Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: miss_darine, la data 2011-05-30 10:18:34
De la: vitamina_c, la data 2011-05-30 10:16:38

cu tine nu vorbesc!!! nu ti-a fost deloc mila de mine ieri, puteai sa vii cu "masculul" ala de nu stiu cati cai putere sa ma "tragi" si pe mine!! stii cat ii de greu sa mergi cu rolele?

ti-am zis ca o sa apar in haita...sa te vad atunci,cum scoti camasa

haita asta inseamna mai multi "masculi"???? daca da, atunci cu siguranta o sa scot ceva mai mult decat camasa!!!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:20
De la: vitamina_c, la data 2011-05-30 10:20:50

haita asta inseamna mai multi "masculi"???? daca da, atunci cu siguranta o sa scot ceva mai mult decat camasa!!!

cam da...si lasa camasa....daca le dai bere, devii prietena lor pe viata
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 10:25
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 10:25:14
De la: vitamina_c, la data 2011-05-30 10:20:50

cam da...si lasa camasa....daca le dai bere, devii prietena lor pe viata

tot la bere ma refeream si eu blondoo! trebe s-o "scot" de la rece sa pun "micu" pe gratar!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:29
saru mana darineeeeee rar da sigur si la obiect...

vitamino...ai grija cum parpalesti micii aia ca nu te vad bine pe caldura asta...cam nasol langa gratar...trebuie tinuta adecvata...
BEL_AMY1
Postat pe 30 Mai 2011 10:36
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-30 10:36:28saru mana darineeeeee rar da sigur si la obiect...

vitamino...ai grija cum parpalesti micii aia ca nu te vad bine pe caldura asta...cam nasol langa gratar...trebuie tinuta adecvata...

io doar ii pun pe gratar de restul se ocupa baietii!!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:38
'neataaaaaa si multi
e soare si la noi, in sfarsit! Ca a fost un uichend cu ploaie, vant si multi nori. E zi de plaja - pacat ca n-am cu cine merge
Stau cu motanul in curte, fiimea nici la ora asta nu s-a trezit si voi deja vorbiti de bere si gratare.
Ce mai faceti voi? Ce mai fac piticeii?
Zi buna va doresc
pufis
Postat pe 30 Mai 2011 10:44
De la: pufis, la data 2011-05-30 10:44:42'neataaaaaa si multi
e soare si la noi, in sfarsit! Ca a fost un uichend cu ploaie, vant si multi nori. E zi de plaja - pacat ca n-am cu cine merge
Stau cu motanul in curte, fiimea nici la ora asta nu s-a trezit si voi deja vorbiti de bere si gratare.
Zi buna va doresc

pufilinooooooooooooo! ce dor mi-a fost de tine! chiar ma gandeam zilele trecute ca ne-ai uitat di tat!
asta ca sa vezi ce dor imi fu!
la noi este soare, mult prea soare! ieri am iesit cu rolele si in 30 minute eram toata rosie!
pitica mare este in culmea fericirii, vine vacanta!! deja a scos bicicleta din garaj si isi face "traseul" de colindat! iar cea mica m-a secat de puteri nu sta o clipa in 5 zile am slabit 3 kg!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:53
Zi buna va doresc

piticeii mei de pe creier, sunt f bine mersi...au ei momentele lor de glorie, da' nu-i las sa si-o ia in cap
tzuc dulce pufis
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 10:53
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 10:53:57
Zi buna va doresc

piticeii mei de pe creier, sunt f bine mersi...au ei momentele lor de glorie, da' nu-i las sa si-o ia in cap
tzuc dulce pufis

de ce nu esti sincera si nu spui ca deja orice urma de control asupra lor s-a dus pe apa sambetei!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:55
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-30 10:36:28saru mana darineeeeee rar da sigur si la obiect...

belule is la serviciu si's haituita de-o volga neagra...d'aia scriu la ralanti
ps.tinuta pe care va trebui s-o afiseze tanti vitamina...all black, lanturi si piele musai...s-o vad la gratar asa
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 10:57
De la: vitamina_c, la data 2011-05-30 10:55:36
de ce nu esti sincera si nu spui ca deja orice urma de control asupra lor s-a dus pe apa sambetei!

