Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: cotyca, la data 2011-05-18 13:23:45 buna sa aveti ziua
pot sa ma delectez si eu cu ceva lichid?

na drace...aici au subliniat astia " lichid "....mie m-ai devreme " femeie " si " tinute "....si deja in creierasul meu imbacsit in care nu activeaza decat un neuron pricajit, deja am facut o....conexiune
grav....ma ia cu lesiiiiin..... ce inseamna sa fii singur cuc...imi sta minte numai la....lichide
Almyle
Postat pe 18 Mai 2011 18:09
vad ca, toti au fugit care incotro....fug si eu, ca tocmai ma mananca in talpa si cica inseamna ca fac drum...
o seara minunata tuturor
Almyle
Postat pe 18 Mai 2011 18:17
buna dimi....

iar nu-i nimeni?
deci, va las cafetiera plina, lapticul in frigider pentru cei ce beau cafeluta cu lapte, un tub de frisca si ciocolata rasa, iar pe masa un platou plin cu pateuri, cornuri cu ciocolata, cornuri cu vanilie si cu gem...iar pentru cei ce nu vor cafeluta, aveti o carafa plina cu ceai si cu lamaie, o carafa cu limonada rece si cuburi de gheata in congelator, in cazul in care vreti mai rece limonada...
Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 10:07
meeeeey....somnorosilor....e soarele de trei sulite sus pe cer, ia dati-va jos din pat!!!! trezirea domnilor, scularea doamnelor!

pese - nu zic invers ca, daca e vorba de sculare la domni, nu se mai dau jos din pat pana la pranz....

hai gasca, gimnastica de inviorare in pasi saltareti la baie, cu periuta de dinti in mana....
Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 10:18
De la: Almyle, la data 2011-05-19 10:18:40meeeeey....somnorosilor....e soarele de trei sulite sus pe cer, ia dati-va jos din pat!!!! trezirea domnilor, scularea doamnelor!

pese - nu zic invers ca, daca e vorba de sculare la domni, nu se mai dau jos din pat pana la pranz....

hai gasca, gimnastica de inviorare in pasi saltareti la baie, cu periuta de dinti in mana....

io's treaza de'a bine'lea...cica's la serviciu...stau la birou, da' parca nu's io cred ca o sa ma servesc din cafeluta ta
ouch uitam sa urez...buna dimineata
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 10:32
De la: Almyle, la data 2011-05-19 10:18:40meeeeey....somnorosilor....e soarele de trei sulite sus pe cer, ia dati-va jos din pat!!!! trezirea domnilor, scularea doamnelor!

la ora la care ai postat tu asta, eu eram deja la a doua cafea reala, drept pentru care acuma m-as da un pic la limonada aceea, dar sa fie cu 3 cuburi de gheata.
saru' mana!
Lucia38
Postat pe 19 Mai 2011 11:18
De la: miss_darine, la data 2011-05-19 10:32:33

io's treaza de'a bine'lea...cica's la serviciu...stau la birou, da' parca nu's io cred ca o sa ma servesc din cafeluta ta
ouch uitam sa urez...buna dimineata

cunosc sentimentul...subscriu! sunt cheauna, aseara mi-am certat baietelul ca nu statea cumintel si s-a dus in dormitor, s-a asezat pe jos si a inceput sa planga incet, tacut....asa de tare m-a durut sufletul, incat mi-am cerut iertare...
de 9 luni de cand a murit sotul meu, muncesc ca o sclava, iar timpul petrecut cu cel mic, e aproape rusinos de scurt...si in loc sa-l imbratisez, sa ma joc cu el, l-am certat....sunt o ticaloasa...si jumatate din noapte am plans si mi-am facut procese de constiinta...iar acum sunt cheaunel...am baut 4 cafele si tot degeaba...unde mai pun si ca, tre' sa merg sa imi cumpar un sacou si o bluza, pantofi, sa-mi scurtez niste nadragi ca's mica...m-a facut mama doi la metru... ...nu zic si ca tre' sa-mi fac labichiura, sa ma tund , etc...deci in concluzie: azi stau la birou si vb cu voi
Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 11:38
De la: Lucia38, la data 2011-05-19 11:18:34

la ora la care ai postat tu asta, eu eram deja la a doua cafea reala, drept pentru care acuma m-as da un pic la limonada aceea, dar sa fie cu 3 cuburi de gheata.
saru' mana!

buna alegere
Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 11:38
ce de bunaciuniiiiiiiiiii ups vroiam sa spun bunatati
cu ochii la ele uitai sa spun si buna ziua!
pup fetele la gramada si ma reped spre o ceasca de cafea
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 11:41
si dupa ce ca, ma simteam ca draq, vinovata nevoie mare fata de cel mic, uite ce am primit pe mail....cred ca, azi fug acasa inainte de ora normala si stau cu bebe...

