Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: geo_refinantat, la data 2011-05-28 22:54:02
De la: Almyle, la data 2011-05-28 22:52:02siiiiiiiiiiiiiiiii.....ghici ce!
in week-end, sa fiti pe faza! VINE SUPERBA MEA FAPTURA intr-un nor de colb starnit de pasii mei gigantici, cu ochii bulbucati privind cu jind dupa o sticla de cico care sa-mi stapaneasca setea si tanjind dupa ceea ce voi aveti prea mult si eu nexam....MAREA!!!!
ROSELLYN....primesti o biata vrajitoare ajunsa la venerabila varsta de tzaspe ani si saije de kile? vin cu bebe vrajitor....
GEO"? tu ce spui?

io sunt indragostit iremediabil de stilul dumneavoastra exploziv.
si ador vrajitoarele tinere

tanara? GEO... te rog....spune-mi ca esti liber ca pasarea cerului....
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 22:58
De la: Almyle, la data 2011-05-28 22:55:40[
ceva in genul: nu pot sa mai cumpar apartamentul (e in constructie si o sa fie gata in 15 aug), pt ca nu am gasit client pt apartamentul meu....am dat "nspe" telefoane, am gasit clienta care, a vrut sa mai vada si alte apartamente...spre seara, am ajuns acasa cu primul apartament salvat de la stagnare, al doilea in curs de antamanre si clientii happy...
ziua de azi? vreau la mare....

oau!
si io care credeam ca dusul la stadion e aventura.
te invidiez pentru o asa viata trepidanta.
geo_refinantat
Postat pe 28 Mai 2011 22:59
De la: Almyle, la data 2011-05-28 22:58:30
in week-end, sa fiti pe faza! VINE SUPERBA MEA FAPTURA intr-un nor de colb starnit de pasii mei gigantici, cu ochii bulbucati privind cu jind dupa o sticla de cico care sa-mi stapaneasca setea si tanjind dupa ceea ce voi aveti prea mult si eu nexam....MAREA!!!!
ROSELLYN....primesti o biata vrajitoare ajunsa la venerabila varsta de tzaspe ani si saije de kile? vin cu bebe vrajitor....
GEO"? tu ce spui?

am ochi sa vad si minte sa prelucreze imaginea
da, cu tarie declar ca esti tanara. foc!!
sunt liber. maine intre 12 si 2 jumate
geo_refinantat
Postat pe 28 Mai 2011 23:00
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-28 22:59:03
De la: Almyle, la data 2011-05-28 22:55:40[
ceva in genul: nu pot sa mai cumpar apartamentul (e in constructie si o sa fie gata in 15 aug), pt ca nu am gasit client pt apartamentul meu....am dat "nspe" telefoane, am gasit clienta care, a vrut sa mai vada si alte apartamente...spre seara, am ajuns acasa cu primul apartament salvat de la stagnare, al doilea in curs de antamanre si clientii happy...
ziua de azi? vreau la mare....

oau!
si io care credeam ca dusul la stadion e aventura.
te invidiez pentru o asa viata trepidanta.

glumesti? nu poti invidia asa ceva...crede-ma! am intrat intr-un apartament de 2 cam confort2....35 mp, a cerut 40.000 euro pe el, in conditiile in care ceva asemanator puteai lua cu 32-35.000, a spus proprietara ca este: COMPLET AMENAJAT! stii ce am gasit acolo? tocurile usilor inexistente, in loc de geamuri, cartoane, in dormitor 6 frigidere adunate de la gunoi, dulapuri rupte, urina si materii fecale de la animalele din casa, imprastiate peste tot.... flacara aragazului deschisa, geamuri inchise, am pierdut numaratoarea cainilor din apartamentul asta la 9 ( s-au amestecat cu ceilalti de prin casa si m-am incurcat, semanau intre ei ) si am numarat 5 pisici scheletice....ca a 6 a coada iesea de sub o canapea rupta si nu stiu sigur daca era matza sau catel...
sa iti mai zic ca, deja am 2 bube, sunt unsa cu alifie, am luat repede pastilute...
si asta e ceva obisnuit...mai intru in case cu drogati, mai plec din apartamente cu gandaci pe mine, cateodata mi se intoarce stomacul pe dos din cauza mirosurilor (mancare uitata in oale zile intregi), etc, etc , etc...nu ma invidia, am ales sa fac asta pentru ca, dupa cum constati, nu-mi tace clanta toata ziua....vb mult (chiar si aici), castig si bani ce-i drept si ma ajuta sa...uit...
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 23:11
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-28 23:00:27
De la: Almyle, la data 2011-05-28 22:58:30
GEO"? tu ce spui?

