Setari Cookie-uri

Barbatul si marimile lui...

Am si eu 5 nedumeriri in legatura cu femeia. Aceste nedumeriri se refera la imporanta (ba chiar obsesia) marimei barbatului pentru ele. Si cand spun marime nu ma refer doar la ce va ganditi voi. Sigur ca nu imi place sa generalizez si zic ca toate femeile gandesc la fel. Dar pana acum am avut suficienta experianta cu ele sa imi dau seama ca majoritatea gandesc oarecum identic din anumite puncte de vedere. Vreau sa stiu daca modul ala de a gandi MARE e ceva din instinct, mandrie sau e pur si simplu e cretinism din partea lor.

Si acum sa incpem cu ce e mai interesant la primul punct:

1. Penisul si vaginul

- se stie ca marimea unui penis nu este fixa, ci poate intra in 3 categori:
mica (intre 5-8 cm),
medie (intre 13 si 18 cm)
si mare (peste 18 cm)
- se mai stie ca adanciame unui vagin este intre 8-15 cm, hai 17 cm pt cele mai "galeata"
Bun...Idea este ca marea majoritate a femeilor doresc o "scula" cat mai mare...chiar daca nu este neaparat cazul pentru ele.
Sa dau un exemplu concret: Una care are vaginul normal de 15 cm doreste o "scula" de...sa zicem 22 cm. De ce? Ce face cu aia 7 cm in plus? Unde mai intra? E o chestie de mandrie? Eu cred ca e mai de graba prostie.

2. Varsta baiatului/barbatului

Cica fata se maturizeaza mult mai repede decat baiatul. Eu refuz sa cred aceasta vorba. Majoritatea fetelor cauta un barbat cu mult mai mare ca ele. Am auzit de pustoaice la 16 ani care au iubiti de 25. Fete de 20-21 de ani cu barbati de 30-35…chiar 40 uneori. Si multe alte combinatii stupide de genul Iri cu Moni. Motivele pentru care unele cauta barbati mai mari nu e este neaparat de natura financiara. Sunt fete care au impresia ca barbatul mai mare este mult mai matur, destpt, descuraret decat unul de varsta lor. Si inca odata insist FETELOR, asta nu e o regula generala dupa care sa ii judecati pe astia mai mici. Inaite sa va aruncati la tipi cu 5, 7-10 ani mai mari, trebuie sa va ganditi la anumite lucruri. De ce tipul asta mare nu are o uibita sau nu s-a casatorit pana acuma? Poate are probleme cu bautul, e curvar si nu iubeste cu adevarat, e violent si te bate mar cand il apuca, are o boala de natura fizica/psihica sau pur si simplu e batut in cap desi nu pare la prima vedere. Tin minte cand eram eu mai tanar pe la 17-18 ani. Cand flirtam cu tipe de varsta mea, sigur ca ele nu imi acordau prea multa atentie. Pe motiv ca erau cu ochii pe aia mai mari de 20-22. Acum ca am ajus si eu la 22 de ani…pot spune ca e mult mai usor sa agat pustoaice de 15-18 ani. Dar la cele de varsta mea din nou am aceeasi problema....se uita dupa 27-30 de ani. Nu pentru ca au papagal mai buna ca mine sau ca sunt mai intersanti. Doar anii aia in plus fac toata diferenta. Pe mine unul ma scarbeste si eneveaza prostiile de genul asta.

3. Inaltimea baiatului/barbatului a.k.a. iubitului sau potentialului iubit

Inaltimea media pentru un indivit este in jurul lui 173-175 cm. Dar pentru multe femei aceasta inaltime nu este intodeauna suficienta (chiar daca ea este mai mica sau egala cu el). Pur si simplu nu se pot simti in largul lor stiind ca iubitul e aprope la fel de inalt ca ele. Ele prefera in general barbati cu varful capului (cel de sus) atingand marima 185-188 cm. De ce? Se simt mai protejate? Mai ocrotite? Mai in siguranta cu ei? Se oftica ca daca poarta tocuri sunt mai inalte ca ei? (o sa discutam imediat si despre tocuri). Eu cred ca o persoana de 170 este lafel de capabil ca una de 180 din toate punctele de vedere.

4. Marimea sanilor

Lafel cum barbatii au o problema cu marimea "sculei" si femeile de multe au probleme cu sanii lor. Cred ca sunt mult prea mici si se simt foarte neatragatoare. Solutia evidenta fiind chirurgia estetica. Adica siliconul sau "pieptul de plastic" cum mai spun unii. Dar mai sunt si barbati care nu doresc neaparat forme voluproase la femei. Ci pur si simplu sa fei modesta si cu bun simt. Cel mult sa aibe mecla cat e cat draguta dar in rest poate sa aiba si pepsul scadura (plat). Eu sunt unul din barbatii care gandesc in felul asta si pot spune ca mai sunt multi ca mine. Trebuie doar sa ii cautati sau in cazul unora sa nu ii mai ignorati atata.

5. Purtarea tocurilor si efectele lor.

Mai intai sa facem un scurt istoric al tocurilor. Aparitia acestui obiect vestimentar se pierde mult in timp, insa putem spune ca primele tocuri au aparut inca din Egiptul Antic. Incaltamintea respective pe vremea aia avea o functie pur ceremoniala. In Roma Antica, prostitutia nu era blamata, iar femeile care aveau aceasta veche meserie “onorabila” puteau fi recunoscute mai usor tocmai datorita incaltarilor inalte. Nu a trecut mult timp pana cand tocul a devenit o marca a ierarhizarii sociale. Chopinele ("chopines" fr.) au aparut in Turcia in jurul anului 1400, si s-au bucurat de succes pana in secolul al XVII-lea. In Venetia, numai femeile provenind din clasa aristocratica puteau purta chopine, iar inaltimea acestora varia intre 7 si 30 de inchi (18 - 70 cm!). Nu este de mirare de ce femeile aveau nevoie de servitori care sa le ajute in complicatul si riscantul proces al incaltarii. Si de la tocurile alea pre inalte femeile au capatat obiceiul de a se sprijini de mana unui barbat. Uite asa tocuri au ajuns sa fie dorite de toate femeile. De ce? Cica sunt mai secsi. Le ridica statutul social. Le da mai multa incredere. Le face mai interesante. Mda… Totus poti intelege fetele mai maruntele de genul 150 cm inaltime sa mai poarte. Dar cand vezi unele “girafe” de 180 ca mai poarta si tocuri de 12 cm deja parca…..nu comentez mai departe. Sa nu uitam de probleme de sanatate care provoaca tocurile.Cam 80% dintre femei au probleme cu picioarele de pe urma incaltamintei necorespunzatoare, tocurile inalte fiind principala cauza. Incaltamintea inalta, de timp platforma, face ca talpa sa aiba un "unghi deloc natural", iar ortopezii spun ca, in randul tinerelor, s-a inregistrat o crestere cu 5% a cazurilor de "monturi", ce nu pot fi indepartate decat chirurgical. Jumatate dintre monturi sunt cauzate de tocul prea inalt.
In afara acestor monturi, a problemelor de coloana si ale tibiei, tocurile fac si creierul sa nu mai functioneze bine, vasele de sange fiind contractate, ceea ce duce la dureri de cap si o proasta functionare mentala.
Specialistii britanici spun ca pana si un toc de 7,5 centimetri mareste presiunea asupra gleznei cu 80%. Deci…tocurile sunt incomde, strica sanatatea si postura dar….sunt misto. Ok…

Concluzia generala

Cu toate cele cinci nedumeriri fiind spuse este normal sa cred ca femeilor le plac: Barbatul mare (la inaltime si varsta…poate si la screloza), cu “scula” mare, cu o functie de servici mare (pt a avea un buget cat mai mare) ca sa le cumpere evident pantofi stiletto cu toc foarte mare. Si sa nu uitam ca trebuie sa le poata oferi finantari mari pt operatii de implat si tot felul de alte lucruri stupide. Ca doar trebuie sa aibie si sanii mari acuma nu? Daca doar unul din acesti factori este mic sau chiar mediocru pt femeie este absolut insuportabil. O adevarata tragedie.

