Mai multe
| buna,ma numesc alina,am 21 de ani si nu credeam ca o sa ma confrunt cu asa ceva in viatza mea,jur!nush ce sa mai fac......am prieten de 3 ani,insa mai nou am cunoscut un baiat care e cu 2 ani mai mic decat mine,si parca m-a vrajit,jur!nu mi-l pot scoate din cap de vreo 2 luni,l-am inselat cu el pe prietenul meu,ne-a prins,dar m-a iertat si eu inca mai sunt si cu baiatul ala,il iuibesc si pe el,nu stiu ce e in capul meu,ajutati-ma sa inteleg si eu ce se intampla,dati-mi un sfat...!ati trecut vreodata prin asa ceva?va multumesc | ||
|
alinalazea Postat pe 20 Martie 2011 00:20 |
||
|---|---|---|
De la: alinalazea, la data 2011-03-20 00:20:45buna,ma numesc alina,am 21 de ani si nu credeam ca o sa ma confrunt cu asa ceva in viatza mea,jur!nush ce sa mai fac......am prieten de 3 ani,insa mai nou am cunoscut un baiat care e cu 2 ani mai mic decat mine,si parca m-a vrajit,jur!nu mi-l pot scoate din cap de vreo 2 luni,l-am inselat cu el pe prietenul meu,ne-a prins,dar m-a iertat si eu inca mai sunt si cu baiatul ala,il iuibesc si pe el,nu stiu ce e in capul meu,ajutati-ma sa inteleg si eu ce se intampla,dati-mi un sfat...!ati trecut vreodata prin asa ceva?va multumesc Ehee.ti-ai pus-o,ti-ai pus-o asta e
|
||
|
Valy90 Postat pe 20 Martie 2011 00:27 |
||
| Esti copila. Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci atatea griji atata timp cat nu vrei sa te mariti si te sfatuiesc nici sa nu te gandesti la asta prea curand. | ||
|
|
||
|
i_andra Postat pe 21 Martie 2011 14:26 |
||
| Daca te-a vrajit si il iubesti de ce nu pui punct relatiei pe care o ai de 3 ani?Tie cumva frica ca ala o sa-ti dea cu flit si o sa ramai singura? | ||
|
Barbie30_ Postat pe 21 Martie 2011 14:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubiri pe net | 43 | De la: unicorn 11 Aprilie 2009 03:38 |
| De ce sa-u purtat asa de urat cu mine si ce sa fac sa nu mai patesc asa ceva? | 161 | De la: kudika_978393 14 Ianuarie 2015 19:48 |
| Daca o persoana a inselat cum poti afla | 168 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:37 |
|
|
||
| fertilizarea in vitro | 4 | De la: silviu_m74 30 August 2010 23:40 |
| Salut | 4 | De la: Shhh 23 Iunie 2010 13:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.