Mai multe
Buna Valy! Multumesc pentru informatie poate o sa incerc si eu tratamentul asta. Mai da-ne niste indicii daca vrei. O luna buna iti doresc!
|
||
|
sgabi7 Postat pe 1 Februarie 2012 15:13 |
||
|---|---|---|
|
Ai nevoie de ceva si ai ramas fara? www . totulacasa . ro Vine in ajutorul tau cu livrari la domicilu , Plata se face la livrare , nu STRESS nu alergatura , Totul la tine acasa :) pentru mai multe detali ad1tz4@yahoo.com Stima Respect pentru femeile care se ingrijesc:) |
||
|
kudika508757 Postat pe 17 Februarie 2012 01:58 |
||
impachetarile cu namol de la techirghiol sau cu ulei de floarea-soarelui ?
|
||
|
|
||
|
_GRIGORE_ Postat pe 25 Februarie 2012 21:32 |
||
|
Buna, Cea mai buna si cea mai rapida varianta de a scapa de celulita: impachetari IR si vacuum. Am incercat diferite metode si nu am scapat cu nimic mai rapid. Iti recomand Diamond,s Body. Am fost foarte multumita de rezultate,servicii,atmosfera ,preturi,tot. |
||
|
kudika517203 Postat pe 31 Martie 2012 15:44 |
||
|
Dupa cum se stie miscarea + mancarea sanatoasa + masaj anticelulitic + 2 litri de apa sau ceai/zi te scapa de inestetica celulita; dar ce te faci atunci cand ai un job care iti ocupa toata ziua si mancarea nu este atat de sanatoasa precum ti-ai dori? Cel mai eficient, rapid si accesibil mod de a diminua sau a scapa de celulita este MASAJUL ANTICELULITIC CU BAMBUS. Masajul anticelulitic cu bambus are caracteristici de biostimulare ºi reactivare, fiind benefic pentru microcirculaþie ºi pentru eliminarea toxinelor din corp prin dreajul limfatic. Acestea sunt benefice atât asupra pielii, cât ºi a stratului de grãsime, reducând 4-5 cm din circumferinþa coapselor, ºoldurilor ºi a taliei, în acelaºi timp, eliminã aspectul neplãcut de coajã de portocalã si reduce vergeturile. Rezultate ale masajului anticelulitic cu bambus: • Netezirea ºi fermitatea pielii • Tonifiere ºi lifting coporal • Micºorarea circumferinþei corporale (4-5 cm) ºi accelerarea dispariþiei grãsimilor • Diminuarea sau dispariþia celulitei, în funcþie de gradul de celulitã • Tratarea vergeturilor • Detoxifierea organismului • Drenaj limfaic • Intensificarea microcirculaþiei. Se recomandã 2-3 ºedinþe / sãptãmânã. SFAT: Masaj anticelulitic cu bambus de 2-3 ori/sapt. de 50' + 1-2 cani/zi cu ceai de soc si VETI FI UIMITE de rezultate! GARANTAT! |
||
|
kudika_7383 Postat pe 14 Mai 2012 16:55 |
||
Daca ai bani orice se poate corecta....Am vazut cum a transformat-o pe Nicoleta Luciu Parca a fost calcata cu fierul de calcat....noua,ca scoasa din cutie....vergetiuri...celulita ,pete ,riduri si alte defecte....au disparut ca prin farmec cu 22.000 eur Acum nu stiu cat de photoshopate sant pozele dar se pare ca se dezbraca si live ...asa ca ....rezultatele par reale. NicoletaLuciu;A urmat un tratament de sculptare a corpului cu laser, prin care a fost arsã grãsimea în exces. Rezultatul s-a mãsurat în centimetri în minus, muºchi mai fermi ºi o piele regeneratã. Faþã * eliminarea imperfecþiunilor cu laserul (augumentare facialã) - 1.000 euro * scoaterea cearcãnelor cu laser - 800 euro * regenerarea pielii feþei cu laser - 800 euro * scoaterea pistruilor care au apãrut dupã naºtere - 500 euro' Corp * sculptarea corpului cu laser (burtã, ºolduri, fund, pãrþile laterale ale picioarelor, pãrþile inferioare ale picioarelor, tonifierea glandei mamare) - 4. 800 euro * epilare definitivã pe tot corpul - 3.900 euro * depigmentare normalã dupã sarcinã (pe burtã) -1.000 euro * eliminarea aluniþelor de pe tot corpul - 700 euro (50 euro aluniþa) * operaþie de ridicare ºi umplere a sânilor (implant mamar) - 6.000 euro Picioare * scoaterea varicelor cu laserul - 1.600 euro * eliminarea vergeturilor - 1.000 euro
|