bre, nu da chiar tot din casa ai rabdare, ca ma fac io mare
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 10:59
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 10:57:35

ps.tinuta pe care va trebui s-o afiseze tanti vitamina...all black, lanturi si piele musai...s-o vad la gratar asa

asta-i tot??? spui piele musai? dau toata textila jos ma "vacsesc" in negru si-mi trag o zgarda dina aia cu tinte la gat!!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 11:03
'na ziua dragilor...da careva o coifeluta si amaratei de mine? am mare nevoie...am reusit sa scap de targul imobiliar, dupa 2 saptamani de alergatura, stat in picioare si vb intr-una...iar de azi dimineata, alerg ca apucata, pe la notariate, vb la tel de a inceput sa ma doara incheietura mainii...dau la schimb pupici deliciosi si o
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:28
'neata de la Cluj!!!
ca la mine inca-i dimineata pana pe la... cat vrea muschiu' meu...
Almyle, hai ca bem licoarea aia impreuna, da' sper ca nu te deranjeaza fumu' de la tigarile mele.
Lucia38
Postat pe 30 Mai 2011 11:36
De la: vitamina_c, la data 2011-05-30 11:03:44
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 10:57:35

asta-i tot??? spui piele musai? dau toata textila jos ma "vacsesc" in negru si-mi trag o zgarda dina aia cu tinte la gat!!

O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???

asta mi-a venit in minte cand am citit postarile voastre va dau cate un pupic ca sa nu ma fugariti prea mult
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:36
De la: Lucia38, la data 2011-05-30 11:36:39'neata de la Cluj!!!
Almyle, hai ca bem licoarea aia impreuna, da' sper ca nu te deranjeaza fumu' de la tigarile mele.

meeey....io fumez tigari de...oameni muncitori, santieristi, tractoristi....viceroy rosu! toti colegii mei se plang de la "putoare" si rad de mine....cica o adevarata doamna fumeaza tigari fine, lungi da mi-i rushani, ca io nu stiu sa tin tigara aia subtire in mana, imi scapa....si sincer nici nu imi plac, ori fumez o tigara, ori ma las....ca paiele nu-mi plac...deci, io ma tem sa nu te imbacsesc cu mahoarca mea...
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:40
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:36:41
O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???

asta mi-a venit in minte cand am citit postarile voastre va dau cate un pupic ca sa nu ma fugariti prea mult

ie clar...zorralinda is my name
neata almy
ps.io pot sa te fugaresc cu motoru'...pot?
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 11:45
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:40:50

meeey....io fumez tigari de...oameni muncitori, santieristi, tractoristi....viceroy rosu! toti colegii mei se plang de la "putoare" si rad de mine....cica o adevarata doamna fumeaza tigari fine, lungi da mi-i rushani, ca io nu stiu sa tin tigara aia subtire in mana, imi scapa....si sincer nici nu imi plac, ori fumez o tigara, ori ma las....ca paiele nu-mi plac...deci, io ma tem sa nu te imbacsesc cu mahoarca mea...

las' ca daca-mi aprind io una de-a ta am impresia ca fumez trabuc.
da' nu ma deranjeaza, ca la cat fumez io la o cafea, nu se mai simte.
Lucia38
Postat pe 30 Mai 2011 11:47
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 11:45:53
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:36:41

ie clar...zorralinda is my name
neata almy
ps.io pot sa te fugaresc cu motoru'...pot?

neata darr.... cu motoru? si eu pe un' se presupune ca ar trebui sa fug? ca's pe jos, nu calare...
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:48

lucia noi doua impletim aceeasi aroma...mahorca lui almy nici n-o sa se mai simta
neata pana cand vrei tu...musculoaso
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 11:48
De la: Lucia38, la data 2011-05-30 11:47:29

stii care imi plac? alea de foi cu aroma de cirese....mi-a cumparat de cateva ori sotul meu, ca sa poata respira in casa, ceva mai fin... deci, s-a facut! mergem pe terasa sau imi iau cutitul?
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:50
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:48:15

neata darr.... cu motoru? si eu pe un' se presupune ca ar trebui sa fug? ca's pe jos, nu calare...

cum zice vitamina...azi si din totdeauna is blonda...nu m-am gandit cum sa fugi...da' poti sa te impiedici...promit sa nu te calc
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 11:51
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:50:21
De la: Lucia38, la data 2011-05-30 11:47:29

stii care imi plac? alea de foi cu aroma de cirese....mi-a cumparat de cateva ori sotul meu, ca sa poata respira in casa, ceva mai fin... deci, s-a facut! mergem pe terasa sau imi iau cutitul?

