Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: Almyle, la data 2011-05-24 23:46:23
De la: miss_darine, la data 2011-05-24 19:21:05
De la: Almyle, la data 2011-05-24 17:58:58si cum nu-i nimeni pe aici, va tzuc in ordinea numerelor de la pantof...ne vedem tomorov bre...o seara minunata sa aveti

almy, tu esti un amalgam de trairi...dar ma bucur ca faci mult haz de necaz si-ti pastrezi firea jucausa...este cea mai buna metoda de a trece peste toate greutatile
buna seara oameni buni

crezi? cateva randuri, modificate de "N" ori, pentru a le face sa incapa intr-un mesaj scurt, cat sa nu adoarma cititorul, nu prea pot reda impactul celor traite....povestea e mult mai complicata, cu mult mai multe intamplari, fiecare avand final diferit si de cele mai multe ori fiind o intamplare nefericita, din care sigur am invatat cate ceva... cel mai trist e ca, am imbatranit prematur, sunt inteleapta zodiacului dupa cum spun astia....eu zic insa ca am imbatranit si desi mi-am luat suficiente portii cu venin, acum cand in sfarsit am invatat cate ceva, e cam tarziu....anii au trecut si nimeni nu are chef sa mi-i dea inapoi....pot doar sa sper ca, atunci cand ma voi tira la locul cu verdeata, sa imi intalnesc barbatul, sa imi pastrez constiinta si intr-o viata viitoare nutresc speranta ca doamne doamne sa ma lase sa tin minte tot ce am facut acum....asa poate, voi mai apuca si eu sa...traiesc

nu stiu daca m-am emotionat din cauza unei beri sau din cauza oboselii
pesemne ca trebuie sa mor si eu pentru a ma iubi cine trebuie
pickard
Postat pe 25 Mai 2011 20:29
De la: mimi_ca29, la data 2011-05-25 14:15:23Primiti in cafenea o "buboasa"?? OMG! Sunt plina de bube scarboase, pline cu lichid, ma simt rau, am febra, ma doare tot corpul... Da,, am varicela. Vreti???

Uite, almy, un subiect de discutie. Cine stie sa-mi dea detalii despre cum tre sa te comporti cand ai varicela la 29 de ani.

P.S Salutare la toata lumea!

am auzit ca trebuie sa te ungi cu balega moale de bivolita pe acele bube
pickard
Postat pe 25 Mai 2011 20:32
De la: pickard, la data 2011-05-25 20:29:04
De la: Almyle, la data 2011-05-24 23:46:23
De la: miss_darine, la data 2011-05-24 19:21:05
De la: Almyle, la data 2011-05-24 17:58:58si cum nu-i nimeni pe aici, va tzuc in ordinea numerelor de la pantof...ne vedem tomorov bre...o seara minunata sa aveti

almy, tu esti un amalgam de trairi...dar ma bucur ca faci mult haz de necaz si-ti pastrezi firea jucausa...este cea mai buna metoda de a trece peste toate greutatile
buna seara oameni buni

crezi? cateva randuri, modificate de "N" ori, pentru a le face sa incapa intr-un mesaj scurt, cat sa nu adoarma cititorul, nu prea pot reda impactul celor traite....povestea e mult mai complicata, cu mult mai multe intamplari, fiecare avand final diferit si de cele mai multe ori fiind o intamplare nefericita, din care sigur am invatat cate ceva... cel mai trist e ca, am imbatranit prematur, sunt inteleapta zodiacului dupa cum spun astia....eu zic insa ca am imbatranit si desi mi-am luat suficiente portii cu venin, acum cand in sfarsit am invatat cate ceva, e cam tarziu....anii au trecut si nimeni nu are chef sa mi-i dea inapoi....pot doar sa sper ca, atunci cand ma voi tira la locul cu verdeata, sa imi intalnesc barbatul, sa imi pastrez constiinta si intr-o viata viitoare nutresc speranta ca doamne doamne sa ma lase sa tin minte tot ce am facut acum....asa poate, voi mai apuca si eu sa...traiesc

nu stiu daca m-am emotionat din cauza unei beri sau din cauza oboselii
pesemne ca trebuie sa mor si eu pentru a ma iubi cine trebuie

sau...sa cauti
Almyle
Postat pe 25 Mai 2011 23:41
De la: pickard, la data 2011-05-25 20:32:56
De la: mimi_ca29, la data 2011-05-25 14:15:23Primiti in cafenea o "buboasa"?? OMG! Sunt plina de bube scarboase, pline cu lichid, ma simt rau, am febra, ma doare tot corpul... Da,, am varicela. Vreti???