Daca cineva (atat femeie cat si barbat) este sufucent de intelept sa imi explice existenta acestor cretinisme la femei il/o rog frumos sa o faca.
bogga88
Postat pe 2 Mai 2011 12:55
altu' cu p..a mica!!
vitamina_c
Postat pe 2 Mai 2011 13:04
e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat
battleofwits
Postat pe 2 Mai 2011 13:19
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!
vitamina_c
Postat pe 2 Mai 2011 13:38
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:38:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!


eu cred ca esti tu putin ofticata de subiectul meu. realitatea prostiei doare nu? du-te sa mai fa niste poze in fata oglizii daca te-ai plictisit nu ai ceva mai inteligent de adaugat
bogga88
Postat pe 2 Mai 2011 13:44
Nu cred ca sunt cretinisme, sunt doar vise, dorinte, idealuri.

Penisul- o femeie isi doreste un penis pe care il considera ea potrivit pt pasarica ei; daca isi va alege unul prea mare, isi va da seama imediat si isi va schimba parerea( dorinta)

Statura- la fel alegem in functie de statura noastra( lucrurile trebuie sa se potriveasca )

Functia- e importanta pt siguranta viitoarei "familii"

Tocurile- sunt obositoare dar sunt si sexy;

Sanii- unele femei isi doresc sani mari tocmai datorita cerintelor. De ex. exista pe forum un baietel care vorbeste toata ziua despre tzate mari si ce mishto sunt femeile cu sanii imensi Sa nu mai spun ca saniii mari sunt extrem de sexy iar hainele se aseaza mult mai bine cand detii o pereche de sani beton
mimi_ca29
Postat pe 2 Mai 2011 13:45
De la: bogga88, la data 2011-05-02 13:44:38
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:38:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!


eu cred ca esti tu putin ofticata de subiectul meu. realitatea prostiei doare nu? du-te sa mai fa niste poze in fata oglizii daca te-ai plictisit nu ai ceva mai inteligent de adaugat


ai na!!! asta-i subiect?? si te-ai "scremut" mult pana l-ai "conceput"?!a durut rau nu-i asa, mai ceva ca o nastere!! daca merg eu sa fac poze nu mai esti complexat?.........sa nu-mi spui ca-ti si mai creste!!!
vitamina_c
Postat pe 2 Mai 2011 13:51
De la: mimi_ca29, la data 2011-05-02 13:45:46Nu cred ca sunt cretinisme, sunt doar vise, dorinte, idealuri.

Penisul- o femeie isi doreste un penis pe care il considera ea potrivit pt pasarica ei; daca isi va alege unul prea mare, isi va da seama imediat si isi va schimba parerea( dorinta)

Statura- la fel alegem in functie de statura noastra( lucrurile trebuie sa se potriveasca )

Functia- e importanta pt siguranta viitoarei "familii"

Tocurile- sunt obositoare dar sunt si sexy;

Sanii- unele femei isi doresc sani mari tocmai datorita cerintelor. De ex. exista pe forum un baietel care vorbeste toata ziua despre tzate mari si ce mishto sunt femeile cu sanii imensi Sa nu mai spun ca saniii mari sunt extrem de sexy iar hainele se aseaza mult mai bine cand detii o pereche de sani beton


vorbesti ca o femeie maritata
battleofwits
Postat pe 2 Mai 2011 13:55
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:51:07
De la: bogga88, la data 2011-05-02 13:44:38
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:38:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!


eu cred ca esti tu putin ofticata de subiectul meu. realitatea prostiei doare nu? du-te sa mai fa niste poze in fata oglizii daca te-ai plictisit nu ai ceva mai inteligent de adaugat


ai na!!! asta-i subiect?? si te-ai "scremut" mult pana l-ai "conceput"?!a durut rau nu-i asa, mai ceva ca o nastere!! daca merg eu sa fac poze nu mai esti complexat?.........sa nu-mi spui ca-ti si mai creste!!!


cred ca tu te-ai cita cu mine pana maine nu? se vede ca nu ai ce face. daca chiar vrei sa imi mai creasca atunci te invit sa imi facu un BJ scurt. asa te faci si tu mai uitila.
bogga88
Postat pe 2 Mai 2011 14:00
De la: bogga88, la data 2011-05-02 14:00:31
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:51:07
De la: bogga88, la data 2011-05-02 13:44:38
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:38:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!


eu cred ca esti tu putin ofticata de subiectul meu. realitatea prostiei doare nu? du-te sa mai fa niste poze in fata oglizii daca te-ai plictisit nu ai ceva mai inteligent de adaugat


ai na!!! asta-i subiect?? si te-ai "scremut" mult pana l-ai "conceput"?!a durut rau nu-i asa, mai ceva ca o nastere!! daca merg eu sa fac poze nu mai esti complexat?.........sa nu-mi spui ca-ti si mai creste!!!


cred ca tu te-ai cita cu mine pana maine nu? se vede ca nu ai ce face. daca chiar vrei sa imi mai creasca atunci te invit sa imi facu un BJ scurt. asa te faci si tu mai uitila.



nope, mai am si altceva de facut!! sa-mi scot tocurile si "tzatzele" la plimbare!! nu-i asa ca ai vrea asta, virginelule!!
vitamina_c
Postat pe 2 Mai 2011 14:09
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 14:09:16
De la: bogga88, la data 2011-05-02 14:00:31
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:51:07
De la: bogga88, la data 2011-05-02 13:44:38
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:38:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!


eu cred ca esti tu putin ofticata de subiectul meu. realitatea prostiei doare nu? du-te sa mai fa niste poze in fata oglizii daca te-ai plictisit nu ai ceva mai inteligent de adaugat


ai na!!! asta-i subiect?? si te-ai "scremut" mult pana l-ai "conceput"?!a durut rau nu-i asa, mai ceva ca o nastere!! daca merg eu sa fac poze nu mai esti complexat?.........sa nu-mi spui ca-ti si mai creste!!!


cred ca tu te-ai cita cu mine pana maine nu? se vede ca nu ai ce face. daca chiar vrei sa imi mai creasca atunci te invit sa imi facu un BJ scurt. asa te faci si tu mai uitila.



nope, mai am si altceva de facut!! sa-mi scot tocurile si "tzatzele" la plimbare!! nu-i asa ca ai vrea asta, virginelule!!