||
|
Leia_Cristea_1 Postat pe 15 Iulie 2012 14:04 |
||
|
buna! impachetarile la cald combinate cu masajul anticelulitic cu bambus, fac minuni.eu urmez acest tratament de ceva timp si sunt multumita, costurile sunt accesibile, cel putin aici unde merg eu, am un pachet complet cu 20 de proceduri.o procedura completa dureaza 2 ore aproximativ,si se intinde pe 2 luni. alternez impachetarea la cald cu masajul anticelulitic cu bambus.un rasfat si relaxare maxima pe langa rezultate.sunt masurata inainte de a incepe tratamentul( greutate, masa corporala, calorii, masa musculara, masa osoasa, procentul de grasime, retentie apa)si cam pe la jumatatea tratamentului.si am nimerit si un tehnician maseur cu experienta. bafta multa si incredere |
||
|
Vanda_Jianu_1 Postat pe 15 August 2012 20:30 |
||
De la: Vanda_Jianu_1, la data 2012-08-15 20:30:23buna! impachetarile la cald combinate cu masajul anticelulitic cu bambus, fac minuni.eu urmez acest tratament de ceva timp si sunt multumita, costurile sunt accesibile, cel putin aici unde merg eu, am un pachet complet cu 20 de proceduri.o procedura completa dureaza 2 ore aproximativ,si se intinde pe 2 luni. alternez impachetarea la cald cu masajul anticelulitic cu bambus.un rasfat si relaxare maxima pe langa rezultate.sunt masurata inainte de a incepe tratamentul( greutate, masa corporala, calorii, masa musculara, masa osoasa, procentul de grasime, retentie apa)si cam pe la jumatatea tratamentului.si am nimerit si un tehnician maseur cu experienta. Te-or relaxa procedurile, dar de celulita nu scapi...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 16 August 2012 17:00 |
||
Exista un program extraordinar care ataca celulita .Eu il folosesc .Daca vrei detalii oricand cu placere.La mine a avut rezultate extraordinare.
|
||
|
kudika503414 Postat pe 16 August 2012 22:31 |
||
De la: kudika503414, la data 2012-08-16 22:31:03Exista un program extraordinar care ataca celulita .Eu il folosesc .Daca vrei detalii oricand cu placere.La mine a avut rezultate extraordinare. Asteptam cu interes reclama....sau adresa de e-mail....sa vedem ce incerci sa vinzi...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 5 Octombrie 2014 08:45 |
||
| Ca sa scapi de celulita e nevoie de un efort pe termen lung, ca si la o cura de slabire. Conteaza o dieta echilibrata, hidratare, etc. Mie mi-au facut bine masajul anticelulitic si impachetarile cu cafea sau cu ardei iute, plus alte proceduri de tonifiere musculara. Daca esti din Bucuresti, incerca Sandal Spa, un salon la Unirii. Eu am fost multumita. Au o echipa buna si preturi convenabile, mai ales la abonamente. Sau, gasaste un alt salon ok in orasul tau. E bine sa faci constant aceste proceduri. | ||
|
kudika_970291 Postat pe 12 Octombrie 2014 17:31 |
||
De la: kudika_975248, la data 2014-11-04 10:20:43Pentru diminuarea celulitei se pot folosi si suplimente naturiste. Un suplimnet drspre care am auzit pareri pozitive este Cellinea. Produsul facut din plante isi face efectul destul de rapid si nu produce efecte secundare. Ai auzit prostii...si le mai si spui mai departe... |
||
|
kudika226898 Postat pe 4 Noiembrie 2014 16:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| epilatul | 5 | De la: rock90 28 Mai 2009 20:50 |
| Cura de slabire | 12 | De la: monica_daciana 23 Martie 2010 16:22 |
| NE PREGATIM CORPUN PENTRU SARBATORI | 17 | De la: b63msh 6 Decembrie 2008 21:58 |
|
|
||
| Va recomand o crema anticelulitica care chiar se simte ca actioneaza de la prima aplicare | 56 | De la: Inna30 26 Februarie 2015 21:13 |
| Ce parere aveti despre zicala ,, bataia este rupta din rai"? | 11 | De la: Barbie30 29 Iunie 2010 00:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.