Adevarat si dureros!

"lectiile vin intotdeauna atunci cand esti pregatit, iar daca vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ti trebuie pentru pasul urmator" Coelho

Un bãrbat a venit de la muncã târziu, obosit ºi nervos, gãsindu-ºi bãieþelul de 5 ani aºteptând la uºã nerãbdãtor.

- Tati, pot sa te întreb ceva?

- Da sigur, despre ce e vorba? a rãspuns tatãl

- Tati, câþi bani câºtigi pe ora?

- Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos.

- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?

- Daca trebuie sa stii ...castig 50$ pe ora.

- Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$?

Tatal s-a infuriat:
- Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci
du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii.

Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa.
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.
Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.

Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: "Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa
cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des". a dus la usa baiatului si a deschis-o.

- Dormi? Dormi? a intrebat....

- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.

- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine.
Uite aici ai 25$.

- Micutul a sarit, zambind. Multumesc tati, a strigat.

Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau.

- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.

- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa
vii mai repede acasa maine. Vreau sa mananc cu tine.

Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte. "
Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor.
Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.

Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim. Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore.
Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!

PS - trimite tuturor pe care-i cunosti acest mesaj si iti garantez ca iti vor fi recunoscatori ...daca nu ei, cel putin ... copiii lor :)

Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 11:42
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 11:41:47 ce de bunaciuniiiiiiiiiii ups vroiam sa spun bunatati

ia si un corn, sa nu te doara stomacul
Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 11:44
De la: Almyle, la data 2011-05-19 11:44:22
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 11:41:47 ce de bunaciuniiiiiiiiiii ups vroiam sa spun bunatati

ia si un corn, sa nu te doara stomacul

m-am infruptat deja.....pe furis!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 12:04
De la: Almyle, la data 2011-05-19 11:38:09
cunosc sentimentul...subscriu! sunt cheauna, aseara mi-am certat baietelul ca nu statea cumintel si s-a dus in dormitor, s-a asezat pe jos si a inceput sa planga incet, tacut....asa de tare m-a durut sufletul, incat mi-am cerut iertare...
de 9 luni de cand a murit sotul meu, muncesc ca o sclava, iar timpul petrecut cu cel mic, e aproape rusinos de scurt...si in loc sa-l imbratisez, sa ma joc cu el, l-am certat....sunt o ticaloasa...si jumatate din noapte am plans si mi-am facut procese de constiinta...iar acum sunt cheaunel...am baut 4 cafele si tot degeaba...unde mai pun si ca, tre' sa merg sa imi cumpar un sacou si o bluza, pantofi, sa-mi scurtez niste nadragi ca's mica...m-a facut mama doi la metru... ...nu zic si ca tre' sa-mi fac labichiura, sa ma tund , etc...deci in concluzie: azi stau la birou si vb cu voi

deja ma simt eu vinovata...cheauneala mea, are cu totul alte cauze...de-a dreptul banale
dar imi suna cunoscut filmul tau...si eu mi-am crescut singura baiatul...si am avut o perioada, cand ma vedea saracutul numai seara...dar incercam in weekend sa fiu numai a lui...iar acum, de la inaltimea celor 24 de ani ai lui, imi tot aduce aminte ce orgii faceam noi doi, sambetele si duminicile
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 12:19

blondooooooo...lasa-mi si mie un strop de cafea...ca te stiu io pe tine
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 12:21
De la: miss_darine, la data 2011-05-19 12:19:29
De la: Almyle, la data 2011-05-19 11:38:09

deja ma simt eu vinovata...cheauneala mea, are cu totul alte cauze...de-a dreptul banale
dar imi suna cunoscut filmul tau...si eu mi-am crescut singura baiatul...si am avut o perioada, cand ma vedea saracutul numai seara...dar incercam in weekend sa fiu numai a lui...iar acum, de la inaltimea celor 24 de ani ai lui, imi tot aduce aminte ce orgii faceam noi doi, sambetele si duminicile

missule vrei sa fi mamica mea de "vichend"??
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 12:21
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 12:21:49

nebunatica mica...la ce fel de orgii iti sta capul?
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 12:23
De la: miss_darine, la data 2011-05-19 12:21:08

blondooooooo...lasa-mi si mie un strop de cafea...ca te stiu io pe tine

babutooooooooo.................prea tarziu!!! da stiu ca tu tot ma iubesti!!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 12:25
De la: miss_darine, la data 2011-05-19 12:23:50
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 12:21:49

nebunatica mica...la ce fel de orgii iti sta capul?