ce dragutz...pitzi iese la plimbare.in club sau la saprt seminte in fata blocului? asta crezi tu papushica? ca sunt virginel? vigininel e creierahul tau vad. inca nu l-ai uitilizat la potential maxim pana acuma (adica toti 3-4 neuroni odata)
bogga88
Postat pe 2 Mai 2011 14:36
De la: bogga88, la data 2011-05-02 14:36:50

ce dragutz...pitzi iese la plimbare.in club sau la saprt seminte in fata blocului? asta crezi tu papushica? ca sunt virginel? vigininel e creierahul tau vad. inca nu l-ai uitilizat la potential maxim pana acuma (adica toti 3-4 neuroni odata)


puteam paria ca asta vei spune domnisorul virginelu'!! ce usor de "manipulat" poti fi!!! lasa nu fi trist cand vei creste mare poate vei cunoaste si altfel de fete in afara celor 2 categorii mai sus mentionate!! pana atunci bucura-te de cele doua prietene ale tale: stanga si dreapta! dar vezi ai grija sa nu se intalneasca ca s-ar putea certa din prea multa "gelozie"!
a se observa cat de frumos iti vorbesc, draga virginel!!
vitamina_c
Postat pe 2 Mai 2011 14:47
De la: bogga88, la data 2011-05-02 12:55:23
Daca cineva (atat femeie cat si barbat) este sufucent de intelept sa imi explice existenta acestor cretinisme la femei il/o rog frumos sa o faca.


nu te intreb daca polologhia asta ai scriso din intertie sau cand erai in baie cu papusa gonflabila, si te-ai ofticat ca nu ti-a spus ca si ea te iubeste!
ca sa iti raspunda o femeie, trebuie sa fie destul de inteligenta ca sa citeasca printre randuri ca esti misogin, ca sa iti raspunda un barbat trebuie sa fie intelegator cu tine, si mai ales sa iti explice ca daca ai avea mai mult de 1 neuron, nu ai fi venit cu asemenea intrebari de clasa a 2 a!
sa inteleg ca mama ta si tatal tau nu ti-au putut raspunde la aceste intrebari? trist, dar avea dreptate nicolae filimon ce se naste din pisica soareci mananca.

Poate ar trebui sa mergi prin zona rurala acolo ai sa gasesti destule tarancutze gata, gata sa te venereze daca le aduci la oras.

bemm
Postat pe 2 Mai 2011 15:00
De la: bogga88, la data 2011-05-02 14:36:50
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 14:09:16
De la: bogga88, la data 2011-05-02 14:00:31
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:51:07
De la: bogga88, la data 2011-05-02 13:44:38
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 13:38:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 13:19:54e vorba de tatele femeii? daca nu, sa-mi faca si mie cineva un mic rezumat


este vorba de unul complexat ca nu l-a facut mama "fomeie"!


eu cred ca esti tu putin ofticata de subiectul meu. realitatea prostiei doare nu? du-te sa mai fa niste poze in fata oglizii daca te-ai plictisit nu ai ceva mai inteligent de adaugat


ai na!!! asta-i subiect?? si te-ai "scremut" mult pana l-ai "conceput"?!a durut rau nu-i asa, mai ceva ca o nastere!! daca merg eu sa fac poze nu mai esti complexat?.........sa nu-mi spui ca-ti si mai creste!!!


cred ca tu te-ai cita cu mine pana maine nu? se vede ca nu ai ce face. daca chiar vrei sa imi mai creasca atunci te invit sa imi facu un BJ scurt. asa te faci si tu mai uitila.



nope, mai am si altceva de facut!! sa-mi scot tocurile si "tzatzele" la plimbare!! nu-i asa ca ai vrea asta, virginelule!!


ce dragutz...pitzi iese la plimbare.in club sau la saprt seminte in fata blocului? asta crezi tu papushica? ca sunt virginel? vigininel e creierahul tau vad. inca nu l-ai uitilizat la potential maxim pana acuma (adica toti 3-4 neuroni odata)


cu asemenea raspunsuri date tu te mai miri de ce nu intelegi femeile?
bemm
Postat pe 2 Mai 2011 15:20
De la: bemm, la data 2011-05-02 15:20:52

cred ca tu te-ai cita cu mine pana maine nu? se vede ca nu ai ce face. daca chiar vrei sa imi mai creasca atunci te invit sa imi facu un BJ scurt. asa te faci si tu mai uitila.



nope, mai am si altceva de facut!! sa-mi scot tocurile si "tzatzele" la plimbare!! nu-i asa ca ai vrea asta, virginelule!! [/quote]

ce dragutz...pitzi iese la plimbare.in club sau la saprt seminte in fata blocului? asta crezi tu papushica? ca sunt virginel? vigininel e creierahul tau vad. inca nu l-ai uitilizat la potential maxim pana acuma (adica toti 3-4 neuroni odata)[/quote]

cu asemenea raspunsuri date tu te mai miri de ce nu intelegi femeile?
[/quote]

cand le va cunoaste(asta la sfantul asteapta) ..........o sa le inteleaga!!
vitamina_c
Postat pe 2 Mai 2011 15:31
De la: vitamina_c, la data 2011-05-02 15:31:42
De la: bemm, la data 2011-05-02 15:20:52

cred ca tu te-ai cita cu mine pana maine nu? se vede ca nu ai ce face. daca chiar vrei sa imi mai creasca atunci te invit sa imi facu un BJ scurt. asa te faci si tu mai uitila.



nope, mai am si altceva de facut!! sa-mi scot tocurile si "tzatzele" la plimbare!! nu-i asa ca ai vrea asta, virginelule!!


ce dragutz...pitzi iese la plimbare.in club sau la saprt seminte in fata blocului? asta crezi tu papushica? ca sunt virginel? vigininel e creierahul tau vad. inca nu l-ai uitilizat la potential maxim pana acuma (adica toti 3-4 neuroni odata)[/quote]

cu asemenea raspunsuri date tu te mai miri de ce nu intelegi femeile?
[/quote]

cand le va cunoaste(asta la sfantul asteapta) ..........o sa le inteleaga!! [/quote]

imi cer scuze , pentru ca imi face regnul de rusine, dar padure fara uscaturi nu exista!
cand nu te ridici destul la nivelul femeilor, incepi sa le jignesti, si asta este dezamagitor.
doamna
bemm
Postat pe 2 Mai 2011 15:46
De la: bogga88, la data 2011-05-02 12:55:23Am si eu 5 nedumeriri in legatura cu femeia. Aceste nedumeriri se refera la imporanta (ba chiar obsesia) marimei barbatului pentru ele. Si cand spun marime nu ma refer doar la ce va ganditi voi. Sigur ca nu imi place sa generalizez si zic ca toate femeile gandesc la fel. Dar pana acum am avut suficienta experianta cu ele sa imi dau seama ca majoritatea gandesc oarecum identic din anumite puncte de vedere. Vreau sa stiu daca modul ala de a gandi MARE e ceva din instinct, mandrie sau e pur si simplu e cretinism din partea lor.

Si acum sa incpem cu ce e mai interesant la primul punct:

1. Penisul si vaginul

- se stie ca marimea unui penis nu este fixa, ci poate intra in 3 categori:
mica (intre 5-8 cm),
medie (intre 13 si 18 cm)
si mare (peste 18 cm)
- se mai stie ca adanciame unui vagin este intre 8-15 cm, hai 17 cm pt cele mai "galeata"
Bun...Idea este ca marea majoritate a femeilor doresc o "scula" cat mai mare...chiar daca nu este neaparat cazul pentru ele.
Sa dau un exemplu concret: Una care are vaginul normal de 15 cm doreste o "scula" de...sa zicem 22 cm. De ce? Ce face cu aia 7 cm in plus? Unde mai intra? E o chestie de mandrie? Eu cred ca e mai de graba prostie.