am ochi sa vad si minte sa prelucreze imaginea
da, cu tarie declar ca esti tanara. foc!!
sunt liber. maine intre 12 si 2 jumate

maine sunt la TNI....la palatul parlamentului...
fa-ti timp pt uichend-ul viitor
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 23:12
si cum si-a prajit conasul Geo minunatul posterior azi?
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 23:15
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:12:53[
fa-ti timp pt uichend-ul viitor

deja mi-am sters tot din agenda. tot uichendul sunt al tau
geo_refinantat
Postat pe 28 Mai 2011 23:16
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:15:03si cum si-a prajit conasul Geo minunatul posterior azi?

in soare si fluieraturi. de arbitru.
am pozat in spectator de fotbal, pe o arsita datatoare de arsuri. si pe piele si-n stomac. in tot stadionul nu gaseai un firicel de apa iar politisti in exces de zel sunt cei mai iubiti la stadion. ca nu te mai lasa sa intrii cu butelcute de apa. limba-mi atarnatoare d-abia s-a tarat afara din stadion si s-a oprit la prima baltoaca sa se adape.
in rest, frumos! plimbari prin parc, dansuri acvatice si mers in pas alergator dupa trotineta!
geo_refinantat
Postat pe 28 Mai 2011 23:19
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:11:16[
glumesti? nu poti invidia asa ceva...crede-ma! am intrat intr-un apartament de 2 cam confort2....35 mp, a cerut 40.000 euro pe el, in conditiile in care ceva asemanator puteai lua cu 32-35.000, a spus proprietara ca este: COMPLET AMENAJAT! stii ce am gasit acolo? tocurile usilor inexistente, in loc de geamuri, cartoane, in dormitor 6 frigidere adunate de la gunoi, dulapuri rupte, urina si materii fecale de la animalele din casa, imprastiate peste tot.... flacara aragazului deschisa, geamuri inchise, am pierdut numaratoarea cainilor din apartamentul asta la 9 ( s-au amestecat cu ceilalti de prin casa si m-am incurcat, semanau intre ei ) si am numarat 5 pisici scheletice....ca a 6 a coada iesea de sub o canapea rupta si nu stiu sigur daca era matza sau catel...
s..

cand a zis complet amenajata poate s-a referit la menajerie.
geo_refinantat
Postat pe 28 Mai 2011 23:24
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-28 23:19:22
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:15:03si cum si-a prajit conasul Geo minunatul posterior azi?

am pozat in spectator de fotbal, pe o arsita datatoare de arsuri. si pe piele si-n stomac. in tot stadionul nu gaseai un firicel de apa iar politisti in exces de zel sunt cei mai iubiti la stadion. ca nu te mai lasa sa intrii cu butelcute de apa. limba-mi atarnatoare d-abia s-a tarat afara din stadion si s-a oprit la prima baltoaca sa se adape.
in rest, frumos! plimbari prin parc, dansuri acvatice si mers in pas alergator dupa trotineta!

am 2 clienti! unul lucreaza la steaua , unul face parte din elita de la dinamo... deci, pe viitor, e suficient sa spui si ai sa intri cu tot ce vrei pe stadion...
cat despre pasul alergator, imi si imaginez ce picioare ai! numai muschi!...taman buni de privit, admirat si...pipait
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 23:28
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:28:46

am 2 clienti! unul lucreaza la steaua , unul face parte din elita de la dinamo... deci, pe viitor, e suficient sa spui si ai sa intri cu tot ce vrei pe stadion...
cat despre pasul alergator, imi si imaginez ce picioare ai! numai muschi!...taman buni de privit, admirat si...pipait

gestul tau este unic si nerepetabil. din pacate este si inutil dar iti multumesc din toata inima

termina doamna...ca ma faci sa rosesc in toata splendoarea mea!

m-am mai uitat odata sa ma conving ca n-am mintit. esti tanara!
geo_refinantat
Postat pe 28 Mai 2011 23:33
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-28 23:24:54
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:11:16[
s..

cand a zis complet amenajata poate s-a referit la menajerie.

aaa....nuuuu....se gandea ca, daca isi ia 1000 euro avans,amenajeaza ea casa...ma rog, cred ca nu prea isi dadea seama ce inseamna sa amenajezi...vorbise oricum cu vreo 2-3 boschetari betivani, sa vina sa o ajute la "amenajare"....
oricum clientul a spus clar ca nu are nevoie de asa ceva, ca ii da maxim 25.000....mai trist a fost ca, au iesit vecinii si au inceput sa se roage de ea sa lase la pret (discutia s-a purtat pe scara, in casa nu am fi putut vorbi, ca eram aproape lesinati), iar de cumparatori mai ca nu se milogeau sa-l cumpere...
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 23:34
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-28 23:33:01
De la: Almyle, la data 2011-05-28 23:28:46

gestul tau este unic si nerepetabil. din pacate este si inutil dar iti multumesc din toata inima

termina doamna...ca ma faci sa rosesc in toata splendoarea mea!

