Setari Cookie-uri

Se poate, sau nu, sa se vindece cancerul

Dupa studiile si experienta mea eu afirm foarte serios ca se poate.
Ca sa dovedesc dati-mi un caz de cancer si eu trebuie sa-l rezolv.
Pentru mai multe informatii clungu@hotmail.com
Costello
kudika009311
Postat pe 4 Septembrie 2009 07:25
Buna Costello,
Tatal meu face tratament de 6 luni pentru un carcinom scuamos-moderat diferentiat in laringe cu afectarea totala a vocii la 4-5 luni inainte de confirmarea diagnosticului.
A facut mai intai 30 sedinte de cobaltoterapie, urmate de tratament medicamentos primit de la Oncolog(nu stiu ce anume).
Dupa 2 luni de tratament, oRL-sit-ul i-a pus ca tumora e vindecata in proportie de 60% si dupa inca vreo 3 luni, i s-a spus ca e 100% vindecata, dar i s-a dat acelasi tratament in continuare...
Vocea i-a revenit la normal, intr-un mod care a surprins pe toata lumea, inclusiv pe ORL-istul care i-a facut biopsia si care l-a declarat initial "inoperabil".
Problema este ca nu stim ce sa facem mai departe.
Tatal meu se plange in continuare de un disconfort in gat.
Nu stiu care e prognosticul pe termen lung si nici ce ar trebui sa facem ca sa se vindece definitiv.
Ne puteti dat un sfat?
Multumim!
eloise1999
Postat pe 4 Septembrie 2009 08:46
Buna eloise1999
Si tatalui meu i s-a pus acelasi dignostic de vreo 2 saptamani la Iasi. Pe 21.09 o sa inceapa sa faca RT la Galati, acolo suntem repartizati (suntem din Vrancea), apoi chimioterapia la Focsani. Ma bucur mult sa aud ca tatal tau s-a vindecat, imi da si mai multe sperante. Tatal meu nu are semne de boala, doar o usoara raguseala. Are 58 ani si sper ca s-a descoperit din timp.
Daca imi poti da alte amanunte sau detalii suplimentare care v-au ajutat pe voi, ti-as fi recunoscatoare.
Sanatate si Doamne-ajuta !
m_rsn
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:51
Aici e vb despre gripa porcina si vaccinul impotriva ei dar e valabil si pt cel impotriva cancerului de col uterin. Va rog sa vedeti ce a zis ministrul sanatii din Finlanda despre acest subiect http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM
bastiuta
Postat pe 27 Octombrie 2009 16:49
Cancerul asta afecteaza f multi oameni...si apare in primul rand din cauza alimentatiei gresite: multa carne grasa, prajeli, produse cu aditivi, salamuri, sucuri colorate, fast food,mancare multa la fiecare masa, etc Mancam f putin cruditati: fructe, legume, salate. Alimentatia ar trebui sa contina peste 50 % cruditati. La bolnavii de cancer, ar trebui in principiu doar alimente crude. Stiu o doamna din Elvetia care s-a vindecat cu sucuri, a baut asa pana s-a vindecat, a si slabit f tare, dar a trecut de cancer si pana la urma a murit sotul ei , desi practic nu era bolnav.Doamna era in metastaza, doctorii nu i-au dat nicio sansa si pana la urma au fost uimiti de rezultat.
http://ct.ebizac.com/t.php/28253/0/F/T/1777639/
Uitati-va la acest filmulet despre cum poate fi tratat cancerul. Pe mine m-a uimit ce spun acesti specialisti si poate va ajuta pe cei care aveti nevoie. Sanatate la toti!
floare_de_crin
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:20
De la: Floare_de_crin, la data 2009-11-28 12:20:12Cancerul asta afecteaza f multi oameni...si apare in primul rand din cauza alimentatiei gresite: multa carne grasa, prajeli, produse cu aditivi, salamuri, sucuri colorate, fast food,mancare multa la fiecare masa, etc Mancam f putin cruditati: fructe, legume, salate. Alimentatia ar trebui sa contina peste 50 % cruditati. La bolnavii de cancer, ar trebui in principiu doar alimente crude. Stiu o doamna din Elvetia care s-a vindecat cu sucuri, a baut asa pana s-a vindecat, a si slabit f tare, dar a trecut de cancer si pana la urma a murit sotul ei , desi practic nu era bolnav.Doamna era in metastaza, doctorii nu i-au dat nicio sansa si pana la urma au fost uimiti de rezultat.
http://ct.ebizac.com/t.php/28253/0/F/T/1777639/
Uitati-va la acest filmulet despre cum poate fi tratat cancerul. Pe mine m-a uimit ce spun acesti specialisti si poate va ajuta pe cei care aveti nevoie. Sanatate la toti!
ceea ce soune doamna de mai sus este in totalitate logic si adevarat...toata alimentatia bogata in aditivi si pe langa asta stressul si poluarea din mediul inconjurator duc la slabirea sistemului imunitar si la aparitia tumorilor canceroas deoarece sistemul imunitar numai are capacitatea de a distruge celulele canceroase iar acestea se dezvolta rapid si provoaca boala care se raspandeste in tot organismul apoi( metastazeaza ) pentru a scapa de cancer trebuie sa avem o viata si o alimentatie benefica organismului si trebuie sa ne reabilitam functiile sistemului imunitar...ORGANISMUL ARE CAPACITATEA DE A SE VINDECA SUIGUR DACA_I DAM CE ARE NEVOIE PENTRU A FUNCTIONA CORECT !!!!