2. Varsta baiatului/barbatului

Cica fata se maturizeaza mult mai repede decat baiatul. Eu refuz sa cred aceasta vorba. Majoritatea fetelor cauta un barbat cu mult mai mare ca ele. Am auzit de pustoaice la 16 ani care au iubiti de 25. Fete de 20-21 de ani cu barbati de 30-35…chiar 40 uneori. Si multe alte combinatii stupide de genul Iri cu Moni. Motivele pentru care unele cauta barbati mai mari nu e este neaparat de natura financiara. Sunt fete care au impresia ca barbatul mai mare este mult mai matur, destpt, descuraret decat unul de varsta lor. Si inca odata insist FETELOR, asta nu e o regula generala dupa care sa ii judecati pe astia mai mici. Inaite sa va aruncati la tipi cu 5, 7-10 ani mai mari, trebuie sa va ganditi la anumite lucruri. De ce tipul asta mare nu are o uibita sau nu s-a casatorit pana acuma? Poate are probleme cu bautul, e curvar si nu iubeste cu adevarat, e violent si te bate mar cand il apuca, are o boala de natura fizica/psihica sau pur si simplu e batut in cap desi nu pare la prima vedere. Tin minte cand eram eu mai tanar pe la 17-18 ani. Cand flirtam cu tipe de varsta mea, sigur ca ele nu imi acordau prea multa atentie. Pe motiv ca erau cu ochii pe aia mai mari de 20-22. Acum ca am ajus si eu la 22 de ani…pot spune ca e mult mai usor sa agat pustoaice de 15-18 ani. Dar la cele de varsta mea din nou am aceeasi problema....se uita dupa 27-30 de ani. Nu pentru ca au papagal mai buna ca mine sau ca sunt mai intersanti. Doar anii aia in plus fac toata diferenta. Pe mine unul ma scarbeste si eneveaza prostiile de genul asta.

3. Inaltimea baiatului/barbatului a.k.a. iubitului sau potentialului iubit

Inaltimea media pentru un indivit este in jurul lui 173-175 cm. Dar pentru multe femei aceasta inaltime nu este intodeauna suficienta (chiar daca ea este mai mica sau egala cu el). Pur si simplu nu se pot simti in largul lor stiind ca iubitul e aprope la fel de inalt ca ele. Ele prefera in general barbati cu varful capului (cel de sus) atingand marima 185-188 cm. De ce? Se simt mai protejate? Mai ocrotite? Mai in siguranta cu ei? Se oftica ca daca poarta tocuri sunt mai inalte ca ei? (o sa discutam imediat si despre tocuri). Eu cred ca o persoana de 170 este lafel de capabil ca una de 180 din toate punctele de vedere.

4. Marimea sanilor

Lafel cum barbatii au o problema cu marimea "sculei" si femeile de multe au probleme cu sanii lor. Cred ca sunt mult prea mici si se simt foarte neatragatoare. Solutia evidenta fiind chirurgia estetica. Adica siliconul sau "pieptul de plastic" cum mai spun unii. Dar mai sunt si barbati care nu doresc neaparat forme voluproase la femei. Ci pur si simplu sa fei modesta si cu bun simt. Cel mult sa aibe mecla cat e cat draguta dar in rest poate sa aiba si pepsul scadura (plat). Eu sunt unul din barbatii care gandesc in felul asta si pot spune ca mai sunt multi ca mine. Trebuie doar sa ii cautati sau in cazul unora sa nu ii mai ignorati atata.

5. Purtarea tocurilor si efectele lor.

Mai intai sa facem un scurt istoric al tocurilor. Aparitia acestui obiect vestimentar se pierde mult in timp, insa putem spune ca primele tocuri au aparut inca din Egiptul Antic. Incaltamintea respective pe vremea aia avea o functie pur ceremoniala. In Roma Antica, prostitutia nu era blamata, iar femeile care aveau aceasta veche meserie “onorabila” puteau fi recunoscute mai usor tocmai datorita incaltarilor inalte. Nu a trecut mult timp pana cand tocul a devenit o marca a ierarhizarii sociale. Chopinele ("chopines" fr.) au aparut in Turcia in jurul anului 1400, si s-au bucurat de succes pana in secolul al XVII-lea. In Venetia, numai femeile provenind din clasa aristocratica puteau purta chopine, iar inaltimea acestora varia intre 7 si 30 de inchi (18 - 70 cm!). Nu este de mirare de ce femeile aveau nevoie de servitori care sa le ajute in complicatul si riscantul proces al incaltarii. Si de la tocurile alea pre inalte femeile au capatat obiceiul de a se sprijini de mana unui barbat. Uite asa tocuri au ajuns sa fie dorite de toate femeile. De ce? Cica sunt mai secsi. Le ridica statutul social. Le da mai multa incredere. Le face mai interesante. Mda… Totus poti intelege fetele mai maruntele de genul 150 cm inaltime sa mai poarte. Dar cand vezi unele “girafe” de 180 ca mai poarta si tocuri de 12 cm deja parca…..nu comentez mai departe. Sa nu uitam de probleme de sanatate care provoaca tocurile.Cam 80% dintre femei au probleme cu picioarele de pe urma incaltamintei necorespunzatoare, tocurile inalte fiind principala cauza. Incaltamintea inalta, de timp platforma, face ca talpa sa aiba un "unghi deloc natural", iar ortopezii spun ca, in randul tinerelor, s-a inregistrat o crestere cu 5% a cazurilor de "monturi", ce nu pot fi indepartate decat chirurgical. Jumatate dintre monturi sunt cauzate de tocul prea inalt.
In afara acestor monturi, a problemelor de coloana si ale tibiei, tocurile fac si creierul sa nu mai functioneze bine, vasele de sange fiind contractate, ceea ce duce la dureri de cap si o proasta functionare mentala.
Specialistii britanici spun ca pana si un toc de 7,5 centimetri mareste presiunea asupra gleznei cu 80%. Deci…tocurile sunt incomde, strica sanatatea si postura dar….sunt misto. Ok…

Concluzia generala

Cu toate cele cinci nedumeriri fiind spuse este normal sa cred ca femeilor le plac: Barbatul mare (la inaltime si varsta…poate si la screloza), cu “scula” mare, cu o functie de servici mare (pt a avea un buget cat mai mare) ca sa le cumpere evident pantofi stiletto cu toc foarte mare. Si sa nu uitam ca trebuie sa le poata oferi finantari mari pt operatii de implat si tot felul de alte lucruri stupide. Ca doar trebuie sa aibie si sanii mari acuma nu? Daca doar unul din acesti factori este mic sau chiar mediocru pt femeie este absolut insuportabil. O adevarata tragedie.

Daca cineva (atat femeie cat si barbat) este sufucent de intelept sa imi explice existenta acestor cretinisme la femei il/o rog frumos sa o faca.


uf... am chef de limbarita si o sa iti spun eu, cu mentiunea ca nu trebuie niciodata sa intrebi o femeie ce simte o femeie in general, ci doar ce simte ea, in particular legat de un anumit lucru. deci, mai bine intreaba barbatii despre lucrurile astea. cei care au cunoscut cateva femei vor sti ce sa iti spuna.