Uite, almy, un subiect de discutie. Cine stie sa-mi dea detalii despre cum tre sa te comporti cand ai varicela la 29 de ani.

meeey...aia nu era pt urciorul de la ochi?
Almyle
Postat pe 25 Mai 2011 23:44
buna dimineata popor.
las aici niste d-astia, pentru cine o vrea sa se serveasca , la cafea!

sa aveti o zi minunata!
geo_refinantat
Postat pe 26 Mai 2011 08:49
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-26 08:49:23buna dimineata popor.

sa aveti o zi minunata!

meeey....ia te uita cine a venit! 'na ziua conasule
Almyle
Postat pe 26 Mai 2011 12:38
ziua buna pipal...
Almyle
Postat pe 26 Mai 2011 12:43
buna dimineata la pranz intai sa va tzuc
pt ca dupa aceea sa vina rugamintea....cafea intravenos, da cineva?
miss_darine
Postat pe 26 Mai 2011 12:50
bon jur doamnelor.
mai intai tzucam , ca asa-i politicos, apoi dam ceva intravenos. chiar si extravenos

lauti de serviti o cafea de pranz. ca oricum, p-aia de demeneata n-a baut-o nimeni
geo_refinantat
Postat pe 26 Mai 2011 13:08
De la: Almyle, la data 2011-05-26 12:38:38

sa aveti o zi minunata!

buna ziua doamna
trecui in viteza, sa las ceva tzucaturi, din obrajimea bucalatilor

mi-ai spus odata sa propun ceva ca tema de discutat.
mi se pare ciudat sa nu las discutia sa curga in sensul in care vrea ea, discutia. pentru toate restul exista topice.

daca faci o paralela, se poate numii un topic "off-topic", unde poti discuta despre orice.
vrei sa-ti descarci socoteiul cu probleme personale, aici e locul, vrei sa discuti aiurea despre vreme, la fel, vrei doar sa-ti bei cafeaua in liniste...tot aici. vrei niste tzucaturi fara alte implicati, tot aici
geo_refinantat
Postat pe 26 Mai 2011 13:19
De la: miss_darine, la data 2011-05-26 12:50:21 buna dimineata la pranz intai sa va tzuc
pt ca dupa aceea sa vina rugamintea....cafea intravenos, da cineva?

aseaza-te pe patul de langa mine si sigur o sa-ti puna si tie cineva o perfuzie...

pese: de a mea nu te atingi, ok?

Almyle
Postat pe 26 Mai 2011 14:55
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-26 13:19:41
De la: Almyle, la data 2011-05-26 12:38:38

sa aveti o zi minunata!

buna ziua doamna
trecui in viteza, sa las ceva tzucaturi, din obrajimea bucalatilor

mi-ai spus odata sa propun ceva ca tema de discutat.
mi se pare ciudat sa nu las discutia sa curga in sensul in care vrea ea, discutia. pentru toate restul exista topice.

daca faci o paralela, se poate numii un topic "off-topic", unde poti discuta despre orice.
vrei sa-ti descarci socoteiul cu probleme personale, aici e locul, vrei sa discuti aiurea despre vreme, la fel, vrei doar sa-ti bei cafeaua in liniste...tot aici. vrei niste tzucaturi fara alte implicati, tot aici

te-am prins!!! deci care va sa zica, mataluta citesti din umbra, ne spionezi....stii tot ce misca si bineinteles ca intri ocazional....cat sa nu mai plang pe aici, asa-i?
mercic pt pupaturi, deja e mult mai bine...ideea era de tema haioasa....adica un fel de joc, care sa ne binedispuna si de ce nu, sa ne scoata din amorteala cotidiana...nu se pune problema pentru discutii politice, barfe despre pitipoancele din cafenelele din centru sau mai stiu eu ce apare prin ziare, tv, etc....
ca sa iti dau un exemplu, ma rog ceva ce imi vine in minte pe moment desi e posibil sa nu fie o idee prea inspirata,e cum ar fi: dimineata, tu sau oricare alt coleg de pe aici, puneti o tema haioasa, sau cum vreti: CE AI FACE DACA AI DUMNEZEU PENTRU O ZI?... ceva de genul...
nu-i bai daca-i loc doar de cafenea, pupici si ceva dulcegarii, important e sa vii aici cu placere
asaaaaa...si cu astea fiind zise, ia mai da-mi un tzuc...
Almyle
Postat pe 26 Mai 2011 15:05
De la: Almyle, la data 2011-05-25 23:44:18
De la: pickard, la data 2011-05-25 20:32:56