p.s. orice bolnav de cancer,de orice forma ar fi acesta, are sistemul imunitar compromis !!!! o stie orice medic oncolog asta si nu inteleg de ce nu pun accent pe reabilitarea functiilor sistemului imunitar !!!!
4Life
Postat pe 28 Noiembrie 2009 14:46
Mai postez o data adresa pe care e filmuletul. E lung filmul, dar merita tot timpul acordat! Daca sunt probleme la deschidere, scrieti-mi.
http://ct.ebizac.com/t.php/22216/1/B/T/1777639/
Va urez sanatate si intelepciune !
floare_de_crin
Postat pe 28 Noiembrie 2009 18:47
Nu stiu de ce mi-ati oprit comentariul meu dar nici voi nu intelegeti mare lucru asa ca ....

Costello
kudika009311
Postat pe 30 Noiembrie 2009 03:17
Eu am sa incerc sa raspund din nou si sper ca o sa-mi lasati articolul.

Acum voi propune o alta viziune aspra cancerului. In primul rind se cunoaste ca se fac multe studii despre cancer si ca rezultate nu putem spune ca avem ceva concret si nici nu vom avea daca mergem pe aceiasi cale de investigare.Viziunea mea vine mai aproape de intelegerea, hai sa-i zicem religioasa. Povestea este mai lunga dar voi incerca sa o string cit pot de mult. Cind Dumnezeu a creat aceast fiinta a avut grija sa puna si un sistem automat de autovindecare, care lucreaza independent de vointa noastra. Aceste informatii vin dupa aproape 30 de ani de studiu in ce cunoasteti voi despre reflexologie. Daca putem compara un corp ca pe un super computer el este dotat cu toate sistemele de autoaparare fara de a avea de altcineva sa le programeze. In final corpul tau este construit sa se AUTOVIDECE in conditii normale si in general daca mergi descult mult timp pe afara. Deasemenea eu acum am 32 de oameni fixati de cancer doar prin aceasta "stupida"metoda.As avea multe sa va spun dar doar in conditiile in care vreti sa le alcultati.
Sa aveti o zi frumoasa.
Costello
kudika009311
Postat pe 3 Decembrie 2009 03:44
Atentie la escroci.
Intr-adevar sunt metode "naturiste" pe care le puteti incerca singuri,alaturi de cele alopate, fara sa va dati putinii bani la escroci; "Formula As" are in arhiva aproape tot ce doriti- o spun din proprie si pozitiva experienta; in special pt gat , gargara cu sanziene, marul lupului si intarirea sist imunitar.
vgiurgiu
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:12
Buna seara!
Am sa va rog sa aveti rabdare si sa cititi aceasta mica istorioara pe care eu am traito,in 2004 in urma unui tratamet gresit(dat de un medic din spitalul municipal)mi-au fost afectati ambi rinichi si am orbit 3 ore,in 2005 dupa multe investigatii am primit diagnosticul,glomeruronefrita si mi-sa spus ca voi incepe dializa,am fost disperata,am facut tot felul de tratamente naturiste,am baut zeci de kg de bitter,siropuri,ceaiuri,am facut magnetoterapie,reflexoterapie,sedinte de bioenergie,aromoterapie,acupunctura....alergam disperata pe la fel de fel de "vindecatori",sotul si fiii mei citeu tot felul de articole despre boala mea si cum auzeu de cate cineva