1) vaginul este extensibil si pe lungime si pe grosime. asa ca vezi tu, poate accepta orice marime de penis. nu orice marime de penis face insa o femeie sa se simta bine, desi nu lungimea ci grosimea este din cate am vazut eu mai utila, dar e doar parerea mea. de ce sa fie mare? simplu... femeile sunt atrase de orice este mare, indiferent ca e penis, inaltime, dulap, masina etc. o sa vezi ca primele caracteristici prin care descriu un obiect sunt inaltimea si cat de spatios este.

2) varsta, la fel ca mai sus e bazata pe criteriul marimii. ce e mare e bun, are bani, e cool, frumos etc. de exemplu o femeie instinctiv cand te vede inalt va considera si ca ai bani si ca esti cool doar la prima vedere. si da, femeile se maturizeaza mai devreme decat barbatii dar doar pana la 27 de ani ai baietilor (unde se spune ca sunt egali ca dezvoltare cu o fata de 24 de ani) , dupa barbatii incep sa le depaseasca.

3) inaltimea barbatului vine inca din epoca de piatra unde barbatul cel mai bun era inalt si musculos ca sa poata vana si sa o apere pe femeie. acum inaltimea e relativa, de multe ori e utila doar sa iei mere din pom fara scara. nu este o problema reala ci de programare sociala. se poate trece usor de ea daca stii ce sa faci si cand sa faci. dar daca e sa iei la rece, cand opresti o fata pe strada ai 30 de secunde maxim sa spui ce vrei. unul mai inalt va avea poate un minut. daca tu stii sa spui ce trebuie in 30 de secunde si ala nu stie ce trebuie sa spuna in minutul alocat, iei plusul.

4) marimea sanilor = programare sociala. asa cum si noi vedem si noi barbati in filmele xxx cu penisuri mamut la fel vad si ele femei cu sani supradimensionati. mai ajuta la imaginea asta si societatea de consum care e interesata de orice e frustrare ca sa iti ofere o alternativa platita. femeile cred in mod gresit ca sanii le vor aduce ce cauta. de fapt le ajuta doar daca cauta mai multe partide de sex.

5) tocurile. multe femei cu care am discutat cred ca inaltimea este o constanta universala. pe multe le uimeste faptul ca eu prefer femei scunde in locul unora inalte care trec din punctul lor de vedere ca perfecte. mie pur si simplu nu imi plac, am alte nevoi. deci ele crezand ca noi suntem atrasi tot de inaltime vor urca pe tocuri. si, ei bine, tocurile fac fundul mai rotund si dau si sanilor alta infatisare. ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri". ai aici raspunsul la intrebare.
sigur ca i-am zis ca ii trag o mamicuta de bataita daca urca pe platforma :)))

leo_
Postat pe 2 Mai 2011 16:21
Bogga, esti cel mai tare barbat din cati am vazut
kudika_pudika
Postat pe 2 Mai 2011 16:38
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???
kudika_pudika
Postat pe 2 Mai 2011 16:44
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08
De la: bogga88, la data 2011-05-02 12:55:23Am si eu 5 nedumeriri in legatura cu femeia. Aceste nedumeriri se refera la imporanta (ba chiar obsesia) marimei barbatului pentru ele. Si cand spun marime nu ma refer doar la ce va ganditi voi. Sigur ca nu imi place sa generalizez si zic ca toate femeile gandesc la fel. Dar pana acum am avut suficienta experianta cu ele sa imi dau seama ca majoritatea gandesc oarecum identic din anumite puncte de vedere. Vreau sa stiu daca modul ala de a gandi MARE e ceva din instinct, mandrie sau e pur si simplu e cretinism din partea lor.

Si acum sa incpem cu ce e mai interesant la primul punct:

1. Penisul si vaginul

- se stie ca marimea unui penis nu este fixa, ci poate intra in 3 categori:
mica (intre 5-8 cm),
medie (intre 13 si 18 cm)
si mare (peste 18 cm)
- se mai stie ca adanciame unui vagin este intre 8-15 cm, hai 17 cm pt cele mai "galeata"
Bun...Idea este ca marea majoritate a femeilor doresc o "scula" cat mai mare...chiar daca nu este neaparat cazul pentru ele.
Sa dau un exemplu concret: Una care are vaginul normal de 15 cm doreste o "scula" de...sa zicem 22 cm. De ce? Ce face cu aia 7 cm in plus? Unde mai intra? E o chestie de mandrie? Eu cred ca e mai de graba prostie.

2. Varsta baiatului/barbatului

Cica fata se maturizeaza mult mai repede decat baiatul. Eu refuz sa cred aceasta vorba. Majoritatea fetelor cauta un barbat cu mult mai mare ca ele. Am auzit de pustoaice la 16 ani care au iubiti de 25. Fete de 20-21 de ani cu barbati de 30-35…chiar 40 uneori. Si multe alte combinatii stupide de genul Iri cu Moni. Motivele pentru care unele cauta barbati mai mari nu e este neaparat de natura financiara. Sunt fete care au impresia ca barbatul mai mare este mult mai matur, destpt, descuraret decat unul de varsta lor. Si inca odata insist FETELOR, asta nu e o regula generala dupa care sa ii judecati pe astia mai mici. Inaite sa va aruncati la tipi cu 5, 7-10 ani mai mari, trebuie sa va ganditi la anumite lucruri. De ce tipul asta mare nu are o uibita sau nu s-a casatorit pana acuma? Poate are probleme cu bautul, e curvar si nu iubeste cu adevarat, e violent si te bate mar cand il apuca, are o boala de natura fizica/psihica sau pur si simplu e batut in cap desi nu pare la prima vedere. Tin minte cand eram eu mai tanar pe la 17-18 ani. Cand flirtam cu tipe de varsta mea, sigur ca ele nu imi acordau prea multa atentie. Pe motiv ca erau cu ochii pe aia mai mari de 20-22. Acum ca am ajus si eu la 22 de ani…pot spune ca e mult mai usor sa agat pustoaice de 15-18 ani. Dar la cele de varsta mea din nou am aceeasi problema....se uita dupa 27-30 de ani. Nu pentru ca au papagal mai buna ca mine sau ca sunt mai intersanti. Doar anii aia in plus fac toata diferenta. Pe mine unul ma scarbeste si eneveaza prostiile de genul asta.

3. Inaltimea baiatului/barbatului a.k.a. iubitului sau potentialului iubit

Inaltimea media pentru un indivit este in jurul lui 173-175 cm. Dar pentru multe femei aceasta inaltime nu este intodeauna suficienta (chiar daca ea este mai mica sau egala cu el). Pur si simplu nu se pot simti in largul lor stiind ca iubitul e aprope la fel de inalt ca ele. Ele prefera in general barbati cu varful capului (cel de sus) atingand marima 185-188 cm. De ce? Se simt mai protejate? Mai ocrotite? Mai in siguranta cu ei? Se oftica ca daca poarta tocuri sunt mai inalte ca ei? (o sa discutam imediat si despre tocuri). Eu cred ca o persoana de 170 este lafel de capabil ca una de 180 din toate punctele de vedere.

4. Marimea sanilor

Lafel cum barbatii au o problema cu marimea "sculei" si femeile de multe au probleme cu sanii lor. Cred ca sunt mult prea mici si se simt foarte neatragatoare. Solutia evidenta fiind chirurgia estetica. Adica siliconul sau "pieptul de plastic" cum mai spun unii. Dar mai sunt si barbati care nu doresc neaparat forme voluproase la femei. Ci pur si simplu sa fei modesta si cu bun simt. Cel mult sa aibe mecla cat e cat draguta dar in rest poate sa aiba si pepsul scadura (plat). Eu sunt unul din barbatii care gandesc in felul asta si pot spune ca mai sunt multi ca mine. Trebuie doar sa ii cautati sau in cazul unora sa nu ii mai ignorati atata.