meeey...aia nu era pt urciorul de la ochi?

pentru "bube" - pipi de fata mare ....

pentru urciorul de la ochi - lapte de mama ....

pentru tuse - lapte de magarita ....

va mai zic, daca nu va ajunge.... ma duc si iscodesc baba de leacuri ......
contesina
Postat pe 26 Mai 2011 17:24
se pare ca am ramas singura ce mai bea cafea pe aici!
vitamina_c
Postat pe 27 Mai 2011 09:54
am o conexiune beton. biti alearga spre mine cu viteza, neapucand sa se poticneasca in vreun filtru.
dar kudika reuseste sa faca in asa fel ca acesta viteza sa devina frustranta. si mai mult, imi incetineste si celelalte pagini aiurea deschise, incat trebuie sa inchid kudika sa-mi pot citi mailurile.
ma intreb daca mai conteaza pentru cei de la kudika faptul ca se intra pe site cu viteza si te poticneste de un zid imens sau primeaza doar banul. ajungi la un paradox, sa introduci cat mai multe reclame pe pixel patrat si sa-ti pierzi clickaitorii pe considerente de viteza. care mai e sensul reclamelor daca nu le va mai viziona nimeni. pentru ca se intampla ca netuitori se duc spre locurile unde pot naviga in voie, nefiind nevoiti sa astepte 5 minute sa se incarce o pagina!
buna dimineata popor.
pofta buna la rabdare. luati si o cafea pana reusiti sa postati!
geo_refinantat
Postat pe 27 Mai 2011 09:59
De la: vitamina_c, la data 2011-05-27 09:54:55 se pare ca am ramas singura ce mai bea cafea pe aici!

nu esti sigura, iubire
buna dimineata
as da cafeaua, da' sunt pe fuga. ma duc la plaja
geo_refinantat
Postat pe 27 Mai 2011 10:03
neata, iepurasul meu pufos!! tu bagi in seama toate "nimicurile"?
vitamina_c
Postat pe 27 Mai 2011 10:04
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-27 10:03:40
De la: vitamina_c, la data 2011-05-27 09:54:55 se pare ca am ramas singura ce mai bea cafea pe aici!

nu esti sigura, iubire
buna dimineata

nesuferitule care esti, intotdeauna stii sa ma "intarati" ! iti urez sa nu gasesti pe nimeni sa-ti unga trupul cu crema de soare!
vitamina_c
Postat pe 27 Mai 2011 10:07
Buna dimi-ziua . Pot sa-mi beau si eu cafeaua aici cu voi?
myhaela2011
Postat pe 27 Mai 2011 10:47
De la: vitamina_c, la data 2011-05-27 10:07:05

nu esti sigura, iubire
buna dimineata

nesuferitule care esti, intotdeauna stii sa ma "intarati" ! iti urez sa nu gasesti pe nimeni sa-ti unga trupul cu crema de soare!

oops...si o sa avem un conas prajit?
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 11:46
Almyle...o cafea cu ptr o rose cu neuron?
myhaela2011
Postat pe 27 Mai 2011 11:47
De la: myhaela2011, la data 2011-05-27 10:47:50Buna dimi-ziua . Pot sa-mi beau si eu cafeaua aici cu voi?

evident! cafetiera e pe masa, lapticul in frigi, frisca tot pe acolo iar croissantele cu cioco, vanilie si nu mai stiu cu ce, undeva pe aici prin zona....
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 11:48
De la: myhaela2011, la data 2011-05-27 11:47:24Almyle...o cafea cu ptr o rose cu neuron?