m-am mai uitat odata sa ma conving ca n-am mintit. esti tanara!

mda, trebuia sa si specific ca, e numai pt cand astia joaca in deplasare....ma rog, daca vii pe aici, la meciuri, nu se pune problema hidratarii...eu nu le am cu fotbalul dar, ma bag si in asa ceva daca-i necesar...omul cat traieste, invata
pai daca esti "prins de soare" , nu se vede....cat despre tanara....am 39 de ani mey....sunt baba cu acte in regula...pozele alea au iesit ele mai bine, de obicei arat ca muma padurii
Almyle
Postat pe 28 Mai 2011 23:39
asa....si cum pe mister Geo l-au blocat astia de la kudika in lift, ca din cate vad, nu mai e prin preajma, imi ramane mie sarcina de a spala putinele cesti de cafea adunate azi de pe mese, de dat cu matura, spalat podeaua...cine vine primul dimineata, ii las bilet sa-mi faca si mie o cafea espresso cu lapte....
Rose....chiar vreau sa vin la tine, ramane doar sa imi caut undeva pe acolo un hotel, ceva si sa-mi fac rezervare...am mare nevoie de cateva zile libere, departe de agitatia din jur...am intrat intr-un con de umbra si nu-mi gasesc poteca...am nevoie :)
Geo...mey, am inteles ca esti insurat si ai si o zgatiuta mica (nu-ti cunosc varsta, daca e puiutul tau sau daca esti bunic ), cert este ca, doamna inimii tale este o norocoasa...sa nu razi dar, am avut pt un moment acum cateva zile, senzatia ca esti...o EA...atat de fin, sensibil si atent cu doamnele de aici incat am fost putin derutata...ma rog, stau cuminte in coltul meu si nu spun nimic in plus pentru a nu cadea in ridicol...o adevarata placere si desfatare pentru ochii mei, mesajele tale de pe forum...ehhh...ma simt ca in tinerete cand visam cu ochii deschisi la o asa desfatare a simturilor...mi-ai facut pardalnica asta de inima,sa-mi tresare....multam' fain conasule

pentru ceilalti cafengii...mey, pupicii vi-i las pe fiecare obrajor si nu uitati sa bagati la microunde pain au chocolat, pentru micul dejun...
Almyle
Postat pe 29 Mai 2011 00:25
asa si sa nu uit ce am vrut sa fac inca de cand am intrat in seara asta pe forum....piiiiiiiiiiiiiiiick...asta-i pt tine ...si da, intradevar, Miha e prietena mea si sta in constanta...

pup pe cei ce au intrat azi, pe cei ce vor intra maine ...(i-am pupat si in mesajul de mai sus dar, tre' sa ma repet, nu de alta, nu ma simt in largul meu daca nu mai fac boroboate )
si sa nu uit....ca de salutat la intrare, n-am salutat (asa-i cand esti taranca, cei 7 ani de acasa i-am lasat la coada vacii), va spun somnic pufos si vise placute, puricii sa va sarute...(in vise, cica inseamna bani)
si gata ca am scris mult, am deschis prea multe paranteze si vb despre acelasi lucru de 1 ora
Almyle
Postat pe 29 Mai 2011 00:41
De la: Almyle, la data 2011-05-29 00:41:43asa si sa nu uit ce am vrut sa fac inca de cand am intrat in seara asta pe forum....piiiiiiiiiiiiiiiick...asta-i pt tine ...si da, intradevar, Miha e prietena mea si sta in constanta...

pup pe cei ce au intrat azi, pe cei ce vor intra maine ...(i-am pupat si in mesajul de mai sus dar, tre' sa ma repet, nu de alta, nu ma simt in largul meu daca nu mai fac boroboate )
si sa nu uit....ca de salutat la intrare, n-am salutat (asa-i cand esti taranca, cei 7 ani de acasa i-am lasat la coada vacii), va spun somnic pufos si vise placute, puricii sa va sarute...(in vise, cica inseamna bani)
si gata ca am scris mult, am deschis prea multe paranteze si vb despre acelasi lucru de 1 ora

mersi pentru
buna seara!
e cineva pe aici?
pickard
Postat pe 29 Mai 2011 17:15
am intrat si aici sa dau buna seara de la Cluj, dar vad ca e la fel de pustiu...
ahhhhhhh, marea asta, cum ma lasa ea fara amici de cafea...
Lucia38
Postat pe 29 Mai 2011 20:31
De la: Lucia38, la data 2011-05-29 20:31:12am intrat si aici sa dau buna seara de la Cluj, dar vad ca e la fel de pustiu...