5. Purtarea tocurilor si efectele lor.

Mai intai sa facem un scurt istoric al tocurilor. Aparitia acestui obiect vestimentar se pierde mult in timp, insa putem spune ca primele tocuri au aparut inca din Egiptul Antic. Incaltamintea respective pe vremea aia avea o functie pur ceremoniala. In Roma Antica, prostitutia nu era blamata, iar femeile care aveau aceasta veche meserie “onorabila” puteau fi recunoscute mai usor tocmai datorita incaltarilor inalte. Nu a trecut mult timp pana cand tocul a devenit o marca a ierarhizarii sociale. Chopinele ("chopines" fr.) au aparut in Turcia in jurul anului 1400, si s-au bucurat de succes pana in secolul al XVII-lea. In Venetia, numai femeile provenind din clasa aristocratica puteau purta chopine, iar inaltimea acestora varia intre 7 si 30 de inchi (18 - 70 cm!). Nu este de mirare de ce femeile aveau nevoie de servitori care sa le ajute in complicatul si riscantul proces al incaltarii. Si de la tocurile alea pre inalte femeile au capatat obiceiul de a se sprijini de mana unui barbat. Uite asa tocuri au ajuns sa fie dorite de toate femeile. De ce? Cica sunt mai secsi. Le ridica statutul social. Le da mai multa incredere. Le face mai interesante. Mda… Totus poti intelege fetele mai maruntele de genul 150 cm inaltime sa mai poarte. Dar cand vezi unele “girafe” de 180 ca mai poarta si tocuri de 12 cm deja parca…..nu comentez mai departe. Sa nu uitam de probleme de sanatate care provoaca tocurile.Cam 80% dintre femei au probleme cu picioarele de pe urma incaltamintei necorespunzatoare, tocurile inalte fiind principala cauza. Incaltamintea inalta, de timp platforma, face ca talpa sa aiba un "unghi deloc natural", iar ortopezii spun ca, in randul tinerelor, s-a inregistrat o crestere cu 5% a cazurilor de "monturi", ce nu pot fi indepartate decat chirurgical. Jumatate dintre monturi sunt cauzate de tocul prea inalt.
In afara acestor monturi, a problemelor de coloana si ale tibiei, tocurile fac si creierul sa nu mai functioneze bine, vasele de sange fiind contractate, ceea ce duce la dureri de cap si o proasta functionare mentala.
Specialistii britanici spun ca pana si un toc de 7,5 centimetri mareste presiunea asupra gleznei cu 80%. Deci…tocurile sunt incomde, strica sanatatea si postura dar….sunt misto. Ok…

Concluzia generala

Cu toate cele cinci nedumeriri fiind spuse este normal sa cred ca femeilor le plac: Barbatul mare (la inaltime si varsta…poate si la screloza), cu “scula” mare, cu o functie de servici mare (pt a avea un buget cat mai mare) ca sa le cumpere evident pantofi stiletto cu toc foarte mare. Si sa nu uitam ca trebuie sa le poata oferi finantari mari pt operatii de implat si tot felul de alte lucruri stupide. Ca doar trebuie sa aibie si sanii mari acuma nu? Daca doar unul din acesti factori este mic sau chiar mediocru pt femeie este absolut insuportabil. O adevarata tragedie.

Daca cineva (atat femeie cat si barbat) este sufucent de intelept sa imi explice existenta acestor cretinisme la femei il/o rog frumos sa o faca.


uf... am chef de limbarita si o sa iti spun eu, cu mentiunea ca nu trebuie niciodata sa intrebi o femeie ce simte o femeie in general, ci doar ce simte ea, in particular legat de un anumit lucru. deci, mai bine intreaba barbatii despre lucrurile astea. cei care au cunoscut cateva femei vor sti ce sa iti spuna.

1) vaginul este extensibil si pe lungime si pe grosime. asa ca vezi tu, poate accepta orice marime de penis. nu orice marime de penis face insa o femeie sa se simta bine, desi nu lungimea ci grosimea este din cate am vazut eu mai utila, dar e doar parerea mea. de ce sa fie mare? simplu... femeile sunt atrase de orice este mare, indiferent ca e penis, inaltime, dulap, masina etc. o sa vezi ca primele caracteristici prin care descriu un obiect sunt inaltimea si cat de spatios este.

2) varsta, la fel ca mai sus e bazata pe criteriul marimii. ce e mare e bun, are bani, e cool, frumos etc. de exemplu o femeie instinctiv cand te vede inalt va considera si ca ai bani si ca esti cool doar la prima vedere. si da, femeile se maturizeaza mai devreme decat barbatii dar doar pana la 27 de ani ai baietilor (unde se spune ca sunt egali ca dezvoltare cu o fata de 24 de ani) , dupa barbatii incep sa le depaseasca.

3) inaltimea barbatului vine inca din epoca de piatra unde barbatul cel mai bun era inalt si musculos ca sa poata vana si sa o apere pe femeie. acum inaltimea e relativa, de multe ori e utila doar sa iei mere din pom fara scara. nu este o problema reala ci de programare sociala. se poate trece usor de ea daca stii ce sa faci si cand sa faci. dar daca e sa iei la rece, cand opresti o fata pe strada ai 30 de secunde maxim sa spui ce vrei. unul mai inalt va avea poate un minut. daca tu stii sa spui ce trebuie in 30 de secunde si ala nu stie ce trebuie sa spuna in minutul alocat, iei plusul.

4) marimea sanilor = programare sociala. asa cum si noi vedem si noi barbati in filmele xxx cu penisuri mamut la fel vad si ele femei cu sani supradimensionati. mai ajuta la imaginea asta si societatea de consum care e interesata de orice e frustrare ca sa iti ofere o alternativa platita. femeile cred in mod gresit ca sanii le vor aduce ce cauta. de fapt le ajuta doar daca cauta mai multe partide de sex.

5) tocurile. multe femei cu care am discutat cred ca inaltimea este o constanta universala. pe multe le uimeste faptul ca eu prefer femei scunde in locul unora inalte care trec din punctul lor de vedere ca perfecte. mie pur si simplu nu imi plac, am alte nevoi. deci ele crezand ca noi suntem atrasi tot de inaltime vor urca pe tocuri. si, ei bine, tocurile fac fundul mai rotund si dau si sanilor alta infatisare. ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri". ai aici raspunsul la intrebare.
sigur ca i-am zis ca ii trag o mamicuta de bataita daca urca pe platforma :)))






leo, sa nu te superi, imi dai voie sa

nu ma pot abtine
contesina
Postat pe 2 Mai 2011 17:01
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08
De la: bogga88, la data 2011-05-02 12:55:23Am si eu 5 nedumeriri in legatura cu femeia. Aceste nedumeriri se refera la imporanta (ba chiar obsesia) marimei barbatului pentru ele. Si cand spun marime nu ma refer doar la ce va ganditi voi. Sigur ca nu imi place sa generalizez si zic ca toate femeile gandesc la fel. Dar pana acum am avut suficienta experianta cu ele sa imi dau seama ca majoritatea gandesc oarecum identic din anumite puncte de vedere. Vreau sa stiu daca modul ala de a gandi MARE e ceva din instinct, mandrie sau e pur si simplu e cretinism din partea lor.