s-a facut! vine coifeluta....cu laptic sau frisca?
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 11:49

si cu laptic si cu frisca.....mersic..
myhaela2011
Postat pe 27 Mai 2011 11:52
De la: myhaela2011, la data 2011-05-27 11:52:40

si croissantul cu cioco alaturi
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 11:58
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-27 09:59:43am o conexiune beton. biti alearga spre mine cu viteza, neapucand sa se poticneasca in vreun filtru.
dar kudika reuseste sa faca in asa fel ca acesta viteza sa devina frustranta. si mai mult, imi incetineste si celelalte pagini aiurea deschise, incat trebuie sa inchid kudika sa-mi pot citi mailurile.
ma intreb daca mai conteaza pentru cei de la kudika faptul ca se intra pe site cu viteza si te poticneste de un zid imens sau primeaza doar banul. ajungi la un paradox, sa introduci cat mai multe reclame pe pixel patrat si sa-ti pierzi clickaitorii pe considerente de viteza. care mai e sensul reclamelor daca nu le va mai viziona nimeni. pentru ca se intampla ca netuitori se duc spre locurile unde pot naviga in voie, nefiind nevoiti sa astepte 5 minute sa se incarce o pagina!
buna dimineata popor.
pofta buna la rabdare. luati si o cafea pana reusiti sa postati!

doar o cafea? mey conasule...imbatranim aici, da si tu mai multa..si hai sa mergem cu jalba'n protap la shafii ai mari de aici....ma indoiesc sa citeasca ei pe aici....ba chiar as zice ca-i doare'n bascheti ...
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 12:01
De la: myhaela2011, la data 2011-05-27 11:52:40

ce bucurie pe mine...da-mi sa te mai pup nitel
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 12:03
De la: Almyle, la data 2011-05-27 11:46:45

nu esti sigura, iubire
buna dimineata

asa-i trebuie daca pleaca la plaja fara noi!
ziua buna, Almy!!
vitamina_c
Postat pe 27 Mai 2011 12:34
De la: vitamina_c, la data 2011-05-27 12:34:04
De la: Almyle, la data 2011-05-27 11:46:45

nu esti sigura, iubire
buna dimineata

asa-i trebuie daca pleaca la plaja fara noi!
ziua buna, Almy!!

ziua buna scumpo
sa stii ca-l invidiez...aproape ca simt nisipul sub talpi si aud valurile...cred ca saptamana viitoare imi inhat puiul de-o aripa si ma duc la mare....macar 2 zile, sunt atat de epuizata si imi doresc atat de mult sa fug incat deja devin agitata si tzopai pe scaun
azi am avut o zi....proasta! de azi dimineata vb la telefon cu diferiti clienti si trebuie sa raspund la cele mai ciudate intrebari ( da cat costa hartia asta? si imi arata 100 de euro, da' de ce tre' sa platesc taxe la notariat? nu pot cumpara doar cu ala care vinde? ) si mutritza mea arata asa....
si asta nu-i nimic....intrebarile sunt diverse si toate la fel de....fara cap si coada, ca sa ma exprim asa....
nu pot sa cred ca, desi au atatea surse de informatii, sunt totusi atat de nestiutori si ...incapatanati!!!
cum mama ma-sii sa-i explic unui nene ca nu poate plati facturile la lumina, intretinere, etc in euro? ca daca-i explic normal, se uita la mine de parca as fi extraterestru sau balaur cu 12 capete...si cu asa un aer tamp,incat imi vine sa ii strang mana cu usa...
cel mai trist si mai dureros e ca, nu-i singurul...cred ca azi am eu ceva, ii atrag ca un magnet....
vreau o vacantaaaa.....
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 12:47
na ca iar am dat-o de gard
e clar, eu am ceva de ii atrag pe toti astia....vroiam in mesajul de mai sus sa spun ca, am vb cu multi azi la tel, dar ca, au venit si multi in firma....logic ca, nu am vb la tel cu un nene si sa-mi arate hartia de 100 euro....offf....
Almyle
Postat pe 27 Mai 2011 13:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
The truth about Schmidt 9 De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49
filmul 18 De la: daisybea 4 Ianuarie 2010 13:55
intrati p blogul meu 1 De la: kudika114766 5 Februarie 2010 20:06
un capuccino nu v-ar interesa? 40 De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34
work and travel 10 De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39