sa stii ca poti da vina pe mare pentru lipsa
azi m-am balacit pentru prima oara anu' asta . bine, doar picioarle, ca de intrai in apa si iesai, te faceai instant stana de gheata. mai cald era in apa ca afara. asta pe la 8 dimineata, ca apoi s-a umflat soare-n pene si a reusit sa-mi prajeasca pielicica sensibila :(

buna seara doamna de la cluj
geo_refinantat
Postat pe 29 Mai 2011 22:30
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-29 22:30:25
De la: Lucia38, la data 2011-05-29 20:31:12am intrat si aici sa dau buna seara de la Cluj, dar vad ca e la fel de pustiu...

sa stii ca poti da vina pe mare pentru lipsa
azi m-am balacit pentru prima oara anu' asta . bine, doar picioarle, ca de intrai in apa si iesai, te faceai instant stana de gheata. mai cald era in apa ca afara. asta pe la 8 dimineata, ca apoi s-a umflat soare-n pene si a reusit sa-mi prajeasca pielicica sensibila :(

buna seara doamna de la cluj

draga, n-om fi avand noi mare la Cluj, dar soarele sa stii ca ne incalzeste si pe noi.
ca de-aia sunt io bronzata ca tractoristii.
de la mersul pe bicicleta mi se trage...
buna seara si tie!
si... noapte buna ca bag de seama ca ora copiilor mici s-a terminat...
Lucia38
Postat pe 29 Mai 2011 23:04
noapte buna!
geo_refinantat
Postat pe 29 Mai 2011 23:07
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-29 23:07:18noapte buna!

hei!
tu erai copilul mic, nu eu!
si nu ma trimite iar la culcare ca de data asta nu te mai ascult.
Lucia38
Postat pe 29 Mai 2011 23:09
buna dimineata, cafenea!!
ce de "laudarosi" p-acilea da nici eu nu ma las!! mi-s franta de oboseala dap, role, trotinete, biciclete, parc! sa mai spun si de vizita la gradina zoo?
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 09:26
Buna dimineata !!! Vitaminaaaaaaaa....trebuie sa repet ca am nevoie de tine??? poti sa-mi oferi obrajorii ....pentru muaaaaaa.....
anastasia_m
Postat pe 30 Mai 2011 09:34
buna dimineata vitamina mea cea mai iubita...anuscaaa si toti care mai esteti pe acilica...
pentru fete am adus... de tara....din gradina "ursului"...si di suflet cu multa dragoste...si cafeluta cu imbunatatiri....
va doresc o zi si o saptamana dupa sufletul fiecaruia...
BEL_AMY1
Postat pe 30 Mai 2011 09:42
bunaaaaaa dimineataaaaaaaaa azi sunt euforica si cica e luni dau de baut tutulor
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 09:55
De la: anastasia_m, la data 2011-05-30 09:34:53Buna dimineata !!! Vitaminaaaaaaaa....trebuie sa repet ca am nevoie de tine??? poti sa-mi oferi obrajorii ....pentru muaaaaaa.....

Anusca!!!!!!
cere si ti se va da!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:08
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-30 09:42:48buna dimineata vitamina mea cea mai iubita...anuscaaa si toti care mai esteti pe acilica...
pentru fete am adus... de tara....din gradina "ursului"...si di suflet cu multa dragoste...si cafeluta cu imbunatatiri....

Alfredoooooooooooo, stai nu fugi! sezi o leaca sa te stampilez asa ca de inceput de saptamana!
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:14
De la: miss_darine, la data 2011-05-30 09:55:38bunaaaaaa dimineataaaaaaaaa azi sunt euforica si cica e luni dau de baut tutulor

cu tine nu vorbesc!!! nu ti-a fost deloc mila de mine ieri, puteai sa vii cu "masculul" ala de nu stiu cati cai putere sa ma "tragi" si pe mine!! stii cat ii de greu sa mergi cu rolele?
vitamina_c
Postat pe 30 Mai 2011 10:16
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-30 09:42:48buna dimineata vitamina mea cea mai iubita...anuscaaa si toti care mai esteti pe acilica...

io-te ce chef de tzucat am azi
as pupa-o si pe Ana...da' vaz ca are businesuri doar cu vitamina
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 10:16
De la: vitamina_c, la data 2011-05-30 10:16:38

cu tine nu vorbesc!!! nu ti-a fost deloc mila de mine ieri, puteai sa vii cu "masculul" ala de nu stiu cati cai putere sa ma "tragi" si pe mine!! stii cat ii de greu sa mergi cu rolele?

ti-am zis ca o sa apar in haita...sa te vad atunci,cum scoti camasa
miss_darine
Postat pe 30 Mai 2011 10:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La o sueta! 9 De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48
Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) 1 De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52
SALINA TIMISOARA 6 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:22
DRAGOSTEA SI IUBIREA!! 21 De la: amarutza 3 Iunie 2009 17:03
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 64 De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58