care face siropuri...mergeau sa cumpere,am cheltuit imens,in 2006 am intrat in dializa,faceam dializa de 3ori pe saptamana cate 5 ore,toata increderea si speranta meau au fost in Dumnezeu,este Singurul si Unicul care ne poate ajuta,in 2008 am facut transplant renal.Nu am cuvinte si nici viata destula sa ii pot multumi Domnului,ca mi-a dat o noua viata, familiei care a fost deacord sa doneze toate organele rudei lor,sotului si fiilor mei care m-au sprijinit si m-au incurajat mereu.Ce vreau sa spun este ca:numai Dunezeu ne poate vindeca,Isus a spus "credinta ta te va vindeca"fara El nimic nu santem,nimic nu putem face,cine vrea sa se vindece,trebui sa creada cu tarie in Domnul si sa ii ceara ajutor dar,sa creada cu tarie.Va doresc o seara buna. P.S.nu fac parte din nici o secta,sant ortodoxa si nu sant fanatica.
doinitaeda
Postat pe 3 Decembrie 2009 21:06
Sunt metode de vindecare cancer si de stopare a metastazei dar mafiile doctorilor, farmacistilor si preotilor nu vor sa le aflati. daca se posteaza date despre aceste metode se sterg ca au directive de la jidanii caree vor sa distruga peste tot. Mass media se vrea sa fie vanduta pentru bani.
kudika027178
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:42
De la: 1366613, la data 2010-01-01 15:42:32Sunt metode de vindecare cancer si de stopare a metastazei dar mafiile doctorilor, farmacistilor si preotilor nu vor sa le aflati. daca se posteaza date despre aceste metode se sterg ca au directive de la jidanii caree vor sa distruga peste tot. Mass media se vrea sa fie vanduta pentru bani.

Corect!
Dar aici: http://www.restulstirilor.blogspot.com
si aici: http://www.ganduliber.blogspot.com
nu si-au bagat inca botul jidoveii masoni-sionisti. Aici inca mai puteti afla cate ceva despre terapiile valabile pentru vindecarea cancerului si a bolilor autoimune si despre cum s-a ajuns ca medicina sa nu mai fie in slujba bolnavilor, a omului ci in slujba BIG PHARMA si a stapanilor ei care, contrar lui Dumnezeu, vor nu indreptarea pacatosului (vindecarea bolnavului) ci moartea lui.
Desi, si pe aceste bloguri le tin la ochi. Dovada, comentariul-propunere al unei "binevoitoare" din USA care, cica din exces de marinimie, vrea sa ne faca pe noi, scribalaii acestui blog sa castigam cate 25$ pentru orice accesare a blogului...In realitate vrea sa ajunga la identitatea noastra, ca desi publicam mult mai rar decat alte bloguri, cam spunem adevaruri pe care ei le vor ascunse muritorilor de rand ca noi.
Terra_Mater
Postat pe 20 Martie 2010 16:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
spuneti`mi pls!! :( 9 De la: office_salinasusesi_ro 23 Februarie 2010 14:11
sex oral ....la ciclu 178 De la: KAMI200314 26 Februarie 2020 19:03
Ma poate ajuta cineva? 4 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 7 August 2010 11:06
sant disperata 18 De la: florinela_healthy 4 Decembrie 2010 07:47
Probleme cu menstruatia 2 De la: kudika_972235 12 August 2014 12:18