Si acum sa incpem cu ce e mai interesant la primul punct:

1. Penisul si vaginul

- se stie ca marimea unui penis nu este fixa, ci poate intra in 3 categori:
mica (intre 5-8 cm),
medie (intre 13 si 18 cm)
si mare (peste 18 cm)
- se mai stie ca adanciame unui vagin este intre 8-15 cm, hai 17 cm pt cele mai "galeata"
Bun...Idea este ca marea majoritate a femeilor doresc o "scula" cat mai mare...chiar daca nu este neaparat cazul pentru ele.
Sa dau un exemplu concret: Una care are vaginul normal de 15 cm doreste o "scula" de...sa zicem 22 cm. De ce? Ce face cu aia 7 cm in plus? Unde mai intra? E o chestie de mandrie? Eu cred ca e mai de graba prostie.

2. Varsta baiatului/barbatului

Cica fata se maturizeaza mult mai repede decat baiatul. Eu refuz sa cred aceasta vorba. Majoritatea fetelor cauta un barbat cu mult mai mare ca ele. Am auzit de pustoaice la 16 ani care au iubiti de 25. Fete de 20-21 de ani cu barbati de 30-35…chiar 40 uneori. Si multe alte combinatii stupide de genul Iri cu Moni. Motivele pentru care unele cauta barbati mai mari nu e este neaparat de natura financiara. Sunt fete care au impresia ca barbatul mai mare este mult mai matur, destpt, descuraret decat unul de varsta lor. Si inca odata insist FETELOR, asta nu e o regula generala dupa care sa ii judecati pe astia mai mici. Inaite sa va aruncati la tipi cu 5, 7-10 ani mai mari, trebuie sa va ganditi la anumite lucruri. De ce tipul asta mare nu are o uibita sau nu s-a casatorit pana acuma? Poate are probleme cu bautul, e curvar si nu iubeste cu adevarat, e violent si te bate mar cand il apuca, are o boala de natura fizica/psihica sau pur si simplu e batut in cap desi nu pare la prima vedere. Tin minte cand eram eu mai tanar pe la 17-18 ani. Cand flirtam cu tipe de varsta mea, sigur ca ele nu imi acordau prea multa atentie. Pe motiv ca erau cu ochii pe aia mai mari de 20-22. Acum ca am ajus si eu la 22 de ani…pot spune ca e mult mai usor sa agat pustoaice de 15-18 ani. Dar la cele de varsta mea din nou am aceeasi problema....se uita dupa 27-30 de ani. Nu pentru ca au papagal mai buna ca mine sau ca sunt mai intersanti. Doar anii aia in plus fac toata diferenta. Pe mine unul ma scarbeste si eneveaza prostiile de genul asta.

3. Inaltimea baiatului/barbatului a.k.a. iubitului sau potentialului iubit

Inaltimea media pentru un indivit este in jurul lui 173-175 cm. Dar pentru multe femei aceasta inaltime nu este intodeauna suficienta (chiar daca ea este mai mica sau egala cu el). Pur si simplu nu se pot simti in largul lor stiind ca iubitul e aprope la fel de inalt ca ele. Ele prefera in general barbati cu varful capului (cel de sus) atingand marima 185-188 cm. De ce? Se simt mai protejate? Mai ocrotite? Mai in siguranta cu ei? Se oftica ca daca poarta tocuri sunt mai inalte ca ei? (o sa discutam imediat si despre tocuri). Eu cred ca o persoana de 170 este lafel de capabil ca una de 180 din toate punctele de vedere.

4. Marimea sanilor

Lafel cum barbatii au o problema cu marimea "sculei" si femeile de multe au probleme cu sanii lor. Cred ca sunt mult prea mici si se simt foarte neatragatoare. Solutia evidenta fiind chirurgia estetica. Adica siliconul sau "pieptul de plastic" cum mai spun unii. Dar mai sunt si barbati care nu doresc neaparat forme voluproase la femei. Ci pur si simplu sa fei modesta si cu bun simt. Cel mult sa aibe mecla cat e cat draguta dar in rest poate sa aiba si pepsul scadura (plat). Eu sunt unul din barbatii care gandesc in felul asta si pot spune ca mai sunt multi ca mine. Trebuie doar sa ii cautati sau in cazul unora sa nu ii mai ignorati atata.

5. Purtarea tocurilor si efectele lor.

Mai intai sa facem un scurt istoric al tocurilor. Aparitia acestui obiect vestimentar se pierde mult in timp, insa putem spune ca primele tocuri au aparut inca din Egiptul Antic. Incaltamintea respective pe vremea aia avea o functie pur ceremoniala. In Roma Antica, prostitutia nu era blamata, iar femeile care aveau aceasta veche meserie “onorabila” puteau fi recunoscute mai usor tocmai datorita incaltarilor inalte. Nu a trecut mult timp pana cand tocul a devenit o marca a ierarhizarii sociale. Chopinele ("chopines" fr.) au aparut in Turcia in jurul anului 1400, si s-au bucurat de succes pana in secolul al XVII-lea. In Venetia, numai femeile provenind din clasa aristocratica puteau purta chopine, iar inaltimea acestora varia intre 7 si 30 de inchi (18 - 70 cm!). Nu este de mirare de ce femeile aveau nevoie de servitori care sa le ajute in complicatul si riscantul proces al incaltarii. Si de la tocurile alea pre inalte femeile au capatat obiceiul de a se sprijini de mana unui barbat. Uite asa tocuri au ajuns sa fie dorite de toate femeile. De ce? Cica sunt mai secsi. Le ridica statutul social. Le da mai multa incredere. Le face mai interesante. Mda… Totus poti intelege fetele mai maruntele de genul 150 cm inaltime sa mai poarte. Dar cand vezi unele “girafe” de 180 ca mai poarta si tocuri de 12 cm deja parca…..nu comentez mai departe. Sa nu uitam de probleme de sanatate care provoaca tocurile.Cam 80% dintre femei au probleme cu picioarele de pe urma incaltamintei necorespunzatoare, tocurile inalte fiind principala cauza. Incaltamintea inalta, de timp platforma, face ca talpa sa aiba un "unghi deloc natural", iar ortopezii spun ca, in randul tinerelor, s-a inregistrat o crestere cu 5% a cazurilor de "monturi", ce nu pot fi indepartate decat chirurgical. Jumatate dintre monturi sunt cauzate de tocul prea inalt.
In afara acestor monturi, a problemelor de coloana si ale tibiei, tocurile fac si creierul sa nu mai functioneze bine, vasele de sange fiind contractate, ceea ce duce la dureri de cap si o proasta functionare mentala.
Specialistii britanici spun ca pana si un toc de 7,5 centimetri mareste presiunea asupra gleznei cu 80%. Deci…tocurile sunt incomde, strica sanatatea si postura dar….sunt misto. Ok…

Concluzia generala

Cu toate cele cinci nedumeriri fiind spuse este normal sa cred ca femeilor le plac: Barbatul mare (la inaltime si varsta…poate si la screloza), cu “scula” mare, cu o functie de servici mare (pt a avea un buget cat mai mare) ca sa le cumpere evident pantofi stiletto cu toc foarte mare. Si sa nu uitam ca trebuie sa le poata oferi finantari mari pt operatii de implat si tot felul de alte lucruri stupide. Ca doar trebuie sa aibie si sanii mari acuma nu? Daca doar unul din acesti factori este mic sau chiar mediocru pt femeie este absolut insuportabil. O adevarata tragedie.

