va anunta niciodata ... din motive usor de inteles ...
marco918

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti 28 De la: ayuly08angel 26 Septembrie 2009 04:13
De ce credeti ca bãrbaþii care preferã brunetele agaþã blondele si roscatele ??? 35 De la: kudika_raisa 4 Ianuarie 2012 16:08
ns 16 De la: dragalasa_g 21 Iunie 2012 10:23
eu pesti el leu=? 2 De la: razz 7 Martie 2009 22:04
m-am indragostit de prietenul fostului meu sot si nasul meu 29 De la: stuff 26 Februarie 2009 16:27