Setari Cookie-uri

merita o a doua sansa?

suntem impreuna de 3 ani,iar de 1 an locuim impreuna.avem o relatie ok,ne respectam reciproc dorintele si libertatea(nu am o problema sa iasa cu baietii atata timp kt stiu k e cu ei,si nici el nu-mi interzice sa ma vad cu prietenii mei)
insa...am descoperit intamplator faptul k el vb de mult timp prin msj cu o alta fata,pe care eu n-o cunosc.se pare ca nu s-a intamplat nimic mai mult de atat...dar dak nu aflam?oare unde se ajungea?nu sunt ipocrita sa-i interzic sa aiba prieteni fete...cel mai bun pr al meu este un baiat cu care vb cu orele la tel.dar ma gandesc...dak nu ascunde nimic,de ce eu n-am stiut de existenta ei?
eu nu suport minciuna!mai bine ma inseli dkt sa ma minti...si el stie asta.mi-a spus k a crezut k ma supar.
mi-a spus si el k nu are nimic cu ea...si k nici nu-si doreste,dar...e clar k ea stia de existenta mea...pt k nici makr odata el nu a prim vreun msj de la ea knd era cu mine.
simt k nu pot sa trec peste faptul k m-a mintit.cu toate astea tin la el enorm.
merita a doua sansa?
cleo_savu2006
Postat pe 19 Martie 2011 14:16
De la: cleo_savu2006, la data 2011-03-19 14:16:50suntem impreuna de 3 ani,iar de 1 an locuim impreuna.avem o relatie ok,ne respectam reciproc dorintele si libertatea(nu am o problema sa iasa cu baietii atata timp kt stiu k e cu ei,si nici el nu-mi interzice sa ma vad cu prietenii mei)
insa...am descoperit intamplator faptul k el vb de mult timp prin msj cu o alta fata,pe care eu n-o cunosc.se pare ca nu s-a intamplat nimic mai mult de atat...dar dak nu aflam?oare unde se ajungea?nu sunt ipocrita sa-i interzic sa aiba prieteni fete...cel mai bun pr al meu este un baiat cu care vb cu orele la tel.dar ma gandesc...dak nu ascunde nimic,de ce eu n-am stiut de existenta ei?
eu nu suport minciuna!mai bine ma inseli dkt sa ma minti...si el stie asta.mi-a spus k a crezut k ma supar.
mi-a spus si el k nu are nimic cu ea...si k nici nu-si doreste,dar...e clar k ea stia de existenta mea...pt k nici makr odata el nu a prim vreun msj de la ea knd era cu mine.
simt k nu pot sa trec peste faptul k m-a mintit.cu toate astea tin la el enorm.
merita a doua sansa?

Stii? E bine sa oferi libertate intr-un cuplu dar iti asumi si riscuri. Prea multa libertate strica. Daca nu stabilesti de la inceput ce te deranjeaza si ce nu, te vei trezi intr-o zi inselata, tradata, mintita si in final abandonata. Oricum nu exista reteta minune pt a retine pe cineva langa tine pt totdeauna, dar e bine sa fii cu bagare de seama si sa ai grija cat si cum permiti.
mimi_ca29
Postat pe 19 Martie 2011 14:21
De la: cleo_savu2006, la data 2011-03-19 14:16:50
eu nu suport minciuna!mai bine ma inseli dkt sa ma minti...

inselatul nu-i tot minciuna?
850
Postat pe 19 Martie 2011 14:22
De la: kudika376850, la data 2011-03-19 14:22:17
De la: cleo_savu2006, la data 2011-03-19 14:16:50
eu nu suport minciuna!mai bine ma inseli dkt sa ma minti...

inselatul nu-i tot minciuna?

nu e sinceritate si adevar
Valy90
Postat pe 19 Martie 2011 15:08
mai bine sa te insele decat sa te minta?ce ineptie...inselatul e o forma mai grava a minciunii.la asa o mentalitate...cele ca tine isi merita soarta sa fie inselate.
lion_heart
Postat pe 19 Martie 2011 16:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista Paradisul Femeilor 26 De la: puinebun 28 Martie 2013 18:03
bar ce contine de toate 20611 De la: yumy 9 Noiembrie 2015 15:08
Cum pot sa imi ajut o prietena? 31 De la: dusmanu_lu_Celina 21 Noiembrie 2010 10:22
relatii de lunga distanta???? 6 De la: criss_constantin 20 Martie 2011 19:26
O tara plina de frustrate:-j 2 De la: Deeliaaaa 24 Septembrie 2011 01:53