Daca cineva (atat femeie cat si barbat) este sufucent de intelept sa imi explice existenta acestor cretinisme la femei il/o rog frumos sa o faca.


uf... am chef de limbarita si o sa iti spun eu, cu mentiunea ca nu trebuie niciodata sa intrebi o femeie ce simte o femeie in general, ci doar ce simte ea, in particular legat de un anumit lucru. deci, mai bine intreaba barbatii despre lucrurile astea. cei care au cunoscut cateva femei vor sti ce sa iti spuna.

1) vaginul este extensibil si pe lungime si pe grosime. asa ca vezi tu, poate accepta orice marime de penis. nu orice marime de penis face insa o femeie sa se simta bine, desi nu lungimea ci grosimea este din cate am vazut eu mai utila, dar e doar parerea mea. de ce sa fie mare? simplu... femeile sunt atrase de orice este mare, indiferent ca e penis, inaltime, dulap, masina etc. o sa vezi ca primele caracteristici prin care descriu un obiect sunt inaltimea si cat de spatios este.

2) varsta, la fel ca mai sus e bazata pe criteriul marimii. ce e mare e bun, are bani, e cool, frumos etc. de exemplu o femeie instinctiv cand te vede inalt va considera si ca ai bani si ca esti cool doar la prima vedere. si da, femeile se maturizeaza mai devreme decat barbatii dar doar pana la 27 de ani ai baietilor (unde se spune ca sunt egali ca dezvoltare cu o fata de 24 de ani) , dupa barbatii incep sa le depaseasca.

3) inaltimea barbatului vine inca din epoca de piatra unde barbatul cel mai bun era inalt si musculos ca sa poata vana si sa o apere pe femeie. acum inaltimea e relativa, de multe ori e utila doar sa iei mere din pom fara scara. nu este o problema reala ci de programare sociala. se poate trece usor de ea daca stii ce sa faci si cand sa faci. dar daca e sa iei la rece, cand opresti o fata pe strada ai 30 de secunde maxim sa spui ce vrei. unul mai inalt va avea poate un minut. daca tu stii sa spui ce trebuie in 30 de secunde si ala nu stie ce trebuie sa spuna in minutul alocat, iei plusul.

4) marimea sanilor = programare sociala. asa cum si noi vedem si noi barbati in filmele xxx cu penisuri mamut la fel vad si ele femei cu sani supradimensionati. mai ajuta la imaginea asta si societatea de consum care e interesata de orice e frustrare ca sa iti ofere o alternativa platita. femeile cred in mod gresit ca sanii le vor aduce ce cauta. de fapt le ajuta doar daca cauta mai multe partide de sex.

5) tocurile. multe femei cu care am discutat cred ca inaltimea este o constanta universala. pe multe le uimeste faptul ca eu prefer femei scunde in locul unora inalte care trec din punctul lor de vedere ca perfecte. mie pur si simplu nu imi plac, am alte nevoi. deci ele crezand ca noi suntem atrasi tot de inaltime vor urca pe tocuri. si, ei bine, tocurile fac fundul mai rotund si dau si sanilor alta infatisare. ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri". ai aici raspunsul la intrebare.
sigur ca i-am zis ca ii trag o mamicuta de bataita daca urca pe platforma :)))


inseamna ca eu am o problema...eu prima si prima data ma gandesc la culoare si miros
hei daca nu-ti iese figura cu tipa de pe mess spune-mi poate facem o treaba...numa' ca eu sunt ceva mai inalta la 1.70 (glumesc evident - te rog nu-mi spune)
pufis
Postat pe 2 Mai 2011 17:07
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?
battleofwits
Postat pe 2 Mai 2011 17:24
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?
pufis
Postat pe 2 Mai 2011 17:39
De la: pufis, la data 2011-05-02 17:39:34
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?
cred ca neogenul e pe moarte..
intensepleasure
Postat pe 2 Mai 2011 17:43
De la: bogga88, la data 2011-05-02 12:55:23
3. Inaltimea baiatului/barbatului a.k.a. iubitului sau potentialului iubit

Inaltimea media pentru un indivit este in jurul lui 173-175 cm. Dar pentru multe femei aceasta inaltime nu este intodeauna suficienta (chiar daca ea este mai mica sau egala cu el). Pur si simplu nu se pot simti in largul lor stiind ca iubitul e aprope la fel de inalt ca ele. Ele prefera in general barbati cu varful capului (cel de sus) atingand marima 185-188 cm. De ce? Se simt mai protejate? Mai ocrotite? Mai in siguranta cu ei? Se oftica ca daca poarta tocuri sunt mai inalte ca ei? (o sa discutam imediat si despre tocuri). Eu cred ca o persoana de 170 este lafel de capabil ca una de 180 din toate punctele de vedere.



nu ma', da' e mai usor si mai incitant sa se ridice pe varfuri si sa sarute barbatu', decat sa se aplece.
geo_refinantat
Postat pe 2 Mai 2011 19:31
De la: pufis, la data 2011-05-02 17:39:34
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?


toata lumea are cont pe neogen
battleofwits
Postat pe 2 Mai 2011 21:35
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 21:35:41
De la: pufis, la data 2011-05-02 17:39:34
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?


toata lumea are cont pe neogen


serios?
Ame_ly
Postat pe 2 Mai 2011 21:44
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 21:35:41
De la: pufis, la data 2011-05-02 17:39:34
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?


toata lumea are cont pe neogen





contesina
Postat pe 2 Mai 2011 21:45
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 21:35:41
De la: pufis, la data 2011-05-02 17:39:34
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?


toata lumea are cont pe neogen


eu n-am!
am citit si eu pe aici dar e foarte slabut subiectul
pickard
Postat pe 2 Mai 2011 21:45
De la: Ame_ly, la data 2011-05-02 21:44:22
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 21:35:41
De la: pufis, la data 2011-05-02 17:39:34
De la: battleofwits, la data 2011-05-02 17:24:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-05-02 16:44:29
De la: leo_, la data 2011-05-02 16:21:08ieri discutam cu o tipa pe mess si i-am spus ca am 1,75 la care mi-a raspuns " eu am 1,63 dar port tocuri".

Hai mai Leo, credeam ca detii secretul feminin de-ti pica toate tipele in brate de ce super/ultra/uber barbat esti tu. Chiar tre' sa stai sa le aburesti pe MESS???


te-a pacalit pe neogen?

mai exista neogen?


toata lumea are cont pe neogen


serios?


nu ai avut niciodata cont pe neogen? nu te cred
battleofwits
Postat pe 2 Mai 2011 21:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salon de coafor in Brasov 1 De la: smada_lina 27 Iunie 2010 13:14
E ciudat el, sau doar modul meu de-a gandi ?? 59 De la: felixcat 15 Iunie 2011 12:02
Femeie tanara, Barbat matur 74 De la: Max2 16 Noiembrie 2011 21:18
Maturitatea barbatilor... 251 De la: lizzy74 29 Iunie 2009 08:49
Il urasc pe fratele lui!!!!!!!!!!!!!!! 14 De la: mirogow 27 Iunie 2009 20:22