Setari Cookie-uri

Estrogenul de generatie noua

Ce anticonceptionale contin estrogen de generatie noua? Am auzit ca cel de generatie noua te pot ingrasa mai putin sau deloc. Este adevarat?
IrregularMuse
Postat pe 19 Martie 2011 13:14
da, este adevarat.
"Ultima generatie, cea mai usor tolerata, confera 15 micrograme etinilestradiol zilnic, fiind cea mai "prietenoasa" formula contraceptiva. Aceasta concentratie este mentinuta zilnic prin aplicarea inelului contraceptiv o data pe luna, intr-un mod foarte simplu. Datorita evitarii pasajului gastric si hepatic, efectele adverse sunt diminuate. Inainte, femeia experimenta modificari ale greutatii corporale; acum, ea nu va resimti nici o modificare a starii ei fizice, odata cu montarea inelului. "
uite ce zice o doamna doctor despre asta.
OanaSun
Postat pe 20 Martie 2011 18:49
De la: OanaSun, la data 2011-03-20 18:49:06da, este adevarat.
"Ultima generatie, cea mai usor tolerata, confera 15 micrograme etinilestradiol zilnic, fiind cea mai "prietenoasa" formula contraceptiva. Aceasta concentratie este mentinuta zilnic prin aplicarea inelului contraceptiv o data pe luna, intr-un mod foarte simplu. Datorita evitarii pasajului gastric si hepatic, efectele adverse sunt diminuate. Inainte, femeia experimenta modificari ale greutatii corporale; acum, ea nu va resimti nici o modificare a starii ei fizice, odata cu montarea inelului. "
uite ce zice o doamna doctor despre asta.

Aha bun!
Si care anticonceptionale au estrogen de generatie noua? Cum functioneaza inelele? SUnt ca niste sterilete?
IrregularMuse
Postat pe 21 Martie 2011 03:33
de pastile nu stiu ca nu prea m-a mai interesat, dar inelul este vaginal, nu functioneaza ca un sterilet.
vezi ca mai exista subiecte in care s-a discutat despre inel pe aici..
el este ca si pastila, o metoda combinata numai ca are cea mai mica doza de estrogen, spre deosebire de orice pastila.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~sexologie-si-reproducere/15731/povestea-pe-care-trebuie-sa-o-stii-despre-contraceptivele-hormonale.html
OanaSun
Postat pe 21 Martie 2011 12:17
Bun, cred ca mai citisem despre el dar am uitat, bine ca mi-a fost reamintit. Pai si cum e? Te-ai ingrasat sau nu de la el? Ai avut probleme ca si cu pastilele? Nu-l simti? Nu-ti cade?
IrregularMuse
Postat pe 28 Martie 2011 12:36
De la: IrregularMuse, la data 2011-03-28 12:36:47Bun, cred ca mai citisem despre el dar am uitat, bine ca mi-a fost reamintit. Pai si cum e? Te-ai ingrasat sau nu de la el? Ai avut probleme ca si cu pastilele? Nu-l simti? Nu-ti cade?

nu, dupa cum am zis, nu ingrasa ca si pilulele contraceptive. e foarte ok, nu-l simt, nu cade etc
il folosesc de ceva timp si trebuie sa recunosc ca efectiv pot sa uit de el 3 saptamani, pana sa-l scot pentru ca nu necesita cine stie ce atentie cum nu ma incomodeaza sau ceva de genul.
este cea mai comoda metoda pe care am folosit-o vreodata.
uite si filmulet despre cum se introduce:
http://www.youtube.com/watch?v=eA-KbuxXGvo
OanaSun
Postat pe 28 Martie 2011 13:04
De la: IrregularMuse, la data 2011-03-28 12:36:47Bun, cred ca mai citisem despre el dar am uitat, bine ca mi-a fost reamintit. Pai si cum e? Te-ai ingrasat sau nu de la el? Ai avut probleme ca si cu pastilele? Nu-l simti? Nu-ti cade?

nu, dupa cum am zis, nu ingrasa ca si pilulele contraceptive. e foarte ok, nu-l simt, nu cade etc
il folosesc de ceva timp si trebuie sa recunosc ca efectiv pot sa uit de el 3 saptamani, pana sa-l scot pentru ca nu necesita cine stie ce atentie cum nu ma incomodeaza sau ceva de genul.
este cea mai comoda metoda pe care am folosit-o vreodata.
uite si filmulet despre cum se introduce:
http://www.youtube.com/watch?v=eA-KbuxXGvo
OanaSun
Postat pe 28 Martie 2011 13:04
Daca nu ai nevoie de pastile pentru vreo problema ceva nici nu ti-as recomanda sa le incepi.
OanaSun deja ti-a dat detalii despre inel dar trebuie sa-ti zic si eu, ca am folosit pastile si mereu iti depasesc asteptarile in mod..negativ..din pacate :( Da, te protejeaza dar nu e nevoie sa inghiti ditamai cantitatea de estrogen doar pentru contraceptie. Si exista sansa sa nu te ingrasi de la mai putin estrogen, depinde de fiecare persoana cred.
Oricum, sincerrrr dupa ce am folosit inelul nu m-as mai intoarce la pilula, iar sa o iau zilnic, iar sa-mi fie teama daca am uitat s-o iau. E prea mare agitatia din jurul unei chestii atat de mici
Mirela_t
Postat pe 1 Aprilie 2011 02:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
referiror la contraceptie 9 De la: miss_cryss 6 Iulie 2010 19:35
chiar nu exista remediu??? 15 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 10:56
pielea de pe un sfirc a inceput sa se cojeasca 7 De la: may 4 Februarie 2010 16:22
pot sa fiu insarcinata? 7 De la: kudika_8386 27 Mai 2012 20:56
vreau un sfat concret va rog mult .. 5 De la: office_salinasusesi_ro 22 Februarie 2010 17:08