de ce sa iei cutitul sau sa mergem pe terasa?
las' sa ne invaluie fumul, sa nu ne poata contoriza patronii cata cafea le consumam.
Lucia38
Postat pe 30 Mai 2011 11:53
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 11:51:59
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:48:15

cum zice vitamina...azi si din totdeauna is blonda...nu m-am gandit cum sa fugi...da' poti sa te impiedici...promit sa nu te calc

intial ma gandeam sa imprumut bebela vitaminei....cica a slabit 3 kile intr-un timp relativ scurt...acum insa, cre' ca optez pt fugareala ta....un' sa ma asez? in fata sau in spate?
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:53
Vitamino n-am uitat nimic nimic nimic
Ca vorbeati de bere...am fost uichendul trecut in Amsterdam si au aia acolo un BEER BUS barbatii fac sport si beau bere...ca sa mearga "autobuzul" trebuie sa dea la pedale vre o 10-12 oameni asezat in jurul unei mese care are la un capat un dozator de bere. Unul din ei nu da la pedale dar ii serveste pe ceilalti cu bere in timp ce inainteaza tipau baietii si fluierau in timp ce pedalau si beau bere - foooarte amuzant
Joi e sarbatoare nationala si o sa mergem la delfinariu. O sa pun poze dupa eveniment Va doresc sa aveti grija ce castraveti mancati. Eu am mancat numai murati de la turci
pufis
Postat pe 30 Mai 2011 11:56
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 11:48:54

lucia noi doua impletim aceeasi aroma...mahorca lui almy nici n-o sa se mai simta
neata pana cand vrei tu...musculoaso

'neata, Darine!
sa nu-mi zici ca te-ai apucat iar de dohanit...
Lucia38
Postat pe 30 Mai 2011 11:56

stii care imi plac? alea de foi cu aroma de cirese....mi-a cumparat de cateva ori sotul meu, ca sa poata respira in casa, ceva mai fin... deci, s-a facut! mergem pe terasa sau imi iau cutitul? [/quote]
las' sa ne invaluie fumul, sa nu ne poata contoriza patronii cata cafea le consumam. [/quote]

pai ma gandeam sa mai taiem din fum, sa te pot vedea cat de cat....si daca bem multe cafele, ne plateste?
Almyle
Postat pe 30 Mai 2011 11:57
De la: Almyle, la data 2011-05-30 11:57:01

las' sa ne invaluie fumul, sa nu ne poata contoriza patronii cata cafea le consumam. [/quote]

pai ma gandeam sa mai taiem din fum, sa te pot vedea cat de cat....si daca bem multe cafele, ne plateste? [/quote]
nope, ne taxeaza...
Lucia38
Postat pe 30 Mai 2011 12:00
tocmai ce l-am primit si vi-l livrez pana-i cald.
sa radeti si voi ca eu m-am imprastiat pe sub birou...

O tinerica muncea intr- un bordel fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru. Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr- o zi in care politia facuse o razie. Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si- a vazut nepotica se duse tinta spre ea:
- Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada?
- Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete!
- Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as manca si eu!
Ajung politistii si la babuta. Se mira unu:
- Doamna, am trait s- o vad si pe asta? La varsta dv. mai puteti?
Babuta raspunse mandra:
- Nu mai pot dar imi dau jos proteza si le sug…
Lucia38
Postat pe 30 Mai 2011 12:03
De la: pufis, la data 2011-05-30 11:56:01Vitamino n-am uitat nimic nimic nimic
Ca vorbeati de bere...am fost uichendul trecut in Amsterdam si au aia acolo un BEER BUS barbatii fac sport si beau bere...ca sa mearga "autobuzul" trebuie sa dea la pedale vre o 10-12 oameni asezat in jurul unei mese care are la un capat un dozator de bere. Unul din ei nu da la pedale dar ii serveste pe ceilalti cu bere in timp ce inainteaza tipau baietii si fluierau in timp ce pedalau si beau bere - foooarte amuzant
Joi e sarbatoare nationala si o sa mergem la delfinariu. O sa pun poze dupa eveniment Va doresc sa aveti grija ce castraveti mancati. Eu am mancat numai murati de la turci

asa fata, ce de nu vin dupa tine si sa vezi ce-ti mai fac!
spune-mi baietii aia care pedalau erau la bustu gol?
blondooooooo da-mi niste palme sa-mi revin! azi numa masculi am in cap!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 12:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Arsuri 1 De la: kudika003880 11 Iulie 2009 13:34
Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? 5 De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34
Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate 3 De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 64 De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58
Sondaj - ce fel de cumparator sunt? 11 De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14