aaaaaaaaaaaaa, nimic iesit din comun!!................din alea de-ti plac si tie!!!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 12:26
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 12:26:53

aaaaaaaaaaaaa, nimic iesit din comun!!................din alea de-ti plac si tie!!!

atunci tre' sa stramutam vichendu', de miercuri incolo
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 12:47
buna ziua de pranz.
ete, iar am o zi in care trebuie sa ma ascund sub birou sa tastez ca mi-e pofta de o cafea.
in acelasi tinp, ma intreb daca asta-i oragzm sau nu, sa stau cu voi la o cafea . esteeee!

iubire, torna-mi in stacana ceva lichid negru, ca vreau sa-mi relaxez mintea
geo_refinantat
Postat pe 19 Mai 2011 12:49
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-19 12:49:16buna ziua de pranz.
ete, iar am o zi in care trebuie sa ma ascund sub birou sa tastez ca mi-e pofta de o cafea.
in acelasi tinp, ma intreb daca asta-i oragzm sau nu, sa stau cu voi la o cafea . esteeee!

o stacana de cafea vineeeeeeeeeeee...din partea neuronului meu relaxat
helau nenea geo
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 12:53
De la: miss_darine, la data 2011-05-19 12:53:34

helau nenea geo

multumesc mult, minunata doamna darine!
tin cu tot dinadinsul, cu insistenta chiar, sa-ti rasplatesc asa cum se cuvine gestul.
si dai tata!!
geo_refinantat
Postat pe 19 Mai 2011 12:58

helau nenea geo

auzi misso io stiu ca ai planuri de "vichend" da nu stiam ca vrei sa te fac si "valvoi"! cand Geo zice"iubire" atunci aia sunt io
parca asa ma amagea, oare s-o fi razgandit?!

ps: misso mi-ati "frant" inima sa va distrati voi fara mine, halal pretene ce-mi sunteti!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 13:03
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-19 12:58:07

helau nenea geo

tin cu tot dinadinsul, cu insistenta chiar, sa-ti rasplatesc asa cum se cuvine gestul.
si dai tata!!

amagitorule, care-mi esti!!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 13:05
buna dimineata! ups este pranz deja la unii, si eu abia ma dadui jos din pijamale
sexoasooo te scot eu la o pajitura si un tzuc, daca vrei!
bemm
Postat pe 19 Mai 2011 13:10
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 13:05:19

helau nenea geo

si dai tata!!

ah iubirea mea, sa nu dai prea tare. e doar o neintelegere. minora
cand am scris iubirea mea, am facut referire la tine
stii doar ca esti unica
geo_refinantat
Postat pe 19 Mai 2011 13:11
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 13:03:17

auzi misso io stiu ca ai planuri de "vichend" da nu stiam ca vrei sa te fac si "valvoi"! cand Geo zice"iubire" atunci aia sunt io
parca asa ma amagea, oare s-o fi razgandit?!

ps: misso mi-ati "frant" inima sa va distrati voi fara mine, halal pretene ce-mi sunteti!

invidioaso crezi ca nu stiam cine e iubirea lui geo?
ps.cine nu te lasa sa-ti pui "le fund" in masina si sa te intalnesti cu noi?
miss_darine
Postat pe 19 Mai 2011 13:18
De la: bemm, la data 2011-05-19 13:10:20buna dimineata! ups este pranz deja la unii, si eu abia ma dadui jos din pijamale
sexoasooo te scot eu la o pajitura si un tzuc, daca vrei!

bemmmm! macar tu nu ma ignorezi!
vrei sa spui o apa plata cu lamaie!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 13:21
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-19 13:11:04
De la: vitamina_c, la data 2011-05-19 13:05:19

helau nenea geo

si dai tata!!

ah iubirea mea, sa nu dai prea tare. e doar o neintelegere. minora
cand am scris iubirea mea, am facut referire la tine
stii doar ca esti unica

n-o sa dau tare doar cu foarte multtttttttt "drag"!
o saptamana esti taiat de la portie, orice fel de portie!
vitamina_c
Postat pe 19 Mai 2011 13:24
meeey....am fost la tzompping...nu mi-am gasit haine pe placul meu si m-am decis...n-au haine pt elefanti? ok...inec nefericirea in...pizza...
care m-ai vrea? dau adresa in mesaj

buna ziua conasule geo
Almyle
Postat pe 19 Mai 2011 13:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cocktail...si barfa.. :) 13 De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27
Base loveste un copil - de neiertat 351 De la: marco918 12 Decembrie 2009 13:53
stie cineva? 7 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14
? 0 De la: 3 Martie 2010 21:22
SALINA TIMISOARA SUSESI 1 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 21 Februarie 2010 16:10